- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Anynet és Hdmi CeC probléma.
Egy 43MU6102 tv és egy Google Chromecast TV nem szeretik egymást, mert a tv nem ismeri fel a CC-t!
Ki/be kapcsolgattam mindenkét eszközön az Anynet és Hdmi CeC-t, de semmi!
Garanciában kaptam vissza a Chromecast-et, az előzőt azonnal felismerte a tv, ezt nem!
Bármi ötlet? -
vacs
veterán
Sziasztok.
UE43MU6102 tv-n a Youtube pár hetente meghülyül.
Nem indul el az app, csak kiírja, hogy ismeretlen hiba történt, net van, mert hbogo/spotify működik!
Adatok visszaállítása után javul meg!
Más is tapasztalta a hibát? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy ES6100-as tv-m, ami érdekes dolgot produkál: működés közben kikapcsol, majd újra bekapcsol (gyakorlatilag újraindítja magát tv nézés közben) 5-10-30 percenként!
Frissítettem a szoftverét, csináltam gyári visszaállítást, de azóta is csinálja.Mit kezdjek vele, adjatok tippeket kérlek, meg megőrülök?!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
UE43MU6102 tv-ből hiányzik a sleep funkció (tehát, hogy 30-45-60 perc múlva kapcsoljon ki a tv)?
Mi a menüben nem találtunk ilyen funkciót!
-
vacs
veterán
Samsung 43" UE43MU6102 4K UHD Smart LED TV - bestbyte.hu
118 109 Ft
Máshol nagyon akcióban is kb 137-től indul, tehát kb 20 000-el kevesebb itt!
A Samsung oldala szerint hivatalos forgalmazó!
Az árukereső szerint most is 150K a best-byte-ban, pedig csak 118, szóval tényleges akció!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Az újabb tvkhez, mint pl a MU6102 már csak a képen látható távirányítót adják, hagyományosat nem!
Kérdésem, hogy a hangerő és csatorna váltó gomb mennyire lehet strapa bíró (garancia lejárta után ez a két billenő gomb simán elfáradhat)?
Illetve mennyire kényelmes használni egy hagyományoshoz képest (én sokat használom a Tools + Info + csatorna lista gombokat)?
Ma hallottam egy beszélgetést MM-ben, hogy egy csaj azért vitte vissza a tv-t, mert nem boldogult ezzel a menő távirányítóval! -
vacs
veterán
Misi1980: az előző 10-15 hozzászólást érdemes elolvasnod (illetve most az én válaszomat)!
Szerintem E szériás tv-n (nekem ES6100 van) lehetetlen youtube-ot nézni jelenleg!
- a youtube app-ot megszüntette a samsung/google
- a beépített böngészővel sem működik, saját kép
- androidos telefonról sem sikerül átküldeni a videót: telefonon youtube app > rábökök a tartalom átküldése gombra > kiírja, hogy átküldöm-e ES6100-ra (tehát látja a tv-t)> rányomok, hogy küldés, de nem történik semmi (egy HTC One M9 és egy Nexus 5X telefonnal próbáltam) -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy film amit nem játszik az ES6100 (szoftverfrissítés kb egy hónapja volt):
Size: 28.30 GB, duration: 02:31:40, avg.bitrate: 26715 kb/s
Audio: truehd, 48000 Hz, 8 channels, s16 (eng) 7.1 @ 5174 Kbps
Audio: ac3, 48000 Hz, 6 channels, s16 (hun) 448 kbps
Video: h264, yuv420p, 1920x1080, 23.98 fpsMi lehet a baj?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Universal Media Server-t használom dlna lejátszáshoz, de sajnos a tv-n nem tudok hangsávot váltani (van olyan film, ahol az angol az alapértelmezett, ezért kellene hangsávot váltani), illetve belepörgetni se enged.
Van a programban valami rejtett beállítás, vagy mi lehet a baj?
Vagy ti milyen programot használtok ? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Black friday-en szeretnék új tv-t venni, ha ténylegesen akcióban lesz.
Én 3 éve az ES6100-at pcdreamshop-nál vettem, akkor gyári garit adtak, most valami árvilág garancia van.
Emag pl milyen garit ad és a többi webshop.
Szóval jelenleg honnét érdemes rendelni, ahol gyári garanciát adnak? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Átolvastam az összefoglalót, és azt írja, hogy a 7-es széria "Felső kategóriás prémium modellek. Az ívelt modellek kivételével nem lehet velük mellélőni."
Létezik NEM ívelt, FHD-s, 7-es szériás tv?
Én a Samsung.hu-n nem találok.
Vagy még mindig a H6400 a bestbuy, esetleg milyen közép/felső közép kategóriás tv ajánlott FHD-ban? -
vacs
veterán
válasz
Redeckt #84855 üzenetére
Eredeti hozzászólásom: 40ES6100 szintű tv-t vennék.
(#84845) yvsmad: és Redeckt:
Nem sűrgős a vásárlás, megvárnánk valami akciót (pl fekete péntek, áfa mentes nap stb).
A 2015-ös J modellekről szinte semmi infót nem találni, mert nem szeretnénk 2014-es H-t venni.
Samsung.hu-n sincsenek fent a J6-os tévék.
A német oldal csak a J6250-et listázza, a brit oldal egyáltalán nem listáz J6-os készüléket és a francia se.
Így nem is tudom összehasonlítani a specifikációkat, nem jelentek még meg a J szériás tv-k? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Tv-t venne tesóm, de már nem vagyok képben.
Nekem 40ES6100 van, mikor újonnan vettem ez ajánlott típus volt itt a topikban is, tökéletesen megfelel (anno 165k volt).
Ehhez hasonló közép/felső közép kategóriás tv-t szeretnénk.
Mondjatok két 40"-es típust smart-al és smart nélkül (3D nem kell, de wifi jó ha van)!
Idén már a J széria megy elvileg, de a samsung.hu-n beállítva pár szűrést csak H szériás tv-ket ajánl az oldal, (a link nem igazán jó, ezeket válaszottam: FHD+40"~43"+Sík+Smart TV+6-os széria). -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van nekem egy ES6100-as tv-m.
A rajta lévő youtube appot folyamatosan frissítgetik, de egyre rosszabb, szerintem.
Az a problémám vele, hogy pár hónapja a feliratkozásaimnál eltűnt az összes opció (itt csak azok a videók voltak, amik utoljára kerültek fel), helyette kilistázza az össze csatornát egyesével, ahova fel vagyok iratkozva.
Ez így átláthatatlan, nem látom mik a friss videók, le is szoktam a tv-n való youtube nézésről.
Rá lehet valahogy tenni egy régebbi verziós youtube-ot??
A tv-men van pl fuso app (én tettem fel anno, ezer éve), ami nem azonos a gyárilag rajta lévővel! -
vacs
veterán
Sziasztok.
ES6100-on a Youtube appban a feliratkozásaimnál csak 5 db videó jelenik meg.
Pár napja csinálja ezt, előtte jó volt.
Más is tapasztal(t) ilyet ? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Samsung Allshare programmal nézem ES6100-on a filmeket az asztali pc-ről, tökéletesen működik.
Kérdésem: a laptop-al is meg tudom osztatni a filmeket Allshare segítségével?
Esetleg bármilyen egyéb módon, mindkét gépen win7 van (tudom, ez már nem ebbe a topikba tartozik)? -
vacs
veterán
Többször olvatam már, hogy a 24p-ben lejátszott filmek sokkal szebbek.
Jelenleg az aztali pc-m hdmi-vel rá van kötve ES6100-ra. A tv most 1920×1080, 60Hz-es jelet kap. Mit/hogyan állítsak be, hogy ki tudjam próbálni a 24p-t ? -
vacs
veterán
Akinek "régi, ip-ről telepített" Fuso-ja van és hiányolja belőle az RTLMost-ot, az próbálja meg ezt (új, Samsung apps-ból telepített fuso-val nem működik, legalábbis nálam nem), (TV-m: ES6100):
A Fuso-ban belépsz a Nézd / Mentések-be, majd az ott található összes csatornát törlöd (távirányító piros A gomb).
Az összes csatorna törlése után frissíti magát a program és elvileg meg fog jelenni a listában az RTLMost is, de visszakerülnek a régiek is.Ui.: erre tegnap este jöttem rá, mert eddig nekem sem volt RTLMost. Elkezdtem törölgetni és megjelent.
Egy próbát mindenképp megér, írjátok meg, hogy másnál is működik-e. -
vacs
veterán
Samsung UE46F6800: tévé jó áron, egyedi dizájnnal.
" 24p lejátszás: Támogatott "
A cikkben nem írnak róla semmit, csak az első oldal alján, a táblázatban írják. -
vacs
veterán
válasz
sepsi0 #47223 üzenetére
" A fenti kis gépen vettem észre, hogy a router mellett ott a tv wifi jele is. "
Bocsi, hogy kinevetlek, de szerintem hatalmas hülyeséget írtál.
Ha jól értelmezem, akkor egy pc-n/laptop-on te látod a tv-d által sugárzott wifi jelet?
A tv nem sugároz wifi jelet, ő veszi a router jelét!Flashget: Nekem kábellel van összekötve a tv és a router, de néha bizony meg-meg akad az adás a youtube app-ban. Akkor úgy fogalmaznék, hogy a Smart Youtube app a hibás.
krx21: ma és holnap ünnep van, semmi sincs nyitva, még az MM se.
-
vacs
veterán
válasz
maglew #47195 üzenetére
1. Nem fog működni a silverlight miatt, mert a Microsoft csak pc-n engedi !!
2. Az MTVA videótár már hónapok óta rossz, nem feltétlenül a Samsung sara, mert nem ők fejlesztik az app-ot.
3. Nyomd meg a "C" gombot, vagy vegyél billentyűzetet.
4. Csak ES7000 és ennél magasabb típusú tv-n érhető el.
5. A Youtube app nem tökéletes, nem a tv-d hibája, másnál is meg-meg akad néha. -
-
vacs
veterán
válasz
bakancs446 #46995 üzenetére
Belépsz a Smart-ba, de a youtube-ba nem !!
Középen felül van egy keresés rész, itt működik a bill.
Oda írd be amit akarsz, és youtube-ba is keresni fog.
A böngészőn kívül nem sok másik app támogtja a billt.
Illetve a kurzor nyilak működnek youtube-ba is. -
vacs
veterán
Egy kicsit visszakanyarodva a Smart témához.
Ezt a képet a Samsung Magyarország osztotta meg maoldalán.
-
vacs
veterán
Bocsi, de nincs igazad.
Attól, hogy neked nincs rá igényed, az nem jelenti azt, hogy másnak sincs.Én rendszeresen (napi szinten) használom a smart-ot, és nekem tetszik. Kényelmesen ágyban fekve (pl reggel ébredés után) használom elsősorban a youtube-ot és a webböngészőt , és néha a MTVA-t, Fuso-t és Tunein internet rádiót is.
Ha épp nincs bekapcsolva a pc, akkor a böngésző tökéletesen alkalmas a hírek elolvasására, de néha ide a fórumba is arról lépek be (természetesen vezeték nélküli billel). A youtube appot is folyamatosan fejlesztik, egyre jobb.torma1981: nincs ott a pont.
Flashget
Szomorú, de sajnos így van. -
vacs
veterán
válasz
rooland #46804 üzenetére
Korábbi válaszok ugyanerre a kérdésre:
" A TV-kben lévő WIFI gyenge, a lehető leggyengébb van benne és ez nem csak a Samura jellemző "
" Több fórumtárs tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a beépített wifi érzékenysége nagyon gyenge (mondhatnánk úgy is, hogy a reklámokban jól mutat a beépített wifi szöveg, de valójában egy rakás kaki).
Az én személyes tapasztalatom:
Nekem 3 vastag (értsd: nem panel) fal van a tv és routher között. A tv mellé tettem a mobilom és azon 2-3-as jelerősséget produkált, míg a tv folyamatosan eldobta a jelet, használhatatlan volt. Magyarán, a 10 centis telefonomban jobb wifi van, mint a tv-ben!! "Megoldás: tedd nagyon (nagyon-nagyon) közel a tv-hez a routher-t, de ha biztosra akarsz menni, akkor összekötöd kábellel !! 1080p nekem csak kábelen megy át akadás nélkül!
-
vacs
veterán
válasz
#32577792 #46471 üzenetére
Szinte biztos, hogy a 6-os ES szériában nincs különbség.
Amit leírtam azokat támogatja.
De, több fórumtárs tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a beépített wifi érzékenysége nagyon gyenge (mondhatnánk úgy is, hogy a reklámokban jól mutat a beépített wifi szöveg, de valójában egy rakás kaki).Az én személyes tapasztalatom:
Nekem 3 vastag (értsd: nem panel) fal van a tv és routher között. A tv mellé tettem a mobilom és azon 2-3-as jelerősséget produkált, míg a tv folyamatosan eldobta a jelet, használhatatlan volt. Magyarán, a 10 centis telefonomban jobb wifi van, mint a tv-ben!! Ezért írtam, hogy a kábel a biztos ! -
vacs
veterán
válasz
#32577792 #46459 üzenetére
pokers téved!
ES6100-ban (és valószínűleg az összes többiben is) 2,4GHz-en csak B/G-s wifi van, az N-t nem támogatja!
Viszont támogatja az 5GHz-es frekvenciát is, itt már N sebességgel!
Ha szükséged van az N sebességre akkor ajánlott dual band router vásárlása, amely egyszerre működik 2,4 + 5GHz-en is.
De ha igazán biztosra akarsz menni, akkor LAN-on kötöd össze, UTP kábellel, így biztos nem fog szaggatni egy film se! -
vacs
veterán
válasz
Flashget #46392 üzenetére
Én is feltettem ES6100-ra a Samygo-t.
Megjegyzés: bekapcsolás után a tv kiírta, hogy a smart frissítést igényel, de valójában letiltotta a samygo telepítőt. Tehát telepítés előtt ne engedjétek a smart-ot frissíteni !!
Milyen widgetek működnek, honnét szedjem le őket ?
Valaki hozzáértő csinálhatna egy leírást. -
vacs
veterán
válasz
maglew #46126 üzenetére
Nem lehet a Silverlight-ot rávarázsolni !!
Van MTVA app, azt töltsd le, igaz már hetek óta nem működik.A magyar televízió videótára (pc-n) is Silverlight-ban nyomja, de ennek ellenére elérhető smart-on az MTVA appal.
Ebből következik, hogy ha a Samsung és az RTL akarná, akkor elérhetővé tudná tenni az RTLMost-ot Smart-on. -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
A távirányítóról hiányzik pár hasznos gomb, ami az én ES6100-amon rajta van.
Pl.: kép méret (PSize), felvétel (piros Rec), a smart gomb is sima fekete lett. -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
tezsparker #45660 üzenetére
Elírtad a címet, youtube.com/active. Magyarán az activate szó vége a hibás.
Ez a jó cím: youtube.com/activate. -
-
vacs
veterán
Az MTVA Smart app nálam már hetek óta nem működik, hálózati hibára hivatkozik.
Írtam a Samsung supportnak, hogy adjanak pl egy mail címet, ahol jelezhetném a hibát.
Válaszként azt írták, hogy reseteljem a Smart Hub-ot.
Nincs kedvem megtenni, mert akkor pl a fuso-t is újra fel kell bűvészkednem.Más is tapasztalta az MTVA Smart app hibát ?
Tegla80: lehet én vagyok a béna, de végül is mind1, annyira nem érdekel.
-
vacs
veterán
válasz
stefi68 #45200 üzenetére
Ahogy ígértem tegnap este/éjjel kipróbáltam (megint) az időzített felvételt.
Ezerrel figyeltem a tv-t mikor elindult a felvétel, de a kijelző nem kapcsolt be.
Ugyan olyan tök fekete volt, mint előtte kikapcsolt állapotban.
Felvétel közben a távval bekapcsoltam, néztem, majd újra kikapcsoltam.
Ilyenkor sem szürkésre váltott a kijelző, hanem teljesen kikapcsolt, de a felvétel ment tovább.
Lehet, hogy az FW miatt van, nem tudom. Gyárilag ez volt rajta, nem frissítek, mert lehet csak rosszabb lenne. -
vacs
veterán
válasz
madbalee #44825 üzenetére
Én válaszoltam, csak átsiklottál felette.
#44591 vacs -
vacs
veterán
Tudja valaki, hogy az Allshare programban meg lehet-e osztani egy teljes meghajtót ?
Én pl a "D" meghajtómat szeretném, de eddig nem sikerült. -
vacs
veterán
válasz
madbalee #44552 üzenetére
Az ES7090 elvileg Németországba szánt modell.
Legfeljebb néhány helyi sajátosságban tér el az ES7000-től.
Hivatalos magyar Samsung garanciával nem hiszem, hogy tudnál ilyet venni.
Outlet és társaiból pedig én (és a többség) nem venne meg egy ilyen értékű dolgot. -
vacs
veterán
Ha a CI kártyát kiveszem, majd visszateszem ES6100-ból, akkor elég csak kikapcsolnom, vagy teljesen áramtalanítani is kell ?
Azt meg lehet valahol nézni, hogy a digitális HD adást milyen felbontáson sugározzák ?
-
vacs
veterán
válasz
nagysandor79 #44439 üzenetére
Ha a telefon tudja a DLNA-t, akkor wifin át tudod tolni a képeket, videókat a tv-re.
Ha jól tudom van valami Ovi store áruháza a Nokiának, abban keresgélj hátha.Szerk:
Flashget: a C6 Symbian-es, nem android !
+ androidhoz nem muszáj külön progit használni, én DLNA-n simán áttolom a tv-re és kész. -
vacs
veterán
Ha a CI kártyát kiveszem ES6100-ból, akkor elég csak kikapcsolnom, vagy teljesen áramtalanítani is kell ?
-
-
vacs
veterán
válasz
Stefi_dzsi #44192 üzenetére
Stefi_dzsi:
Ár/érték arányban a TP-Link 4300 a nyerő, nekem is ilyen van.
Drágább kétsávosak közül Asus N66U, Netgear 3700/3800/4000/4500.sonye:
Nem kell, hogy két külön routere legyen, erre találták ki a Dual Band routereket. Ez azt jelenti, hogy egyszerre működnek 2,4 és 5 GHz-en !! Katt ide.
Az én 4 éves MSI laptop-om is tudja az 5 Ghz-et, az újabbak szinte biztos. A tesóm Sony okos telefonja is ismeri az 5GHz-et, szal ne mond, hogy kevés eszköz használja. -
vacs
veterán
válasz
gigimano #44118 üzenetére
Sajnos az RTLMost nem nézhető a Smart-on, a Silverlight miatt.
Megkérdeztem a samsung support-ot és ezt a választ adták:
" Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, a Samsung televiziókon a Flash alapú videók lejátszására van lehetőség. A Silverlight szoftvert a Microsoft kizárólag számítógépekre fejlesztette. Silverlight alapú videókat a tv készülék nem támogat. " -
vacs
veterán
válasz
Stefi_dzsi #44151 üzenetére
JoeYi: Az ES6100-ban 54Mbps wifi van, szóval nem mész sokra a 450Mbps routerral ilyen téren.
Tévedsz: 5GHz-en a tv tudja a N-es wifit !! Csak 2,4GHz-en ragadt le a G sebességénél.
Saját tapasztalatból mondom.Stefi_dzsi: Nekem is ES6100 van. Én direkt a tv miatt vettem egy TP-Link TL-WDR4300 gigabites, kétsávos router-t. Részben felesleges kiadás volt, mert nálam nagyon messze van a tv, és van közte 2 vastag fal is, emiatt végül utp kábelt vettem, de ha közelebb lennének egymáshoz, akkor 5GHz-en simán mennének a filmek is.
-
vacs
veterán
válasz
Mr.Skynet #44096 üzenetére
Nincsen a csatorna lista progival semmi baj, analóg-nál nem tudja a neveket, neked kell egyesével beírnod, és utána kell sorba raknod.
Nekem annó a tesóm diktálta, hogy melyik számnál, melyik csatorna van, mikor végigértünk és beírtam mind az 56 csatornát, akkor utána rendeztem sorba őket.
Az ATV az nem a csatorna nevét jelenti, hanem azt, hogy Analóg adást nézel, ha digitálisat néznél, akkor DTV lenne kiírva. -
vacs
veterán
válasz
stefi68 #44014 üzenetére
Nekem is 3,5"-os külső HDD van a tv-re kötve, de eddig mindig felvette amit beállítottam.
Ha napközbeni időpontra van állítva, akkor munkába indulás előtt bekapcsolom (ilyenkor összesen akár 5-6 órát is "feleslegesen" megy) a vinyót, és mikor hazaérek akkor ki.
Vagy, ha estére van beállítva, akkor a kezdés előtt kb fél órával szoktam bekapcsoltatni az ősökkelés mikor hazaérek, akkor kapcsolom ki.
Nálam működik.Lehet jobb lenne egy 2,5"-es (külső táp nélküli). Azt a tv kapcsolgatja ki/be ??
Vélemény, valakinek tapasztalata ?? -
vacs
veterán
pr0bi & Flashget
Megvan a jobb router, direkt a tv miatt vettem: TP-Link TL-WDR4300 – gigabites, kétsávos.
Panelba simán elég lenne, de egy nagy családiba, ahol a router és a tv között több vastag fal is van (ráadásul a router a földszinten van, a tv az emeleten) már kevés. Két hétig próbálkoztam mindenféle beállítással, (a lehetőségekhez képest próbáltam) közelebb vinni a router-t, végül feladtam, és összekötöttem utp-vel.
A mobilomon viszont azóta is hibátlan a net, tehát jó eséllyel a tv beépített wifi-je a gyenge.Ui.: ez csak az én személyes véleményem, nem kell velem egyetérteni.
-
vacs
veterán
válasz
N4ri87 #43730 üzenetére
Hívd fel a Samsung ügyfélszolgálatot (06 80 7267864).
-
vacs
veterán
válasz
oliver7777 #43692 üzenetére
Nekem is ES6100 van, és szerintem sz@r a wifi-je.
A tv-n folyamatosan (sz)akadozott a net, míg a mellette lévő telefonon tökéletesen működött.
A hagyományos (2,4 GHz-es) wifi-n csak a G sebességet támogatja, az újabb (5 GHz-en) viszont az N-t is, de ehhez spéci router kell.
Én meguntam a szívást a wifi-vel, inkább átfúrtam két falat, és 30m utp kábellel kötöttem össze.
A beépített wifi csak annak jó, akinek nagyon közel van egymáshoz a router és a tv, nomeg a specifikációban remekül mutat a beépített wifi kifejezés. -
vacs
veterán
válasz
Vivien1991 #43536 üzenetére
Persze.
A router alján találsz ip címet és a belépéshez szükséges adatokat.
Az ip címet beírod a böngészőbe, az adatokkal belépsz, és (típustól függően) a Network/Wan - Wireless - Wireless Security résznél megnézed a PSK Password-öt.ui.: valószínűleg azóta már megoldottad, de mind1.
-
vacs
veterán
Hali.
Tudja valaki, hogy ES6100-ba hol van beépítve a távirányító vevője ?
Illetve a youtube app-al kapcsolatban két kérdés:
- az mitől lehet, hogy néha azt írja ki, hogy "a videó nem játszható le"
- néha (a hosszabb videóknál) 1-2 másodpercre megakad a kép vagy a hang
Kábelen (nem wifi-n) kapja a 15 megás netet. -
vacs
veterán
válasz
Inhouse #42328 üzenetére
A vimeo sem működik billentyűzettel a hagyományos értelemben, kipróbáltam.
Bár ez nem teljesen fedi a valóságot, mert a billentyűzet kurzor nyilai és az enter működik, de hagyományos értelemben nem lehet gépelni.A youtube és vimeo app-ban is működnek a kurzor nyilak és az enter billentyű, de más nem.
-
vacs
veterán
Hogyan tudnám megmérni ES6100-on a net sebességét ?
Böngészőben próbáltam a speedtest.net oldalt, de nem indult el a mérés. -
vacs
veterán
válasz
roti86 #42260 üzenetére
Nekem egy ilyen Delock 42444 külső merevlemez házam van, és egy IDE-s vinyót tettem bele.
Kb 1 hónapja használom, de eddig nincs baja.
Van, hogy beállítom a tv-t felvételre, ilyenkor anyám szokta bekapcsolni a vinyót műsor előtt 15 perccel, majd ha vége, akkor kikapcsolja, ilyenkor a tv-hez nem nyúl.
Szerintem semmi jelentősége, hogy a tv-t és a vinyót milyen sorrendben kapcsolom le. -
vacs
veterán
Van nekem egy 2.1-es (eredetileg PC-hez használt) hangfalszettem. Ezt kötöttem rá a tv-re ilyen scart átalakítón keresztül, ilyen kábellel. Ha a tv menüjében a hangkimenetet külső hangszóróra állítom, akkor működik rendesen (ilyenkor a tv elnémul), csak a hangerőt nem tudom állítani. A hangfalszetthez nincs távirányító. Esetleg kössem fejhallgató kimenetre ilyennel, de ott gyengébb a hang, nem ?
Mivel/hogyan kössem rá, hogy a tv távirányítójával tudjam a hangerőt állítani ?
(ui.: a kérdésem megírása előtt használtam a keresőt, de nem találtam használható információt) -
vacs
veterán
Srácok, én menten lesz*pom magam.
Tarr-os analóg (Zalaegerszeg-et válasszátok) kábeltv előzetésem van (egy sima koax kábel van bedugva az ES6100-ba, semmi más).
Mivel tegnap a tarr megvariálta a csatornakiosztást, ezért ma este újrahangoltam a tv-t.
A keresést így állítottam be: 1 - 2.
A Digitális csatornakiosztás összes csatornája bejön. Működik a műsor újság is.Valószínűleg csak időszakos a dolog, de akkor is meglepő. Nem kéne set-top-box (vagy CI modul), hogy ezek digitális minőségben bejöjjenek ?
-
vacs
veterán
válasz
d.norberto84 #41258 üzenetére
Ez érdekes, nekem nem kell "Fn"-t nyomkodni.
Lehet, hogy Tv-je válogatja, hogy milyen bill kombináció működik.
Én csak simán megnyomom a gombokat (F5-től F12-ig) és működik (F1-F4 nincs funkció). -
vacs
veterán
válasz
d.norberto84 #41235 üzenetére
Melyik gombokkal próbáltad ?
Csatorna váltás (F11+F12), hangerő (F9+F10), némítás (F8), smart be/ki (F5) stb. -
vacs
veterán
válasz
GrooveHero #40621 üzenetére
Ha ilyen besz@ri vagy, akkor soha nem lesz tv-d.
Nekem ES6100 van kb 1 hónapja.
A felhősödés minimális. Este full sötét szobában néztem többször fullhd filmeket, de szinte semmi felhősödést nem vettem észre. Nem szabad direkt a felhős részeket keresni, és akkor nem fog zavarni.
Ha itt a fórumon nem olvastam volna róla, akkor valószínűleg fel sem tűnt volna .Más:
A smart hibával tele van a tököm. Eltűnnek a programok, előjönnek.
És nálam rendszeresen kiírja, hogy nincs hálózati kapcsolat, pedig előtte 2 perccel még ment a böngésző. Kicsivel később újra van net. -
vacs
veterán
válasz
MattRex #40327 üzenetére
De-de
A G-s cuccon nem megy át az 50-es netem, emiatt a tv-n félpercenként tölt a youtube, mert full hd-ban játssza a videókat, de nem lehet kisebbre venni a felbontást (tudom, lehetne böngészőben is nézni).
Az N-es cucc viszont elvileg áttolja és nem töltene folyamatosan.Ja, a TV 2,4 GHz-en, csak a G-t támogatja, de 5GHz-en már az N-t is.
-
vacs
veterán
Van itt olyan ES (vagy bármilyen) tv tulajdonos, aki 5GHz-en használja a beépített WiFi-t ?
Ha igen, akkor leírná, hogy milyen beállításokat használ (csatorna/titkosítás stb.) ?
Nekem eddig nem sikerült csatlakoznom, pedig akkor lenne N-es wifi-m
és nem a G-s (2,4 GHz-es) lassúval kéne szívnom.
-
vacs
veterán
S.O.S
ES6100-on hogyan tudom kitörölni a hálózati beállításokat ?
Rossz wifi jelszót írtam be, és emiatt nem tud csatlakozni, viszont a jelszót nem tudom átírni a jóra, és nem is tudom törölni a hálózatot ?
Segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest