Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#119801) tboy93 válasza .LnB (#119799) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nem múlik az el, a titok hogy ne legyen időd túl sokat játszani ;] Akkor nem zavar ha évente csak pár jó cím jön ki.

(#119802) marinea2 válasza tboy93 (#119800) üzenetére


marinea2
addikt

Sokat dob nalam a latba hogy tavaly ill iden jatszottam ezeket a jatekokat: TLoU 1-2, HZD, DaysGone, GoW, DeathStranding, UC4 :DDD

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119803) tboy93 válasza marinea2 (#119802) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nekem itt áll a polcon a Death Stranding DC, Ghost of Tsushima DC, Miles Morales úgyhogy van mivel játszani :K És a Horizon FW , meg a Ratchet and Clank Rift Apart is rohadtul érdekel, de lehet vetnék egy pillantást majd a Demons Souls-ra, meg a Returnalra is. A több száz egyéb backlogban csücsülő játékról meg még nem is beszéltem.

[ Szerkesztve ]

(#119804) .LnB válasza marinea2 (#119802) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Jó, csak majd amikor a Death Stranding óta nem volt szerintem semmi izgalmas játék. Akkor... úgy gondolom, hogy ez poshadványos időszak. :) Jelentek meg játékok, játszottam én is sokkal, de egy se pezsdítette fel a vérem.

De én is így voltam 2018-ban. Akkor írtam a "miért vegyél PS4-et" a logoutra. Az még nálam is ez a korszak volt. Amikor még minden szivárványos rózsaszín volt. :D

Most vettem Switch-et, hogy megint új impulzusok érjenek. Hát.. úgyahogy működik is a dolog. De még van hátra pár játék, az ítélethirdetésig.

És például engem ezért se kötött le a Forbidden West, és nem fog az új God of War sem. Mert láttam már a formulát. Nem keltik fel a lelkesedésem. Ettől még lehetnek jók, de valami újra vágynék.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119805) lo_jo válasza F-ECT$ (#119782) üzenetére


lo_jo
senior tag

Nem, nincs különbség ilyen szempontból a PC és PS között, amióta ugyanaz az architektúra van. Igazából a PS3 után minden játék PC és PS játék egyben, csak üzleti okok miatt nem adják ki PC-re. A PS játékok fejlesztés közbeni, nem végső playtest-jéhez nem szükséges a devkit vagy konzol, csak jó ha van. Szemléletben lehet minimális eltérés, meg általában a PC port testreszabhatóságában, de azok tipikusan olyan dolgok, amik több multiplatform címnél is érződnek a PC megjelenéskor a mai napig. Ilyen szokott lenni, hogy nem vagy nem minden gombkiosztás változtatható, nincs unlimited fps, csak fix 30-60 fps opciók vannak, nem pedig "kézzel belőtt" érték (bár ez a VRR+120hz miatt remélem kihal), nincs ultrawide támogatás, stb, de ezek napokon belül javíthatók.

Ilyen irány egyébként az általam sokkal jobban ismert webes fejlesztéseknél is van. Sokan csinálják a mobile first címszó alatt a webappjaikat, akár böngészőből, akár natív appból elérve (mert rohadt nagy forgalmat buktak, amikor a desktopot csak "leskálázták" mobilra), a trehányoknál olyan is lesz a desktop verzió, de van egy csomó olyan, ahol meg sem mondanád, mert lehet értelmesen is csinálni. És ez tényleg nem csak azt jelenti, hogy nagy gomb meg touch-ra optimalizált UI vs bill+egér kezelése, az csak a használhatóságot javítja, pontosabban a hiánya buktatja.

Persze egy-egy játék esetén minimálisan több munka lehet egy olyan PC verzió miatt, ahol gondolni kell a modolásra is, de erre is van ellenpélda. Ott a MSFS2020, egyértelmű volt, hogy a kezdetek óta szem előtt van tartva az XBOX verzió, de ettől nem csorbult az a klasszikus flightsim szemlélet, hogy PC-n gyakorlatilag csak egy frameworköt veszel és magadnak töltöd meg 3rd party contenttel, viszont szépen kiegészítették a beépített marketplace-szel, amit lehet konzolon és PC-n is használni.

A minőségre pedig azért nem fogja rányomni a bélyegét, mert elég egyértelmű irány a piacon, hogy a konzolosok többet fizetnek játékokért. PC-n létezik a kalózkodás meg létezik jópár szürkezónás megoldás, hogy hogyan juss olcsó játékhoz, konzolon ez sokkal limitáltabb, de itt meg van használt piac EULA megszegése nélkül. Viszont ha konzolon nem nyújt megfelelő minőséget egy játék (akár technikai, akár story-mechanika-gameplay vonalon), akkor bukni fog, nem menti meg semmi, az pedig húzza majd magával a PC verziót is a süllyesztőbe, mert a többségnek nincs a konzollal vetekedő erejű gamer gépe, így a gyengébb hw mellett sosem fog jobban futni csupán azért, mert PC, ahol még jön egy rakat layer a sw és a hw közé (windows, driverek, dx, egyebek).

(#119806) Peace válasza marinea2 (#119798) üzenetére


Peace
nagyúr

Szintén! Mire elkezdenék sírni, máris a nyakamba ömlik megint 3-4-5 cím. :DDD Elkezdtem a Pathfinder: Wrath of the Righteous-t, de hiba volt szerintem. :U 18-án félre fogom dobni a Plague Tale miatt. Aztán a Ragnarök miatt. Majd pedig a Scorn vagy a Callisto Protocol miatt. Nagyon szuper volt az elmúlt 4 év, folyamatosan nagyon jó kis címekkel csapattam! :C

(#119807) tboy93 válasza .LnB (#119804) üzenetére


tboy93
nagyúr

"És például engem ezért se kötött le a Forbidden West, és nem fog az új God of War sem."

Ezt is meg tudom érteni, de bennem meg ott van hogy milyen rohadtul bejöttek és újra elmerülhetek ezekben a világokban. Tudom hogy neked pl a HZD kapufa volt, olvastam anno a kritikád, értem is, de ettől független nekem a world design nagyon tetszett, élveztem a robot dínó csapkodást. Nem mondom hogy rossz döntés volt részedről venni egy Switchet, ha több időm lenne és kifogynék a számomra érdekes címekből szerintem én is hasonlóan döntöttem volna. Vagy vettem volna egy SS/SX-et, ott is van egy csomó x ex cím ami érdekel (halo, gears of war, forza).

(#119808) marinea2 válasza tboy93 (#119803) üzenetére


marinea2
addikt

Nekem a HFW van varolistan (koddal lassan mar 6-7k-ert elcsipni talan)
Miles Moralest abbahagytam mikor meglattam a karacsonyfat a gameban. ( mondom ez majd jo lesz a teli szunetben inkabb :DDD )
PART1-2 maratont tervezek majd meg a teliszunetben.

Aztan jon az uj GoW, Callisto Protocol, Harry Potter.. stb

Sokszor nem is ertem a fanyalgokat en sem, talan tul sok az idejuk es minden jo gamet kivegeztek mar :U :P

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119809) tboy93 válasza marinea2 (#119808) üzenetére


tboy93
nagyúr

Jó hogy mondod, akkor addig félrerakom én is :D Úgy sem egy nagyon hosszú játék, pont jó lesz :))

Meló, gyerekek mellett én nem panaszkodom hogy nincs elég játék. Anno viszont amikor gimis voltam 10x ennyit játszottam kb... Ahogy jöttek ki a friss gémek mentem értük a virágboltba ( :DDD).

[ Szerkesztve ]

(#119810) marinea2 válasza .LnB (#119804) üzenetére


marinea2
addikt

És például engem ezért se kötött le a Forbidden West, és nem fog az új God of War sem. Mert láttam már a formulát. Nem keltik fel a lelkesedésem. Ettől még lehetnek jók, de valami újra vágynék.

-elkell kezdened multizni. (Fortnite, Rocketleague, Fifa.. ;] :D )

Amugy ezt nem viccbol irtam, en is ezeket nyomom haverokkal. Ha nincs senki online, akkor storygamelek.

tboy93: :DDD :DDD :DDD :DDD

Peace: Az uj Plague Tale-t varom en is, mert akkor hatha kap egy komoly akciot vagy gamepassba bekerul az elso resze :D

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119811) tboy93 válasza marinea2 (#119810) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nem mer, elverik a 8 évesek :(

;]

(#119812) .LnB válasza tboy93 (#119807) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

És egyébként kölcsön volt nálam hónapokig a Forbidden West. És mindenféle rosszérzés nélkül adtam vissza. Mert láttam a fejlődést. És egyszer majd végig is fogom játszani. Szóval nem is az első rész rossz szájíze miatt nem folytattam, hanem mert egyszerűen nem volt kedvem hozzá.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119813) marinea2


marinea2
addikt

Ja es plusszba varom a Witcher3 p5patch-et is mert amugy azt is megvettem valami 2k-ert max, csak a 30fps miatt dobtam anno :U

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119814) .LnB válasza marinea2 (#119810) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

15 évet aktívan CS-ztem. Vele párhuzamosan Quake 3 1v1-eztem. Ismertem a magyar CS szcéna háromnegyedét. Kodiéktól kezdve, Bugbear-éken át, a kétezres évek elején kb mindenkit. Játszottam külföldi elit, profi játékosokkal mixet. pr0nax, xizt, f0rest. Quake-ben duelt, tox, stermy, Spart1e stb.
Emellett évekig elég keményen WoW-oztam. Dota2-eztem.
És kb nincs olyan multiplayer játék, amibe ne merültem volna el legalább egy kicsit. Még olyanokkal is mint a Dirty Bomb (ami amúgy tök jó volt) vagy a Lawbreakers (ami óriási bukás volt.)
Szóval nekem a multiplayer-t nem kell bemutatni. De azt én kicsit otthagytam a pécével együtt, amikor konzolra váltottam. Családos emberként már nem lehet elég időt szakítani a felkészülésekre.

De, hogy kerek legyen a sztori. Manapság minden nap Fortnite Zero Build-ezek PS5-ön. :DDD Mert a fiam elérte azt a kort, amikor már szociális követelmény a Fortnite. Ezért elkezdtük egy ideje. Nem is olyan rossz. Megcsinálom neki a heti/napi/egyéb feladatokat. Ennyi elég is belőle.

#119811 tboy93
Nem, nem vernek el. Mert a 15 besoroló meccsből is 14-et megnyertem zsinórban. ;] És nem is esik nehezemre nyerni BR módban manapság sem.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119815) Peace válasza marinea2 (#119810) üzenetére


Peace
nagyúr

2020-ban benne volt GP-ban. :))

(#119816) marinea2 válasza .LnB (#119814) üzenetére


marinea2
addikt

"De, hogy kerek legyen a sztori. Manapság minden nap Fortnite Zero Build-ezek PS5-ön. :DDD"

Na, ugyan ezt csinaljuk mi is haverokkal. 30+ os barataim es en is! :DDD :DDD :DDD
2-2,5 orakat siman szemrebbennes nelkul ellovoldozunk majdnem minden este, de ha meg veletlenul kiegnenk akkor megy a Rocket trio este 7oras Tornamentje vagy a 11oras :DDD

Peace: Basszus ezt rosszul irom/mondom mindig, en a ""Sonys GP-re irtam"" szoval a game cataloguera :))

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119817) Deck válasza marinea2 (#119816) üzenetére


Deck
titán

Csak a Fortnite! :P

PS5

(#119818) tboy93 válasza .LnB (#119814) üzenetére


tboy93
nagyúr

Ezt maximum akkor hisszük el ha streamen látjuk ;]

(#119819) .LnB válasza marinea2 (#119816) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na de én nem ezt csinálom. :U Én csak megcsinálom a napi questeket. Egy, max kettő Team Rumble meccs alatt. Csütörtökön a hetiket, az 1-1,5 óra is meglehet. És ennyi.

Nekem lekerült a fókusz a játékokról eléggé. Még így is többet játszom mint egy átlagember. De más dolgok felé nyitottam. Mert szerintem a játékok nem olyan izgalmasak manapság. Ez simán változhat gyorsan. De egy 1,5 éve én azt mondom, hogy ez a helyzet.

Neked jó, mondom, ugyan az van, mint amikor én vettem az első PS-em. De ahogy majd túl leszel nagy címeken. Utána fel fog tűnni, hogy nem minden játék olyan kimagasló, mint pár általad felsorolt cím. És egyre több játék fog tűnni egymás másolatának. Ez a lelkesedési gőrbe, ki fog laposodni nálad is. Csak még nem látod. Én se láttam, én se hittem el. Csak lehet, hogy majd 2 év múlva lesz ez. Hacsak addig nem kap valami új lendületre az ipar.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119820) marinea2 válasza .LnB (#119819) üzenetére


marinea2
addikt

Le is lassitok akkor ezennel a nagy cimek kijatszasaval :D Nem akarom hogy veget erjen! :O

tboy93: Nagyon kapja toled de nem reagal. Szerintem te vagy az egyik akit letiltott a premiummal :DDD :DDD :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119821) Deck válasza .LnB (#119819) üzenetére


Deck
titán

Ezért, jó h vannak játékok amikkel bármennyi időt ellehet tölteni. (mindenkinek más) :K
Na akinek nincs ilyen csak pergeti a címeket, azokat tudom sajnálni :))

PS5

(#119822) .LnB válasza marinea2 (#119820) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Dehogy van letiltva. :D Nincs senki letiltva. Csak azért piszkál, mert szerintem vágja, hogy mit gondolok a streamerekről, és hogy sose streamelnék. :) Képem volt csak a 14/15-ről, de nem találom. Csak 5/6-ról találtam.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119823) .LnB válasza Deck (#119821) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, mondjuk lehet az ő esetében sem kellene ennyire egyértelműen párhuzamot vonnom magammal. Mert én ez a következő játék-következő játék, "pörgetős" típus vagyok.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119824) .LnB válasza Deck (#119817) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mit kiabálsz Mr.lvl1? ;]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119825) marinea2 válasza Deck (#119821) üzenetére


marinea2
addikt

Az elozo PS accomon (amit bannoltak orokre) 3800 ora fortnite volt. 3 ev alatt az soknak szamit? :DDD Nehez lett volna ezeket az orakat minosegi story game jatekkal kitolteni.

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119827) Deck válasza .LnB (#119824) üzenetére


Deck
titán

Szar a bp... :DDD ;]

PS5

(#119828) .LnB válasza Deck (#119827) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Jó az. Van benne cica. Meg maci. :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119829) Deck válasza marinea2 (#119825) üzenetére


Deck
titán

Nehéz igen, de van aki kitudja. Ezért, jó ha van ilyen címe mindenkinek. :K
Nekem amúgy bizonyos sztori játékok vezetnek, nem a multi. :DDD

PS5

(#119830) marinea2 válasza .LnB (#119828) üzenetére


marinea2
addikt

Most remelem nem rajtam gunyolodtok az avatarom miatt :U :((( :D

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119831) Deck válasza .LnB (#119828) üzenetére


Deck
titán

Eléggé gyerekeknek készült a mostani :D

PS5

(#119832) penge111


penge111
addikt

Valaki vette ps4/5-re a Pathfinder: Wrath of the Righteous-t? Fórumokon sajnos azt írják, hogy rengeteg bug van, a felbontás is valami botrány :O Remélem kikupálják, mert Pc-n agyon van dicsérve. Ki vagyok már éhezve egy jó CRPG-re. A DOS2 magasra tette anno a lécet...

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#119833) .LnB válasza marinea2 (#119830) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem. Ez eszembe se jutott. Cica, Maci.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119834) marinea2 válasza Deck (#119831) üzenetére


marinea2
addikt

BP-tol nem esek hanyatt en sem, viszont a palya most tetszik. Nincs most benne olyan resz amit kifejezettek imadok DE ami a nagyobb erdem hogy olyan sem amit ruhellek! Szerintem most nagyon egyben van a map. :))

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#119835) Peace válasza penge111 (#119832) üzenetére


Peace
nagyúr

Nem hangzik jól, én PC-n nyomom most. 1 óra volt a karakteralkotás. :DD Viszont lehet, hogy meglepő módon valós idejű harccal fogom tolni. Nem tetszik a körökre osztott része.

(#119836) zozika84 válasza Deck (#119831) üzenetére


zozika84
őstag

Volt olyan, amelyik nem?? ;] ;]

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#119837) szaboi6512


szaboi6512
őstag

Sziasztok!
Bocsánat ha nekem nem egyértelmű és off...
God of War Ragnarök Digital Deluxe Edition játszható lesz PS4 Pro-n is vagy csak PS5-ön?
Köszönöm

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#119839) Zsinder válasza szaboi6512 (#119837) üzenetére


Zsinder
aktív tag

Igen, tartalmazza a PS4-es és a PS5-ös verziót is.

(#119840) Zsinder válasza Kendek (#119838) üzenetére


Zsinder
aktív tag

(#119841) Kendek válasza Zsinder (#119840) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Oppá, a leírást nem néztem, de igaz, a PS4-est is magában foglalja. :B

<-ƘƘ->

(#119842) Zsinder válasza Kendek (#119841) üzenetére


Zsinder
aktív tag

Túl egyszerű lenne, ha egységesen tüntetnék fel... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#119843) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Én vagyok a sügér vagy most tényleg nem lehet megvenni a Spider-Man Ultimate verziót, amiven benne van a feljavított első rész PS5 verziója is, amennyiben akitív a PS Plus Premium, mely tartalmazza a Miles Moralest?

Hiába megyek rá, kiírja, hogy má rendelkezem a Miles Miralessel, így nem vehető meg. Ez valami rohadt vicc? :W Sehogy máshogy nem szerezhető be, hogy tudjak játszani PS5-ön 60 fos-el? :F

[ Szerkesztve ]

(#119844) Kendek válasza ForRedGlory (#119843) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A Miles Morales menüjéből upgradelhető Ultimate Edition-re.

<-ƘƘ->

(#119845) szaboi6512 válasza Zsinder (#119839) üzenetére


szaboi6512
őstag

Köszönöm :C :R
Előrendeltem, akkor nem kell lemondanom.... :D

[ Szerkesztve ]

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#119846) ForRedGlory válasza Kendek (#119844) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ahh, még nem indítottam el, mert az alapot akartam kijátszani, de akkor ránézek. :R Köszi!

(#119847) Kendek válasza ForRedGlory (#119846) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Annyira nem szembetűnő, így lehet upgrade-elni. :)

<-ƘƘ->

(#119848) floatr válasza RangerFox (#119664) üzenetére


floatr
veterán

Mert konstans hülyére veszi a saját ügyfeleit. Ahogy azt is megszokta az egyszeri játékos, hogy általában 20-30%-al drágábban jut hozzá mindenhez, mint PC-n, mert csóri sonynak valamiből meg kell élni.
De igazad van, hagyjuk is...

(#119849) Deck válasza floatr (#119848) üzenetére


Deck
titán

Konzol esetében vehetsz lemezes játékot és el is adhatod akár úgy is, hogy 0ft-ba lesz a végén.

PS5

(#119850) RangerFox válasza floatr (#119848) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Ha nem szürkeoldalas kulcsokról beszélünk, akkor nincs 20-30% különbség (sőt). Szerintem nem nézi hülyének az ügyfeleit, csak van egy szűk piaci rés, amit lefed ezzel. Mindenki más meg megy tovább felette. Engem jobban "megbotránkoztatott" az esport, GaaS, motion picture felé való nyitás, mint a fizetős remaster/remake-ek. De ameddig ezek nem szabnak gátat a normál single player játékoknak, és nem csökken a minőségük se, addig annyira nem érdekelnek ezek.

Majd ha ennek az ellenkezőjét lehet látni/érezni, akkor majd jogosan lehetünk felháborodva. Addig ez ilyen vaklárma.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.