Hirdetés

2024. szeptember 11., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58520) peppe79 válasza Gravity1234 (#58517) üzenetére


peppe79
senior tag

OK, értem. Akkor a gépnél maradva: ezzel a Whirlpoollal sajnos ráfáztál. Nem értem, hogy miért maradt ki a magyar nyelvű fordításból, de az angol nyelvű konkrétan írja is:

"A long press (for 3 seconds) of SANI RINSE button, will activate the KEYLOCK function. The KEYLOCK function will block the control panel except the ON/OFF button. To deactivate the KEYLOCK, long press again."

Hogy ennek mi értelme, azt nem tudom. Megoldás így legfeljebb csak barkács jöhet szóba... pl. kétoldalassal az ON/OFF gomb köré egy műanyag sz@rt ragasztani , amin egy kisebb átmérőjű furat lenne előkészítve. Így ujjal nem lehetne benyomni, de mondjuk egy tollbetéttel, vagy valami vékony vacakkal igen.

Olyanról meg őszintén szólva még nem is hallottam, hogy egy mosogatógép ne onnan folytatná a programot, ahol az megszakadt (áramszünet, hibaelhárítás, vagy bármi más oknál fogva). Sikerült egy valami ritka elcseszett modellt kifognod.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.