Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130532) Parci válasza #31639808 (#130520) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

neked trollkodás, mert el akartad adni az adott cuccot és a negatív komment nem fér bele. de mondom, magyarázat mindig van, csak akkor ne kérjük már számon a másikon turbómártírként, hogy itten aztán nem szabad a vélemény! nálad biztosan nem szabad, mert még a usereket is kitiltottad, te ellenben itt mártírkodhatsz a sérelmeidért.

magyarázatom nekem is lesz: azért leszel kitiltva, ha arra billen a mérleg végül, mert ahányszor idejössz, áll a bál (= trollkodás így vagy úgy), no meg azért, mert alapvetően egy dologért jössz: a saját üzleti érdekedben. senki más nem fórumozik itt ilyen okokból, de még ha így is tenné, annyira elegánsan teszi, hogy nem lóg ki a lóláb. te itt mártír vagy újra és újra, odaát meg szépen kaszálod a tartalmat, ami nem felel meg az üzleti elvárásaidnak.

miért kell sokadszorra leírnom, hogy ez itten egy sima kávéivók fóruma? nem szempont, hogy a céged jól érezze magát vagy nőjön tőle az értékesítése. ezek a te szempontjaid, míg ezek a topikok itt egyszerűen csak vannak, és pont hogy a szempontjaid burkolt vagy bénán burkolt érvényesítése teszi tönkre.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.