Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
KaitouP
nagyúr
Egészen összeszedte magát a WRC széria, nekem (Colin McRae játékokon szocializálódott "rallisként") bejött a 9. rész. Én kontrollereztem, de kormány is csatlakoztatható emlékeim szerint.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Van pedig sok couch (local) co-op game, csak a többsége nem az AAA, hanem az indie cuccok között keresendő - ez pedig egyáltalán ne riasszon el, remek minőségű sok program. Nem kocsikázós, de zenés játék például a Soundfall, érdemes ránézni.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Én nem tudom, hogy te mit csinálsz, de nekem vásárlás előtt kiírja a teljes fizetendő összeget. Soha nem volt olyan, hogy pl 8000 forintot leokéztam és 15000-t vont le. Még akkor sem, ha több cucc volt a kosárban.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
Sajnos a PayPal-es visszatérítés az nem megoldás. Abban a pillanatban, hogy visszakapod a lóvét, megy az automatikus ban az account-odra. Ami azt jelenti, hogy minden addigi digitális vásárlásod megy a kukába.
Szóval ezt nem javasolnám, ez a pár ezres bukta még mindig jobb, mintha potenciálisan százezrek mennének a levesbe. -
Minecraft Dungeons, Nine Parchments meg Gauntlets ha jól emlékszem. TMNT Shredders Revenge, Alienation, Helldivers Nem biztos, hogy mind lehet 4esben
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wesder
félisten
-
addikt
Másik verziót kapott már a PS4. Így a 14-15 az akkori friss generációs gépeken (Xbox One/PS4) már nem volt magyar.
De amúgy 14-19 -ig jelent meg két generációra is. Vagyis jelenleg 14-24 -ig (utóbbi ugye EA Sports FC néven) játszható PS4/PS5 konzollal, de ezekből egyik sem a PS3 verzió.
Szerk.:
Egyébként aki egy konzollal akarja elérni az összes magyar Fifa -t, annak az Xbox 360 a legjobb. Már ha van otthon, de külön ezért nem érdemes venni. Csak ha van számára más érdekes cím is, ami nem BC. Van abból is bőven.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest