Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #39849 üzenetére
Pont írni akartam hogy a config összehasonlításon kívül semmi nem megy abban a topicban. Szerintem bőven elfér pár hsz a ps4/ps5 témák között. Meg úgyis mindig ez van ha egy nagyon sokak által várt játék jelenik meg. Emlékszem a Last of Us 2 hetekig téma volt, ami engem pont nem érdekelt mert jóval később tervezem megvenni, mégsem szóltam be senkinek hogy menjen máshová. Át kell görgetni a nem tetsző hsz-ek felett és akkor békesség van.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Deck
titán
Végre én is PS5-ről nyomom már!
PS5
-
horkaytom
tag
válasz CptAdamica #39834 üzenetére
Nem bannam, azt is meg ki kell jatszanom :)
-
stilo18
addikt
Hm, megvettem a Cyberpunk - ot, nem várok a jövő évi nextgen upgradere.
Egyszerűen annyi jó játék lesz jövőre Ps-re, hogy "nem kell tartogatnom"...
Év végi szabadság indul úgyis jövő héttől, jó lesz nekem ez így év végére#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz horkaytom #39861 üzenetére
Hm? Bocsánat, most nem értem a kérdést
Arra gondoltam, hogy megvárom a nextgen patchet a játékhoz, de jövőre annyi jó játék jön a ps5 - re, hogy inkább nem torlaszolom a játékokat, szépen végig játszom most a Cyberpunkot.Más :
Jött ma update a Pókemberhez.
Hát... Elég menő az új RT mód 60 Fps - sel. Le a kalappal, szerintem a leg"nextgenebb "játék..
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hombre[EU]
veterán
ez egy nagyon okos döntés az Insomniactól. nagyon jó a rekonstrukció,amelyet használnak és RT mellett 60fps már most egy openworldnél az szuper.
a 1080p-1440p ray tracinggel 60fps mellett egy tökéletes sweetspot erre a generációra...majd a Próval jöhet a hardwares upscale az élesebb képért[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
nagyúr
-
saelin
veterán
A generáció elején mindig vannak hiányosságok valamelyik oldalon. Később ezek rendre eltűnnek, ha nem tényleges hardveres hátrányról van szó, márpedig nem a hw gyenge az új xbox-ban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Madwe
nagyúr
válasz zozika84 #39876 üzenetére
Kérdés kit mi érdekel persze a gpből. Nekem pl az ori kellene meg a fallen order - de a fallen ordert 1 hónap ea play-el itt is ki tudom játszani 5usd-ért cserébe... más meg pl emgem onnan nem érdekel
persze ha valaki talál neki való címeket az nyilván erős fegyvertény -
Madwe
nagyúr
válasz saelin #39877 üzenetére
Azért az hogy xboxra már nem egyedi sdk van hanem egy univerzális katyvasz pcstől mobilostól az lehet késöbb is okoz hátrányt szerintem. Aztán majd kiderül de hogy 5-10 fpsért cserébe multiplatok miatt 2 gépet tartani nekem nem éri meg az is biztos - s jelenleg ha van is emnyi különbség az jellemzően a kék oldal javára van jelenleg
-
gorgocska
tag
Srácok hol érdemes Ps 5 öt előrendelni hogy minél előbb kapjak?tudom áprilisig kb sehol.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Deck
titán
Nem ismeri fel a Fenyx Rising mentésemet a PS5. Ere van trükk vagy itt nem is fogja? Nioh 2 mentéssel pl smemi gond.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest