Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Opfer
újonc
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm kért meg hogy segítsek neki gépet venni.
Szerintem ennyiért újat lehetetlen, ezért fordulok HozzátokMikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
A gépre szánt összeg forintban?
Max. 150 000 Ft
Felhasználás?
AutoCAD, ArchiCAD, böngészés, filmnézés (még diák, így talán nem a legprofesszionálisabb szinten CAD-ezik)
Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszik
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Kis és könnyen hordozható gépet keres (13" - 15"), kikötés nincs a kijelző típusára
Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Naponta, utazás közben nem lesz használva
Operációs rendszer?
Semmi
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD, 8+ GB RAM (szkeptikus vagyok hogy belefér)
Egyéb kívánság, speciális igények?
Nincs speciális igény
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
"inkább új"Hálásan köszönöm a válaszaitokat előre is
-
GeriSzán
csendes tag
Szevasztok!
A következő ügyben kérnék tőletek segítséget.
Belépő szintű játékra szánt gépet szeretnék venni a közeljövőben. Elsősorban Lenovokat nézegettem, de már szóba került egy HP Pavilion Power 15 is.1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
3-4 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
250.000-300.000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Hobbi, játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
1920x1080, min. medium beállításokkal
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Bár nem feltétleül fontos, de inkább TN
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Lényegtelen
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Optikai meghajtó nem feltétel, inkább SSD, 8-12 GB mem
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak újKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?Mostanság
(2) A gépre szánt összeg forintban? 250-350ezer
(3) Felhasználás? Játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?Nem kimondottan a legújabb játékokra lenne, inkább az elmúlt 2-3 év játékait pótolnám, de mivel nem a legfrissebb játékok, így viszont nem bánnám ha ez sikerülne magas beállítások mellett, élvezhető fps szám mellett
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?15.6-os elég, a többihez nem nagyon értek, hogy mi lenne a nekem ajánlott TN,IPS, ebben is segíthettek
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva lenne, mert munkahelyre is viszem
(7) Operációs rendszer? Windows főleg, de ha nincs rajta rendszer az se baj
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?1TB HDD mindenképp, SSD nem feltétlenül, de ha van benne az csak előny, RAM azért 8 elvárható talán? Meghajtó nem szükséges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? ASUS TUF 505, Dell G3 és G5 sorozatokkal szemezgettem, de szívesen fogadok alternatívákat is
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új gépet szeretnék, akár megbízható oldalakat is szívesen fogadok ahonnan érdemes rendelni -
CorrectorHUN
csendes tag
Sziasztok!
Szeptembertől kezdem az egyetemet, és kellene egy jó kis laptop, ami minél tovább kihúzza mellettem.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Szeptemberig feltétlenül, de minél hamarabb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Maximum 200-220k.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Főleg Office, internetezés. Nem fogok modellezni, renderelni, esetleg néha egy kis ps vagy videószerkeztés becsúszhat hobbi szinten, de nem kell feltétlenül tudnia a gépnek, ha nem fér bele.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Majd a játszott játékokat fogom a géphez igazítani, és nem fordítva, szóval ez nem igazán szempont, de nyilván szeretném a legtöbbet kapni a pénzemért.
14"-15.6" lenne ideális szerintem.
Valószínű napi szinten lesz hordozva, de nem nagy távokat, és utazás közben nem valószínű, hogy használnám.
Windows.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
A hibrid (SSHD vagy miafenének hívják) tárhelyeket messze el szeretném kerülni, azon kívül ami inkább belefér az árba. 256GB tárhely alá nem szeretnék menni.
RAM-ból 8GB a minimum, lehet több.
optikai meghajtó nem kell, de ha van, az nem gond.
VGA D-SUB port, hogy ha lehet ne kelljen átalakítót hordanom ha ki akarok vetíteni, de ez csak sokadrendű szempont.
A yoga modellekkel kapcsolatban nagyon bizalmatlan vagyok, a touchscreen pedig teljesen felesleges funkció számomra, szóval az ilyeneket el lehet vetni.
Lehetőleg olyan gépet szeretnék aminek jó a hazai garanciaszolgáltatása. Eddig akiket kérdeztem a Dellt meg a Lenovot mondták ebben jónak, de ti itt valószínű jobban tudjátok
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Lehet használt, ha van rá garancia. A gyártói garanciának örülnék a legjobban.Előre is köszönöm a választ
-
nozs23
addikt
Sziasztok! Nem válaszolom meg az osszes kérdést, mert mar leszűkítettem két gépre.
2017 Macbook Pro (13, alapmodell non-touchbar) és 2018 Macbook Air (Retina) között gondolkozom.
Ami fontos, hogy sokat menne rajta Photoshop, Lightroom, Illustrator grafikai munkához, fényképfeldolgozás stb. Ezenkívül semmi megterhelőbb feladata nem lenne.Csak a fenti két gép jöhet szóba, se windows se használt Mac nem érdekel.
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy az Airben lévő gyengébb proci is megbírkózik-e ezzel a felhasználással hosszú távon is?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Akár most .
Maximum 300 000Ft körül (+-10 ezer szóba jöhet nagyon indokolt esetben )
Tini lánynak kellene mindennapos használatra ( böngészés , youtube, filmek ) és játékra .
Tudtommal csak Minecraftozik , de szerintem több mindent is kipróbálna ha lenne hozzá megfelelő gép.
Minél nagyobb , lehetőleg matt , lehetőleg 1080p.
Nagyon keveset.
Win 10 kell hogy legyen hozzá , vagy annyival a keret alatt kell hogy legyen a gép hogy lehessen hozzá venni még a keretből.
Lehetőség szerint SSD , 8 GB ram , optikai nem kell.
-
Csak új .Előre is köszönet.
-
zbundy
aktív tag
válasz Mirman #153109 üzenetére
Én nem tudok mit ajánlani, én is épp laptopot keresek, de ha csak böngészésre, youtubeozásra és filmezésre lesz a laptop, akkor szerintem felesleges a 300ezres keret. Ennél lényegesen olcsóbban hozzájuthatsz olyan eszközhöz, ami ezeket tudja. Minecraft is elfut már lassan kenyérpirítón is. Szóval a 300ezres ársávot csak az utolsó mondatod indokolja, hogy "szerintem több mindent is kipróbálna ha lenne hozzá megfelelő gép."
[ Szerkesztve ]
-
kzoli89
tag
Sziasztok,
Egyik ismerősöm kért meg, hogy ajánljak gépet. Alapvetően művezetőknek lesz kiadva. Minimális irodai felhasználás a cél (Excel, net böngészés). Mondták, hogy 100K környéki legyen, de igazából annyiért normálisat, amit nem kellene cserélni 2-3 éven belül nem találtam.
Ami én kinéztem:
Dell Inspirion 3581Esetleg tudtok ilyen célre ajánlani valamit, ami a fenti Dell ára és 100K között mozog?
(A használt abból a szempontból necces, hogy több darab kell, garanciával, számlával, mindennel)Köszi,
Zoli -
zbundy
aktív tag
válasz zbundy #153104 üzenetére
Na közben segítettek a másik topicban is és átolvasgattam az általam kinézett laptopokra vonatkozó hozzászólásokat is. Úgy látom anyaghasználat és hűtés szempontjából el is felejthetem az ASUS TUF és Dell G3 gépeket. Most már szűkítem inkább a "feltételeimet" és kérdezem az alábbiak közül mit ajánlanátok? Esetleg előnyök, hátrányok anyaghasználatban, hűtésben, de főleg árérték arány. A legtöbb információ nekem csak szám és betű De ránézésre mindegyikben van valami, ami jobb a többinél, viszont hozzáértők észrevehetnek olyat amit én nem. Pár adatot azért kimásoltam a teljesség igénye nélkül. Előre is köszönöm a segítséget
[Asus ROG Strix SCAR III G531GU]
Ár: 365900-
Intel® Core™ i5-9300H Processor (8M Cache, up to 4.10 GHz)
256 GB M.2 PCIe SSD meghajtó
NVIDIA® GeForce™ GTX 1660Ti 6GB GDDR6[Acer Predator Helios 300 PH315-51-78YG]
Ár: 329900-
Intel® Core™ i7-8750H Processor (9M Cache, up to 4.10 GHz)
1 TB HDD 7200 rpm
NVIDIA® GeForce™ GTX 1050Ti 4GB GDDR5Ár: 364900-
Intel® Core™ i5-8300H Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz)
256 GB M.2 SSD + 1 TB 5400 rpm HDD meghajtó
NVIDIA® GeForce™ GTX 1050Ti 4GB GDDR5[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz Mikulásbá #153115 üzenetére
Illetve még amikor kisebb keretben gondolkoztam a másik topicban ajánlották ezt. [Dell Inspiron 7577]
Még egyszer mondom nem értek a benne lévő hardverekhez, de ez 280ért tök jó ajánlatnak néz ki.
Intel Core i5-7300HQ (2.5GHz - 3.5GHz)
8GB DDR4 2400MHz (1*8GB)
M.2 PCIe NVMe 256GB SSD
6GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 1060Tárhely elég kicsi, de legalább ssd, illetve ami nekem hátrány, hogy Linux Ubuntu rendszerrel van, de az gondolom cserélhető majd?!
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Keresnék gépet, ráérős, jelenleg is van, csak cserén gondolkodok lassacskán:
Bőven ráér(2) A gépre szánt összeg forintban?
~250k(3) Felhasználás?
Egyetemre hordás, jegyzetelés, Programozás (VisualStudio pl, kicsi kódbázisok)(4) Nem igazán játszanék, arra ott az asztali gép.
Jó lenne touchscreen (kézi jegyzetelés), de nem létszükséglet. Min. fullhd, ne legyen se túl kicsi (13<) se túl nagy (<17).(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat, igen használnám.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mindegy, majd teszek rá win10-et meg linuxot dualba(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Csak az SSD, ram min 8GB, optikai nem kell.
Touchscreen jól jönne. (amire lehet jegyzetelni)(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Jobban örülnék újnak, de mindegy.Nem kell teljesítményben bivaly legyen, arra ott van az asztali gép. Ez tényleg csak arra lenne, hogy a régit kiváltsa (lassan 5 éves, s érezhetően kezd lassulni / sokat gondolkodni az SSD ellenére is).
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Khelben
nagyúr
válasz racskobalazs #153126 üzenetére
HP Probook 430 vagy 440.
-
Minibocs75
csendes tag
Sziasztok!
3-4 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban?
250 eFt
(3) Felhasználás?
Sok gépelés (iskolai tanulás), filmnézés
Netes játékok
(5) Kijelző mérete, felbontása?
Full HD lehetőleg matt kijelző.
Ritkán.
(7) Operációs rendszer?
Windows
(8) Tárhely mérete és típusa.
8 GB RAM, min. 250 GB SSD, optikai meghajtó nem fontos, inkább 1 TB HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Strapabíró billentyűzet.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Lehetőleg új.Előre is köszönöm a segítséget!
-
zbundy
aktív tag
válasz Orlin #153128 üzenetére
Köszönöm, sajnos teljesen más specifikációja van ennek a verziónak, mint amit én néztem így abban nem segít, hogy mit várhatok teljesítmény szinten az általam linkelt verziótól. Amiben segíthet, hogy dizájnban, anyaghasználatban mennyi lehet az eltérés a III-asban, mert azt itt viszont szépen bemutatják.
Egyébként látom, hogy egy programban szépen lehet állítani mindent (proci teljesítményt, hűtést, videókártya teljesítmény stb), de ha én nem állítok semmit, akkor belövi magának automatikusan valami optimálisra? Vagy ezzel nekem kell bíbelődnöm ha nem akarom, hogy elfüstöljön a gép egy hosszabb játék után?
-
rozsgyi
tag
Üdv!
Édesanyámnak keresek új laptopot, napi szintű irodai munkavégzésre.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Nem sürgős, de néhány hónapon belül jó lenne.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200-250 ezer forint, de érdekel bármilyen ajánlat ha ebben a kategóriában nincs
(3) Felhasználás? irodai programok, alapszintű képszerkesztés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem lesz játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? minimálisan lesz hordozva, de nem szeretném ha batár nagy meg nehéz lenne
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows (word, excel), a korábbi verziókkal 100%os támogatással, mert több évre visszamenően használ dokumentum és excel fájlokat
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD az oprendszernek lényeges kényelem szempontjából, tárhely viszont a családi egyéb képeknek videóknak kell 1TB, ram annyiban fontos hogy nem szeretném bővíteni néhány évig legalább, optikai meghajtó nem fontos
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új gép jöhet szóbaSegítségeteket előre is köszönöm!
-
zbundy
aktív tag
Na 99%ban eldöntöttem melyik laptopot szeretném. Egy áldásért jöttem a hozzáértőkhöz Ennél többet nem akarok rá költeni. Esetleg árérték arányban, anyaghasználatban, hűtés tekintetében ajánlanátok inkább mást vagy ez jó döntés? Elsősorban játékra lesz a gép.
Asus ROG Strix III G531GU-AL001
Processzor típus
Intel® Core™ i7-9750H
Processzor frekvencia
2,6 GHz
Grafikus vezérlő
NVIDIA® GeForce GTX 1660Ti
Grafikus vezérlő memória
6 GB
Memória
8 GB DDR4
Háttértár kapacitás
512 GB SSD
Kijelző méret
15,6 " -
lanszelot
addikt
válasz Opfer #153101 üzenetére
Hello,
Szüleimnek kellene egy eszköz amit netezésre használ. Eddig HP14 chromebook ja volt, de elromlott. 15 colos kijelzo, és tiszta windows10 /ha windows os/. Tiszta win10 alatt azt ertem ne legyen tele dobálva demo marhaságokkal /office, vírusirtó, gyártói marhaságok/
Néztem az össze foglalót, és jó pár gépet, de nem igazán talaltam megfelelőt.
Ár relative nem számít, egy stabil, jó kell, nem tudják bütykölni. És nem akarok utána dupla annyit rákölteni.
OSX, linux kizárt nem fogják megtanulni. Android tablet nem stabil. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz Khelben #152811 üzenetére
Üdv Uram, múltkorihoz: 250-es keret.. ? (Laza keret). Úgy néz ki, az eredeti ötletemhez képest tudok kicsit nyújtózni. Ryzen 5-ös valós négymagossal szemezek, ips, fullhd, nemszétesős, bill. világítás, jó zsanér, vga mindegy. (Párral ezelőtt lespeckóztam).
Most gyorsan válogatva egyet, szűrve az igényeimnek, 3 ilyen került utamba (mindössze) :
- Acer Swift 3 SF315-41G-R2MD NH.GV8EU.002 (Radeon RX 540) - 250k
- Lenovo IdeaPad 330s-15ARR 81FB00FPHV (Radeon RX Vega 8) - 190k
- Lenovo IdeaPad 530S-14ARR 81H10057HV (Radeon RX Vega 8) - 250kMinden más paraméterük kb. hasonló, Ryzen 5 2500U, 8G RAM, 256/512 SSD, stb.
Bármelyiket vehetném csukott szemmel, igényeim teljesítve. Esetleg tapasztalatból - melyiket vennétek mégis ? (Zsanér, stb).
Az Acer-ben és az olcsóbb Lenovo-ban az tetszik, hogy nem kell fizetnem a Windows-ért. Linux-al használnám őket. De ez még nem tántorít el tőle önmagában, ha amúgy pont arra böktök rá.
(Vega 8 vs. RX540?)
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban?
200.000 Ft(3) Felhasználás?
Irodai
Mindegy
Napi 4 óra, utazás közben is.
Win 10 x64
SSD, RAM min 8GB, CD nem kell!
HDMI, USB 3.0 vagy 3.1, fémház
Csak új!Köszi!
-
Turmoil
senior tag
Sziasztok!
Az ajánló alapján megnéztem a DELL Inspiron 5570-et, mint 5-ös sorozatot, de ahol egyáltalán leírják (pl. techkalauz), ott TN-es képernyőről szörnyűlködnek, mi az igazság?
Amúgy laptopot vennék, általános otthoni használat, office és képszerkesztés, 300k-ig.
Ma
Max 300k
Munka/otthon, némi excel és word, képszerkesztés,
Matt IPS, 15.6
Minimálisan, nem lényeg.
Win 10 Pro, vagy Home
SSD 256+, 8GB+ ram, DVD nem létszükség, ha van HDD is, az ok.
Numerikus billentyűzet, kurzor fel/le nem összenyomva, normális touchpad, értékelhető nyomógombokkal. Billentyűzet világítás nem kötelező, de jó ha van.
Csak új. Hosszabb távra veszem, nem jó ha már van benne pár év.Dell Vostro 15 3580 amit most nézegetek, nagyjából megfelelőnek tűnik. Jól gondolom?
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Khelben
nagyúr
válasz lanszelot #153140 üzenetére
Ár nélkül nem fog menni. Beteszek egy 700k-s XPS-t, aztán kiderül majd, hogy nem ennyire gondoltál, akkor minek fussuk a köröket?
(#153139) Turmoil : jó a 3-as Vostro, de 300-ért már van jobb is, pl az 5-ös vagy a Latitude 5590.
(#153138) Tomas86 : HP Probook 430-at ki lehet fogni néha 200k-ért. Más olyan, ami bírja az utazást és megfelelő méretű, nem nagyon van ennyiért.
(#153137) Dißnäëß : Lenovokat kerülném, nagyon messzire. Swift 3 nem rossz, de annyiért már van HP Probook is.
[ Szerkesztve ]
-
ruczak
tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy laptopot. Lehetne új is, de nem vagyok biztos benne, hogy azért a pénzért amit rá alarok szánni, megfelelő gépet kapnék-e. Köszi előre is a segítséget.
Mostanában
Jó lenne ha 200e Ft-ba beleférne.
Filmnézés. Video vágás. Sony akciókamera videói. Ezek most elsősorban 1080p-sek. De jó lenne, ha később nagyobb felbontással is megbírkózna.
- esetleg valami komolyabb motoros játék( motoGP). De ebben nagyon nem vagyok otthon. Viszont ha ilyen gépem lenne, el tudnám képzelni, hogy keresnék valami MotoGP jatékot, élethűt fa.za grafikával. TV-re lenne kötve.
14,15", nem tudom mi a különbség a TN ill IPS között. A jobb legyen.
Semennyit
Windows
SSD jó lenne, optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
lanszelot
addikt
válasz Khelben #153143 üzenetére
Ismét írom, hogy az ár bizonyos módon nem számít.
Látom ki kell fejtenem.
Pontosan leírtam mire kell, és azt is hogy alma gépeket is néztem, csak azt az op rendszert nem ismerik.
De biztos hogy nem fogok egy alienware t venni, mert nem játékra kell. És surface pro 6 ot se mert rajzolni se akarnak. Se tervező, se videó vágás...stb.
Internetes böngészés, ennyi. 70 évesnek, tehát lehet hogy pasziánsz -ozni fog, nehogy ez legyen a következő "üres kör".
Azt is leírtam hogy eddig HP14 chromebook ja volt ami tökéletes volt számára, desajnos Mo on azt nem lehet kapni, csak a nyomi acer -t, az meg ugy xar ahogy van.
De ha ez sem elég akkor legyen a felső határ 1 millió. -
lanszelot
addikt
válasz lanszelot #153145 üzenetére
Hozzáírni már nem tudtam...
XPS jó lenne, de
Mivel alapból 15 colon a 4k nak semmi értelme, és nem is jatszanak, se nem streamelnek, de videót se vágnak, nem szerkesztenek képet, így pláne értelmetlen.
Az i9 vagy i7 is teljesen értelmetlen.
Rambol is eleg a 8, minek több.
Tehát az a gép egyáltalán nem az amit leírtam.
Portokban viszont tetszett, hogy sokféle van rajta pl sd kártya, usb. Ami sok mairól hiányzik. E miatt lett teljesen elvetve az alma.Mielőtt írnád, nem az ár miatt nem kellenek, hanem értelmetlen, és feleslegesen azért nem dobálom a pénzt
[ Szerkesztve ]
-
blue_23
senior tag
válasz lanszelot #153146 üzenetére
Képes lennél kiadni 1 millió forintot egy olyan laptopért, amely 70 évesnek kell, windows nem ismeri és elég i5, 8 gb ram, alap kijelző és dedikált GPU se kell?
Ha 1 millió a max, a srácok olyan laptopot ajánlanak amely 1 millióból kijőn, és ezért az összegért a lehető legjobbat kapod az általad említett felhasználási feltételnek. Először döntsd el, hogy segítséget vagy kötekedni akarsz és állapítsd meg a határokat, akár az összefoglaló teljes kitöltésével....
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
lanszelot
addikt
válasz blue_23 #153147 üzenetére
A közlekedést nem én kezdtem, válaszoltam.
Értelmesen leírtam mindent.
És már a legelső kérdezésnél leirtam, hogy a pénz nem számít. Egy alma fél milla pl. Leírtam hogy miért nem jó. És részletesen oda irtam, hogy mire van szükségem. Te megint elkezded a közlekedést.
Mondj 1 laptopot i3as procival, 8gb rammal stb a leírásom szerint ami 1 millióba kerül.
Azért i3 mert olyan webes oldalt se tudsz mondani aminek az i3 kevés lenne.....
Tehát a kötekedők ugorják át, nem hozzájuk szól a kérdésem. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz Khelben #153143 üzenetére
Ryzen 5-ös Probook-ot néztem, elég durva ár. Mármint kategóriájához képest lehet jó, de .. uh.. Azért köszi az infót. (Ugyanilyen belsőjű HP nem-probook 180 körül, de az gondolom hulladékabb).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest