Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
enterlaci
senior tag
Persze, érzem és persze azt is ha valamelyik épp nem úgy sikerül. Robival nem nagyon etettem.
Amúgy kollégámmal főztünk sima kotyesszal és brikkával, mert Ő is kíváncsi volt az eredményekre. A brikka sokkal szélesebb és gazdagabb ízvilágot mutat adott kávéból mint a sima kotyó. Azt mondhatom, hogy élvezeti értéket tudsz elérni.
Itt is kiegészítem, ha faja espressóhoz hasonlítod, nyilván sokkal kevésbé lesznek íz intenzitások és egyébként is más élmény.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.