- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
lassan kiörgedö T510-esem levaltasan gondolkodom. T530/W530 illetve T540p/W540 ami szoba jöhetne. Pro es kontra mi szol melyik gep mellett/ellen? Az FHD valtozatok mind IPS panellel vannak szerelve?
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
intel integrált vga-s T400 tud DVI-t advanced mini dock-on keresztül? Vagy csak az ATI-s verzió?
-
audi100td
nagyúr
Aki kedves Salieri29-nek sároz a hátam mögött, legalább legyen olyan kedves és írja már meg nekem, hogy mit ártottam neki. Több száz üzletet kötöttem már itt az aprón de eddig nem érkezett panasz. Ő viszont csúnyán átvert és elképesztő hazugságokkal próbál még engem besarazni, majd ügyesen zárja a hirdetést, hogy esélyem se legyen reagálni. Nagyon köszi a sok köpönyegforgatónak, igazán rendesek vagytok.
-
audi100td
nagyúr
"Gebrauchtes Gerät mit beschädigtem Gehäuse wie kleine Risse und starke Abnutzungsspuren!"
Azt írja, hogy a gépház sérült, kisebb karcok valamint erős használati nyomok találhatóak rajta. Ezen felül hiányzik a HDD (1,8") és az akksi is kétes, minimum 20 perc üzemidőt ír, nagy eséllyel jóval többet nem bír.
Egyébként szerintem nem jó választás az X300/X301, gyenge bennünk a hardver, mégis elszállt áron árulják ezeket a gépeket, mivel viszonylag ritka széria volt. Akkor már inkább T400s, de lehet az sem olcsóbb.
-
audi100td
nagyúr
Ez a hirdetésben általában pontosan le van írva. Egyébként annyit takar, hogy komolyabb használati nyomok találhatóak a gépen, valamint erősebb karcok, vagy akár a buroklaton repedések/törések is lehetnek. Műszakilag elvileg rendben vannak, csak csúnya, leharcolt gépek, az átlagárnál olcsóbban.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #57939 üzenetére
Nem kell külön intel driver, elég az ati switchable. Power Manager inkonra jobb egér, majd switchable graphics és már tudsz is választani (high performance -> ati, energy saving -> intel).
Tehát ha még nem telepítetted a Power Manager-t, tedd fel, de amúgy is a legegyszerűbb ha felrakod a system update-et, az telepíti az összes szükséges drivert-t/utility-t.
Az újraindításnál nem mértem le pontosan mennyit, de nálam is szöszmötöl pár mp-et, nem tudom mi ennek az oka, de szerintem normális.
-
audi100td
nagyúr
válasz
orangutan4 #57901 üzenetére
Igaz csak Vista driver van, de Win7-hez is jó, szóval nem lesz gond. Win8-al nem tudom mi a helyzet, de egy ilyen régi gépen nem szívatnám magam vele.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Robo sapiens #57852 üzenetére
Hűtést fognak cserélni, meg zsanért. Ne azt mond, hogy takarítsák ki, hanem a tüneteket. A zsanért nem lehet meghúzni, az ki van kopva.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Robo sapiens #57848 üzenetére
Smart vagy Delta.
-
-
audi100td
nagyúr
Ezek a feature-ök Win8 alatt sajnos eléggé le lettek butítva, fn+F5 már csak a repülő módot kapcsolja, külön a wifi-t, wwan-t, bt-t nem lehet. Kamerának elvileg működnie kell, csak fel kell pakolni hozzá a drivert. A fényerőt is sajnos 15 helyett már csak 8 lépésben lehet szabályozni. Power manager felejtős.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
scarbantia #57583 üzenetére
Szerintem sok szempontból jobb mint a T500, pl. jobban össze van rakva, a zsanér valóban nem lazul ki, jobb a billentyűzete és alig hangosabb, valahogy masszívabb érzésre az egész gép, T520 dettó.
Viszont az i5 proci többet zabál (persze erősebb is) és nincs optimus, csak a késői modelleken, de olyannal még nem találkoztam. A gumírozott tapi elég csúnyán ki tud kopni és használni sem egy álom, bár én trackpoint-os vagyok. Meg elég hülye helyre került az Ultrabay retesze, de ez legyen a legnagyobb baj. Szerintem összességében egy remek gép, persze a T500-as szintén.
-
audi100td
nagyúr
Jól látom, hogy már az al-mg vázat is kukázták? T440p
UltraBay sincs már?
Csak tudnám ki ad ezekért a gépekért 3-4-500e Ft-ot, amikor egy Edge is hozza ezt a "színvonalat"...
Van egy olyan érzésem, hogy a következő generációnál egybe fogják olvasztani a T,X,W szériát az Edge-el, utóbbi is megkapta a 3 év garit és az árai is kicsit felmentek.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
Tegnap óta ha chrome-ban trackpoint-tal scrollozok a könyvjelzők között, kifagy a böngésző. Ilyenkor csak a tapival tudok navigálni amíg bezárom az összeomlott programot.
Ha tapival scrollozok akkor nem csinálja. Találkozott esetleg más is ezzel?
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57046 üzenetére
Igen, így van, csak a 14" 16:10 nem csereszabatos, ez lemaradt.
-
audi100td
nagyúr
Szerintem is nagyon jó OS a Win 8.1, de T500-on én is visszatértem a 7-esre, mivel se a gyártók se a microsoft nem támogatják megfelelően a korábbi hardvereket. Ami azért is szomorú, mert nem igen látok olyan változást a rendszerben ami pl. indokolná, hogy ne legyen hivatalos driver GMA X4500-hoz vagy akár WWAN-hoz, BT-hez, stb. Gyakran még a 2-3 évvel ezelőtti gépekkel is ilyen gondok vannak, ami azért elég szemét húzás.
Egyébként nálam APS pl. felment, aztán lehet ez már valami újabb verzió, nem tudom. Hotkey szintén, de nem működött megfelelően, pl. hangnémítást nem lehetett feloldani, csak a hangerő+/- gombokkal és nem is jelezte vissza a képernyőn. Másik zavaró dolog, hogy csak 8 lépcsős a fényerő szabályozás, de ez újabb hardveren is ilyen sajnos.
-
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
nemethbalazs #56718 üzenetére
Itt-ott mindegyik recseg kicsit, a TP az ilyen. T400-nál maga a bill. volt szar, meg a korai példányoknál az alátámasztása.
-
audi100td
nagyúr
válasz
maxinteger #56165 üzenetére
Win 8-as gépeknél már nem az UEFI-be van égetve a kulcs?
Szerintem csak annyi a dolgod, hogy BIOS-ban beállítod, hogy UEFI módban induljon (boot beállítások között találod, az alapértelmezett asszem a legacy mód, ezt kell átállítani) és úgy telepíted a Win8-at. UEFI módban nem tudom lehet-e DVD-ről telepíteni, a legegyszerűbb ha egy FAT32-re formázott pendrive-ra rámásolod a telepítő DVD tartalmát mindenféle trükk nélkül, majd bebootolsz róla. De fontos, hogy GPT partíciós tábla legyen a vinyódon, különben nem fogsz tudni telepíteni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #56005 üzenetére
Lehet másik szervizhez kellene fordulnod, már ha még garis a géped.
Tikakukac: Gyászos, de még így is a TP a legjobb.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #56002 üzenetére
Már arról is a lenovo tehet, hogy intelék nem szeretnek drivert íni?
Vagy netán Magyarország?
-
audi100td
nagyúr
válasz
solaris7 #55973 üzenetére
Nem, power managert sajnos nem lehet felrakni win 8.1-re, legalábbis T500-nál nekem nem sikerült. Felettem tototos által linkelt drivert majd utána a legfrissebb hivatalos W8 drivert az AMD honlapjáról. Lehet elég lett volna magában az utóbbi is, nem tudom. A lényeg, hogy most ccc-ben lehet váltani a két kártya között illetve azt is be lehet állítani, hogy akksiról automatikusan az intelt használja:
-
audi100td
nagyúr
A Power Manager telepítése nélkül miként lehet kapcsolni a switchable graphics-ot? T500-ról lenne szó, régen valahol véletlenül megtaláltam, de már nem emlékszem rá.
-
audi100td
nagyúr
válasz
tamas.nick #55600 üzenetére
T420-on nincs erre már külön LED, a wifi LED-et használja a WWAN-hoz is. Kapd ki a billentyűzetet ha van 2db szabad antenna kábel a WWAN slot-nál akkor elő van készítve, ha nem, akkor sajnos nincs.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
Ha van recovery partícióm miként lehet visszaállítani a rendszert? Windows 7-ről lenne szó és egy T520-asról.
Felraktam a Rescue & Recovery-t, de nem talál visszaállítandó fájlokat.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #54764 üzenetére
De ez most melyik szerviz? Lenovo vagy Alfáék vizsgálták be a gépet?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Dhampir #54702 üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy kereskedő vagyok, néha felrakom a saját cuccomat, vagy veszek helyette mást, mint ahogy ezen a fórumon még oly sokan. Hobbi mondhatni, igaz szar, lestrapált gép nem gyakran járt nálam, ha igen, akkor az annyiba is került.
Amúgy nem ebből élek, hanem dolgozok én is napi 8-10-12 órát szaros fizuért, ahogy más is. Nem tudom te mivel keresed a kenyered, de kurvára nem is érdekel, nem szokásom más zsebében turkálni.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Dhampir #54682 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz, Tp-re és EliteBook-ra és világgari van, amire meg nincs gari az nem ennyibe kerül.
Még ha csak 170 is, gari nélkül nem tudom miért lenne ennyiért ez olyan fasza, főleg, hogy semmi extrát nem látok ebben a gépben.
A másik meg ha gari nélkül is veszel öregebb TP-t, legalább találsz hozzá megfizethető áron alkatrészt, míg egy ilyen géphez nincs semmi, de te tudod.
"Sajna engem legfeljebb a Workstation kategória hoz lázba igazán. Szeretem, ha nagy és jó ronda a masina.
"
Workstation?
HD4600 van a gépben amit linkeltél, ez egyre komolytalanabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest