- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Phone
senior tag
válasz
sityupityu #95152 üzenetére
-
Black Phone
senior tag
válasz
sityupityu #95149 üzenetére
Azért szóltál hozzá annyiszor ,mert nem érdekel
-
Black Phone
senior tag
válasz
sityupityu #95135 üzenetére
Többször is újra és újra olvastam,de még mindig nem látom csak ,hogy xbox360 joy,de mindegy amúgy is csak te akadtál fel ezen....
-
Black Phone
senior tag
válasz
sityupityu #95106 üzenetére
Mint önmagéban a pc-sem tudjátok használni,kell hozzá kütyü ,nekem egyértelmű volt ,egyébként szó sem volt Wireless-ról
Amúgy meg nem sima tv-s játékokról van szó,de mindegy ......(#95123) TaylorXIII : Nagyon szívesen
-
Black Phone
senior tag
válasz
TaylorXIII #95096 üzenetére
-
Black Phone
senior tag
Látom Gamefly -al többen szenvednek vele. Én egy h6400 samsung tv az alany és xbox360 vezeték nélküli usb receiver -rel vagy vezetékesen csatlakoztatva egy ps4 joyal működik .
Ja és a leges legfontosabb Lan kábelen vagyok csatlakoztatva nekem a netem is 1000mbs nem tudom mekkora az igénye,de szerintem elég nagy,nem olvastam még utána .
2 csomag vásárolható meg az egyik kb 2500 a másik meg 2900 körül van én mind kettőre előfizetem meglátjuk milyen lesz ,főleg ha már sokan használják . Idáig az a tapasztalatom,hogy 20-21 között akadozni szokott pár percig,más időszakban tökéletes -
Black Phone
senior tag
válasz
energomatt #95042 üzenetére
Igen,de van még mit csiszolni rajta ,nekem is ment utána állandóan leállt és meguntam....
-
Black Phone
senior tag
válasz
energomatt #95040 üzenetére
Win 10 zel még nem nagyon hangolták össze azért én is vissza tettem win 7 tett azzal tökéletes
-
Black Phone
senior tag
Szia! Bocsi,hogy csak most válaszolok nem voltam gép közelben.
Kiadtak Samsung és lg tv-re egy alkalmazást aminek a neve Gamefly.
Ezzel komptatbilis a játékvezérlők. Felhőből tudsz játszani nem kell hozzá semmi más.
15 percet tudsz kipróbálni minden egyes játékkal ,de elő is fizethetsz ami kb 2-3 ezerbe kerül csak ,szerintem megéri elég jó játékok vannak rajta és ahhoz képest szépen is futnak
Röviden ennyi :-) -
Black Phone
senior tag
válasz
Pancsermeste #94951 üzenetére
Gamefly töltsd le ott szerintem jol működne nagyon jo és folyamatosan bővül a kínálat
-
Black Phone
senior tag
válasz
sityupityu #94942 üzenetére
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Van egy UE48H6400 készülékem és akinek lenne xbox360 joya kipróbálná,hogy működik - e vele?
Vagy milyent vegyek hozzá?
Előre is köszönöm -
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Most kiadtak egy gamefly programot smart samsung tv-re és kér egy gamebadot ,az lenne kérdésem bármelyik bluetooth -ost tud kezeli?
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok !
Van egy Samsung 48h6400 készülékem . Az a gondom,hogy egy idő után tv nézés közben bekapcsol a képernyővédő a menüjében ki van kapcsolva ,mi lehet a gond ?
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek 3d téren melyik a legjobb választás mostani technológia szerint aktív vagy a passzív ?
Pontos típusok is jöhetnek,köszönöm
200 körüli árban gondolkozok -
Black Phone
senior tag
válasz
Flashget #48255 üzenetére
Végül is csak a neve változott meg.....
Nem semmi cég :
A Samsung Electronics Magyar Zrt. különleges szerviz szolgáltatást kínál a 2013. évi árvíz által sújtott területeken élők számára: minden Samsung gyártmányú, a katasztrófában meghibásodott mosógépet és hűtőszekrényt ingyenesen, a helyszínen megjavítunk.Bővebb információ a díjmentesen hívható 06-80-Samsung (06-80-7267864) telefonszámon kérhető.
-
Black Phone
senior tag
válasz
FireFox1996 #48121 üzenetére
én már 4db is kiprobáltam,mindegyikkel tökéletes. Amelyik tetszik olyant veszel,nem válogat.
-
Black Phone
senior tag
válasz
korion #47780 üzenetére
Minden tv-hez másfajta beállítás kell és ezért ajánlják, hogy csak is azzal lehet megoldani,mert ami egyiknél jó a -3 érték a másiknál +2 kell ezért nem ajánlatos a beállításokat lemásolni,mert nem lesz olyan soha sem.
Tigi: Menü/rendszer/eszközkezelő/bill beáll
sajtos75 : Hátoldalán van 4 csavar azt kell meglazítani és beállítani utána meghúzni
-
Black Phone
senior tag
válasz
ember888 #47466 üzenetére
Szia!
Szerintem itt megtalálod a válaszokat!
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
ue40es6100 tv-m van,mostanában vettem észre,hogy médialejátszóról 3d filmeket szépen lejátssza át is jön,de amiket az appal vagy a youtube szeretnék ilyeneket nézni csak is 2d ben látóm.
Nektek rendesen működik? -
Black Phone
senior tag
Most a tv-n beállítottam a Wifit,de nem látja a gépet. Net van a tv-n youtubon is megy minden szépen.
Mi lehet probléma? -
Black Phone
senior tag
-
Black Phone
senior tag
válasz
kodoboy #46176 üzenetére
ez így van én is vettem egy egreat r6s-t és minden tökéletes.De igyekezzél full hd-sakat kölcsönözni,hogy kihasználd a tv-det 100% -san
narancsnn:
Itt mindent megtudsz róla -
Black Phone
senior tag
igen tudná hd6450 sem van high speed kábellal van össze kötve,még jel is jó,mert a tv átvált 3d-re és kéri,hogy a szemüveget is kapcsoljam be
-
Black Phone
senior tag
Ezeket mind tudom,de engem az össze köttetés érdekelne mi a legjobb megoldás ezen a tv-n.
Sokan médialéjátszóra esküdnek,de attól félek ha megveszem akkor sem lesz jó.
Már próbáltam saját médialejátszóján,pc-n keresztül hdmi-vel és power dvd 12,tmt 5-6 sal és egyikkel sem ment pedig a bd50 Avatart próbálóm ,de semmi sajna.A tv tökéletesen össze illeszti szemüvegen keresztül a képet,de olyan mintha csak 2d-be nézném és "minden bevan kapcsolva"
Ha meg a youtube nézem a 3d-s demókat azok tökéletesen mennek -
Black Phone
senior tag
Érdeklődnék akinek 40ES6100 készüléke van, hogyan oldotta meg a 3d lejátszást,mert a demok szépen mennek,de a filmeken nem látszik a 3d.
Előre is köszönöm -
Black Phone
senior tag
válasz
FireFox1996 #45882 üzenetére
Nekem sem kell beltéri és ugyan olyan tv van mint neked,de majd este fele megcsinalom neked es atkuldon privibe irj addig egy email cimet.
-
Black Phone
senior tag
válasz
FireFox1996 #45879 üzenetére
Ez érdekes. Simán keresőbe beállìtottam, hogy digitális adásokat és a hálozaton keressen és már ment is.
-
Black Phone
senior tag
válasz
choco01 #45671 üzenetére
ha jól tudom ilyen kell neked először is
-
Black Phone
senior tag
válasz
stefi68 #45669 üzenetére
Nincs mit Mede8er MED600X3D
-
Black Phone
senior tag
Ennél a tv-nél ezt tapasztaltam és médialejátszó ami nálam volt azon keresztül is nem szerette a 5400-est.
Lehet már túl öreg a hdd azért.(#45661) 206 cc Most nekem ez megterhelő lenne,majd ha tv részletnek vége akkor 100% veszek egyet addigra talán az ára is lemegy egy kicsi
-
-
Black Phone
senior tag
-
Black Phone
senior tag
van egy olyan gondom,hogy ki és be kapcsolásnál ad egy hangot a tv,menüből kikapcsoltam,de amikor vissza kapcsolom ugyan úgy hallom
-
Black Phone
senior tag
Érdeklődnk,hogy eco mód nektek műkődik es6100-on ,mert én akkár hogy kapcsolgatom nem nagyon akar.
-
Black Phone
senior tag
ja nekem is 6100-as van és nem voltak jó a kábelek az elsőnél még szenvedtem minden beállítással,de nem jött össze,volt itthon egy 2 méteres kábelem közel vittem a gépet és csak azt dugtam be,szépen ment minden vele. Utána a boltba meg kicseréltettem egy másik fajta 7 méteresre és így már jó
-
Black Phone
senior tag
válasz
Gojko Mitic #45249 üzenetére
Köszi szépen.
3d-mkv is átlehet alakítani veszteség nélkül? -
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan beállítási lehetőség,hogy a pc valamelyik lejátszóval elindítom a filmet és a tv-n teljes képernyőn jelenjen meg? Kicsit macerás áthúzni mindig.
-
Black Phone
senior tag
Nekem lan kábelen van össze kötve és rögtön az első bekapcsolásnál már fel is kinálta a 1032-est és szépen fel is tette.
-
Black Phone
senior tag
válasz
krisznagy #44884 üzenetére
És még a szemüveget is össze kell hangolni a tv-vel,úgy hogy 50cm távolságból megnyomod a szemüvegen a gombot hosszan és elkezd villogni utána a tv kiírja,hogy megtalálta.
#44886) mrteacher : én idáig akármelyiket kipróbáltam,ment vele még hasonlót amit te írtál azok is
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
UE40ES6100 ilyen tv-m van és az lenne a kérdésem,hogy hdmi-vel van össze kötve a gépem,miért csak 60hz ig lehet állítani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest