Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123005) vendingo válasza krisztianAMG (#123003) üzenetére


vendingo
veterán

Kicsit meginogtam robot irányba, de örülök, hogy nem vettem meg.
Nálam 5-6 perc a főzési idő. Összetekerem az alját, felrakom a tűzhelyre, utána kezdem el a darálást, végső összeszerelést. Rengeteg idő spórolható ezzel a technikával.
Nálam a pogácsa egybe kiesik, csapba szoktam kirázni, majd onnan viszem a szemetesbe/komposztba.
Ims szűrő nekem is van, sajna nem dob nagyot a végeredményen, de legalább passzosabb, mint a gyári, mert az előbb esett ki, mint maga a pogácsa.
Nekem sok idő volt, mire tökélyre fejlesztettem a kávékat vele. Ami bevált, hogy nagyon finomra darálok, tamperoláskor meg minimális erőt fejtek csak ki. A végeredmény tömény sűrű lesz. Én classic vonalon mozgok, impressot tudom ajánlani, onnan is a brasil-india ami mindent vitt. Az első kávé, aminek a csomagolásán feltüntetett összes ízjegyét felfedeztem a végeredményen.
Rengeteg játszási lehetőség van 9b-vel, kell egy kis idő, mire tökéletes lesz. Nálam ez közel 1 hónap volt.
Én wdt-t nem viszem túlzásba, kalmár féle bonsai habverőm van, eddig bevált.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.