- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
toto0569 #43988 üzenetére
Ezt hogy sikerült elérni. Küzdök a szervizzel, de érdemben nem tudnak/tudunk előrébb lépni. Vagy esetleg a vásárlás utáni 3...8 napon belül jelezted a hibát?
Nálam is hasonló volt a helyzet (bár teljesen más a probléma) leakartak dumálni, hogy nem is hiba és ez ilyen. Mindez kezdődött január 29-én. Két napja vittem vissza harmadszorra, ezalatt két hetet volt nálam aztán egy estét, de ma sem fogok TV-t nézni.
-
stefi68
addikt
válasz
toto0569 #43236 üzenetére
Ha megmondod, hogy melyik Smart Share, megnézem neked.
Nos, pont ezért kérdeztem tegnap, hogy érdemes-e frissítenem 001029-ről, mert lehet, hogy egyes dolgok rosszabbak lesznek.
És így, hogy fogalmam sincs milyen újdonságokat hoz az új szoftver nem vállalom beTovábbra is fennáll a kérdés: Hama Uzzano ügyben van valakinek tapasztalata?
-
Andie
őstag
válasz
toto0569 #42701 üzenetére
Most lehet, hogy hüjeség, amit kérdek, de próbáltad már a menüben felcserélni a 3D képrészeket?
Mert nálam akkor volt ilyen jelenség, mikor az egyik film (Ice age - Mammuth Christmas) fordított képpel jött. Mármint hogy a többi 100 korábbi filmtől eltérően valamiért a baloldalon volt a jobb szemnek szánt, jobboldalon meg a bal szemnek szánt képrész. És percekig néztem, hogy most én hüjültem meg, vagy szar a felvétel, vagy miajóisten, mert nemhogy 3D élmény nemvolt, de hányingerem lett a szellemképtől. Ekkor kerestem rá a 3D menüre, és ott volt ez a beállítás. Rögtön szuper 3D lettApropó: Miért nem csinálnak dupla széles SBS-eket? (tehát 3840 * 1080 felbontásúakat). Ekkor nem lenne gond a felbontás-veszteséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Eladó felújított hibátlan led tvk próbagaranciával!
- Új Realme Realfit F2 Pro ANC Hibrid fülhallgató 4 színben Fekete,Fehér,Kék,Pink
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Samsung Qled 50" (127cm) 4k uhd hdr smart led tv
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth 5.3
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok