Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
narancsnn
senior tag
Lett itt valami viberes csoport?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Magnum_ #60656 üzenetére
No igen, 2x tetted fel ugyan azt a kérdést. 2 kábel megy a sarura, ha most azt írom, hogy a saru és a kábel között van, és nem vagy a kocsi mellett, fogod tudni melyik kábel a kettő közül?
A vastagabb kábel megy az önindítóra, a vékonyabb a relébox kábele, a biztosíték a vékonyabb kábel és a saru között van.
A 29-es biztosíték szám a 229 a táblában, de ezt láttad a táblázatban, mi az, hogy nem találtad?
Még 1x meg ne kérdezd az S88-at!
Kiszedted egyenként a biztosítékokat, csak mert szemre, ha a helyükön vannak, nem mindig látszik, hogy szál szakadt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #60658 üzenetére
Mi az az S88?Néha kivenni sem elég (vagy szemüveget kellene hordanom), én pl. rövidzárat mérek, ha biztosítékot kell ellenőrizni (szigorúan kivétel után).
(#60657) narancsnn - állítólag igen, de nem viberezek, mert a szolgáltató csak a fő adatmennyiségben engedi (utána tiltja), azt meg a mail-ekre tartom fenn.
(#60655) bitpork - dehogynem, a telefont is sikerült elforgatni Na jó, befejezem a szekálódást (péntek van na! Érzem a hét végét és azt is, hogy szombaton "dolgozok").
Level 1 - 40 pictures - Perfect!
Level 2 - 5 video - ??? Annak a motornak gyönyörű hangja van.Read only...
-
-
net84
őstag
válasz narancsnn #60664 üzenetére
Te sem unatkozol. Ki csinálja a kuplungot? A kisgépes/fékes, akit mondtam?
Mondhatni rendben van.
Két fontos dolog lesz a tavasszal (amint a keret is előteremtődik, még bővülhet):
- jobb féltengely (csukló) csere
- jobb első, alsó lengőkar hátsó szilent csere (az előzetes feltárás alapján)Opciós felmerülő dolgok:
- futómű állítás (de ez a féltengely és felfüggesztés javítás után úgyis kell)
- a meleg indítás szoftveres javítása (most lett volna lehetőségem megcsináltatni, de szűk volt a határidő és lecsúsztam a műveletről)
- a motortakaró szivacsának visszaragasztása a nyestes akció után (meg takarítás a motortérben, mert minden sáros és szőrös)(#60665) bitpork - várjuk, nekem sem lenne időm megnézni.
Read only...
-
vendingo
veterán
válasz MunezXBK #60671 üzenetére
Ugyan így voltam én is mint te.
Sokáig nézegettem az A4-eket de semmi említésre méltó nem volt. Ellenben engem sürgetett az idő, szóval megvettem az első korrekt autót amit találtam.
Most rágják a fülemet, hogy adjam el a Golfot, lenne is rá vevő 1.2milláért, csak fosok autót venni, mert tudom, hogy amim van az nagyon egyben van és amit vennék az meg egy kicsit lutri. A másik, hogy nem tudnék rápótolni az új jövevényre.Marad az álmodozás... Lakást is szeretnék venni, szóval ez a kocsi jó sokáig nálam lesz.
Motorom is le kéne cserélnem, de sajna arra se bírok rápótolniHogy ON is legyek:
Atolatóradartakarom mondani vonóhorgot szeretném levenni majd. Műszakira vissza kell majd szerelnem, ha használni is szeretném majd?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
net84
őstag
válasz narancsnn #60667 üzenetére
Lett volna egy szoftveres opcióm, jött Szombathelyre az illető. Már tavaly kérdeztem, hogy ismeri-e a "hibát" és tudja-e orvosolni. Csak későn tudtam meg, hogy jön. Így marad az, hogy én megyek a tavasszal.
Illetve a Bp-i műveletről is lemaradtam, mert ott meg nem fért volna bele az időbe, napközben meg kellett az autó a városba és nem tudtam otthagyni.Read only...
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #60660 üzenetére
Mágus, hazamentem ebédszünetben, megnéztem, nagyon rá van gyógyulva a csavar az akksinál lévő biztositékra, azt öltönyben nem tudtam leszedni, csak a két sarut. megcsiszoltam smirglivel, de semmi. 16.15re jön tréler és viszi egy közeli - állitolag korrekt-szervizbe, két ismerősöm is ajánlotta ezt...
I humbly and respectfully decline™
-
Rambovits
senior tag
válasz Mágus2 #60599 üzenetére
Nézd el nekem, utolsó emlékem rólad tényleg az volt, hogy meghalt a turbód, (valami szerencséd is volt vele, mert pont a jó oldala lehelte ki az életét), így nem lett nagyobb baj tőle
Mondjuk az autó lecserélős dolog teljesen kimaradt
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
TaaT
nagyúr
Helyi hárlekin golf
Give them hell Ukraine!
-
Nah megvan az elso 100 km kozosen. Dobbenet. Csend. Ero. Kurvak. Csirke.
Es ami vicc h 90-100kozott 6,2 korul fogyaszt.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #60691 üzenetére
thx. tényleg szarfosok. ez a 2. és ez is az sajnos :-(
1 óra mulva jön a tréler és visszük szépen szervizbe. állítolag akármi a baja, hétfőre kész.. valahogy ki kellene alkudnom, hogy holnapra, ugyis van holnap de. alkatrész pénz meg már nem érdekel, csak legyen kész
I humbly and respectfully decline™
-
Kiskokó
veterán
válasz bitpork #60609 üzenetére
hmm.
Hát ne is mond.
Nekem a kevés évemmel (passat meg A4 volt előtte)
De 2 év után még mindig lenyűgöz a kis szerelmem bár nekem nem eszik olyan keveset de hát valamit valamiért..
most a téli város átlag 12...
De az a környezet a csönd, a nyugalom áááh.. imádok minden KM-et.Most sajnos elkezdett baszakodni a váltó amint bemelegszik az olaj... 2-3 ba ránt illetve 4-3ba vissza is :S egyrejobban
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
freaghill
őstag
válasz Kiskokó #60698 üzenetére
Addigra már volt Baja!
'Első írásos említése 1323-ból származik.'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic