Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Jovanny2 #45949 üzenetére
Miért ne állíthatná át, ha Neki úgy tetszik jobban?
Mellesleg nálam bemenetenként nem csak egy profil van normalizálva, a mozi mellett még legalább egyet beállítgatok szemre, hogy lássam, mennyire lehet úgy belőni, mekkora az eltérés a műszeres kalibrációtól.Ha tudatlannak mutatod magad a hozzászólásaidban, ne csodálkozz azon, hogy annak tekintenek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tomy0628
aktív tag
Mi okozhatja ezt az úgynevezett pattogást?(pattogó hang, recsegés) A tv-ből hallom, de nem folyamatosan csinálja, tv nézés közben is , sőt ha kikapcsolom akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel néztem a Tv-t (UE40D5500) minden rendben. Délután bekapcs és az alábbi kép fogad:
Nem jeleníthetők meg a közös illesztőfelület szolgáltatások. ellenőrizze megfelelően működik-e a modul.A videón keresztül nézem az analóg csatornákat. A conax modul ki-be, de nem változott a helyzet.
Tudtok megoldást?Köszönettel..
[ Szerkesztve ]
-
kotibus
csendes tag
Megoldódott magától a következő bekapcs-nál. Tarr szolgáltatás.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz tomy0628 #45954 üzenetére
Sorry ha esetedben köze nincs a dologhoz, de nekem mindig ez ugrik be, ha pattogó tv-ről van szó, talán itt a PH lapcsaládnál is volt egy cikk róla, de most valahogy nem találom sajnos.
-
senior tag
Érdeklődnék akinek 40ES6100 készüléke van, hogyan oldotta meg a 3d lejátszást,mert a demok szépen mennek,de a filmeken nem látszik a 3d.
Előre is köszönömBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
krx21
nagyúr
válasz Black Phone #45958 üzenetére
3D-ben indítottad el a filmet? A TV távirányítóján lehet meg kell nyomnod a 3D gombot...
Nálam ezek automatikusak... Szemüveget bekapcsoltad?
Mit jelent, hogy nem jelenik meg?
Nem lehet, hogy a 2D-s lemezt tetted be?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ezeket mind tudom,de engem az össze köttetés érdekelne mi a legjobb megoldás ezen a tv-n.
Sokan médialéjátszóra esküdnek,de attól félek ha megveszem akkor sem lesz jó.
Már próbáltam saját médialejátszóján,pc-n keresztül hdmi-vel és power dvd 12,tmt 5-6 sal és egyikkel sem ment pedig a bd50 Avatart próbálóm ,de semmi sajna.A tv tökéletesen össze illeszti szemüvegen keresztül a képet,de olyan mintha csak 2d-be nézném és "minden bevan kapcsolva"
Ha meg a youtube nézem a 3d-s demókat azok tökéletesen mennek[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
tomy0628
aktív tag
válasz Black Phone #45960 üzenetére
Milyen videókártyád van?
-
krx21
nagyúr
válasz Black Phone #45960 üzenetére
Szerintem nem azt a 3D jelet kapja amit kellene! A videokártyád tudja? És azt a jelet küldi amit kell?
A lejátszó tudja? -
kodoboy
tag
Hi All!
Allshara-ben lehet feliratokat bekapcsolni! Nem jöttem rá még, hogy hogyan lehet!
Köszi
AttilaIntel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
senior tag
igen tudná hd6450 sem van high speed kábellal van össze kötve,még jel is jó,mert a tv átvált 3d-re és kéri,hogy a szemüveget is kapcsoljam be
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
istvanszucs
tag
válasz vajonmilesz #45914 üzenetére
Ha olyan wifi sticket dugsz rá amivel kompatibilis akkor igen... Nekem épp van egy ilyenem elfekvőben. Szólj ha érdekel
-
hl225
tag
Sziasztok!
Samsung EH6030-nál hogyan tudok a szerviz menübe belépni?
Kikapcsolt állapotban egyszerre megnyomva az info-menü-mute-power gombokat nem működik, pedig ezt találtam a neten. Csak az üzemidőt szeretném ellenőrizni. -
petya80
tag
Üdv,
Adott egy AC Ryan Playon HD 2 mini médialejátszó + Zyxel NAS + egy UH6030 tv. "Sajnos" azt vettem észre, hogy ugyanazt a filmet lejátszva (Hobbit 1080p - 15,4GB) a médialejátszó sokkal rosszabb képet ad, mint DLNA-n keresztül a tv beépített lejátszója.
Ez nagyon meglepett, mert amúgy nagyon szeretem a kis Ryan-t Jukebox stb. miatt és nyilván sokkal egyszerűbb ezen keresztül böngészni s lejátszani filmeket, mint a tv beépítettjén.
A rosszabb minőségnél arra gondolok, hogy pl. mikor egy rétet vagy akármilyen tájat mutatnak a kép olyan "zajos" meg pl ha vkinek fekete-fehér ruha van az is így "zizeg".
Érdemes lenne HDMI kábelt cserélni (milyenre?). Nem tudom ez lényeges-e ha a lejátszóról nézem a filmet és megnyomom a TV info gombját akkor 720x576 / 50i -t ír ki a bal sarokba.
Előre is köszi, mert én mindenképpen a médialejátszót akarom használni ez a dlna dolog csak 1-2 3d film miatt jött a képbe.
-
oimuka
tag
"Samsung EH6030-nál hogyan tudok a szerviz menübe belépni?
Kikapcsolt állapotban egyszerre megnyomva az info-menü-mute-power gombokat nem működik, pedig ezt találtam a neten. Csak az üzemidőt szeretném ellenőrizni."Én is beléptem a szerviz menübe, és megnéztem pár dolgot, NEM állítottam semmit. Igaz, hogy így is lehet gond a tv-vel? Ez a cikk arról ír...
-
nightshadow
veterán
válasz petya80 #45968 üzenetére
Nem tudom ez lényeges-e ha a lejátszóról nézem a filmet és megnyomom a TV info gombját akkor 720x576 / 50i -t ír ki a bal sarokba.
Hát persze, hogy lényeges: azok a tévébe érkező jel adatai. A Hobbit alatt 1920x1080/24p-ét kéne, hogy kiírja. A lejátszóban a hdmi kimeneti beállításoknál nincsen beállítva a lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz nightshadow #45971 üzenetére
plusz esetleg a tv-n is át kellene nevezni a bemeneti csatit a megfelelőre nála.
(nálam ps3 nál a "játék" adja a legjobb képet , "PC" "PC_DVI"is pl sokkal rosszabb neki. gondolom mert konzol , )
Neki esetleg a "Blu-Ray" en kellene próbálkoznia,sztem attól is javulna a képe[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
petya80
tag
válasz nightshadow #45971 üzenetére
uppsz, kösz szépen nagyon amatőr voltam most már minden ok. PAL-on volt a TV rendszer menüpont.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni egy tv monitor vásárlásával kapcsolatban. A következő típust néztem ki: Samsung T24B301 [link] Nem nagyon értek még a témához, most kezdtem csak el tájékozódni, hogy új tv vásárlására szántam magam. Ez a 24" lenne nekem a legideálisabb méret. Mit tudtok mondani erről a monitor tv-ről? Megéri az árát? Igazából ha nem tv-ként lenne használva, akkor laptopra lenne rákötve hdmi-vel. Vagy jobb megoldás lenne egy egy sima LCD/LED tv erre a célra? Ilyen ár körül mit tudtok még ajánlani esetleg? A kritériumok igazából, hogy full HD legyen, 60k körül, és 21,5"-24"-os legyen. Előre is köszi a válaszotokat!
-
Flashget
félisten
válasz Feenyx #45974 üzenetére
Tuneres monitort akkor éri meg venni csak, ha 60-40% arányban használod PC-re és tévére is. Pl. digikábel miatt vettem P2470HD-t.
Amennyiben nem használod ki a tévét inkább IPS panelos monitort vegyél ne TN-s samut.
De ez másik topicba le van írva az ok is.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
krx21
nagyúr
válasz Flashget #45975 üzenetére
"inkább IPS panelos monitort vegyél ne TN-s"
Azért a TN-es monitorokhoz nem árt megemlíteni, hogy az erőltetett marketing adatok ellenére, a TN panelek válaszideje sokkal jobb az IPS-énél... Játékra, mozgásmegjelenítésre bizony még mindig jobbak... Persze vannak átfedések, de általánosságban ez a kijelentés még bőven megállja a helyét... Az én asus monitorom nem volt olcsó és TN panelosat vettem direkt... IPS válaszideje a közelébe nem ér...
Persze, ha a mozgásmegjelenítés nem fő szempont, akkor az esetleges jobb színekért az IPS jobb lehet... -
Feenyx
aktív tag
válasz Flashget #45975 üzenetére
Sima monitort nem akarok semmiképp, mert nagyobbrészt tv-nek lenne használva kisebb részt lenne laptopra kötve. Persze laptopon játékra is lenne használva, meg tervező programokhoz (inventor, cad stb.) IPS-el szerelt tv monitort meg nem is igen láttam. (Legalábbis ebben az árkategóriában)
-
Flashget
félisten
azért a pr. célból hirdetett 2 meg 5ms TN panelos samsung jottányival nem volt jobb egy 8ms-t tudó Dell IPS panelostól játékban. képi megjelenésről, betekintési szög nem is szólva. csak ne legyen egymás mellett a kettő készülék kiállítva.
és mint tudjuk a legfontosabb tényező az input lag.én csak a digikábel miatt vettem tuneres samsungot.
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz petya80 #45973 üzenetére
Az EH6030 PAL rendszerű TV, tehát jó volt az a beállítás. A HDMI kimenetet kell automatikusra tenni illetve engedélyezni a 24p-t. Akkor fog a lejátszó a film natív felbontásával megegyező jelet küldeni a TV számára.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
orbano
félisten
Az IPS 8ms-a nem hasonlítható össze a TN panel 2-5ms-os válaszidejével, mert _mást jelent_. Olvass utána! A hozzászólásod semmilyen tekintetben nem állja meg a helyét. Megetted a válaszidős marketinget és sz*r TN panelt vettél inkább, mert szép számok voltak ráírva.
HC CS-s vagyok (vagyis inkább voltam), de SOHA nem volt TN panelos monitorom...A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Kérdés: A képbeállításoknál az élesség (EH5300) azon kívül, hogy ha nem 0 akkor szétrondítja a képet jó valamire?
A vér nem válik VAZZE!™
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung EH6030-as TV-t. Most már másfél napja tesztelem. Valóban szép a képe, felhősödést sem tapasztaltam. De van egy problémám, a laptopot HDMI1/ DVI csatlakozón kötöttem rá egy HDMI kábellal. Beállítottam a PC módot is.
Viszont egy idő után a TV bal szélén elkezdenek villogni a pixelek kéken főleg sötét, vagy fekete háttérnél. Majd
egyre több helyen villognak. Ha kikapcsolom a TV-t /kihúzom a kábelt, akkor elmúlik a dolog, majd egy idő után visszatér.Ha AllShare-val játszok le valamit az asztali gépről, vagy usb-n, akkor ezt nem tapasztaltam eddig. Remélem csak a HDMI kábel a ludas.
Szerintetek a kábellal lehet probléma?
-
c805
tag
Sziasztok,az a gondom hogy az all share folyton azt írja hogy nem talál eszközt pedig kikapcsoltam a vírus írtót és a tűzfalat is és semmi,tud valaki segíteni?
-
krx21
nagyúr
válasz orbano #45982 üzenetére
Semmilyen marketinges dolgot nem ettem meg... Saját szememnek hiszek! A marketing pedig pont azt sugallja, amiben te hiszel! "Ha IPS akkor az biztos jobb!"
Nagyon szívesen mellé teszem mozgás közben a 120Hz-es TN paneles monitoromat bármelyik IPS mellé... Ja, hogy 120Hz-es IPS nem is nagyon van, meg 3D-s se nagyon... Vajon miért??? Hát persze hogy a válaszidő miatt...
Nekem a mozgásmegjelenítés volt a szempont, mert ha már nagy teljesítményű gépet vettem, nem állóképet szeretnék rajta nézni... Persze pl: fotó szerkesztéshez az IPS a jobb... De mindenek előtt mind a kettő típusnál számít az árkategória...
Remélem nem az nem volt újdonság, az "érdekes" reakciódat következtetve, hogy a TN panel gyorsabb, mert az köztudott...[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
UE32ES6300-at néztem ki. Most a MM-ba 150e. Szerintetek megéri? Vagy Érdemesebb inkább az F szériából vásárolni? Ha igen ebben az árkategóriában melyiket? F széria mivel tud többet?
-
Imifej
senior tag
válasz vittorio7 #45984 üzenetére
Nekem 1 hónapja piros zaj jelent meg a képen, néha véletlenszerűen. De az volt a gyanús, hogy csak ha számítógépezek akkor. Kicseréltem a kábelt, és az lehetett a ludas, mert azóta nem jelentkezik. Egy olcsóbb Belkin volt, a mostani meg nevenincs. Valami T-home-os cuccé lehetett, de nincs vele semmi gond.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Flashget
félisten
válasz Gabesz1019 #45988 üzenetére
ES6100-nak az F6400 felel meg kb.
ES6300-nak az F6500.
te döntöd el melyik fér bele a keretbe. gyanítom az ES6300.Realme GT Master Edition
-
kodoboy
tag
Half SBS 3D lejátszása megy külső vinyóról? Olyat szeretnék használni, ami nem külön tápos! Ha pc-ről játszom le a h-sbs 3d filmet, akkor csak az 1.4-es hdmi jöhet szóba?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Flashget #45990 üzenetére
Köszi. Látom, hogy az újak értelemszerűen drágábbak.
Akkor úgy kérdezem, hogy érdemes megvenni az ES6300-at, vagy inkább ebben az árkategóriában egy kisebb tudású F-et amiben mondjuk nincs 3D meg Smart. Tehát, hogy az F-nek jobb a képe? Mert ha látható a különbség akkor inkább lemondok a 3D-ről meg a Smartról és inkább veszek egy új F-est aminek szebb képe van. -
veterán
válasz Gabesz1019 #45992 üzenetére
Az ES6300 simán megfelel neked szerintem.
Üdv. core2
-
tjnet
aktív tag
Ha viszont a képminőség fontos akkor SONY HX850 sokkal jobb mint a ES8000 és ugyanannyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Flashget
félisten
szerintem érdemes megvenned amig lehet még kapni.
az új F széria ezen tévéi az ES6030-nál megismert háttérvilágítós led van, vagyis nem vagyok benne biztos, hogy szebb képe lesz a 6030-tól.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Házkutatások a Samsung Display irodáiban
A szöuli rendőrség a Samsung kijelzőgyártó részlegének asani központjában számos irodát kutatott át, mivel az óriáscéget technológia-, illetve ötletlopással vádolják.
Realme GT Master Edition
-
kodoboy
tag
Half SBS 3D-t próbáltam, de a kép az éleken nem a legtisztább, az alakok körvonalai mentén enyhe szellemkép fedezhető fel! Próbáltam állítgatni, de nem lett sokkal jobb az eredmény! Ezek minden esetben ilyenek vagy a szememmel van baj? Amúgy szemüveges vagyok!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
maglew
aktív tag
Nincs valami trükk arra, hogy nyilacska helyett téglalapos kijejöléssel (gyorsabban) lehessen a tévén található billentyűzetnél (pl netcím beírásakor) beírni az adatokat? Miért van az hogy ahány applikáció annyi féle módon kell használni a billentyűt, vagy épp oldallal lapozni? egyiknél a lefelé nyíllal válasz oldalt, másiknál az oldalsó nyíllal, ezt nem lehetne egységesíteni?
-
togeti
tag
Sziasztok!
Tudom,hogy nincs optimális beállítás minden tv-re,de ha valaki megosztaná a beállításokat ue40eh6030-ra igazán megköszönném.A keresőben nem találtam erre választ és a többi beállításra sem(max. a motion plusnál,hogy mindenki 10/3,10/4 használja).UPC miatt egyenlőre csak analóg adást tudtam állítgatni,de sport csatornáknál nem tudtam jól belőni a dolgokat.Ha játék közben(foci) szép volt a kép,akkor álló képnél(pl. kirúgás előtti pillanat) szemcsés,részleteiben élesebb de csúnyább képet csinált.Ha valaki nagy guru a beállításokban leírhatná,hogy film,tv,sport kategóriákban mit állít be.Illetve zajszűrés,módok,javítások kombinációkkal mit ér el az ember.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest