- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvanszucs
tag
válasz
robee19
üzenetére
Nekem az a problémám vele, hogy ha facebook useremet hozzárendelem az apphoz, akkor a jelszavam helyett az egyszer használatos kódot kéri. Ha beírom akkor regisztrálja, viszont akkor már az új jelszó kellene, azt meg megint nem fogadja el, mert megint a numerikus jelszót kéri...
-
istvanszucs
tag
válasz
Danesz94
üzenetére
Igen. Pontosabban azt jelenti, hogy mind a TV-ben mind az okostelefonon egy Linux operációs rendszer működik. Az operációs rendszerben felhasználók vannak, akik eltérő jogokkal rendelkeznek.A root az a felhasználó, akinek mindenre joga van. Ezekben a masinákban a felhasználók jellemzően technikai felhasználók, amelyek nevében futnak mindenféle folyamatok. Alapvetően a telepített alkalmazások biztonsági okokból nem root joggal futnak, hogy ne tehessenek kárt a rendszerben, ne módosíthassák azt sőt ne is kérhessenek le olyan információkat amelyhez nincs közük.A rootolás célja hogy bizonyos programok amelyeket futtatsz teljes hozzáféréssel rendelkezzenek, annak érdekében, hogy olyan dolgokat is csinálhassanak, amelyre egyébként nem lenne joguk.
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! Korábban legalább egy éve kitűnően működött a TV-men a root, és még a NAS-t is sikerült virtuális USB driveként felmountolnom. Többeknek segítettem is. Tegnap hirtelen elkezdett az egész nem működni, még a telnet/web server sem működik. A TV meg elkezdett pár percenként újrabootolni. A TV-n csináltam egy factory resetet. A pendrive-on volt egy minimális hiba, amit a chkdsk /f javított. Azóta az újraboot megszűnt, de a rootot elvesztettem. Tudna valaki segíteni, hogy a root-ot visszakapjam?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
Samsung SPS
üzenetére
De bele lehet hackelni
-
istvanszucs
tag
válasz
vajonmilesz
üzenetére
Ha olyan wifi sticket dugsz rá amivel kompatibilis akkor igen... Nekem épp van egy ilyenem elfekvőben. Szólj ha érdekel
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldani, ha nem is a Netflix, de a Hulu+ előfizetést a C650 TV-n. Az országot kell átállítani, plusz kell a külföldi DNS is. Az ország átállítása miatt viszont eltűnnek a magyar widgetjeim.Meg tudná valaki megmondani, hogy hogyan tudnám user widgetként letölteni őket?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldani, ha nem is a Netflix, de a Hulu+ előfizetést a C650 TV-n, de így eltűnnek a magyar widgetjeim. Meg tudná valaki megmondani, hogy hogyan tudnám user widgetként letölteni őket?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Úgy tűnik megoldódott...
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Letöltöttem egy új widgetet, és azóta nem működik az internet@TV a 650-es TV-men. A képernyőn megjelenik, hogy kezd. lépések, majd pár perc múlva a TV újraindul. De ha nem kapcsolom be az internet TV-t, akkor is 5 percenként újraindul. Tudtok segíteni, hogy hogyan lehetne a widgeteket resetelni?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
stafff71
üzenetére
Működött korábban a PVR? Mert tudomásom szerint a firmware upgrade nem szünteti meg a PVR műödését, ha az már korábban működött, de az új firmware-rel már nem fogod tudni (legalábbis a régi módon) a PVR-t beállítani.
Ha vissza akarsz állni régi firmware-re, leírás itt. http://wiki.samygo.tv/index.php5/How_to_downgrade_T-VALDEUC_firmwareÜdv:
István -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
C650-en szeretnék netflixet nézni. Sikerült már valakinek?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Szasztok!
Sikerült összehoznom, hogy a C650-es TVm egy NFS-re menti a digitális kábel, földfelszíni sugárzású, vagy műholdas (tehát nem analóg és nem IPTV) adást, és a timeshifthez is az NFS-t használja, ráadásul úgy, hogy a felvett adás nem titkosított, akár Windows Media Playerrel is le lehet játszani.
Akit érdekel, mindent megtalál a SamyGO honlapon, a következő linkek alatt
(http://wiki.samygo.tv/index.php5/PVR_Recording_over_NFS_for_C-Series
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=12&t=2431&start=40 (titkosítás kikapcsolása)de szívesen segítek ha kell.
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Szia gyugyo!
Bocs ha nehéz felfogású vagyok, de a következőt nem értem.
Az egész célja, hogy az NFS sharet (a share szimbólikus neve mondjuk c650 az elérési útvonala //192.168.1.101/c650) felmountoljam a TV-n valamilyen elérési útvonalra (tipikusan valamilyen usb eszköz helyére).
Valójában nem tiszta, hogy ezt a létrehozott image-et hova és miért akarom felmountolni, ha én az NFS-re szeretnék streamelni.Most a pendriveon létrehoztam egy image-t, és ezt mountolom fel valahova. Tehát az itt általam megadandó mount point a pendriveon egy útvonal? vagy a TV-n egy létező útvonal (pl /dtv/usb/sda1)? vagy a NAS-on ahova streamelni szeretnék egy útvonal //192.168.1.101/c650 ? vagy a share "szimbolikus neve" c650?
Köszi szépen a segítséget!
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Megpróbáltam követni a http://wiki.samygo.tv/index.php5/PVR_Recording_over_NFS_for_C-Series
leírást, de megakadtam a 11 és 12 pontnál.
Nem értem honnan hova kellene az img-et felmountolni, Tudna valaki aki már végigcsinálta segíteni?
-
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Sziasztok!
C650 TV-n azt szerettem volna elérni, hogy a NAS-omat NFS-en keresztül felmountolva a tudjon a TV time shiftet, meg műsort felvenni.
Megcsináltam a hacket, tudok a tv-re telnetelni, sőt, /dtv/usb/sda1/samba alá fel is van mountolva a NAS megfelelő shareje.
Két kérdésem van:
1) Mit kell tennem annak érdekében, hogy a TV-n a források között lássam a sharet?
2) Lehetséges ez úgy is, hogy a pendrive nincs bedugva?
3) Mit kell tennem az érdekében hogy a felmountolt sharere fel is tudjak venni?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Már nem aktuális, köszi
-
istvanszucs
tag
Sziasztok
C650 tvmhez NFS mountot szeretnék csinálni, ehhez downgradelnem kellene 3005.1-re.
Tudna valaki olyan linket ahol ez ténylegesen elérhető?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
A Wake up on lan lehet hogy tényleg nem működik. Bár nem tudom mikor van kikapcsolva a gép, mert pl. standby állapotban is frissít firmwaret.
Ami az internetről való távirányítást illeti, ha a port megnyitása nem elég a routeren, akkor még mindig ott van az hogy belpéek egy a helyi hálón levő gépre és onnan indítom a távirányítót. -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
C650 + netes távirányító + PVR + Internet kapcsolat + WOL = távolról programozható videófelvevő?
Van egy C650-em amelyik lóg a routeren, amelyik persze lóg a neten.
Van egy távirányító programom letöltve.
Ez egy olyan gépen ül, amelyikre be tudok lépni távolról (mondjuk logmein.com-mal), illetve fel is tudom ébreszteni (wake up on lan-nal).
Kérdés,hogy egy kikapcsolt C650-es TV-t (standby) fel tudok-e "ébreszteni" annyira, hogy fogadja a távirányító utasításait.
Persze az még jobb lenne, ha mindezt úgy lehetne megtenni, hogy nem is kell a hálón levő gépet közbeiktatni, hanem az Androidos távirányítónak megnyitnám a megfelelő portot és az internetről is működne a távirányítás.Szerintetek össze lehet hozni? Szeretne valaki ebben együttműködni?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Újjabb widgetek garmadája C és Ds TVkhez:
http://lb.6f.sk/widgets/&usg=ALkJrhieNeoko3Dzozm5KxGAsdSqqeQ4LQ
http://www.wupload.com/folder/1483617&usg=ALkJrhjLp2RuXV2wLURn_EDZkDEkzU3b7QTöltsétek le amíg elérhetőek!
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Kissé pánikolok. Két hétre elutaztunk, és ez idő alatt feltették a korábban asztalon álló tévénket konzol segítségével a falra. Mielőtt elmentünk képernyővel lefelé, a kávára fektetve hagytam itthon a tévét, de az LCD biztosan nem érintkezett az asztallal.
Most amikor hazajöttünk bekapcsoltam a tévét és egy elég nagy ovális alakú felhőt látok. Különösen fekete képernyő előtt nagyon feltűnő, de különben is elég rendesen látszik. A folt világosabb a környezeténél.Valaki aki ért hozzá el tudná mondani, hogy mi lehet a probléma, és hogy el fog-e múlni. Esetleg a szerelők nyomhatták meg az LCD-t? A TV egyébként nemrég töltötte be egyéves korát, és soha ilyen baja korábban nem volt.
Egyébként a szerelés eredményeként feleslegessé vált és jutányos áron eladó egy eredeti SAMSUNG wifi dongle. Ha valakit érdekel szóljön.
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Wifi dongle (eredeti)-vel továbbra is gondjaim vannak. A TV néha minden különösebb ok nélkül azt mondja hogy leválasztja/leválasztotta a wifit, és ezután a TV kikapcs bekapcs sem segít, csak a wifi kihúzása és visszadugása, az viszont általában igen.
Van valakinek tippje mi lehet a gond?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
sikerült valakinek a google calendar vagy a google mail widgetet működésre bírnia?
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! Eddig nem csináltam meg a telnet hacket, és nagyon nem is hiányzott, de jó lenne NFS-en keresztül használni a PVR-t. A trükk nálam, hogy a TV wifis hálózaton van,
és vannak kétségeim, hogy a WIFIn keresztül elérhető sebesség elég lesz-e műsorok felvételére, lejátszására, time shiftre. Van valakinek ebben tapasztalata? -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Két csatornaszerkesztőt is letöltöttem, de egyik sem működik:
A SamyGoChannelEditor 0.42 a map-AirD, map-CableD-re is azt mondja hogy nem jó a hossza. A map-SateD-t megnyitja, de műholdas TVm nincs, azon ráadásul ismeretlen csatornák vannak.
a chlpced-0.72 pedig azt mondja, az .scm filera hogy invalid file format.
46C650-ről exportáltam.
Van valakinek ötlete?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
A C650-esemnek kilazultak az USB csatlakozói a wifi adapter kábel USB csatlakozója lötyög, , így most a Wifi csatlakozásom nem valami megbízható.
Tud valaki valamilyen megoldást javasolni?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Nem lehet ilyet állítani rajta, de nem hiszem, hogy bármit átméretezne. Van egy synology NAS-om és bár teljesen meg vagyok vele elégedve, mint DLNA szerver elég limitált a tudása, különösen az "extrákkal" kapcsolatban, mint tekerés, feliratkezelés, formátumok, transzkódolás.
Íme egy link a felhasználói kézikönyvhöz.
http://download.synology.com/download/ds/userguide/x11-Series/Syno_UsersGuide_NAServer_hun.pdf
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Találtam álllati sok widgetet...
A linkeket feltettem
a következő címre: http://frankel.ath.cx:3000/www/sokwidget.txtVálogassatok kedvetekre, és szóljatok ha valami érdekeset találtatok :-)
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
fungeld
üzenetére
Szia!
Keresel, vagy csinálsz egy webservert, ahova fel tudsz rakni egy /widgetlist.xml filet gyökér könyvtárba. Írd fel a numerikus címét. (Legyen mondjuk 192.168.1.100. A továbbiakban ezt a címet fogom használni. Ha más címre töltöd fel akkor azt helyettesítsd be a 192.168.1.100 helyére)
A widgetlist.xml-ben legyen a következő:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<rsp stat="ok">
<list>
<widget id="nYouTubeHD3D">
<title>nYouTubeHD3D</title>
<compression size="1026571" type="zip" />
<description />
<download>http://frankel.ath.cx:3000/www/nYouTubeHD3D.zip</download>
</widget>
</list>
</rsp>ellenőrizd le, hogy a http://192.168.1.100/widgetlist.xml-ben megjelenik-e a fenti szöveg
A TV internet részében hozz létre egy új felhasználot develop azonosítóval
Pin: bármi lehet
Jelentkezz be a az új felhasználoval (develop-pal)
Az internet tv beállításainál lesz egy új menűrész: Fejlesztés
Itt tudsz megadni egy új IP cimet. Add meg az ip címet (192.168.1.100)
Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása"-sa gombraEkkor user alkalmazásként megjelenik a youtubeHD
-
istvanszucs
tag
A synology ds 411jben van DLNA szerver. Én pl azt használom. Kell némi kompromisszumot kötni, de legalább nem kell a számítógépet ki-be kapcsolagatni.
A kompromisszum: Nem lehet nyelvet és feliratot váltani, kb 5-ből 1 formátummal nem birkózik meg, tekerni vagy nem, vagy csak nagyon nehézkesen lehet. -
istvanszucs
tag
válasz
Flexy90
üzenetére
User widgetként tudod feltenni, develop userrel, szinkorinzálva.
Letöltöd a következő filet: http://www.multiupload.com/4REEJAPQ6X Leteszed egy webszerverre.
1, Készítesz egy widgetlist.xml filet, beleteszed az alábbiakat: az XXX helyére beírod az URL megfelelő részét ahova tetted. Fontos, hogy ne 192.168.... lokális címen hivatkozz rá. Napokig szívtam, mert nekem úgy nem működött.<rsp stat="ok">
<list>
<widget id="Skype"><title>Skype</title><compression size="30103" type="zip"/><description/><download>http://XXX/Skype.zip</download></widget>
</list>
</rsp>2, A widgetlist.xml-t felteszed egy webserverre úgy, hogy rögtön a root alatt legyen, pl. http://192.168.1.1/widgelist.xml
3, A TV internet részében hozz létre egy új felhasználot
Neve: develop
Pin: bármi lehet
4,jelentkezz be a az új felhasználoval (develop-pal)
5, Az internet tv beállításainál lesz egy új menűrész: Fejlesztés
6, Itt tudsz megadni egy új Ip cimet a tv-nek ahonnan a programokat letölti.
Add meg annak a szervernek a numerikus ip címét amelyre letetted a widgetlist.xml-t.
7, Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása"-sa gombra... és megjelenik a widgetek között...
-
istvanszucs
tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Biztos az én hibám, hogy nem értem, de mibe is kötsz bele tulképp? Abba hogy a 3008 és a 3009 még nincs törve? És?? Skypehoz sincs még driver a gyárilag ajánlott modellen kívül más kamerához.
Ma a 3008-on pont olyan vígan tudom fogadni a skype-ot mint a 3005 vagy 3006-on, és pont úgy nem tudok gyári kamera nélkül hang vagy videó hívást indítani.
Hogy a jövőben feltörik-e a 3008-at azt épp annyira nem tudjuk, mint azt, hogy csinálnak-e drivert másik kamerához.
-
istvanszucs
tag
válasz
lexuska
üzenetére
Az hogy egy installálásnál törli a korábbiakat, az így van kitalálva. Mindegyik widgetnek amit használni akarsz benne kell lennie a widgetlistben a szinkronizációkor.
A skype-pal kapcsolatban ez nekem is feltűnt. Szerintem pontosan erről van szó. Benne van a TV-ben csak nincs hozzá interfész. Állítólag a 650 firmwareje lényegében azonos a drágább szériákkal. A NetPlayert sem értem, ami a lengyel siteon van, az is nagyon pici.
Mostanra nagyjából összeállt a widgetlista amit használni szeretnék, csak egy két widgettel van gondom.
A google calendar widgetnél nem sikerül megadnom a usernevet/passwordot, hálózati hibára panaszkodik.
A widget managert meg nem sikerült elindítani.
Az amerikai AP hírek widget jó lenne, de nem találtam meg egyik letöltő helyen sem.
Meg az ebay widget is jó lenne, bár az asszem yahoo widget, azokat nem tudom hogy lehet letölteni.Összeszedtem a legjobbakat azok közül amelyeket sikerült összegyűjteni. Ha érdekel írj priviben és megadom az ip címemet.
Most már csak jó xml filmek és TV csatornák kellenének, magyar angol és francia nyelven. :-)
-
istvanszucs
tag
válasz
lexuska
üzenetére
Megvan mi volt a probléma... valamiért nem tetszertt neki, hogy numerikusan adtam meg a widgetlist.xml-ben az ip címet... Most már majd minden működni látszik. Az egyetlen gondom, hogy nincsenek ikonok a .rar-ból ki- majd visszatömörített wideteken.
Ha valaki tud súgni annak örülnék, de ezzel együtt tudok már élni. Egyébként a legtöbb widgetet eddig ezen az oldalon láttam... http://www.lacibogi.ic.cz/widgets/jó böngészést.
-
istvanszucs
tag
válasz
lexuska
üzenetére
Ebben csak a NetPlayer leírása van. Én azt kérdezem, hogy ha letöltöm például az AlloCine widgetet akkor mit kell írnom a widgetlist.xml-be hogy fel tudjam szinkronizálni, mert sehogy sem sikerül.
Mi az ID, mi a méret, mi a description, mi a title, milyen zipet használhatok... -
istvanszucs
tag
válasz
lexuska
üzenetére
Segits lsz a kis ügyeskedésben. Ha letöltök egy widgetlist.xml-t és nem nyúlok hozzá akkor működik. Ha szerkesztem akkor általában egyáltalán nem működik.
Azt viszont, hogy hogy kell a widgetlist.xml-t felparaméterezni végépp nem tudom.
Hogyan számolod ki a méretet? Milyen megkötések vannak a widget id-re name-re descriptionre? Kell annak valamivel egyeznie?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Harmadszorra sikerült, de nagyon köszi!!!
Gondolom user appként lehet feltenni a többit. Azzal kapcsolatban még mindig várnék segítséget
Egyébként melyik országok váltak be nektek? -
istvanszucs
tag
-
istvanszucs
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Sajnos semeddig, de "elvileg" tudom hogy kellene működnie és megvan az widget is.
Kicsit csökkenti az egész értékét, hogy nem sikerült beüzemelnem, valószínűleg a web serverem nem jó valamiért.A feltöltéshez csak egy saját webserver kell, hogy a gyökérben a widgetlist.xml-et kell megszerkeszteni, illetve a bezippelt widgeteket a webserveren kell elhelyezni.
A widgetlist.xml-nek pedig a widgetfilera kell mutatnia, és a következőképpen kell kiéznie:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rsp stat="ok"><list>
<!-- START USA Today News -->
<widget id="Today">
<title>Samsung TV Hack</title>
<compression size="518570" type="zip"/>
<description></description>
<download>http://192.168.1.209/widget/hack_widget.zip</download>
</widget>
<!-- END USA Today News -->
</list></rsp>A compression size a file mérete, és fontos hogy a widgetlist.xml-t Notepad++-szal, vagy olyan szerkesztővel kell szerkeszteni, amely nem tesz CR/LF-eket a végére.
Egy site sok alkalmazással:
http://www.lacibogi.ic.cz/widgets/
A skype widget meg itt érhető el: http://tinyurl.com/6j3ydfr
A fórumon többeknek működött, de csak arról írtak, hogy ők láttak másokat, arról nem, hogy őket látták-e.
Ha Nektek sikerült működésre bírni a widgeteket, vagy ha megakadtok szóljatok vissza lsz. Talán én is tudok segíteni, meg jó lenne hogy az én problémámat is meg tudnánk oldani.
-
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Elég messzire jutottam, de van néhány furcsaság amit nem értek.
Hogyan lehet, hogy letöltöm más widgetlist.xml-t amelyben egy hivatkozás van, amely hozzájuk mutat vissza, aztán mégsem működik ugyanúgy.Ha letöltöm a zip filet és saját szerveren helyezem el akkor meg egyáltatlán nem működik.
Ha a rar állományokat kibontom és összezippelem más widgeteknél az sem működik.
A fileokat le tudom tölteni, tehát a serverről a megfelelő url-en elérhető. Mégsem működik.Nem tudna valaki segíteni?
-
-
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
OK, vissza tudtam hozni a hotel mode-os trükkel
-
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Hát ezt megszívtam. Frissítettem, most nincs PVR. Megpróbálom újra előcsalogatni!
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Épp most szólt rám a Samsung TV, hogy frissítsek firmwaret 3008-ra, és ha nem hát ő naponta fog figyelmeztetni. Nem szeretném a PVR-t elveszteni. Szabad frissítenem, vagy mostantól minden nap nyomjak neki cancelt?
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Sziasztok! T-home digitáls (de nem IP) kábel Tv szolgáltatásom van, Budapesten a II. kerületben. Igyekszem elkerülni a settop boxot, Strong Conax kártyát használok. Ma reggelig minden szép volt, de ma reggel óta az M1, és M2-nél a TV szolgáltatás nem elérhető üzenetet ad (a többi csatorna működik rendesen).
Újra beállíttattam a csatornákat automatikusan, erre már nincs is digitális m1 m2, csak HDs (arra meg nem fizettem elő).
Hívtam a T-t is, de ahogy kiszámítható is volt azt mondták, hogy nem támogatják a settop box nélküli használatot.
Közben tegnap este láttam az m2-n egy feliratot, hogy mostantól nem adnak 4x3 adást. Nem tudom van-e összefüggés. Mit gondoltok? Tartós lesz ez az állapot? Tudtok valami megoldást?
-
istvanszucs
tag
Samsung C650 T-Homemal CI adapterrel Wifivel jelihibákkal :-)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a fenti konfigurációval. Valójában ez az egyetlen problémám a TV-vel amióta novemberben megvettem, de nem sikerült tartós megoldást találni.
Üdv:
István -
istvanszucs
tag
Sziasztok! C650 PVR-rel felvettem egy két műsort amit mások szeretnének megnézni.
Át lehet konvertálni valami olyan formátumban, hogy számítógépen, vagy DVD lejátszóval meg lehessen nézni? -
istvanszucs
tag
Sziasztok! Az LE46C650-es tvmen az internet sebessége baromi széles sávon változik. Az egyik mérésnél 5Mb/s, a következőnél már csak 1.2. Szerintetek ez normális?
Szeretném diagnosztizálni, hogy mi lehet a probléma. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne legegyszerűbben kinyerni, hogy milyen IP címhez akarnak a TV-k kapcsolódni?Üdv:
István -
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Csak tudnám a klónozásra miért volt szükség...
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! 46C650 tvm van, WIFIvel kapcsolódók DLNA szerverre és internetre. Időről időre leszakadok (lehet hogy a router hibájából, nem tudom), de az újrakapcsolódás nem automatikus, mindig újra meg kell adnom a pinkódot és párosítatnom a tévét és a routert. Ez normális?
Más... Elég gyakran (bizonyos csatornáknál szinte folyamatosan ) kapok jelhibákat, gyakran élvezhetetlenné is teszik a képet. Addig játszottam amíg ki nem derült, hogy ezeket a gyári wifi dongle működése okozza. Ez mennyire tipikus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy