Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mézespálinka

    senior tag

    Sziasztok!

    Van(volt) egy régi (21eves) "rohangálos" autó és egy szintén régi, fiatal koromból megmaradt (21éves) sportosabb verda, aki az utóbbi években csak hosszútávot kapott. A gond, hogy az előbbit összetörték (gtk) az utóbbi pedig elég sok műsoridőt kér mostanában, valamint nem igazán gyerekbarát.
    Szóval a baleset és a másik autó mostani produkciói miatt kellene egy megbízható, családi, babakocsibarát.
    De itt totálisan elvesztem. Vegyek egy ~10 éves valamit. Az pont az a kor, amikor jöhet bármi gond. Nem vagyok túl szerencsés, hogy belenyúljak a tutiba, ez 33 év alatt kiderült. A mostanit legalább kiismertem, tudtam otthon szerelni, ha van valami. Akkor néztem fiatalabbat. Persze minden horror ár.
    Jó megbékéltünk, most ott járunk 6m-ig bezárólag keresek. Nagyon extrém esetben 7m, de az tényleg az utolsó max ár.
    Viszont jött a hidegzuhany, egy két paramétert beírva (kombi/egyterű/suv), 2013+évjárat dízelből kb 3x anyi eladó van. Egyből felmerült bennem, hogy az játszik-e. De a használatban lenne bőven város.
    Oké akkor nézzünk hibridet/elektromost. Az üzemanyag úgy is drágább lesz, és bár az áram is drágul, de ha nagyon beüt valami, talán könnyebben beszerezhető lesz mint a benzin/dízel.
    Na ott aztán amiket dobott a hahu, olyan árak vannak...

    Szóval nagyon tanácstalan vagyok. Mit ajánlanátok, ha első helyen megbízhatóság és a jól pakolhatóság áll? 70% városi használattal. Nem mondom, hogy kell a 200+ LE és a hátsókerék hajtás, de azért relative haladjon, ha autóút/pályán használjuk.
    Talán a VW passat GTE, amit egy ismerősöm dícsér (városban elmegy vele ~40kmt, elektromosan)
    megérne egy alaposabb utánajárást, de túl van a kereten.
    Nincs esetleg valakinek valami "tuti" tippje? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés