- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
megy az osd de kis gond van, fényerőt nem tudok állítani
emlékeimben él még valami inteles ikon, az sincs
ami drivert találtam felraktam, de nyilván valami nem stimmel
van vkinek régebbi drivere 2520m-hez? talán hd3000 -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #115119 üzenetére
( :
remélem jó lesz a driver és nem kell visszanéznem -
Chaser
legenda
x220-hoz power managert és drivert hozzá honnan tudok lőni ami működik is?
w7-hez kell, amiket leszedtem nem megy velük az osd - ha jól érmlik más nem kell az osd-hez, vagy igen? -
rég volt nálam tp
a system update meg uszav, kb semmit nem ismert fel a gépből -
Chaser
legenda
válasz
vicze #108338 üzenetére
nincs ezzel gond
nevezősdit sztem is elcseszték, laikust simán át is ver, pl 3200g desktop, ami még 12nm, nem 7, mint az igp nélküli 3xxx, mobil 4xxx meg a desktop 3xxx, ez elég béna
tehát a mobil 4xxx-ből akarok 6 magost, ami desktopban a 3600
nyilván sokkal kisebb órajeleken fut majd, csodák nincsenek, de abból kiindulva hogy 3,6-on az asztali komplett rendszer csőre töltve megállt 90w-ból a táp veszteségével együtt - aminek csak egy része a cpu, ha nagyobb része is -, 2-3ghz közt teljesen reális a 25w, ha nem is prime alatt, erős terhelésen nyilván közelebb lesz 2-höz, lehet annyit sem ér el
a mostani 6200u-hoz képest mérföldkő, főleg hogy a ht-is kilőttem jobb a békesség alapon, és zömében 1,6-on járatom, így net alatt többnyire passzív a gép -
Chaser
legenda
válasz
vicze #108332 üzenetére
az a "baj", hogy én nem nulla különbséget látok matt fóliás csilli kijelzőn, hanem sokat, nekem nem alternatíva
privacy filter szintén szubjektív, nekem nem jön be
ha a mostani szintet hozza a kijelző az nekem oké, de azt hozza - LG Philips LP140WF3 / Képernyő azonosítója LGD046D, ez van most -
6 magos zen2-vel akarok venni majd gépet, kis csiszolással és csökkentett órajellel kb ua. mint a desktop - fogyasztásán és ipc-n valószínűleg még csiszoltak is -, azt meg kiismertem alaposan, alacsonyabb órajelen már alig eszik, 3,6ghz-en megnéztem a 3600-ot, smt nélkül passzívan tudtam hűteni, igaz nagy böszme hűtővel - ninja 5- , de teljesen passzívan, 2-3ghz között még kommersz notebook is viszonylag kényelmesen megoldja nagyobb terhelés alatt is, 3,6-on 80w körül mértem prime95 small fft alatt a teljes gépet konnektorból, smt-vel +10w
befixálja az ember szépen akkor kezes bárány
de sajnos ezekből sem látok aprón, de majd lesz egyszer -
Chaser
legenda
válasz
vicze #108328 üzenetére
az elég tré lehet, ezért is veszek ilyen árban gépet csak olyan helyről ahova vissza is lehet vinni elállással ha defekt van- használt gépes kereskedőkre is vonatkozik szerencsére - , ilyennel sem élnék együtt egy autó áráért ( :
ha az 1440p-s csilli és/vagy privacy filteres, nálam az bőven kimeríti a különösebb hátrányok fogalmátfóliákat próbáltam telefonon, annyit levesz színből és élességből a matt, h semmi értelme - én legalábbis nem találtam -
több mint egy éve a fujit nyúzom, még 3-6 hónap nem gond, de 6 magos zen2 alapú gép kiváltana nálam egy asztalit is teljesen, úh. várok - igazából nem használnám ki, ahogy az asztalit sem, de az újdonság varázsa ( : fuji tudása is elég -Dhampir
nálam ez a pwm kizáró ok, amúgy hiába lenne jó gép, ha így egy rakás sz@r - nekem biztos -, kb mint egy szép és okos nő, aki ha hátranézel már szét is tette a lábát másnak...amúgy jó nő lenne ((( : -
Chaser
legenda
válasz
vicze #108323 üzenetére
jahm, nem lenovo oldalán néztem, nbc-n nézem mindig az adatokat, eddig bejött
ott pl az általam látott x395-ös paneljére srgb 87%-ot mondtak, néhány % eltéréssel biztos stimmel ahogy az én gépem 84%-os panelje is - mikor megláttam egyből láttam h más mint amiket előtte láttam ( : - , meg a sok srgb 60%-os amit már láttam korábban
láttam van egy boe ami ghostingol nálad, lehet több rev van?
1440p nem kell, szép ppi lenne, de már taglaltad hogy fhd filmre nem az igazi ( : mióta ez a gépem csak fhd-t nézek rajta - persze ha van éppen elérhető -, és ha jól rémlik csilli is, és/vagy privacy filteres az 1440-s, semmiképp nem kell
én már biztos megvárom az amd-t, legutóbb zen 3600-om volt desktopban, hát ööö izé, csak azért adtam el mert destop ( : most elkapott a gépszíj de tényleg nem sos
ha meg már 3-400k-t rászánok, 450 v 500 oly mindegy, ha minden oké vele és 4-5 év garos akkor nem gond, persze ha működik kinti gépek garja is ha ép olyet lehet lőni - láttam most is vannak t490-ek 4-5 év garral -
pwm tudom mikor/milyen fényerőn fordulhat elő, nálam az elfogadott ha semmilyen fényerőn nincs, ezt hozza a jelenlegi notebookom - fuji e746 - , emellett láttam olyan gépet is ami 100% fényerőn is pwm-es volt
anno pont emiatt hagytam el a tp vonalat t500 után, az utód t510-től pár óra után szétesett a fejem - csak 100% fényerőn nem volt villogás, az meg kiégette a retinámat -, akkoriban még alig-alig volt pwm free kijelzős notebook, de az elitebookok közt akadt - na pl azokból láttam 60% srgb ips-t, olcsón kaptam őket, de nem tartottam meg belőle, 15 g3 széria, inkább maradtam az ips közeli tn 8570-nél tavalyig - -
Chaser
legenda
válasz
vicze #108316 üzenetére
magas frekvenciás pwm-es még nem gond, elvileg a mostani gépem is pwm-es 21khz körül - nbc szerint - , kifejezetten érzékeny vagyok rá, de semmi villogás nincs fényerőtől független
csak olyan helyről veszem ahol vissza is lehet vinni elállás keretein belül, ha villog, vagy cw-zik a gép akkor kuka, ha opni' akarok 50e-ért veszek gépet, nem 3-400-ért ( :
de egyelőre inkább megvárom a zen 4xxx gépeket míg lesz választék, az is lehet nem tp vonalon, asztaliban egen' meggyőző volt, és nem sos a váltás
srgb % infokat nbc-ről szedtem, akkor az ott fake?
napokban láttam egy x395-öt, arra 87% körüli értéket írnak, korrekt nagyon, ezért is jött rám h vennék egy erősebb notebookot a jelenleginél, ha már sikerült 10 év után újra - 15" t60 ips - értelmes panelt rakni tp-be, akor tp-t -
Chaser
legenda
kis segítség kellene, belevesztem az új tp gépekbe
ami kell:
14" matt fhd ips, minél jobb kijelző - srgb 85+ -, pwm mentes
lehetőség szerint ram bővíthetőség
4c/8t cpu
két db m2 ssd-nek jó lenne - nem találtam ilyet -
akku cserélhető legyen - az nem gond ha csavaros és nem lehet "csak úgy kikapni" -
extra halk/néma netezés közben - nem tudom a tp fan control az újaknál működik-e, azt láttam az oldal 4-5 éve megszűnt létezni -
t480-nál úgy láttam csak srgb 60-as kijelző van, volt szerencsém olyan paneleket látni, tn-nél jobb, boldogsághoz nagyon kevés - nekem biztos, most srgb 84/adobe 55 panel van a gépemben, ez alá nem fogok menni -
t490-ekből úgy láttam van 3-4 fajta panel, olyan is ami nekem megfelelne, de:
nem jöttem rá az akku teljesen fix vagy cserélhető?
jól látom csak egy db m2 nvme slot van? - 2280-ból legalábbis -
mivel ezek még elég új gépek és sok rájuk a gar, így apróról venném, kinti gépeknél a gar érvényesíthető itthon? -
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #101917 üzenetére
voltak kivételek, volt egy autós töltő széria, az kimondottan hullós is volt, a slim elődje, de normálból is találkoztam azért halottakkal, hp-nál hasonló mennyiségnél sokkal kevesebb volt a defektes töltő, lenovo javára legyen mondva, gépett egyszer sem vitt magával a halott gyári töltő sem
-
Chaser
legenda
úgy rémlik ivy bridgenél még ment a 1,5v-os ram is, 4. gentől kell a ddr3l
az eltérő számjegy akár gyártási év is lehet
azt kalkuláld bele ha megtréfázzák - nem tudom, már régen rendeltem kinnről -, akkor majdnem ott vagy mintha itthon vetted volna, pár hete a vizesektől vettem 2x8gb 1600-ost 22e-ért 5 év garralszerk:
Memory Types
DDR3/L/-RS 1333/1600 -
Chaser
legenda
válasz
Penguin95 #101858 üzenetére
valószínűleg vmelyik samsung, az volt a "hitvány" -, bár abból is volt korrekt, lgp-ből is volt több színhőmérsékletű, hiába ugyanazon azonosítón futottak, úgy tippelek, a ccfl csövek színhőmérséklete volt eltérő
sokat eladtam belőle, emlékszem volt h vittem a samus gépet meg lg-set, döntse el a kedves vevő, pár ezer ft felárat megér-e neki az lg, amikor így vittem megérte a vevőnek ( :fungi
ezt jó hallani, sajnos kicsit megugrott a hw igényem, ezért ment, x200 is, most 3. gen core i-nél tartok más gyártóval, de az jelenleg bőven elég is -
Chaser
legenda
válasz
darvinya #101832 üzenetére
érthető, de t61 vonalat nem erőltetném
ДарСтав
ha nem tévedek nagyot fedlap is komatibilis a t61-ével, és újszerű varázsolni némi víz és pl pur függvénye, le kell kapni aztán megcsutakolni, tiszta vizes öblítés, majd hajszárító, 1-2-3 alkalommal fedlap állapotától függően el lehet játszani -
Chaser
legenda
válasz
darvinya #101829 üzenetére
ha annyora ki van számolva a zseton, más hirdetését linkelhetem, szóval tessék, ez ha tényleg faca' akkor max 15e-re lealkudni és gyííííí' - hozzáteszem még az is sok érte -
ha 15,4-es t61-ed van akkud is jó bele, billzet is kompatibilis, töltő is, még a kijelző is, ramból kell venni ddr3-mast, de azoknak nagy ára nincs, lehet az eladott ddr2 árából meg is van -
Chaser
legenda
válasz
darvinya #101818 üzenetére
teljesen működő t61 komolyabb sallangok nélkül reálisan max 10e ft sztem
szép volt, jó volt,a c2d korszak, de már rég elmúlt, t61 is már 10-11 éves széria
valamikor sok éve árultam őket, nem volt ritka h 35e-ért 1680-as kijelzővel ( : és ez is már nagyon régen volt... -
Chaser
legenda
válasz
Silεncε #101741 üzenetére
az oké, de a célfelhasználók nem azok, akik tömegközlekednek meg bicikliznek
és használtan veszik ezeket a gépeket több évesen
kellene két vonalat csinálni, az ultra és normál kategóriát, mindenki vehetne olyat amilyet akarszerk:
HSM
420-ból pl az s rémlik, de akkoriban talán még nem volt akkora tömegbeli különbség
biztosan van céges felhasználásnál is mikor jól jön, manager urak/hölgyek irodaházon belül szaladgálnak géppel pl, nincs bajom azokkal a gépekkel sem, csak legyen normál alternatíva, az ultrákba meg ne pakoljanak olyan hw-t amit nem tud lehűteni
itthonra engem pl nem zavar a "dög", 2,5kg körül töltővel, de vinni nem is szoktam -
Chaser
legenda
válasz
kraftxld #101725 üzenetére
( :
ha jól rémlik nálad volt egy tejes sztori is, vagy az lapa volt?én tegnap éjszaka kidőltem, van egy tartalék 2570p-m, elaludtam alatta/mellette, azt nem tudom, de iszonyatos csattanásra ébredtem, fedlapra landolt valamikor éjszaka a drága ( : aludtam tovább :d reggel felvettem, sleepből kinyomtam, ment tovább, párszor eljátszottam már vele, volt h szétnyitva landolt, hol aljára, hol tetejére :d
-
Chaser
legenda
nálam mindig az elsődleges a kijelző, többször mondtam már itt, ezért sem maradtam tp vonalon, sajnos vagy nem sajnos, de a hp 1-2-3 core i gennél nagyon durván jobb kijelző választék volt, mint a tp vonalon, ráadásul pwm free megoldással - az meg nálam zero toleranciás, ha nem tudja a kijelző akkor kuka - aztán ők is meghülyültek (((( : g1/2/3-ban a fhd tn olyan okádék, h nem tudok rá jobb jelzőt, újabból csak g5 ips-t láttam, az elfogadható, de összességében nem érezném azt, h minőségi váltást csináltam - még akkor sem, ha az ártól teljesen eltekintek, pedig nem kicsit drágább használtan is a g5 a 8570-nél, amiben már 3740qm van
- szóval lebeszéltem magam, tartalék kis sub gépről is, minőségre sem győzött meg az új vas, szép, vékony, könnyebb , van backlit keyboard, de durva felárért, teljesítményben meg nem sokkal lennék előrébb az "új" cpu-val, tartósság terén meg inkább a mostani gépemre szavaznék eddig látottak alapján -
-
Chaser
legenda
az én mostani 15,6" hd+ tn-em is körberöhögi a 15,6" fhd ips csodák sztem 90%-át
- 97% srgb, ami gyakorlatban legyen csak 90 - amivel összehasonlítottam szintén egy elitebook, csak már g5 szériás, nem apróért adják, konzumer vackokból láttam néhány fhd ips-t, hát nem kicsit gyenguszabbak, de a g5 panelja ellenében is inkább az enyémet választanám, betekintési szögek is nagyon korrektek, simán tudok rajta filmezni is, nem gond, ha nem pont szemből látom a panelt
kalibráltatni kellene, de jójezígy', remélem még 1-2 év benne lesz ebben a gépben -
Chaser
legenda
anno notebookokban is sok értelmes panel volt, bejött a led backlit meg 16:9, utána korcsosult el az egész nagyon, nekem is volt egy korrekt desktop tn monitorom, bár jóval később utána volt spva meg ütős ips-ek, na azt a szintet azért nem láttam tn-ben semmilyen vonalon
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #101623 üzenetére
valami registry hackkel nem lehet megoldani?
-
Chaser
legenda
válasz
togaba #101363 üzenetére
nincs
wifihez volt régen egy fizikai retesz, ha az el volt húzva akkor nem volt wifi, ez vicces volt, sok kereskedő és szaki is benézte folyamatosan, 520-on nem tudom van-e még
ilyenkor teljes áramtalnítással érdekes próbálkozni ahogy monták, aztán csak töltőröl indítani, lehet megmakkant az akku, van h olyan állapotba kerül h nem indul el vele a gép -
Chaser
legenda
válasz
cigam #101285 üzenetére
ma is tanultunk valamit
bb.bocs
biztosan, de én nem ssd nélkül használtam előtte sem a gépeimet, egy 250-es 840 evo-m volt, talán már 5 éves, azt cseréltem egy 500-as 860 evo-ra - lehet ezt is cserélem 1tb-osra, 500-as meg megy rackbe v másik gépbe -, a 2x4 ramomat meg 2x8-ra - előtte levő 2x8-amat akkor épp eladtam:d de már sok éve 2x8 van a gépben, akkor úgy döntöttem eladom, osztán' meggondoltam h mégis kell, majdnem annyiért vettem újat 5 év garral, mint előtte egy hónappal eladtam a régit...engemnefélcs' :d -
Chaser
legenda
válasz
bb.bocs #101277 üzenetére
én nem hackelem tovább, ennyi bőven elég, ennyit se akartam, de nem tudtam kihagyni a hd kijelzős 8570-et k_vad i7-tel, ha már olyan jó áron volt
szerencsére ahol átvettem mellette volt bolt is, megrendeltem a 2x8 ramot, ssd-t meg előtte való héten vettem talán, gyors upgrade volt, és megdupláztam a gép értékét ((( : :d
cigam
sztem is akku alatt lesz, 510-nél még ott volt, 520-ast már nem láttam, ha nem pwm-es lett volna az is, talán olyan gépem lenne, vagy 530 esetleg -
Chaser
legenda
válasz
Tim82 #101244 üzenetére
kaszálták a dc-t is, szép
megnéztem jobban azt a billt, nyomorított karakter gombokkal kihagyom az biztos, fel se tűnt
láttam, h levehető az alja csavarok után, elkényeztetett a 2570/8570p, csavar nélkül, már hozzászoktam, nem mintha sűrűn venném le, de néha belenézek csak úgy ( :
ramot nem tudom, mintha itt is taláéllkoztam volna kompatibilitási gonddal, de nem tudom user error volt-ebb.bocs
3740qm van a 8570-emben, venni kellett hozzá egy másik gépet, de megérteaz szimpla hd kijelzős volt, pwm-es is, az enyém hd+ ips közeli pwm free, 2x8gb ram, 500-as ssd, ez most az "erőgépem", két akku, kb 3 töltő, dokkoló - többi sallangot már eladtam:d - 8570w is van fenn jó áron, szemezgetek azzal is :d de ott nem lenne megállás, 32gb ram, 1tb ssd ( :
szerk:
820 g1 lesz valszeg a kis gép, azt hittem eírta az eladó, h hd ips és tn van benne, én csak fhd-ról tudtam, ua. a kategória mint az x240, azt a gépet ismerem, de csak sima hd tn-nel mocsok volt - mint minden gép - köszönöm a segítséget -
Chaser
legenda
köszönöm urak
, ennél több pénzt nem adok másodlagos gépért - 50e ft környéke -, x230 ips-t nem látok fenn, x250 már nagyon drága, az "erőgépem" olcsóbb volt
touch nem érdekel, láttam h nem sokat ér, billzet fontos, elhullás valszeg minden haswell genes gépet érint, akármelyiket néztem hullanak, lehet inkább veszek egy 14-es ultrát - vagy azt se ( : -
-
Chaser
legenda
x240-nel szemezgetek, van most aprón ips panellel értelmes áron - hd -
olvasgattam itt, nagy elájulásokat azért nem láttam ettől a géptőlérdemes érte pénzt adni?
igaz, h valahogy lelimitálták, h max 8gb ramot kezeljen? az mondjuk nem nagy, többet nem akarok bele, a billzet lenne érdekes, azt láttam, h kisebb lett mint az x230-nál és szidták is sokan, gépelés lenne a lényeg meg valamennyire értelmes kijelző, ha vinni kell legyen valami kisebb gép isszerk:
illetve több helyen láttam memória kompatibilitási gondokat, 4gb-tal van, 2x4 sajátot akarok belerakni, de azt is láttam nem szimpla szerviz ablakos, nem akarok ezzel lukra futni -
Chaser
legenda
válasz
Donki Hóte #99166 üzenetére
Nem volt szo rola mit hasznal, en w7-et
Mindenesetre eszkozkezeloben ott kell lennie akarmelyik os, par katt es kiderul
Lehet default is tiltva, v elozo tulaj tiltotta - ha volt -, stb -
Chaser
legenda
válasz
Donki Hóte #99161 üzenetére
Nem feltetlen, ha nincs telepitve v biosban tiltva van, illetve nyilvan kell hozza sw is h barmi kideruljon
-
Chaser
legenda
optibay, ultrabay kb ugyanaz, az ultrabay azért ultra, mert van egy kiadómechanika, így könnyen kivehető
mint mondtam ez egy alap kínai verzió, a gembird arra sem vette a fáradtságot h saját logót rakjon rá, simán lehet defektes is
az h apple nem menne mással olyat nem hallottam, a külseje más, nincs előlap, pár ezret eladtam ezekből, ha minőségi nincs gond, ellenben már akkor is rengeteg gagyi volt forgalomban -
Chaser
legenda
Alapesetben nem kell hozza semmit allitani - ha jol remlik semmilyen gepnel nem kellett, a bios szempontjabol sata eszkoz az odd/hdd/ssd
Masik kerettel megneznem, lehet nem szeretik egymast
Illetve tegnap volt rola szo, tp-nel lehet allitani a dvd olvasasi sebesseget, az maxon legyen, azonkivul mast ezugyben nem tudsz allitani -
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #99114 üzenetére
erről még nem hallottam, más gépeknél is tapasztaltam ilyet, tp-nél most h mondod tényleg lehetett állítani az optika max sebességét
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #99069 üzenetére
Otlet volt, valamelyik tp-nel remlik ilyen, de h mi volt a megoldas ha volt mar nem tudom, ha lehet wzitelist bios akkor masik wlan, de lehet amiket mondtal azzal sem mukodnenek
mdk01
Ha arulnam meg oket lennenek
Ebayen rakeresel:
T400 t500 hdd caddy bay, ha nem surgos onnan lesz a legolcsobb, standard 9,5-es sata is jo bele, at lehet eppen kuzdeni a dvd elolapjat, de az eleve olyan, rajta van a hatso pocok is ami kell -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #99067 üzenetére
Nano usb wifi...
-
Chaser
legenda
válasz
Kalandor #99062 üzenetére
Valoszinuleg ragasztott belulrol, lehet olcsobban jossz ki ha veszel egy ujat - egy probat meger bevinni valahova, de sok remenyt nem fuznek hozza -
Szerk: nem lattam h csak kabel gond, akkor lehet emberi aron megcsinaljak
Felepiteset tekintve lehet gsm bolt ahova beneznek vele -
Chaser
legenda
válasz
nemethbalazs #99054 üzenetére
max 10% a legerősebb ivy i5 és "i7" közt
-
Chaser
legenda
válasz
nemethbalazs #99048 üzenetére
A max orajelhez es turbohoz indokolatlan sok feszt ad a cpu, 2,5-2,6-on mar latvanyos kulonbseg szokott lenni, 1-2 perc beallitani
-
Chaser
legenda
válasz
nemethbalazs #99042 üzenetére
Allitsd at win semaban cpu hasznalatot kisebbre, ahogy allitod cpuz-ben latni fogod, 99%-nal kilovi a turbot, az miatt tudnak ezek az "i7-esek" nagyon melegedni, beallitod fix pl 2,5ghz-re, utana ha meg melegedesi problemad van gondolkozhatsz utodon, de sztem nem lesz
-
Chaser
legenda
válasz
Donki Hóte #99011 üzenetére
inkább terminátor ( : aki ennyitől gerincsérvet kap azt nem kommentálom, gyerekkoromban az iskolatáskám nehezebb volt mint 2db t60 töltővel
osztán' nem autóval hordtak-vittek az oskolához, ami nem volt túl közel
egyébként félreérted, azok a gépek még arra készültek amire egy notebookot alapvetően készítettek kezdetekkor: bírja a hordozást és sokáig használható legyen, mai gépek zöme se a hordozást nem bírja, se hosszú távon nem működik, ez az x1 egy bazári majom kategória minden olyan emberkének aki valaha is hasnált _thinkpadet_hcl
30-as széria azért már közel nem volt olyan strapa, a t60-at még sztem az ibm mérnökei tervezték, azokon lehetett találni még ibm logot a lenovo helyett, de az utánalevők is jók voltak, 20-asból csak 220-am volt de nem sokáig -
Chaser
legenda
válasz
Mr Bond 007 #99004 üzenetére
nem mondom h szép meg jó volt, de az biztos ha az egyik t60-ammal odavágok a tiednek, az megmakkan, ez megy tovább, és ha te vágsz bele a mac-kel a t60-ba, akkor is a tied makkan meg és a t60 megy tovább ( : nehezebbek voltak, csúnyák sokak szerint- sztem pedig kifejezetten szépek a maguk módján - , de strapák, nem az volt a csoda ha 5 évet elment, hanem az ha nem ment el legalább 5 évet, 5-10 év kb standr volt a nagy részüknél, még ma is lazán vannak t60-asok mindennapi használatban, na ez a kalap sz@r - már elnézést -,összes legyártott pldányra vetítve valószínűleg 5%-ban sem éri el a 10 éves működést
-
Chaser
legenda
válasz
Mr Bond 007 #99001 üzenetére
"Nem értem a finnyáskodást
" valószínűleg nem volt t42-d, t60-ad, t500-ad, vagy még régebbi modelled az ibm-től
-
Chaser
legenda
válasz
darvinya #98957 üzenetére
Valamiert egy kis resze tulelte, de mar fenykoraban is hullott az nvs140, talan az nv el is ismerte utolag, minden gep idozitett bomba, csak az ezzel szerelt vga-s gepek hatvanyozottan
Lehet nem hasznaltak mielott hozzad kerult, v nem kapott 3d terhelest, esetleg vmiert sikerult olyan jol a forrasztas h meg el, kb akkoriban valtottak at olom mentes forrasztasra, ami egyebkent is pocsek, lehet ez a gep meg olnos forraszt kapott -
Chaser
legenda
akkor gyűjtök hozzá
v keresek egy jó ajánlatot, t500-ért csúnya már lassan 20e is, nemhogy 30
ha az "új" alaplap kakukkol pár hét után akkor igen drága játék volt, gyári újat 99% h nem kapsz, csak használtat, de még gyári új sem garancia arra h éveket elmegy
de mint mondtam, nekem mindegy -
Chaser
legenda
válasz
kopi72 #98894 üzenetére
nem érdekes a w7 matrica, matrica amin licensz van, az az érdekes
de lehet már matrcia nélküli és winnel ment, biosban nem tudom meg lehet-e nézni, x240 nekem már kimaradt - legtöbb esetben w7 pro van tp-hez, ha nem matricás akkor le se tudták róla szedni, h eladják külön -
-
-
Chaser
legenda
válasz
p5quser #98864 üzenetére
utángyártottak jó szokása, h meg tudják ölni a lapot is, ha van lehetőség mindenképp nézd meg másik akkuval a gépet
nincs olyan h szavatosság, van amelyik fele ennyit se megy, van amelyik dupláját is, van amelyik megöli a lapot, van amelyik nem, ha van lehetőség mindenképp gyári akkut kell venni -
Chaser
legenda
válasz
p5quser #98862 üzenetére
valószínűleg már defektes volt, és adtál neki egy kegyelemdöfést, annyit csinál a reset, h lemeríti teljesen aztán feltölti, ezt döglődő akku nem tolerálja, utángyártott és sanyo duplán rossz omen sajnos, win alatt merítsd le ameddig tudod, aztán töltsd fel teljesen kikapcsolt állapotban, és nézd meg most mit mond róla a pwm és aida
ha defektes az elektronika, át tudja verni pwm-et és aidat is, ha biztosra akarsz menni miután megnézted, elindítasz egy 720p filmet közepes fényerőn és megnézed meddig tudja járatni -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest