Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116392) roBEEsz


roBEEsz
csendes tag

Számít bármit is az, hogy mikor kiütöm a pogácsát nem szépen egyben, hanem az esetek többségében törve jön ki? Ettől függetlenül mikor kávé készítés után leveszem a kart, mindig szoktam csekkolni a pogácsa felszínét, hogy látok-e rajta esetleg lyukakat, de minden esetben szép sima, lyukmentes felületet kapok... Naked alatt is minimális "külön-folyás" után összeáll 1 pontba a kávém, ami szintén azt mutatja, hogy talán nem csatornásodik..

VISZONT,

Éppen azért érdekes most ez a kérdés, mivel nem vagyok elégedett a pressommal és nem tudom, hogy hiába bohóckodok-e az őrlőmmel, mert amúgy nem is a beállításom a gond, hanem szimplán csatornásodik..

A napokban 18g-ből 35-36g folyt le, kb 30-32mp-vel, ez az élvezhetőnél jóval keserűbb volt, így gondoltam hogy ma durvább beállításokkal megyek, így 25mp körül jött le, viszont ebben az esetben pedig savanyúnak éreztem... Az "A" opció, hogy a kettő beállítás között megtalálom amit keresek.. vagy "B" és amúgy csak a csatornásodás játszik velem..

Folyamat a következő:

Single dose őrlés (18g)
WDT
Pár ütés a pultra
Maroktamper

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.