Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#119951) .LnB válasza floatr (#119949) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ja, csak a Sony ezt nem meri kimondani, mert az pozitív reklám lenne a Game Pass-nak, és negatív az ő "soknevű" Plus szolgáltatása rovására.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119952) .LnB válasza Frod (#119950) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A legegyszerűbb lenne a Sony-nak a Battlefield nevet, stúdiót megszereznie.

Ezen gondolkodtam is, hogy vajon olyanról miért nem hallunk, hogy csak IP-k cserélnek gazdát ilyen üzletek keretében?! Miért nem veszi meg a Sony a Metal Gear Solid jogokat? (Igaz mostanában pont volt ilyen a Square Enix körül)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119953) zozika84 válasza floatr (#119949) üzenetére


zozika84
őstag

Szerintem is inkább ez okozza náluk a gatyába barnázást...

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#119954) Bad Pritt válasza Mezcal (#119942) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez nem naivitás, nem értitek a témát. Hónapok óta megy internetszerte az idiotizmus, hogy úristen, nem lesz cod ps-en, mi lesz most, temessük el rögtön, mikor nem is erről beszél egyik fél sem és nem is ez a problémája a Sony-nak.
Egy régóta meglévő és valszeg nem is olcsó marketing szerződés van a Sony és az Activision között, amit most veszélyben érez Jim, amúgy teljesen jogosan de ami még ennél is fontosabb, hogy a Playstation piacvezető helyét veszélyezteti a deal. Toronymagasan a legtöbb pénzt termelik a konzolon érdekelt cégek közül jelenleg és ha az Activision és ezzel a CoD a Microsoft kezébe kerül, akkor ez az előny teljesen el fog tűnni.
Senkit nem érdekel a hardver eladás ebben a témában, nem az adja a bevételt, nem az a Microsoft célja, hogy Xboxon játsszák a CoD-ot, hanem épp ellenkezőleg: az a céljuk, hogy mindenhol, mindenki játsszon vele, költsön rá és főleg Playstation-ön, ahol a legnagyobb bázisa van a franchise-nak és ahol a legtöbb bevételt generálja, a deal után értelemszerűen a Microsoft kasszájába.
Lehet persze konteókat gyártani laposföld meg chemtrail után szabadon a codról is, csak fájdalmas, ahogy mond valamit Phil Spencer, mond valamit Jim Ryan és utána homlokegyenest más csapódik le az emberek fejében, mintha nem is számítana, miről beszélnek.

Meg amúgy ha a Sony tényleg belevágna egy saját fps fejlesztésbe annak sem feltétlen az lenne a célja, hogy a 25 millió CoD játékos mindegyike átvándoroljon oda, hanem hogy legyen alternatíva, amivel a saját bevételeiket tudják érdemben növelni. Az exkluzivitás kora lejárt, még a Playstation számára is.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#119955) Mezcal válasza .LnB (#119947) üzenetére


Mezcal
addikt

Szerintem te is tudod, hogy ez nem úgy működik, hogy akkor csinálunk egy CoD gyilkos játékot. Ahogy az sem, hogy a microsoft csinál egy unchartedet vagy tlout, eddig sem csinált, nem véletlenül. A GT koppintós Forza is egy kommersz termék lett.

A CoD-ról alkotott véleményed vicces, de tényleg. :DDD
Azt a multis élményt, amit a cod multija nyújt (nem a warzone) azt ma semmi sem közelíti meg. A csgo-ban van hasonló pocsék grafika mellett. Játsszál már vele, aztán beszélj róla :)

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#119956) floatr válasza .LnB (#119951) üzenetére


floatr
veterán

Csak így meg hazugságot terjeszt, ráadásul mindezt úgy, hogy egy rakás exkluzívon ülnek. Nyilván a MS is próbálja letörni a sony ilyen törekvéseit ezzel, meg a starfielddel, de ez még piaci verseny, amit Ryan csinál, az meg FUD kampány, meg korrumpálás.

#119954 Bad Pritt
8mrd dollárt jelent évente, azt vette meg. De egy fan ezt nem érti, csak a konzolháborút.

[ Szerkesztve ]

(#119957) zozika84 válasza Bad Pritt (#119954) üzenetére


zozika84
őstag

Hatalmas +1
Remekül összefoglaltad a lényeget :R :R :R

Floatr: Nem meglepetés, hogy ferdítenek :DDD

[ Szerkesztve ]

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#119958) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#119954) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Hónapok óta írjuk már ezt a témát kisebb nagyobb összefoglalásokkal, de igazából pont azért van kevés értelme, mert elsősorban nem a játékosok/felhasználók forgatják ki, hanem a különböző online oldalak.

Ez pedig nem fog megváltozni, szóval egy idő után el kell engedni a témát.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#119959) .LnB válasza Bad Pritt (#119954) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért Jim kommunikációja pontosan alapot is ad ezeknek a konteóknak. Egyszer azt nyilatkozza, hogy a jelenlegi exkluzív szerződés miatt aggódik. Máshol meg azt, hogy szeretné ha a játékot 100 milliók játszanák több platformon. Szóval az exkluzív dolgok, hogy hamarabb jelenik meg PS-re, hamarabb kapnak tesztet PS-re. Vannak PS ex tartalmak a játékban az oké neki.

Aztán meg csűrhetjük-csavarhatjuk, hogy kimondta e azt a Jim, hogy attól fél e, hogy az MS full exkluzívvá teszi a COD-ot, avagy sem. De tegyük a szívünkre a kezünket, biztos erről van szó. Amit én azért nem értek, mert mi átlag fórumozók is hülyeségnek tartunk. Miért tenné az MS ezt meg? És ők is nyilatkozták, hogy nem akarják, mert hülyeség lenne. Viszont ezzel párhuzamosan, bennem van egy olyan gondolat is, hogy azért Jim csak tud valamit, hogy ennyire nyomul. Nem?!

Szóval így nem értem, hogy mire gondolsz az alatt, hogy homlok egyenest más csapódik le az emberek fejében.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119960) Mezcal válasza Bad Pritt (#119954) üzenetére


Mezcal
addikt

Nagyrészt egyetértek, de van egy pont, amiben nem, és éppen ezt bagetellizálod. A Sony-nak is ezzel a ponttal van problémája. Nem kapott megnyugtató választ arra, hogy a CoD meddig marad multiplatform. Azt tudjuk, hogy az ígérgetés nem biztosíték. Az, hogy a Sony csinál a CoD-nak rgy riválist, az nonszensz. Mobilos példával élve, nézd meg az androidról letiltott Huawei HMS rendszerét, hogy mennyire alternativája a Google-nek. Túlárazott cucc, ami kínán kívül piacképtelen lett. :)

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#119961) Bad Pritt válasza .LnB (#119959) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ha a forrásokat nézed, akkor mindkettejük kommunikációja elég egyértelmű: CoD maradjon minden jelenlegi platformon. Jim Ryan is ezt akarja, Phil Spencer is ezt akarja, ami miatt előbbi berágott az az, hogy nem az idők végezetéig ígérte meg az utóbbi. Ahogy te is írtad fentebb, szinte évtizedes távlatokról beszélünk alapból, szóval ezt lefordítani arra 2022-ben, hogy cod nélkül a ps halott elég megmosolyogtató.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#119962) krx21 válasza Mezcal (#119960) üzenetére


krx21
nagyúr

Már ott tartunk az elmélkedésben, hogy a COD az androidhoz van hasonlítva? :DDD

(#119963) .LnB válasza Mezcal (#119960) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Te nagyon rossz példákat hozol. És nem nonszensz. Sokkal nehezebb elképzelni, hogy az MS csinál egy The Last of Us Part 2 szintű játékot. Minthogy a Sony csinál egy COD szintűt.

#119955 Mezcal
De, úgy gondolom, hogy simán tudna. A COD sikere nem a játékon múlik. A közönségén. A COD-ban semmi különös nincs. SEMMI. Egyszerű gunplay, és folyamatosan jutalmazó fejlődési rendszer. ENNYI A RECEPT. És mindkettő a lehető legegyszerűbb módon beépítve. Hogy a nem gamer ember is szórakoztatónak találja, élvezze. Nem véletlenül nincs a COD-ban érezhető recoil. Vagy a tűzgyorsaságon, és a sebzésen kívül, nagy eltérés a fegyverek között.

A COD multis élménye, amiről te beszélsz az pont az, hogy a haverjaiddal játszol. Mert populáris játék. És könnyen tudsz érvényesülni benne. Mert egy egyszerű játék.
Ez nem egy komoly, lemásolhatatlan recept. Csak egy új IP-t elterjeszteni a köztudatban, a COD mellett, az nehéz. Mert ha a haver COD-ozik, én is COD-ozni fogok.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119964) ρσгτσ válasza Mezcal (#119960) üzenetére


ρσгτσ
őstag

A jelenleg érvényben lévő Sony-AB marketing szerződés meghosszabbításáról van szó. Ezt ugye már többször említette a Sony is. A multiplatform megjelenés efelett csak grátisz téma. Erről beszélt többek között Bad Pritt is.

Szerk.:
De olyan szerződést senki sem fog kötni, amit a PS játékosok várnak(?), hogy az idők végezetéig multiplatform lesz egy játék.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#119965) .LnB válasza Bad Pritt (#119961) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ja persze, így igazad van.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119966) floatr válasza .LnB (#119959) üzenetére


floatr
veterán

Mert Ryan azt reméli, hogy el tudja érni az angoloknál azt, amivel az NVidia is megbukott az ARM ügyletben.

(#119967) lo_jo válasza .LnB (#119928) üzenetére


lo_jo
senior tag

Jajj már, ez akkora BS. Egy szám kiragadva a kontextusból, annyit is ér önmagában. A valóság meg úgy néz ki, hogy több, mint fél éve háború van, amiben atommal fenyeget Oroszország, energiaválság van, gazdasági válság van, a versenytársak, de még úgy en bloc az összes mértékadó tőzsdei index zuhan. Pár YTD szám: S&P 500 -21,13%, NASDAQ 100 -29,87%, Dow Jones -17,25%. De ha egyes szereplőit nézed, akkor sem fényes a helyzet: AAPL -19,56%, MSFT (benne az összes cloud meg enterprise) -25,56%, AMZN -29,11%, TSLA -39,79%, GOOGL -25,43%, GOOG -24,94%, NVDA -35,41%, AMD -54,78%.
A S&P 500-ból az első 101 növekedett, a maradék csökkent, A NASDAQ 100-ból az első 13 növekedett, a maradék csökkent, ezek is csak azért tudnak "tűrhető" számokat produkálni, mert a brutálisan felhúzzák az energiapiaci szereplők, S&P 500 esetén az első 12 csak és kizárólag energiaipar.

Így kontextusba helyezve már nem is annyira durva a helyzet, viszont szinte biztosra vehető, hogy lesz még rosszabb. Sehol nem tartunk még a 2008-as válsághoz képest. A Sony pedig valószínűleg jobban érezni fogja, mert nagyon a szórakoztatóiparra és az ahhoz szorosan kapcsolódó területekre támaszkodik, míg pl. egy MS megengedheti magának a bukót a gaming részlegen, amíg az Azure és az enterprise megoldások öntik a pénzt a cégbe.

(#119968) .LnB válasza lo_jo (#119967) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Teljesen igazad van, itt a nagy lendületben, teljesen megfeledkeztem a háborúról, és más szempontokról.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119969) erahurka válasza NyMRooD (#119948) üzenetére


erahurka
félisten

A Sony rádobna még 25%-ot?

Amúgy a Disney-nek szerintem több mint 25%-a van a piacon. Vagy a 20th-t nem vetted bele?

(#119970) Bad Pritt válasza Mezcal (#119960) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez egy klasszikus corporate power struggle. A Microsoft semmiképp sem akar most, 2022-ben konkrétumokat adni a Sony-nak, mert ki tudja, hogy milyen lesz a piaci körkép akkor, amikor ez a téma aktuális lesz, a Sony pedig mindenképp ki akar csikarni egy cégszintű állásfoglalást, hogy előnyt tudjanak kovácsolni a Playstation platform jelenlegi előnyében, amiből ki tudja, mi lesz 2030-ra. De alapvetően akkor sem a CoD megléte a kérdéses PS-en, hanem a feltételek, amik mellé járnak majd és amik Jim Ryan szerint hátrányosak lehetnek a Sony-ra nézve.
Most csúnyán lefordítva, nem az a lényeg, hogy szegény játékosaiknak lesz-e játékuk a távoli jövőben, le se szarják a játékosaikat, hanem az, hogy a Microsoft mennyi pénzt fog tudni bezsebelni majd a jelen Sony-Activision marketing szerződés + 3 év időtávlat után. Ugyanide kapcsolódik az exkluzívok PC-s megjelenése, a gaas, live service játékok felé nyitás, a többszintes előfizetéses szolgáltatás bevezetése, tűzzel-vassal őrizni akarják a piacvezető helyzetüket, amire ez a felvásárlás elég nagy veszélyt jelent.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#119971) Infernohun


Infernohun
tag

Sziasztok !
Van itt olyan aki anno megvette az Overwatch első részét és most PS5-ön játsza az OW 2 ?
Lenne nekem olyan problémám hogy az OW első részében megszerzett skinek és karakterek...stb nincs meg. Automatikusan ugyan azzal a Blizzard fiókkal lépettbe, de valahogy nincs meg semmi. :F :F :F

[ Szerkesztve ]

(#119972) .LnB válasza Bad Pritt (#119970) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

És ebben ez a vicc, hogy a biztosíték amit akarnak, az mennyire teljesen, irreálisan, nonszensz már?! És nem csak üzleti szinten. Akár magánéletben is teljesen elképzelhetetlen az ilyen "biztosíték" kikényszerítésé. Agyf*sz az egész.

Legutóbb amikor ilyen dolog volt. Akkor az Audi, BMW, Mercedes kartelezéses téma bukkant felszínre. Az annyiban volt más, hogy nem a nyilvánosság előtt történt. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119973) Bad Pritt válasza .LnB (#119972) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Erről se feltétlen kéne tudnia a nagyérdeműnek, Phil elszólta magát és mikor Jimet kérdezték róla, akkor ezzel kezdte: I hadn’t intended to comment on what I understood to be a private business discussion...

De amúgy nekem is ugyanez jutott eszembe, hogy az élet semmilyen szintjén nem reális ilyet kérni bárkitől, nemhogy egy partnertől, aki amúgy nem mellesleg rivális is. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#119974) .LnB válasza Bad Pritt (#119973) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ez olyan, mint ha azt kérnéd tőlem, hogy soha az életbe ne üsselek meg. Hát pedig haver... amennyit te az Ubisoftot véded.... Aztán még riválisok sem vagyunk. :DDD ;)

Én-> [link]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119975) Bad Pritt válasza .LnB (#119974) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Good, good, direkt keresem a kommentjeidet, hogy ne érthessek veled egyet a lehető legtöbb helyen. ;]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#119976) Frod válasza Infernohun (#119971) üzenetére


Frod
addikt

Missing Skins in Overwatch 2 - Blizzard Support (battle.net)
És még további két találat.

[ Szerkesztve ]

Do you see the white shadow?

(#119977) .LnB válasza Bad Pritt (#119975) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tudod milyen jó érzés amikor megvitatunk valamit, és a végén nem érzem magam hülyének?! Nagyon jó. Bár marha ritka is. :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119978) Hiei555 válasza Bad Pritt (#119970) üzenetére


Hiei555
tag

Na ezaz de a játékosknak is mindegy szerintem hogy kié a Cod. Az a lényeg hogy legyen tudjanak vele játszani PS Xboxon és Pc-n is mint eddig(+telefon is képbe jön). És mindkettő cég ezt akarja ha nincs így felfújva az egész akkor totál hidegen hagyja szerintem az embereket. Lesz COD Ps-en? Lesz! Ennyi a lényeg aki Ps-en Codozik semmi más.

(#119979) NyMRooD válasza erahurka (#119969) üzenetére


NyMRooD
őstag

Most hirtelen ezt találtam, a covid elégé belekavart de ha a 2010-2019 közötti adatokat nézed akkor szépen kirajzolódik, hogy a Fox miatt a Disney-nek stabilan meg kell, hogy legyen a 20%+ részesedés a Sony-nak meg a 10% körüli, jobb éveken a kettőnek együtt az 50% körüli is összejöhet.

u.i. Mivel a többiek 10% körül vannak nem hiszem, hogy felvásárlással engednék a Disney-t 30-40% fölé menni.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#119980) .LnB válasza Hiei555 (#119978) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, ez. De a háttérben az van, -és én egyáltalán nem tartom globális jelenségnek, még is néha felüti a fejét-, hogy a Playstation felhasználók féltékenyek ha valami másra is megjelenik, vagy nem jelenik meg PS-re. Az elsőre ott vannak a PC portok példának. A másodikra példát nem nagyon tudok hozni, de már a lehetőségén is felbuzdulnak páran, mint most a COD-nál. Igaz a COD elég jelentős cím is ehhez.
Viszont a Microsoft már egy ideje úgy szocializálja a közönségét, hogy Play Anywhere. Mindenhol jó játszani, nem csak az Xbox konzolon. Meg hát hozzá is voltak szokva az Xbox-osok, hogy PS-en sok az ex. Az más kérdés, hogy szemellenzős módon nem is ismerték el azoknak a játékoknak a kvalitását. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119981) Farkassacred


Farkassacred
őstag

Nem semmi mikor egy metacritic-en 3,5 pontos játéknál ekkora a zűrzavar és a felhajtás. :C A másik csodás focis játékról meg ne is beszéljünk.. Megérett a világ a pusztulásra.. ;]

(#119982) undercover


undercover
senior tag

De figyeljetek már. Lehet én felejtettem el valamit, de az EA idén elvesztette a FIFA jogokat.
Mármint ilyen névvel nem csinálhat játékot. Ha megvenné a Sony a jogokat csinálhatna focis játékot.

Amugy szerintem meg sok IP-je van a Sonynak, de nem jöhet folytatás minden évben...
God of War,Gran Turismo,Horizon,Infamous,Killzone,Last of Us,Ratchet Clank,Uncharted,Ghost of Tshusima stb.

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#119983) ρσгτσ válasza undercover (#119982) üzenetére


ρσгτσ
őstag

A játékhoz kapcsolódó névhasználati jogot. A többi licensz marad. Attól hogy egy másik fejlesztő kiadja a játékát Fifa néven, még nem lesz versenyképes.

Farkassacred:
Nem sokat jelent az ottani pontszám. Tekintettel arra, hogy termeli a lét rendesen mindegyik.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#119984) .LnB válasza undercover (#119982) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem a Fifa 1 milliárd dollárt kér a Fifa jogokért (négy évre). Azért is szakítottak az EA-vel.
Most úgy néz ki, hogy a Fifa maga fog, Fifa néven kiadni játékot. Amire nulla esély, mert stúdiójuk sincs. Megvenni meg ki fogja ezeket a jogokat? Senki. Ha meg oda adja most jófejűséből mondjuk 500millióért a jogokat. Akkor se mernének belevágni, mert több tíz éves, sikeres EA együttműködésből is ez lett.
Változik a játék neve, de semmi mást nem fog ez befolyásolni.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119985) Hiei555 válasza .LnB (#119980) üzenetére


Hiei555
tag

Ez is igaz nekem is van haverom akinek Ps5 van és teljesen kivan akadva hogy Pc--re jött a Pókember God of War...és hogy felesleges a Ps5. Szóval aki PC-s volt eddig azért sírt hogy nincs most hogy van a Ps-esek sírnak hogy másnak is van. És ugyan ez a probléma a Codnál is hogy másnak is lesz vagy nem lesz. Egyik se jó megoldás úgy tűnik sajnos nincs is jó megoldás és ez igaz minden másra is nem csak erre a témára. És ahogy a Witcher-ben is mondják a kisebbik rosszat kell választani. :)

(#119986) .LnB válasza Hiei555 (#119985) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Dehogy. A COD esetében simán van jó megoldás. Ami most van, és ami lesz is, hogy megjelenik mindenre. Az egész hiszti csak egy feltételezésen alapszik, hogy "mi lenne ha nem lenne PS"-re.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#119987) Farkassacred válasza ρσгτσ (#119983) üzenetére


Farkassacred
őstag

Pont ez a baj, hogy termeli és termeli.. úgy mégpedig, hogy azok se csinálnak semmi új értéket..évrel évre csak rosszabbak. Detto mint a másik oldalon a marvel filmek.. :(

(#119988) VTom válasza Hiei555 (#119985) üzenetére


VTom
veterán

Ez a tipikus magyaros rosszindulat, hogy ami nekem van, az másnak ne már, hogy legyen :)
Mennyivel kevesebb élmény neki, ha 1-2 évvel a megjlenés után kiadják PC-re? Még mindig eladhatja a konzolt, és építhet PC-t, ha azon szeretne játszani, szóval ő mindenképpen csak nyerni tud a dolgon.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#119989) ρσгτσ válasza Farkassacred (#119987) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Mivel az UT viszi el a jelentős részét a Fifa használatnak, így például a PVE részt annyira nem fejlesztik. Persze hozzá szoktak nyúlni, de azért látszik, hogy nem az a koncentrált rész.

Megnézed például a Fifa mobile játékot, akkor ott már szinte teljesen kigyilkolták azokat a részeket, amihez nem kell másik játékos ellen menni. Régebben sokkal több lehetőséged volt. Igaz, hogy a reward -ok is sz@rabbak voltak.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#119990) zozika84 válasza VTom (#119988) üzenetére


zozika84
őstag

Ez sajnos nem hungarikum.
A külföldi fórumokon is rinyálnak rendesen, hogy egy évig exkluzív egy Sony cím ( a GaaS címek meg day one jönnek pc re is). :N

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#119991) Peace válasza Hiei555 (#119985) üzenetére


Peace
nagyúr

Én HÉT évig sírtam PC-sként, hogy miért nem lehet The Last of Us-om??!!!!! :O Aztán 4 éve vettem egy PS-t és az volt az első játék, amit végigvittem. De azért jó érzés volt rinyálni!!! :DD :DD :DD

(#119992) lo_jo válasza VTom (#119988) üzenetére


lo_jo
senior tag

Nagyon nem magyaros, minden egyes PC-re kiadás bejelentésekor feltűnt jópár idióta a redditen, akik szó szerint halálosan megfenyegették a kiadó dolgozóit. Ez országtól független ostobaság.

(#119993) Bogyi007 válasza .LnB (#119921) üzenetére


Bogyi007
veterán

Meg a Minecraft ami már évek óta Ms tulajdon és azóta jön mindenre is...

A korábbi Ex. Microsoft címek se voltak konzolon kizárólagosak. Például a két Ori a Cuphead is vándorolt...

Itt a Sonynak egyvalami fáj, a Codoknak voltak elsődleges opció Playstation platformon, na ezek és a velük járó anyagi haszon ugrik...

De majd kapnak az Ms-től több Azure szervert és akkor mindenki boldog lesz...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#119994) zozika84 válasza Bogyi007 (#119993) üzenetére


zozika84
őstag

Vagy elveszi tőlük a meglévő Azure szervereket, ha sokat ugrálnak :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#119995) VTom válasza Peace (#119991) üzenetére


VTom
veterán

PC-sként én is sajnáltam magam, hogy nincs LoU, HZD, Days Gone és társaik, de 3 éve, mióta PS-re váltottam, már nem sajnálom azt a másfél milliót, ami a zsebemben maradt a PC fejlesztés nyomása nélkül :)

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#119996) fausto


fausto
addikt

Üdv,
Skyrim PS5 kiadásával kapcsolatban lenne kérdésem. A modok között láttam, hogy vannak nyelvi csomagok. Magyar feliratot lehet valahogy varázsolni?
Modok között van olyan, amit érdemes telepíteni?

(#119997) Peace válasza VTom (#119995) üzenetére


Peace
nagyúr

A lehető legjobb döntés volt szerezi egyet a PC mellé. Mondjuk nekem megmarad és fejlesztgetem is, ameddig örömömet lelem a gamingben. :)

(#119998) _drk


_drk
őstag

Tényleg az a vicces, hogy amivel a Sony mindenkit elcsábított, hogy olyan játékokat tesz le az asztalra, hogy mindenki beszar.
Aztán már nem is bízunk benne, mit tudnak összerakni.
Majd egy Cod miatt sír mindenki, ami már a Vanguard-nál látszott hogy lefele tendál a népszerűség. Az a Warzone is 2-3 év és ráunnak az emberek úgy is mint mindenre...

(#119999) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#120000) ldave válasza oriic (#119999) üzenetére


ldave
félisten

Ez most jön PS5-re? :DDD

Ó, de szép kerek számú üzentet csíptem el ;]

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.