Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#118007) Tikakukac válasza P.mini (#118004) üzenetére


Tikakukac
titán

Kérdésre én kérdésre szoktam: ha Te leszel aki beáll a kuki rossz végére, akkor tényleg ér bármit, hogy 0,0001%-al mondjuk jobb a meghibásodási arány mint egy 5110-es Dellnél? Nem. Letolt nadrággal állsz majd abban a bizonyos erdőben és várod a kövi lépést. Míg lehet szerencsétlen laktársnak is volt 5 gariztatása a Dellel, de azok maximum 10 óra időkieséssel jártak, mert jött is kifele a humanos srác és tolta bele a hűtőt-lapot-hangszórót-kb teligépet.

2 fajta ember van: aki már megfizette a tanulópénzt és aki még nem. 7 számjegyet én már bőven betoltam a legkülönfélébb márkák legkülönfélébb cuccaiba mint bukó, elismerem, sokszor én is érzelemre vásároltam, legyűrtem magamban a vészharangot. Legutóbb karácsonykor. Döntsd el mi a fontosabb. Ha nem hónapról-hónapra élsz és tudod égetni a pénzt, mehet. Ha azért szereted a fillért rendelés lemond, majd megveszi az okosabb. Rengeteg okos van, hidd el. Ha végeztem a nálam lévő Lenovoval tuti arra is jön valaki aki elmondja mennyire nem tudok drivert rakni és mennyire jó ez az FHD panel mégis. Kell az ilyen is, csak ne tudjak róla, úgy nem bánt a tudat, hogy miben élek.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.