- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A kép az értelmezhetetlen.
Gondolom sejtitek, hogy valamit elcseszett. Ez van, tanulópénz.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
A kollégának a reakciója volt kegyetlen bicskanyitogató, nyilván az sem volt semmi, hogy mennyi energia kellett, hogy az üzemeltetés rászóljon, hogy a megtévesztő hirdetéseket legyen már kedves javítani
Ugye mondanom sem kell 10 éve felraktam volna hasonlót, 1 hónapig nem kellett volna a hirdetéseim miatt aggódni az fix. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Akkor igazándiból azt kell csinálni, hogy a cső tengerit hosszában be az arcba és fáradni 2-3 évente a kasszához
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amíg belefér a házirendbe, addig fogok is köpködni, aztán akinek nem tetszik, nos, mindenkinek jogában van áttekerni a másik írását

Egyébként tökre örülök neki, hogy készülnek most is meglepően jó TP-k. Mi lenne akkor már ha itt sem? Ma zártam le egy kisebb flotta beszerzést külsős partnernek és egyben rendezgettem itthon a gyűjteményt, félreértés ne essék, nem az a cél, hogy csak a hányást kapja szegény brand, de rohadtul megérdemli, kérdés és visszaszó nélkül
-
Tikakukac
titán
Nem azért írtam, hogy okozzak bárkinek bármit, ha ezt nem intézik el gariban, akkor vattacukrot kell gyártani, nem laptopot, ennyi az egész.
Mondjuk úgy, hogy igen, a világ most azon van, hogy gari időn belül ha bajod van, örülj, ha megcsinálják. Boi. Minden nap veregessem meg a sofőr vállát, mert nem ölt meg, mert felvitt a 12. kerületben a hegyre?
Gyártani nem gyártanak panelt, ez true. Ellenben autóipari beszállító barátom van pár és ők viszont sajnos masszívan megerősítettek abban, hogy érdemes árnyalni ezt a miért olyan silányak a komponensek topikot. Nem, nem azért, mert ne tudnának 2025-ben megcsinálni egy mikrokapcsolót a srácok x ciklusra
Egy erős 50-50-re kihozom a meccset. -
Tikakukac
titán
Akkor be is kell fejezni a thinkpad vásárlást, mert értelme sok az nincs kidobni egy rakat pénzt a hulladék gépekre, hulladék szoftverekkel és hulladék garis supporttal.
Ma találkoztam egy nagyon régi ismerőssel, még a békeidőkből. Vele anekdotáztunk és rájöttünk, hogy egyfelől elment felettünk az idő, másfelől kegyetlen hitvány időszaka ez az emberiségnek.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Olyan konfigosak és olyanok, hogy az áruk is olyan, csekkoltam 2 hete mikor írtam a listát, hogy a 60 gépből hogyan legyen 30 max. Nagyon kakas pénzekért mennek, itthon, well, itthonra nem is feltétlen kell hirdetni, aki benne van a körben vagy megveszi vagy ebay és szoszi.
-
Tikakukac
titán
Sorbanállás van a kocka T60-jaimra, nem vicc, 3 ember konkrétan mondta ha eladom, írjak és viszik. És nem 10-20k-ról van szó, a P-k esetében meg aztán főleg nem
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Önmagában az Adata nem feltétlen rossz, de az fix, hogy vannak náluk olyan sorozatok, amiből nem viccelek, de mindet első évben visszavettük, mert megpusztultak
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Kifutottam a szerkiből: szóval egyik barátom pont tegnap este kérdezte, hogy megy-e a T470s-ben a dupla SSD, én hülye meg automatikusan azt olvastam ide is.
Szóval az írásodnad a komplett első fele baromság, mert a sima T470-ek WWAN-ban 2242-es SATA SSD-ket megesznek. Tehát akár gépen belül is lehet klónozni.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Oh boi, ez 2 napon belül a negyedik sztori, amikor a szerviz dikicsel és most Milwaukee, Bosch szinten beszélünk. Nálam legutóbb szakvéleményt adott a Bosch egy tökéletesen működő pákáról. A pákát sosem lehetett bekapcsolni. Soha, senki sem tudta. Szerintük tökéletes. 30 percig ordítottam 4 különböző emberrel, hogy ne legyetek már hülyék, ha pecsétes papírra írom, hogy a hó piros, akkor hiába fehér, mégis pirosnak kéne látni?
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
EU.
Pontosan a helytelen használat miatt utasítják el a gépeket. Volt anno ügyfél akinek gyakorlatilag fedlap-bezel-kijelző-zsanér-baseplate-kábel-topcase csere kellett volna, mert egyben feltépte a jobbos zsanér az egész mindent is.
Úgy eldobta az Asus, mint a huzat, pedig látszott, hogy a jobbos zsanér szinte betonra össze volt gyógyulva.
És ennek a sztorinak random pepitás verziója fut mindig. Csak 1-2 elem kuka vagy csak panel vagy csak ez meg az, mindig oda futunk ki, hogy az ügyfél a hülye, nem a gép sz@r.
Tisztelet a kivételnek, főnököm 1 millás Levonója is harmadik panelt kapja és pedzegettem a srácoknak, hogy lehet amúgy nem kéne még egy kijelző, mert látványosan kuka mind, lehet pénzvisszázni kéne és elfelejtjük ezt a márkát kicsit
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Ha csak az adott gomb műanyag kis pöcke tört el, azt kellő túrással lehet cserélni. Ha a fém kis kampó tört, akkor az billzet csere.
Amire figyelj, hogy több beszállító is van/volt, tehát nem elég annyi, hogy S gomb és T460, pontosan tudni kell mekkorák a térközök a kis pöckök között.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Van T43-am is eredetivel ami még jó, de jellemzően 10 év felett már bőven hullanak.
Amúgy a csere beszerzéssel a gond, ami legutóbb mobilos topikban is megesett: emberem akart 4-5 év után akksit cserélni, megkapta a gyári új akkut, ami még öregebb is volt, mint ami a telóból kijött. Nyilván az nem használt, tehát tuti jobb, mint az eddigi ettől még a kor az kor.
Szóval minden ami akkus témakör az ilyen vasaknál rémálom.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Dehogy van, az időt meg a pénzt megette egy cégindítás sajnos

-
Tikakukac
titán
Ezzel a kérdéskörrel első körben keress engem és akkor felraknod sem kell
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Rengeteget fóliáztam anno paneleket, mert muszáj volt.
A fény azért egy nagyon mókás dolog, nem úgy megy, hogy büntetlenül lefóliázom és onnantól minden frankó. Drasztikusan más lesz a képe egy laptopnak.
Reggie0: Igen azt még rakjuk hozzá, hogy nem árt ha van fényerő is. Mert anélkül valóban semmire sem jó. Én elvagyok délutáni teli hátteres sütő nappal is. De mondjuk 1000nit környékén már nem lesz akkora hulladék a kép, mint a bemutatott gépen.
-
Tikakukac
titán
Azt takarja a brutális, hogy soha többet nem akarok más elé leülni. Az ugrás pedig, mintha eddig egy 5-ös dioptriás tejüveg szemüveggel néztem volna a kijelzőket, ami hirtelen pengeéles, kontrasztos, élénk, színeket egymástól valóban függetlenül megjelenítő kijelző elé ülnék.
Bent a cégnél van egymás mellett drága monitor és az enyém (nyilván ez meg pokoli volt árban szó szerint) és nevetséges a sima LCD emelett. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
DPD stabilan tör és lop csomagot Szabolcsban, Debrecenben és Budapesten is ha ez megnyugtat

-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Mert a palack kupakja és a legdrágább AlienWare meg Coolermaster hűtő egyforma értékeket adott ez a fő probléma. Arról, hogy melyik gép hogyan szív és fúj meg külön fejezetet lehetne nyitni.
Szóval lehet venni ilyen padokat, de ha akad 2 flakon aminek a kupakja nem kell, az is kiadja. Ha meg van egy 3d printer ismerős akkor 50 forintból még szépet és egyedit is csinál. És abban nem lesz csapágyas a hulladék venti 1 ev után.
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)