Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5897) Daywalker válasza Archer (#5895) üzenetére


Daywalker
addikt

Hát, nincs Triumph-om, de van itthon márkaszervize, tehát gyári alkatrészt tudsz rendelni. Ezek sajnos a többi márkánál sem olcsók. Angliában elég nagy Triumph buzéria van, ezért onnan bármit be lehet szerezni olcsóbban szerintem, akár ebay is játszik. Egyébként én a kawasakihoz is onnan rendelek általában, minden sokkal olcsóbb, ha ügyes vagy...még szar font mellett is.

Összehasonlítás végett a legjobban sikerült üzletem a mostani fékfelújítás volt. Egy pár 6 dugós Tokico nyeregbe 12 darab karmantyú és porvédő itthon Kawasakinál 60 ezer forint, kintről rendelve Suzuki felirattal ugyanez (mivel ugyanaz a nyereg) 30-ból kijött. És még adtak hozzá két másik gumit (nyergek közé) és új alátéteket stb.

Ha tényleg az a lényeg, hogy olcsó legyen hozzá minden és gyorsan jöjjön, akkor a yoda által is javasolt gsx-r a te motorod :DDD

Ha lenne pénzem (de nem lenne elég mondjuk egy dukira) és vérbeli 600 körüli sportmotort akarnék, akkor a Daytona kéne leginkább.

runner 125: mindenhez kurva drága a gyári cucc. Persze vannak eltérések. Ha idom kell és gyári, az sehol sem lesz két fillér. Talán japánokból több a bontott, ha valaki arra utazik.

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.