- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
alaves
addikt
-
tachikoma
aktív tag
Szia,
Vagy lehet próbálkozni a csatornák kedvencek-hez adásával, vagy lehet használni külső alkalmazást, ha a tévé támogatja a csatornák exportálását-importálását USB eszközre (pendrive-ra). Én pl ezt használom:
https://github.com/PredatH0r/ChanSort -
Batib
őstag
-
Batib
őstag
-
Flashget
félisten
-
Celtis
veterán
-
Flashget
félisten
egy nagyobb kattanás normális jelenség a többi nem igazán.
dethroner nem írtad ki a szolgáltató, de diginél sajna ilyen. nekem senki nem mondta mit és hogyan kell állítani (azt igen üfsz-en, hogy 4K-ért kimegy a szerelő és beállítja) de a 1272-n legalább ezt megsúgták, hogy Thor 06-on kell keresni...nem volt ez sem igaz, mert 0,8-on jöttek a digi csatornák.
Igen nagyobb szenvedés a behangolás viszont a kép szebb mint beltérivel. -
BBéci
legenda
-
devil-k
nagyúr
-
gukker1
tag
Esélytelen.Alapszabály, hogy a fontos dolgokat több helyre kell elmenteni, én is a saját káromon tanultam meg, sikerült letörölnöm több száz fotómat... Azt tudnod kell, hogy az adatmentő cég sem vállall garanciát a visszaállításra, de a szolgáltatást ki kell fizetni.De ez már nem ennek a fórumnak a témája...
-
gukker1
tag
-
Samsung SPS
tag
-
lalakov
senior tag
-
ChipKng
aktív tag
Szoftvert frissíteni tudtam a tévén, miközben a hálózat nem érhető el?
Ezt vajon hogyan??Szerintem rem egyszeru a dolog: csak a DNS szerver cimet nem huzza be/hasznalja. Halozat ezert van, viszont a nevfeloldas nem mukodik. Valszeg a frissiteshez nem host nev alapjan csatlakozik, hanem IP cimre es igy a DNS szolgaltatas nelkul is tud mukodni. Ez az en feltetelezesem...
@ PuMbA: Jah, rogton be is villant amit a minap irtal... Igaz az a D szeriara vonatkozott ha a nem tul eros emlekezetem nem csal.
-
sandró60
addikt
ITT tv hiba előbb kapsz választ

-
sandró60
addikt
A pontos betű tipusa tévének?Miért külföldről vásárolod?A tévé tudja a PVR-t?Itt a PH-aprón gyakorlatilag ugyanannyiért megkapod.Gondolom nem 50db-akarsz venni egyszerre
Javaslom a tévéhez vegyél inkább egy külső winchestert amit szintén az előbb emlitet helyről tudsz venni.Wifi usb-s adaptert kell venni hozzá.Szomorúan közlöm.hogy csak a Samsung adaptere jó ami elég drága -
TomAce
tag
-
Tegla80
addikt
-
vacs
veterán
1. Nem fog működni a silverlight miatt, mert a Microsoft csak pc-n engedi !!
2. Az MTVA videótár már hónapok óta rossz, nem feltétlenül a Samsung sara, mert nem ők fejlesztik az app-ot.
3. Nyomd meg a "C" gombot, vagy vegyél billentyűzetet.
4. Csak ES7000 és ennél magasabb típusú tv-n érhető el.
5. A Youtube app nem tökéletes, nem a tv-d hibája, másnál is meg-meg akad néha. -
csab2
veterán
-
nismoka
addikt
-
bakancs446
csendes tag
maglew : Szobámba 54 megabites router volt.. Nagyszobába a tévébe vettünk wifi sticket. A nagyszobába a tévére 8-9 megabit jutott át, lemértem ott neten rajta. Így ne akarj FULL HD-t nézni rajta mert akadni fog mint állat. Én is hetekig szórakoztam mire megtaláltama megoldást. Vettem egy 300 megabites routert, és most a nagyszobába átküld 20 megabitet a tévé wifi stickjére, és akadásmentesen megy a youbute-on egy full hd-s film.
-
vacs
veterán
Nem lehet a Silverlight-ot rávarázsolni !!
Van MTVA app, azt töltsd le, igaz már hetek óta nem működik.A magyar televízió videótára (pc-n) is Silverlight-ban nyomja, de ennek ellenére elérhető smart-on az MTVA appal.
Ebből következik, hogy ha a Samsung és az RTL akarná, akkor elérhetővé tudná tenni az RTLMost-ot Smart-on. -
Tegla80
addikt
szia
A"SamyGO"itt kezdődik ,majd bele kell "túrni" rendesen,h meglegyenek a dolgok.(különféle oldalakra visznek ált. át a link-ek ,azt ott is van sok minden olykor.)
"itt"és"itt" is "app" ek vannak,de nemtom mi az ami megy még az "E" szérián,mert ezek alapban nem erre valók.
Próbálkozás csak saját felelősségre
jó böngészést. -
orbano
félisten
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
-
sandró60
addikt
-
Batib
őstag
-
sepsi0
őstag
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
-
MattRex
csendes tag
-
Tegla80
addikt
-
Flashget
félisten
-
sandró60
addikt
-
orbano
félisten
-
Flashget
félisten
A két USB közül mindegy melyikbe dugom?
Nekem 4db USB van az egyik mellé oda van írva "HDD" ha az egyik ilyen arra kösd. És nem árt egy USB hosszabbítót is venned, hogy a tévé csatlakozója a mozgatástól ne menjen tönkre. Sajnos azt tapasztalom, hogy ezek a tévé csatlakozók eléggé bénák tartósság szempontjából. Én egy régebben teló mellé vett USB kábelt használok erre a célra.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Tegla80
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
Tegla80
addikt
Szia
itt megtalálod ami jó sebességgel dolgozik.
"Pendrive írás olvasás sebesség"
amúgy,kiírta a tv amikor tesztelteted vele a pent,h mennyit szeretne.
Nekem 5mb/sec körülit írt igénynek mikor 3,7 mb et tudott a kingston om,ami szintén nem jó
sztem 5 fölötti író/olvasó már jó.nekem az EMTEC C250 re ami 4gb is vesz fel, van vagy 5 éves de 8mb el ír
-
Inhouse
őstag
-
róland
veterán
-
stefi68
addikt
-
kovadika
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
digikábeles
aktív tag
-
kovadika
őstag
Voltak régebben kisebb készülékek. A jelenleg kapható legkisebb plazmák 42-osak. Kijelenthető, hogy a plazmák tudják a legtermészetesebb színeket produkálni. De megjegyezném, hogy érdemes lenne kalibráltatni a jelenlegi tévédet, ugyanis csak így lehet színhelyes képet kapni. Még én sem kalibráltattam a plazmámat, mert nincs benne elég km, de kék fejű emberekkel még így sem találkoztam.

-
Batib
őstag
-
Tegla80
addikt
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
Zsolaf
addikt
Nem koaxot, mert az árnyékolt, én egy sima drótot dugtam bele a konyhába a hannspree tv-be és megy hibátlanul.
A Csalogányba biztos, hogy jó lesz!! de a két dolgot nem hiszem hogy egyszerre összetudod kötni már a UPC-t és a mindig-et. Én a XIII.ker a duna közelében lakom itt megy rendesen, modjuk ha borús az idő akkor gyengébb szokott lenni, de nem vészes.
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Szia, felvételt csak a mediacard-al tud felvenni ez a digitális adás, nálam a UPC adott kártyát, a minőséged azért rossz mert az analóg ilyen ezeken a tv-en. Én most már a HD-t is megrendeltem fél éve brutálisan tiszta a kép és éles, és gond sem volt vele csak 1x de akkor a kártya halt meg cserélték. A 8 gb pendrive-ra attól függ milyen adást veszel fel majd (de nem biztos hogy jó hozzá a pendrive mert teszteli nekem nem volt jó) Hd adás kb 1,5-2 óra 9 Gb lesz. Sd kb 4 Gb.
-
Batib
őstag
-
maglew
aktív tag
-
BBéci
legenda
-
sandró60
addikt
-
Tegla80
addikt
szia
technikailag ua mind2 tv,csak a "DVB-S" (műholdas tuner) el van több az 5700ban.
ha szükséged van rá akkor annyival többért megkapod hozzá,de másban nem tud többet.
Ezért e tekintettben sztem neked is elég az ES5500 as modell.
Smart sztem használható sebességű, usb ről eddig mindent megevett amit elé raktam.
PVR-t tegnap próbálgattam,korrekten műxik 4gb os penre is(persze ha elég gyors hozzá a pen!)
sztem jó vétel
(Én elégedetten használom nap mint nap
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Javaslom a tévéhez vegyél inkább egy külső winchestert amit szintén az előbb emlitet helyről tudsz venni.Wifi usb-s adaptert kell venni hozzá.Szomorúan közlöm.hogy csak a Samsung adaptere jó ami elég drága

Ezért kell trükközni.

Csepy