Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [mefistofeles:] "Kezdő Gamer gép" őrület.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [MasterDeeJay:] Egy kis upgrade a gépemhez. IBM M122 billentyűzet
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Picco:] mi tortenik az ITCafeval?
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
- [Re:] [Klaus Duran:] A Tökéletes Egércivilizáció Kísérlet
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/eagle.gif)
qvik27
tag
Eszpresszót itthon nem készítek manuális géppel (egyelőre).
Azt, hogy itthon mim van, le is írtam párszor, de mindegy is.
Ha olyat írtam volna, hogy a pár fok jobban befolyásol, mint pl. egy egy megfelelő átfolyás, akkor visszavonnám, de nem kell, mert nem írtam ilyet. ...viszont rájöttem "féltudományos okoskodással", mielőtt kipróbáltam volna.
Egyrészt nem vitatkozom a mondásoddal, és -ha megnézed- te sem vitázol az enyémmel, másrészt gyakran olvasom a te hozzászólásaidat is (köszi!).
Egyébként ha esetleg visszaolvasol a hozzászólásaimban, azt is láthatod, hogy eléggé harmonizál némelyik azzal, amit itt írsz. Írtam pl. az átfolyáskontrollról is, meg arról is, hogy maga a nyomás profilozása a megfelelő átfolyáskontrollt "szolgálja".
Persze én nem fújok itt passzát szelet, és nem is célom, de anno épp azért regeltem ide, mert értelmes hozzászólásokat találtam megfelelő mennyiségben.
10 féle ember létezik: aki érti a digitális világot és aki nem.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.