Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141197) runner 125 válasza Somatom (#141185) üzenetére


runner 125
nagyúr

Ez még a német képe. :)

persu, most látom a nicket.. ezt miért? :D
Már a GS is bőven túl van a "racionális motorválasztás" kategóriáján.. fosok is, h azért be ne szarjon rajta évente valami. Ducati-hoz nem vagyok bátor.

Mosquito, köszkösz. Jah.. nem vagyok egy nagy motorozás közben integetős, de arra emlékszem, h a GS-esek eddig sose intettek vissza. :D Nagyképű kötsögök.

tboy93, köszi!

bacus, köszi! Jók a meglátásaid. Bukócső szerintem is alap egy ilyenre, már csak a blokk védelme érdekében is.. elég egy szimpla helyben eldőlés, aztán van egy kikandikáló vezérlésem.
Dobozt tekintve erre elvileg a gyári Vario koffer verzió felmegy konzol nélkül is, de ennek még nem jártam utána, csak képek alapján tűnt úgy. Meglátjuk, jó volna kifogni ezekből használtat, bújom a kinti piacot. De igen, szeretném is azért felszerelni ezzel azzal.

Shadowbull

Melyiket vetted volna és miért? RS?
Szerintem csúnya, meg sport-túráim voltak eddig.. az uccsó 1.2-es VFR valahogy kényelmet tekintve nem jött be. Rosszabb volt az üléspozíció, mint az előtte lévő 800-ason. Görnyedtem eleget azokon, most egy ilyen komfortosabb túra-enduro volt a vágy.
Naked vonal meg sose állt hozzám közel..

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.