- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
AndrewTdi #159964 üzenetére
8002 vagy Q60.
[Kb ezek férnek bele a keretbe] -
kcsa
veterán
válasz
AndrewTdi #158932 üzenetére
Gyors guglizás alapján több helyen párosítással kapcsolatos ajánlásokat tesznek.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AndrewTdi #158893 üzenetére
Újak között jól használható gaming TV, főleg 120Hz -cel nem lesz ennyiért.
Használtan biztos van választék, de azokat én annyira nem követem. Talán pár évvel ezelőtti modellek.
A méret is neccesebb, mert manapság már annyira nem népszerű kisebb colt vásárolni. Kevesebben keresik. Vannak olyan modellek, amiből már 50/55 col a legkisebb méret.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
AndrewTdi #155090 üzenetére
Ez izgalmasnak tűnik. Antennás tv adásnál is megy rendesen vagy csak hdmi forrással követi le a képet? Amiket eddig találtam, azok csak hdmi mellett működtek.
De hogy on is legyek: tegnap este simán indult a Disney+ mindenféle probléma nélkül. Kiérti ezt, mi volt vele tegnapelőtt.
Viszont a pendrive-om nem eszi meg. Formáztam exFAT-re, NTFS-re, elfogadja, de nem tudom megállítani a műsort vele. Milyen hókuszpókusz kell a Samuknál ehhez? A Philips simán megformázta magának és ment szépen minden tovább. -
PuMbA
titán
válasz
AndrewTdi #146282 üzenetére
HDR+ mód arra való, hogy a sima SDR anyagokat HDR-ré próbálja konvertálni, de ez ugye kevés sikerrel megy neki, szóval ezt HDR-nél kötelezően ki kell kapcsolni, különben elrontja a képet. Ha enélkül nem vált HDR módba a TV-d, akkor a médialejátszóddal vagy beállításával van gond.
-
mpo
veterán
válasz
AndrewTdi #141310 üzenetére
A 65"-nál 2,5 m, a 75"-nál 2,8 m a maximális nézési távolság a 4K tartalom esetén.
Ha házimozi van, akkor ez meghatározza melyik kellene (nekem is kicsi lett az 55"-os, így utólag, de a tévé volt előbb).
Barátomnak (háziorvosomnak) hiába mondom, hogy a 49"-os FHD tévén az F1-et ne 5 méterről nézze. -
Fr3eWar
őstag
válasz
AndrewTdi #127465 üzenetére
Ha fel van telepítve, és fut akkor a tv a forrásoknál fel fogja sorolni a NAS-t. Annyi hogy a gyári mappát kellene használni amit létrehoz /video ba másolj mindent, azon belül úgy hozod létre a mappákat ahogy akarod.
Nem tudom hogy a videostation app is kell e hogy fel legyen telepítve.Ha végzel a TV-nek ki be kapcs után ha egy hálózaton vannak így fel kellene ismernie:
-
Flashget
félisten
válasz
AndrewTdi #80702 üzenetére
ha te erre az adapterre gondolsz, akkor szerviz vagy ebay. Bár ezt tartozékként dja a samsung a csomagban.
Ha a modulra azt a szolgáltató adja vagy ha mindigtv-hez kell árgép. -
Pipolla
csendes tag
válasz
AndrewTdi #66626 üzenetére
Bármit csinálnak dokumentálj. Ha vmit cserélnek fotózd le a számát, ha kijelzőcsere, mielött megbontják a szerviz menüből nézesd ki a kijelző típusát. Én még ezt nem tettem meg most magyarázhatom, hogy mit vittek el, mert persze amit elvittek állítólag már Szlovákiában van és nem lehet visszaszerezni soha többé.
Ha sérülés és karc mentes a cucc írasd rá az átvételire ha elviszik! Tehát védd a cuccodat minden áron. -
-
BBéci
legenda
válasz
AndrewTdi #52397 üzenetére
Nem mert abban az esetben is a TV beépítettje végezné a lejátszást, ami lófütty egy jó asztalihoz képest.
(#52398) Flashback
Igen, felejtős. Csak két okot mondok.
A TV beépítettje nem képes 24 fps-es lejátszásra, márpedig az összes mozifilm olyan. Azokat 60 Hz-re "húzza".
Csak felezett felbontású 3D-t tud lejátszani, márpedig nem azért vettél full HD tévét. -
vlevi
nagyúr
válasz
AndrewTdi #52347 üzenetére
Szerintem a mediaboxban kicsit masfajta kartya van, de amugy sem lehetne, mert nem a kartyat kell a tv-be dugni, hanem a kartyat egy conax kartyaolvasoba, es a kartyaolvsot a tv-be. De haigenyelsz a upcnelmediacardot, a box helyett, akkor adjak hozza a conax olvasot is. Erdemes valtani, mert megsporol vele az ember tizegynehany wattnyi fogyasztast, ennyit ker enni a mediabox. A normal, nem hd-s kartya tudtommal ingyene, a hd-s kartyaert kernek pluszpenzt, de azzal egyutt jon nehany uj hd ado is, olyan is, aminek nincs sd verzioja, pl natgeohd.
Az analog adasokat valoban lehet fogni egy regi, kepcsoves teven is, de a kartyas megoldashoz olyan tv kell, ami ci+ foglalaltos. Sima ci nemjo!
-
Burt1793
veterán
válasz
AndrewTdi #52052 üzenetére
A BD-ket ki kell írni blu ray-re... iso-t nem hiszem hogy lejátszik, bár nem próbáltam.
Flashget: Eszerint csináltam: [link], nekem nagyon jónak tűnik, tényleg jobb, mint amit eddig összehoztam találomra és nagyon szépek a mozgás is, nem csak a színek. Bekapcsoltam az eco-nál az automata háttérvilágítást, 0-16-ig állítja, ezen kívül a táblázat minden paraméterét átvittem
Szerintem egy próbát megér mindenkinek. -
lacko6
senior tag
válasz
AndrewTdi #52052 üzenetére
Az m2ts-t nem viszi,mkv ba lehet 40gb-os is megy.Nekem lan kábelen ment a 35gb-os mkv is akadás mentesen.A minöségi kodolásu Bdrip,720p,1080p megy amit nem jol kodolnak az kockásodhat széteshet a kép.Ezért érdemes media player-t venni na meg a képmínöség ég és föld.De próbálgatni jó a tv is.
-
Bigyo13
őstag
válasz
AndrewTdi #51783 üzenetére
Igen számít
Nekem 55F7000 -es tv-m van és bizony, hogy jó, hogy van Micro Dimming
"A LED-es háttérvilágításhoz jár a Micro Dimming is, vagyis az a képesség, hogy aktív dinamikus kontraszt mellett a képfelület egyes területei eltérő erejű megvilágítást nyerjenek, így a sötétebb területek részletei nem vesznek el és a fényesebb foltok jobban kiemelkedhetnek a háttérből – elvileg."
Más: Valaki tudja, hogy MÁTÓL miért emelkedtek meg a LED Tv-k ára drasztikusan?
Pl. az 55F7000 tegnap még 579.000 volt a Mediában, az Extremben meg 549.000, ma meg 120 ill. 80 ezerrel többért adjákÉrdekelne, hogy mi történhetett...
(#51791) Azurooandrew: ...... a Media Marktnál ahogy írtam még drasztikusabb emelés történt! 120.000,- Ft!!!
-
gurgely
csendes tag
válasz
AndrewTdi #51721 üzenetére
Valószínű egy akció nem tudom hol nézted én nem láttam ilyen árban.
Árgépen néztem és samsung honlapon is mindkét helyen többe került a 6800-as.
a samsung honlapján teljesen ugyanaz a két TV leírása csak a súlya nagyobb a 6800-asnak valószínű a lábak miatt... sztem esélyesebb hogy elírták a honlaponegy üzletben érdemesebb lenne megnézni és egy szakértő boltossal beszélni és hátha ad egy leírást amiben benne vannak mindkét tv specifikációja.
-
Flashget
félisten
válasz
AndrewTdi #24143 üzenetére
tekinsd bónusznak a 3D-t mert a D6xxx-tól felfelé minden tévéhez kapsz
Viszont valós 100Hz csak ettől a tipustól van D6000.ebben nincs 3D de valós 100Hz sem, viszont olcsóbb.
De ha neked 240K van egy 2010-es modellre, akkor biza 46"D6500-ban gondolkodj. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
AndrewTdi #24137 üzenetére
Az Lcd topicban most linkelték,ha nem olvastad még akkor szerintem érdemes megtenni.
Én is ezt a linket kaptam mikor tv vásárlás előtt álltam. d6500 és 7000 volt a dilemma. A fullhd 3d miatt a 7000 mellett döntöttem.
2010 én sem vennék. /Csatlakozva az előttem szólóhoz./
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari