Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
válasz ChiliChili #39896 üzenetére
Mondanám hogy húsvétra hozhatja a nyuszi, de jobb ha a névnapod a nyáron lesz. Az a biztosabb. :)
-
ChiliChili
tag
Bingó, nyáron van a születés és névnapom!
De nem rólam szól a dolog, én csak haszonélvező lennék, a srácoknak szántam. -
törölt tag
Cyberpunk eltűnt a storebol?
Preorderelni akartam.
És valami Store kupon nincs?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan, hogy a jobb oldali ravasz nem mindig és nem úgy reagál ahogy kéne? A Days Gonet nyomom most, de a zombik oldoklesenel nem tudom folyamatosan nyomni, mert kb három ütés után megáll., (és csak miután teljesen elenegdtem, és újra lenyomom, akkor működik megint) Nem tapasztaltam meg ilyet. Lehet hogy a játék ilyen, vagy tényleg a kontroller lehet rossz?
-
saelin
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz #04441088 #39908 üzenetére
Ha usa accountod van de akkor pl bukod a magyar feliratot ha az szempont.
egy gépen lehet akár több accountod is amúgy, a jelenlegid meg egy új usa pl. Célszerű 0% áfás államba regelni, pl alaskaba. Amazon.com-on tudsz feltöltőkártyákat venni, sima bankkártyát nem szokta elfogadni az usa psn.
(Mellesleg azért 60usd mert áfa nélküli árat látsz. De usa storeban eleve gyakrabban s nagyobb akciók vannak.)[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ha nekem hdmi 2-es csatlakozó van a tv-n, milyen hátrány ér majd a ps5 használatával?
-
Mephistoone
senior tag
Fura dolog történt. Ps5 kontroller frissítés után játék közben furán viselkedett. Többször kellett nyomni, hogy valamit bevegyen. Kicsit forogtam nagyot fordult sokára. Nem reagált ha fel akartam venni valamit. Nehézkesen mozgott a karakter. Reseteltem remélem elég neki.
-
Madwe
nagyúr
válasz Bazsi81 #39916 üzenetére
Mert júliusi-augusztusi megrendeléseket teljesítettek most. S szeptember környékén érkezhetett a legtöbb előrendelés. Eleve legnagyobb itthoni bolt, végtelen lehet már a sor. Persze érdemes előrendelni itt IS, de máshol is s valszeg máshol elöbb sorra kerülsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt a DualSense kontrollert hogy kell frissíteni?
Valami game közben kiírta, hogy frissítés elérhető rá, dugjam kabelre, nem tettem, azóta ki bekapcs után se írja ki. -
-
-
horkaytom
tag
Cyber Ps5 (ps4 verzió)- pc összehasonlítás: Jelenleg azért nagy a különbség a pc javára.
Szerintetek?
[link] -
sp8787
addikt
Csakhogy te azt irtad ugyanolyan sz*r ami meg szimplan nem igaz.
Mondjuk en ugye egyik nap meg Pro-n masnap meg PS5-on folytattam igy sokkal szembetunobb volt.Bemegy szepen a Lecture Hall-ba es ott eddig diavetites volt most meg "smooth" tudsz forgatni.
Az egyik legjobb proba ha ugras kozben forgatod a kamerat.
Vagy pl. bemegy ide j37wapj3 L3 BLB/L4 HBLB amikor kinyirod akkor van egy blood-robbanas na akkor forgasd a kamerat PS4-en.Ertem en amugy mit akarsz irni es az igaz is, lehetne jobb es szegyen ,hogy igy hagytak ez teny.
-
Madwe
nagyúr
válasz horkaytom #39932 üzenetére
Szerintem ez teljesen ok, a cp77 az új crysis, ahhoz h mindent kimaxolj rajta kell egy 750-1.500.000 forintos gép s akkor is 1440pben játszol vele 30 fpsben vagy dlss-el 60 fpsben... nyilván ezt a szintet a ps5 nem tudja hozni, szerintem teljesen ok így videó alapján.
egyébként next gen patch remélem már amd saját dlss megoldásával jön konzolokra[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Reggel nagyon picit belenéztem a Cyberpunkba, én elleszek ezzel a grafikával, persze látszik, hogy.. Nem az igazi még..
Viszont ami feltűnt, hogy nem alapértelmezett a HDR bekapcsolása, külön kellett a menüben.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
keIdor
titán
válasz horkaytom #39932 üzenetére
Én most bánom is, hogy elhanyagoltam az utóbbi két hónapban a VGA vadászatot. (RTX-3080)
Nem valami szép ez a PS4 verzió és elsősorban nem a grafika miatt játszik az ember, én se, de itt zavaróan alacsony a render felbontás. Úgy nem szép, az összkép.
RT rohadt jól állna ennek a játéknak.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Wolfy33
senior tag
válasz Bazsi1987 #39924 üzenetére
Playitnel voltam bent, január végét mondta a szeptemberi előrendelőknek. Előrendelést nem vesznek fel amíg normalizálódik a szállítás,(online) februártól várható nagyobb készlet.
A fentieket persze nem adta írásba, de nagyon biztos Sony infora hivatkozott. A havi érkezés is biztos, egyre növekvő darabszámmal, de konkrét számot nem mondott.
60 nap és lesz több gép. Addig vágd a centit. -
WongFeiHong
senior tag
-
Deck
titán
válasz ImACeltic #39939 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy milyen a HDR benne... Inkább ki is kapcsoltam.
Továbbá lenne 2 kérdésem hátha valaki megtudja válaszolni. Lehet majd a karakter kinézetém módosítani később? Mert, nem sok időt töltöttem vele az elején...
Van aki Hard-on kezdte?
+ pont, hogy kikapcsolható minden mb és társai és a 60fps-ért viszont a felbontás tényleg alacsony de majd lesz jobb is. Nem zavar engem, miután hozzászokom.
A játék hangulat, élmény meg odabasz
PS5
-
Adam_Shepard
addikt
FIgyuzzatok már!
A gép-TV az új HDMI 2.0 miatt létezik, hogy nem kezeli a HDR-t?
Nem próbáltam még a hozzá adott kábellal (nem is elég hosszú) és ez most tűnt fel..
-
Wolfy33
senior tag
válasz WongFeiHong #39942 üzenetére
Jelei vannak, német és osztrák boltokból az előrendeléseket kezdik nagyobb léptékben feldolgozni, teljesíteni, oda heti szinten érkezik ps5 most már, karácsonyig jön is. (Saturn, mediamarkt) A konzolos boltok vannak lemaradva, de ők is kapnak a napokban.(Mai hír)
Ezek alapján azért hozzánk is jövögetni fog, ha időben tolva is.
A plusz 100 ezer nekem a 60 nap különbség miatt nem éri meg. Hisz azon plusz kontroller, füles, játék is vehető. -
TCr
veterán
válasz Adam_Shepard #39945 üzenetére
Nem létezik.
Milyen kábellel próbáltad? Biztos megfelelő hozzá?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
ldave
félisten
Kicsit off, de 'Sony officially acquired Crunchyroll'. Sosem próbáltam még ezt a streaming szolgáltatót, nem tudom itthonról egyáltalán elérhető-e.
A Slime draws near! Command?
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest