Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elmult 48 órában 3x kaptam kékhalált mindenféle nvidia-s dll-ekre hivatkozva a T61-emen (2007-es gép), kezdhetem dúrni a helyi vaterát egy inteles lapért?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #37946 üzenetére
Láttad én is érdeklődtem iránta. HDD sentinelt meg powermanager képet mai napig nem sikerült neki adnia. HDD állapota meg bemondásai alapján egyszer ilyen volt, egyszer olyan.
Sajnos rendőrségre ezzel nem mehetsz, illetve mehetsz, csak nincs értelme. Polgári perre fognak küldeni. Az árut megkaptad, az eladó mondhatja hogy nála hibátlan volt minden és te okoztad a hibákat. Pert kihagynám - esélyes hogy bukod - . Vagy jogszabályokon kívüli megoldás, vagy fogd fel tanulópénznek. Kijelzőt ha cserélni kell én eladom a BH affs-t, venti 2-3k bele bayről, bukta nélkül ki tudsz szállni belőle vagy megtartod felújítva._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
buvartacsko
addikt
-
válasz buvartacsko #37961 üzenetére
Tehát ha felhívom a helyi lenovót, elsírom a bánatom akkor van esélyem, hogy kerítenek valami raktár mélyéről a kiskecskék alól egy T61 alaplapot ingyé?
-
válasz buvartacsko #37963 üzenetére
Nem hinném, hogy az NZ support képben lenne a magyar HUP tartalmával De holnap reggel megpróbálom.
Az se gáz, hogy kb a gépből a proci, az alaplap, billentyűzet meg a palmrest az eredeti? A többi komponenst már fejlesztgettem?
Vennék is egy T530-at ha nem lenne kriminális billentyűzete. Kénytelen leszek szégyenszemre a céges HP 6560b-t elővenni a szekrény mélyéről, mert a T520 meg az asszonyé[ Szerkesztve ]
-
Anno volt valami cikk itt a prohardveren, hogy a samsung megvett pár licenszet a Lenovotól és lehet kapni Samsung laptopot a klasszikus 6-os (pgup,pgdn és tsai) kialakítással.
Persze most az istenért se találom. Valakinek nincs meg véletlenül a link?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Tikakukac #37966 üzenetére
A 30-as sorozatból tuti nem veszek Lenovot, és a melóm miatt kéne a "bűvös hatos". Ezen kívül van még valami gép ami nem Dell és ilyen a kiosztása?
Fel kell készülni ha nem tudok belátható időn belől alaplapot szerezni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
buvartacsko
addikt
barátnőmnek rendeltünk egy Edge E430-at. kíváncsi leszek rá, eddig nem sokan panaszkodtak az Edge szériára.
most így találkozok majd az új billentyűzettel is.
-
Kassadin
addikt
Srácok, ph-s nyereményjáték során rábukkantam az http://www.usanotebook.hu oldalra, és láttam, hogy elég komoly thinkpad gépek vannak, amik újabb fejlesztések. Látom, hogy 150 alatt nem igazán lehet megúszni, kérdésem arra irányulna, melyiket érdemes megvásárolni (a jelenlegit kevésnek érzem, és tényleg kevés is igazából...). Nem értek ezekhez a gépekhez, ezt is csak azért vettem meg, mert sok jót olvastam róla és kijött 50 ezerből. Valami jó kis multimédiás gép kellene. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz audi100td #37946 üzenetére
Sajnálom.
Én úgy szoktam hogy adásvételi két tanuval és bele van írva az adásvételibe hogy:3. Az eladó a vevőt az eszköz műszaki állapotáról, (esetleges) sérüléseiről részletesen tájékoztatta, aki ezt tudomásul vette. Esetleges sérülések/hibák:..............………………….
……………………………………………………………………………………………………………
4. Az eladó kijelenti, hogy az eszközre……………………….. garanciát vállal, amely nem terjed ki a fentebb leírt hibákra.Ezt még lehet bővíteni. Így sztem nyugodtan mehetnél a rendőrségre, bár nem tudom mi lenne a végeredmény.
-
MrSealRD
veterán
válasz kraftxld #37969 üzenetére
Jó helyen jársz. T520/W520 ami téged érdekelni fog... Tudom valaki kövez érte, de van pár alap bug ebbe a 30-as szériába ami miatt én nem tartom valami bestbuy-nak...A fenti kettő közül akármelyiket veszed nem valószínű, hogy melléfogsz...
Mint kifutó szériák, elég szűk a választék már sajnos...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
salieri.
őstag
Segítsetek!
T61- touchpad bal gombja alól kijött a kis drót ezáltal a gomb belső része kiugrik a helyéről. mit lehet vele kezdeni? -
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz fi:zi'k #37788 üzenetére
Újabb előrelépés: volt kegyes ma felhívni a posta.
Hogy mit rendeltem, mi van a csomagban. Mondom kijelző. Mi az hogy kijelző? Mire jó az?
Nagy nehezen megértette a kb műszaki analfabéta ügyintéző kisasszony.
Kérdezem mikorra várhatom a csomagot. Azt mondja ne türelmetlenkedjek, megcsinálják a vámkezelést és talán már a héten ki is hozzák.
Csak halkan jelzem múlt hét kedd délelőtt küldtem el a vásárlásról a PP bizonylatot. Szánalmas...
Ennyiért szerintem a Fedex, vagy vmi hasonló jószág is elhozta volna és már rég a kezemben lenne a cucc.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #37986 üzenetére
Pl. a túlmelegedés szerinted egy kitesztelt szériára utal?
-
salieri.
őstag
szóval ezt vissza lehet rakni valahogyan?
-
Srácok, nagyon off, elnézést: aki be van regelve a HUP-ra, legyen kedves dobni nekem egy pü-t, egy kis segítséget szeretnék kérni. Röviden: én nem vagyok fent, de van egy arc, aki olyan cuccot keres az oldalon, ami nekem van, de így nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. Köszi szépen!
-
-
tozso76
aktív tag
X200s-be szeretnék kijelzőt cserélni. A fi:zi'k kolléga féle, AFFS panelt bele lehet applikálni az "s" modellbe is? Touch része nem kellene, ha ezzel esetleg helyet nyerek.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Tudtok olyan német/osztrák boltot, ahol használt, de jó állapotú X200/1 van és számlaképes?
nbwn.de oldalt néztem, de ott most nincs semmi ilyen.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MrSealRD
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest