- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
tudom az volt az elso lcd tevenk csak 32"-ban. hack is volt rajta :)
de sajna a CI+ hiba miatt keptelenek voltak olyan alaplapot hozatni a szlovakoktol amin lenne CI+ igy csereutalvany lett a vege. Bo 2 evig volt meg. Alm szep volt a kepe na meg az a uveg talp se volt semmi. 2012-ben vettuk a mai napig a hozza kapott tavkapcsolot hasznalom -
fauv
őstag
-
fauv
őstag
-
fauv
őstag
-
AliasB
senior tag
-
PuMbA
titán
-
direwolf
őstag
-
jovás
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Attila0
őstag
-
Norby-007
tag
-
Joe004
csendes tag
-
stilo18
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
mpo
veterán
-
shotika
őstag
-
coleen
aktív tag
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
koko52
nagyúr
-
nagysandor79
aktív tag
-
torma1981
veterán
-
Archttila
veterán
bt2020-at nem sok TV tud. A DCI-P3 ~80%-át tudja, a 709-et meg ennél olcsóbb, korábbi modellek is hozzák... de gondolom azt tudod, hogy gyári presetek-kel ezeknek semmi értelme, műszeres kalibráció szükséges

-
PuMbA
titán
-
Celtis
veterán
Szerintem igen. A kulcs a jól működő CEC.
Sajnos ilyen szempontból a Samsung nem tökéletes (legalábbis a KS7000), mert a TV bekapcsolása után egy bemenet oda-vissza váltást szokott kérni, mielőtt CEC-en működne a HTPC-vel.Majd alkalomadtán megpróbálom debuggolni, hátha Kodi oldalon javítható.
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
-
stilo18
addikt
-
torma1981
veterán
-
kevepapa
aktív tag
-
He-Nike
aktív tag
-
atom18
senior tag
-
atom18
senior tag
-
törölt tag
-
Dodeszh
tag
-
Flashget
félisten
-
br0by
csendes tag
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Frutus
csendes tag
-
Flashget
félisten
-
kiszu
senior tag
-
tyccon
tag
-
Hmmm1
aktív tag
Hmmm.
Miért? Kifejtenéd ezt. Tényleg annyira Judderol a kép? Főleg ha network stremaelsz vagy mi?
Amit linkelt teszt beletekertem és mutatja a Martian filmet, hát ott látszik azért hogy remek a kép, mikor oldalirányba mozog a cucc. Pont mielőtt ráadja a hangot a filmre. Hanggal együtt már kevésbé arra figylet az ember mondjuk. -
Celtis
veterán
-
RobexX10
aktív tag
-
belan
addikt
-
gyulazsolti
senior tag
-
KD6-3.7
őstag
-
rajzol01
tag
-
Bazsa74
tag
-
paci88
tag
-
airdei
csendes tag
-
Flashget
félisten
-
blessbygod
csendes tag
Köszi a választ, de ez a router baja lenne? Nem a tv-é?
Tudtommal egy okostévének ugyanúgy kéne érzékelnie a hálózaton megosztott meghajtót, mint a direktbe rákötöttet.
SamyGo-t ráraktam a tv-re, azzal nem lehet valamit kezdeni, ami ezt a problémát megoldaná?
OPENWRT-t nem ismerem, utánanézek!
Bár a DLNA-t szeretném mindenképpen kihagyni, mert nagyon korlátozott szabvány.
Már írták, hogy gyártók DLNA megoldásaik nem mindig kompatibilisek egymással illeve sok extra funkció kiesne a DLNA-vel, pl. audio/sub váltás, mkv formátum, stb.
Az meg nem buli nekem, hogy DLNA miatt állandóan konvertálgassam a letöltött videókat valami könnyen emészthető formátumba, megfelelő kodekkel.
-
belan
addikt
-
degec
őstag
-
degec
őstag
-
Lanash
senior tag
-
Lanash
senior tag
-
bombibmw
veterán
-
hypp01
tag
-
belan
addikt
-
belan
addikt
-
Anubis_9
addikt
-
hami85
aktív tag
-
R3nts
senior tag
-
Flashget
félisten
-
RedCat
senior tag
Ez pontosan mire jó? Nekem is JU7000 van. A google velóban csak orosz oldalakat dobott ki.
Egyébként itt a topicban mindenki az automata frissítés kikapcsolásáról beszél, JU7000-en is érdemes kikapcsolni?
Erre a tévére tudtok vmi jó media lejátszót? Nasrólszeretnék lejátszani, de a plex egy borzalom. Lassú az egész, ráadasul össze vissza tölti le és rebdszerezi a filmeket. Pl miért ninics mappa nézet?
Az új plex jobb lesz? Mivel tud többet? -
LionX
tag
Igen, így van.
De a basszus azt nem gondoltam, hogy ha kiválasztom a komponenst és az AV bemenetbe be van dugva a hang, akkor van kép és hang is.
Ezért eddig ki sem próbáltam, (kb. úgy voltam mint a nyuszika amikor ment a sünihez az ásóért), csak most hogy javasoltad és működik. Köszönöm szépen! 
Másik kérdésemre nem tud mondani valaki valamit?
-
Tom Sawyer
csendes tag
hát ja csak egy hétvégét volt ennyi, a 6xxx sorozatok voltak leárazva, akkor a ju7000-es 469eft volt ez meg 339eFt, és a 3D nekem nem kellett.
Egy kicsit zavar ez tudat alatt, hogy nem azonos minőségű panelek vannak azonos típuson belül
de a képe tényleg tűéles hibátlan, nappal tökéletes, tök sötétben látszanak a különbségek a plazmához képest, bár érdekes plazmának is van egy alap szürkesége ha bekapcsolod, nem tök fekete -
Flashget
félisten
-
BBéci
legenda
-
Flashget
félisten
Persze, hogy pocsék az SD még Digikábelen is az tud lenni.
Na de a natív HD amit csak kábelszolgáltatóknál van (sem az IPTV sem a műholdas sem a Mindigtv) teljesen más dimenzió.
Én ha 4K tévét vennék szigorúan 7xxx-től és nem íveltet. Ha nincs rá cash vagy gyújtés vagy FHD tévé a megoldás, de minél nagyobb méretben. -
Gilberto
aktív tag
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
Erre korrekt választ úgy lehetne adni, ha a két készülék egymás mellett van, normálisan műszerrel kalibrálva és lehet tesztelni.
Vagy mezei szemrevételezéssel a boltban.
De így látatlanban közel azonosak lehetnek, hogy tudásban mik a különbségek azt fejből nem tudom.
De bármelyiket is veszed 55" esetében jános666-tól rendelj egy műszeres kalibrálást. -
BITBOYS
addikt
-
ZsocaM5
csendes tag
Köszi a választ.
Egyáltalán nem küldenék rá UHD tartalmat (inkább csak jövőt állóság miatt érdeklődtem), illetve nem tudom, hogy UHD panelen FullHD média nem még "szebb"-e?
De tulképp ez már csak költői kérdés, hiszen írtad, hogy UHD-be ne vegyek 6-os és én is így láttam egyelőre, hogy csak gyengébbet lehetne kihozni ennyiből.
Sportot párom szokott nézni szóval, akkor maradjunk a 120Hz -esnél.
H6400-et már elég jól ismerem olvasgattam róla, a J6200-t még nem néztem sehol.. utána nézek ha van infó róla a neten.Esetleg a lényegi különbséget a kettő között ide tudnád dobni?
Köszi szépen. -
zenwalk
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
-
Clever0
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Először is szeretném megemlíteni, hogy nyílván nem uhd tv adásra gondoltam.
Hogy mit küldök rá? Jelenleg semmit, mert csak demók vannak, ahogy írtátok is, de azért azt sejteni lehet, hogy az elkövetkező 5 évben csak fognak jönni 4k-s tartalmak. És hogy miről? Például 4k-s blu ray lejátszóról.
Úgy olvastam, hogy jövőre már ígérnek jópár 4k-s blu-ray filmet."Te helyedben én megnézném az eggyel nagyobb méretű (55H6400) Tv-t is. 250000 Ft
"
Sajnos az már nem fér be
"Ha UPC boxról akarod nézni akkor gondolkozz el a box csere CA modul (mediacard)cserén is.
A tv tunerje sokkal jobb a box-nál."Az lehet, de mivel a box felvevős így az tűnik jobb megoldásnak.
Annyira sajnos nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekem az uhd, de arról sem, hogy nem, ha már nem csak 2 évre veszem.

-
Flashget
félisten
-
gyeniko
őstag
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
amíg nem dobja be a durcást addig ne válj meg tőle! középkategóriában nem tudott szebb képpel előjönni a samsung...edge led + ultra clear panel, ha nem zavaróan felhős jelenleg nincs jobb tőle. E szériától már csak felső kategória volt ilyen.
backlightes meg directled meg anyám kínja...nincs felhősödés igaz vagy jóval kevesebb...de a képe nem is olyan jó. -
Flashget
félisten
-
törölt tag
-
FNZ
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arra nincs valami megoldás?
Amlogic-ban egyébként pont ugyanaz van, mint egy TV-ben, pindurka, keveset fogyasztó célhardver, csak a felület, kezelés más.

Ezért eddig ki sem próbáltam, (kb. úgy voltam mint a nyuszika amikor ment a sünihez az ásóért), csak most hogy javasoltad és működik. Köszönöm szépen! 

Csepy