Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz greeny1899 #45794 üzenetére
A boltnak, ahol vetted, MINDENKÉPPEN kötelessége garanciális ügyet intéznie, nem küldhet el a Samsunghoz (még ha egyébként logikus is). Ezt törvény írja elő.
A vér nem válik VAZZE!™
-
greeny1899
csendes tag
válasz orbano #45801 üzenetére
Igen, köszi, ez eddig nekem ok. Szerencsés a helyzetem, a tvm most vettem, viszont az egymásnak ellentmondó információkat akarom tisztázni.
A webshop leírta hogy 2+1 év gari, amit a samunál kell érvényesíteni. A kérdés az az, hogy ezt mivel a webshop írásban megerősítette nekem, valamint adtak is Samsung garijegyet amikor átvettem a tv-t (a kitöltését nem vitték túlzásba, de ez jogszabály szerint számomra nem okozhat hátrányt), ha tényleg gariztatni kellene, akkor valóban mennyi a gari idő, és kihez kell fordulnom?Hülyeséget írtak, nagyon úgy tűnik, lehet hogy még ez alapján el is állok a vásárlástól, visszaviszem nekik, ha bebizonyosodik hogy "rosszul tudják".
Nem mindegy hogy ki a termék forgalmazója... És mint kiderült, ők a forgalmazók, nem a Samsung, mivel nem annak a hivatalos viszonteladói, így pirospassz hogy most mi van... :S
-
trec12
addikt
válasz greeny1899 #45804 üzenetére
Nyilván a bolt nem írja ki a semmiért nagy betűkkel, hogy gyári gari. Gondolom én.... De vannak más netes boltok is ahol szintén gyári garival hirdetnek...
[ Szerkesztve ]
-
Axel100
tag
válasz orbano #45801 üzenetére
Kötelessége igen, de elfog küldeni a samsunghoz, vagy kiküldi a címedre a helyi samsung szervizes képviselőt és ő fogja vinni és hozni is.Sok Samsung termékkel így jártam!
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
Jovanny2
őstag
válasz blakey #45800 üzenetére
De olyan van, hogy passzívhoz jobb. Természetesen bármelyik nézhető bármelyiken, ahogy írod, de amíg az aktívnak tök mindegy, a passzívhoz az OU ajánlott. Nem kell aggódni, fenn van mindkét verzió az arra alkalmas helyeken...
@greeny1899: ha van magyar hologramos Samsung garijegyed, próbáld meg azt lobogtatni a Samunál, hogy itt van a gyártói garipapír, tessék nekem regisztrálni a plusz 1 év garimat. Elvileg az a feltétele, vagy nem?[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
oimuka
tag
válasz dodopek #45796 üzenetére
Nem tudom melyik zöldségboltból szoktad beszerezni a 3D finomságokat (én az nCore-ról), de gyakorlatilag az összes 3D eredeti BD 50 vagy mkv fájl nézhető a Samsung tv-ken. Ám mielőtt letöltöd, nem árt hozzászólásokat olvasni és utánanézni a letölteni kívánt anyagnak. Van bizony olyan 3D-nek eladott cuccok, amik tulajdonképpen utólag voltak 3D-re felkonvertálva, és szinte semmi térhatás nincs benne. Ilyen példúl az nCore-on található Az utolsó léghajlító c. film egyik változata, amire mindenki panaszkodik, vagyis hogy szinte semmilyen térhatás nincs benne. Most töltöm viszont a Pi életét, azt mindenki dicséri (a 3D hatást).
-
Jovanny2
őstag
válasz oimuka #45808 üzenetére
Nem hinném, hogy jó ötlet itt illegális dolgokat nevén nevezni, ezt a jövőben szerintem mellőzd, ha nem szeretnél a modikkal összetűzésbe kerülni. Egyébként a core jelentése "mag", a megértését Rád bízom.
[ Szerkesztve ]
-
greeny1899
csendes tag
válasz Jovanny2 #45807 üzenetére
Nem is az a plusz egy év érdekelne egyébként. Hanem az, hogy ha bármi van, akkor kihez kell fordulnom, és ténylegesen mennyi rá a gari. Emiatt a plusz egy év miatt nem fogok rosszul aludni.
Van garijegyem, magyar nyelvű, rajta hogy importör Samsung Electronics Magyar Zrt., stb. Viszont a Samsung azt mondja a széria számra, hogy nem ők hozták forgalomba, és ez is kitétel a +1 évnél. A valós problémám, hogy ők a gari érvényesítésre is azt mondják a két év alatt, hogy a forgalmazónál kell megtennem. Na most ez meg akkor az ármátrix lenne, aki a bemutatóterem mögött van??? Az ő pecsétjük van a garijegyre nyomva.
-
oimuka
tag
válasz Jovanny2 #45809 üzenetére
Ugyan már, ne essünk át a ló túlsó oldalára. Tudtom szerint ez egy tv-s fórum, a torrent oldalak pedig más kategória. Ám arra azért szeretnék választ kapni, hogy a gyártók minek építenek a TV-kbe médialejátszókat? Ha legális dolgot akarnának, miért nem tesznek blu-ray lejátszót?? A belső médialejátszó lejátszik egy csomó formátumot: avi, xvid, divx, mkv stb. Ám ilyen formátumú filmeket legálisan hol lehet megvenni?? Bemegyek egy multimédiás boltba és kérek egy mkv formátumú filmet, vagy hogy? Na ugye?
-
Jovanny2
őstag
válasz greeny1899 #45811 üzenetére
Na, akkor mondja meg egy nálam okosabb, hogy miért mondja a Samu, hogy nem ők hozták forgalomba, amikor a saját, hologramos garijegyük van a TV-hez, Samsung Electronics Magyar Zrt. felirattal? Az lényegtelen, hogy kitől veszed szerintem, ha az Ő garijegyükkel van kiskereskedelmi forgalomban (mert elvileg az a garijegy akkor jár a TV mellé, ha a kisker tőlük veszi), vagy ez hülyeség?
@oimuka: nem hinném, hogy dolgom lenne veled erről vitatkozni, úgyhogy nem is teszem. Tégy belátásod szerint, de vannak bizonyos kimondott és kimondatlan szabályok, amiknek nem árt itt megfelelni. Mindenki tudja, miről beszélsz, anélkül is, ha nevén neveznéd.
[ Szerkesztve ]
-
oimuka
tag
Hát igen, erről beszélek: aki azt akarja, hogy az evezővel kinyúljanak és "kidöfjék a szemét", az elmegy moziba és megnézi ott 4K felbontásban, minőségibb térhatás mellett.
Ám mostanában a mozikban is egyre gyatrább térhatású filmeket lehet látni. Egyre kevesebb az igazi térhatású elem. Azok közé tartozom, akik azért mennek 3D filmet nézni, hogy ott kelljen kapkodjam a fejem a szemet kiszúrni akaró dárdáktól, felém repülő bombarepeszektől, vagy a szembe jövő járművek elől stb. Sajnos ilyenből egyre kevesebb van, adnak egy kis mélységet a képnek, pár jelenetben néhány, patikamérlegen kimért 3D hatás, oszt jó napot. Köszönik, hogy jegyet váltottál a filmre.[ Szerkesztve ]
-
greeny1899
csendes tag
válasz Jovanny2 #45813 üzenetére
Most írtam a webshopnak, hogy a Samsung azt válaszolta amit, és várom az álláspontjukat. Ha estig nem jön, akkor levél megy állásfoglalás kérése miatt a fogyasztó védelemnek. Nem bajt akarok okozni senkinek, csak szeretném látni hogy amit vettem, milyen garival van, valamint azt hogyan érvényesíthetem. Persze, ha tévesen tájékoztattak a webshopban, azt nem tudom nem megtévesztésnek venni...
-
nismoka
addikt
-
blakey
titán
válasz Jovanny2 #45807 üzenetére
Nincs, a FHD3D is sokkal jobban mutat passzívon mint half SBS és társai, szóval ennek ilyen formában nincs értelme Én tapasztalatból mondom, hogy mindegy és aktívon is jobb a half OU mint a half SBS.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tothl42
csendes tag
válasz greeny1899 #45815 üzenetére
Engem 2 napja telefon arról tájékoztattak, hogy 2+1 év a garancia!
2 év teljes és 1 év főbb alkatrészek
Mivel érdekes módon a weboldalukon semmiféle információ nem volt a garancia idejéről!
-
greeny1899
csendes tag
válasz tothl42 #45819 üzenetére
Ez volt a bemutatoterem vagy a samsung? Ha a Samsung, akkor a szériaszámot elkérték?
A bemutatoterem levélben nekem is azt erősítette meg, hogy:
"Érdeklődését örömmel vettük!
A televízióhoz gyártói 2+1 éves garancia érvényes, tehát a Samsungnál érvényesíthető számlával együtt." -
tothl42
csendes tag
Írtam nekik szép levelet!
Válasz:
Vigyem be. Megnézik... -
Bari81
tag
válasz greeny1899 #45815 üzenetére
Hi! Én is ott vettem, és + 1 év. Garipapir és szmla is okésnak tűnik. Neten is beregisztráltam.. Kiváncsian várom az eredményt mit fognak Neked írni.
-
greeny1899
csendes tag
-
nismoka
addikt
-
Bari81
tag
válasz greeny1899 #45826 üzenetére
2012.12.18 és Minden rendbe ment.
-
greeny1899
csendes tag
Köszi mindenkinek! Probléma oka megtalálva. Leírom hogy ha esetleg más is így járna, legyen róla info. Szóval hívtam a bemutatótermet, mivel levélre nem válaszoltak, gondoltam elébük megyek. Ellenőrizték, magyar beszerzés, tehát érvényesnek kell lennie rá a samsung garanciális feltételeknek.
Felhívtam a Samsungot, ahol jelezték, hogy probléma van a szériaszámok rendszerbe vitelével, így az újonnan vásárolt készülékek esetén hibásan, elutasítja a rendszerük a gari hosszabbítást, stb. Ez várhatóan jövő hétre már megoldódik, akkor újra kell regelni, és minden rendben lesz
Szóval "minden" ok!
u.i.: tapasztalat alapján akkor az emailes kapcsolattartás a Samsung üfszolgálattal kimerül a sablon levelek megkapásában...
[ Szerkesztve ]
-
tothl42
csendes tag
válasz greeny1899 #45822 üzenetére
Bemutatóterem!
-
tothl42
csendes tag
válasz greeny1899 #45829 üzenetére
Ez jó hír!
Egy gonddal kevesebb.
Holnap reggel viszem cseréltetni az enyém.Ha az rendben, akkor
-
PS4
csendes tag
Hali.Most vettem 1 Samsung es6100 3d tv,de sajnos nem tudom beállitani a divx sorozatokhoz a feliratot,nem rakja ki!!!!ha valaki segitene akkor megköszönném!!!!Rocsesz
-
oimuka
tag
Az mitől van, hogy az összes HD adónál (szám szerint 9), ami nálunk megy, a hibabitharány maximális (2000), jelerősség: 10 ( info gomb hosszabb lenyomása után látható az infó a képernyőn, Samsung ue32eh6030 modell), ami meglátszik az adókon is. Egy percig tisztán mennek, aztán 1-2 mp-re kikockásodik, a hang is akadozik. Beszéltem az üzemeltetővel, ő azt mondja, hogy van valami zaj, amit nem tud kiszűrni. Egy nagyobb településen van a hálózat, nem digi vagy ilyenek. Párhuzamos analóg és digitális csatornák vannak.
Mikor megvettem az új tv-t, az üzemeltető csávó lemérte a jelerősséget a lakásunkban, és ha jól emlékszem 52 decibell volt. Ez jónak számít?
A gond az, hogy a településen jórészt képcsöves tv-k vannak, amin az analóg adás tisztán megy. Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyedüli reklamáló. Már kicsit unom. -
blakey
titán
válasz Flashget #45836 üzenetére
Én másképp fogalmaznék, kevésbé felhősödik, sok lcd fordult meg a kezem között és bizony mindegy, hogy milyen a háttérvilágítása.
(#45838) Flashget
Mert nem mindenki érzékeny rá vagy nem is érdekli, de az is felhősödhet mint ahogy pl a 6100-ra mondják, hogy jobban felhősödik, de nemrég az ismerősöm találkozott egy "felhötlen" darabbal.Ez olyan, mint a plazmánál a "beégés", technológia velejárója, minden gyártónál másképp jelenik meg, ki hogyan áll a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
toto0569
addikt
válasz greeny1899 #45811 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám és az a garanciáért a felelős akinek a pecsétje szerepel az alján.Nekem is egy darabig csak lökdösték jobbra balra,de a Samu azt válaszolta amit fentebb írtam.Úgy is lett...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz orbano #45765 üzenetére
Tudja, csak állítólag a Samu TV-k nem szeretik "ezt a fajtát". Picit bővebb infó erről: [link]
Én küzdöttem a wrt-kkel 2-3 hónapig napi szinten a 1043nd routeremmel, de a 2 fő problémámból 1 mindig előjött, vagy a sebesség, vagy a stabilitás volt kritikán aluli. Már a vége felé rászántam magam egy 32-ről 64MB ram ic cserére is, semmit sem változott a helyzet, de ezt követően még a gyári FW is meghalt, amivel egyébként soha nem volt problémám, talán túl sok meleget kapott az ram ic hőlégfúvózáskor, a gyárit visszatéve már újra nem volt semmi gond a gyári FW-vel mindig stabil volt és gyors (13MB/sec a laptop és router között). Most töröm a fejem, van-e értelme még próbálkoznom a TV miatt...
-
kodoboy
tag
Tudja valaki, hogy az miért van, hogy a smart-on keresztül a telepített programokat el tudom indítani, de újat telepíteni valamint a régit eltávolítani nem... csak homokóra van! Érdekes! Eddig ment!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Gerold
csendes tag
Sziasztok, meg tudnátok mondani, hogy a samsung 40eh6030 is VA panelos, mint az es6100? Eredetileg az utóbbit néztem, de mivel nem kell a smart és nagyon a 3d sem... köszi
-
kodoboy
tag
válasz kodoboy #45843 üzenetére
Ki-be kapcsolással javult a dolog, de most megáll a telepítés, elkezdi és nem fejezi be! Ez miért van????
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
csababacsi
csendes tag
Sziasztok!
Sat tuneres TV-t nézek. 2 ajánlat az ue40es6300 és ue40es6540 között 25000 HUF különbség van. 6300-as 200Hz-es, a 6540-es 400Hz-es CMR-el bír. Más különbséget nem nagyon látok. Megéri ez a különbség, ha SAT TV-re, DLNA-s filmnézegetésre (2D) használnánk?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
donakos99
csendes tag
Sziasztok!
Az idei F szeriás 6100 mennyivel jobb vagy rosszabb a tavalyi ES-től?
Annyival nem drágább, hogy ténylegesen jobb legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest