Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111718) Topiccsendőr válasza Geresics (#111716) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Pecsen en is jartam naluk, hasonlo tapasztalatom volt, kerdezgettem egy tipusrol oket, persze rettenetesen reszrehajlo, sztereotipiakkal teli velemenyt kaptam, amibol az jott le, hogy nem tul szakmai alapokon szoktak gondolkodni dolgokrol.
De ez ugyanugy megvan a fuggetlen, oreg szakiknal is. ott aztan meg se szolalj, csak hallgasd vegig az esti meset.
Szoval kivancsi lennek, hogy minek koszonheti ezt a rossz hirnevet. Azt gondolnam, hogy ha teljesen kezdo lennek, nem akarnek foglalkozni a motorral, nem ertenek hozza, nem is erdekel mitol megy, csak felulni es menni szeretnek egy hasznalt motorra, ehhez lenne penzem, akkor a garanciaval, egesz eves road service-zel, cseremotorral, belpiacoshoz is alkatreszellatassal nem lenne gondom a motorral sosem.
Ez meg is jelenik az arban.

Tobbszor, amikor nezelodtem, odajott hozzam mas nezelodo is, es szoba elegyedtunk. Mindig az arral volt baja mindenkinek. Az egyik panaszkodott, hogy ezek hulyek, annyira dragan adnak mindent. Inkabb kimegy nemetorszagba, es behoz maganak motort. hat nem bologattam annyira hevesen, mert azon nincs garancia, es az is kerulhet ennyibe a vegere, de ezt elengedte a fule mellett. Szoval pro is van es kontra is.

Beljebbrol kicsit ismerem a ceget, japan munkamoral, minden tekintetben, tehat a felesleges bennmaradassal egyutt. Ehhez gondolom jar az a fajta tekintelyelvuseg, es nem tudom hogy ferne a kepbe a keleteuropai mutyizas.
Bar nem lepne meg az sem. Csak erdekelnenek konkret esetek, hogy milyen rossz minosegu motort vettek toluk, es hogyan nem tudtak ervenyesiteni a garanciat.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.