Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58351) ribarszki válasza Tibicsucsu (#58350) üzenetére


ribarszki
őstag

Parkettásat vegyél! Amit írnak netto hülyeség. Rengetegen ütjük vágjuk a parquett twister fejet, és nagyon jól bírják, igáslovak. Nálam 6 éve megvan. Anyósnak is vettünk most ilyen fejet, mert a sima nagyon levákumozódik a kemény felületen. Azt mondta egy porszívózás után, hogy álom, és fele annyi idő alatt végzett!

[ Szerkesztve ]

(#58352) Emu


Emu
őstag

Kicsit off, de mégis háztartáshoz kapcsolódik: valakinek van tippje olcsóbb vezeték nélküli időjárás állomásra?

Eddig egy aldisat használtunk, de a külső egység kilehelte a lelkét. Semmi extra elvárás nincs, csak külső-belső hőmérés páratartalom mérés, illetve pontos idő mutatása (mostani befogott valami rádióadást és automatikusan frissítette az időt).

(#58353) Donki Hóte válasza code1005 (#58326) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Nekünk Samsung WD90 mosó-szárítógépünk van, mi hetente egyszer-kétszer (max háromszor) mosunk, nekünk teljesen bevált. Szépen mos, szárítani is elég jól szárít.

A mosókapacitása 9 kg lenne, (a szárítókapacitás csak 6 kg) de a valóságban normál ruházatból, textil dolgokból nehéz is lenne 6 kg-nál többet beletuszkolni, szóval elég a 6 kg. kapacitás.

Már a 6 kg ruhával is hajlamos kicsit ugrálni 1400-as centrifugálási fordulaton, pedig dög nehéz gép, szóval érdemes alá gumialátétet rakni (lejjebb nem tudod venni a fordulatszámot, mert ha szárítóprogramot állítasz be, akkor automatikusan 1400-ra veszi a fordulatszámot).

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#58354) E.Kaufmann válasza Emu (#58352) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

befogott valami rádióadást :DDD
DCF77, Frankfurtból sugározzák egy atomóra által mért pontosidőt már 1977 óta és már itthon is elég régóta ismert.

Ha jó volt az Aldis, megint vennék olyat a helyedben. Ha épp nincs "akcióban", vannak mindenféle műszaki outletek, ahová Aldis meg Lidis csomagolássérült árukat hoznak, olyan helyeken tuti van. Itt Debrecen környékén is van 2-3 ilyen üzlet.
Másik lehetséges forrás pl a Conrad:
[link]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#58355) polonic válasza Donki Hóte (#58353) üzenetére


polonic
félisten

70 kg a gép, azért az nem olyan dög nehéz. Vannak 100 kilós gépek is.
Egyébként nem kéne elugrálnia.

(#58356) E.Kaufmann válasza polonic (#58355) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Apropó, társasház emelet, nem ugrál vészesen az új mosógép, szerintem picit kevésbé is rezeg be 1400-on, mint a régi ezres, de mennyire érdemes alá valami rezgéscsillapítót venni, és egyáltalán mit érdemes?
Van olyan esetleg, ami elvezeti a nedvességet is, ha valami a gép alá csorogna, hogy ne fülledjen és rohadjon alulról a gép? Esetleg érdemesebb az összes lábát hosszabbra venni?

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#58357) koxx válasza ribarszki (#58351) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

:K
3.5 éves a c2 parkettafeje, köszöni szépen jól van

(#58358) polonic válasza E.Kaufmann (#58356) üzenetére


polonic
félisten

Nem tudom milyenek ezek a csillapítók. Én nem tettem alá és meg sem moccan. Teljesen vízszintesbe van állítva a gép.

(#58359) Emu válasza E.Kaufmann (#58354) üzenetére


Emu
őstag

Köszi a kijavítást nem tudtam mi a neve, legközelebb így már talán eszembe jut :B . Pont van egy ilyen outlet nálunk is az Aldi mellett, szétnézek hátha szerencsém lesz. Megbízható márkát esetleg tudsz ajánlani? (Mostani Aldis 6 évig bírta)

(#58360) dragonfx


dragonfx
veterán

sziasztok!

Gűztűzhelyből melyik márka ajaánlott?
nem kell semmi xtra indukcios kombinált.sima gáz.
zanussi?gorenje???

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#58361) BBéci válasza E.Kaufmann (#58354) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem is érdemes ALDI/Lidl-félét venni.
A conrados irreálisan pofátlanul drága.
Valamint lehet Kínából rendelni, óriási a kínálat.
Nekem ez is tetszik: [link].

#58359Emu
Amikor az előző hozzászólásodat olvastam, akartam kérdezni, mennyi ideig működött. Úgy vélem a 6 év teljesen elfogadható.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#58362) code1005 válasza Donki Hóte (#58353) üzenetére


code1005
senior tag

Van annyi féle WD90... kb. ugyan azt tudják? Az Airwash mennyire vált be?

plata o plomo

(#58363) E.Kaufmann válasza Emu (#58359) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Megmondom őszintén, az is mind kínai, mindegy minek hívják Silvercrest-nek vagy Easy Home-nak, csak azért az Aldi/Lidi-nek jobban a körmére néznek a hatóságok és komolyabban veszik a garit, ezért nem feltétlen a legvackabbat árulják, hanem egy-két fokkal jobbat, ami biztosan megfelel az előírásoknak és amik miatt nem buknak annyit a garanciával.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#58364) Digitalpimp válasza st6969 (#58330) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Nekem a nagyobb Lidl gép van már lassan 1 éve. Nagy rozsdamentes tál van hozzá, a kiló lisztet pizzának bírja, szerintem nem rossz. Erre 1200W van megadva, meg van hozzá üvegkelyhes turmix is. Tavaly így ünnep előtt 30K volt akciósan. Van rá 3 év gari is.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#58365) Emu válasza BBéci (#58361) üzenetére


Emu
őstag

Nekem is tetszenek ezek a színes kijelzősök, csak a nappali szekrényen nincs a környéken konnektor, és a csilli-villi nem szeretném ha az üzemidő rovására menne. A mostani kb. 1 évet ment el egy garnitúra elemmel. Egyébként tényleg pofátlanul drága a conrad :(

#58363 E.Kaufmann: szerintem maradok az Aldi/Lidl vonalon akkor. Ha nem találok valami csomagolás sérültet, akkor ideiglenesen rakok az ablakpárkányra egy hagyományos hőmérőt.
:R

(#58366) Donki Hóte válasza code1005 (#58362) üzenetére


Donki Hóte
veterán

A miénk pontosan WD90J6A10AW/LE típus.

Jó nekünk a hagyományos mosás (a patakban :) ), AirWash-t nem próbáltuk :B

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#58367) BBéci válasza Emu (#58365) üzenetére


BBéci
titán

Az ebédlőasztalon van a beltéri egység helye, elemekkel működik, a következő is olyan lesz, de mindenképpen barométeres. A mostani 15-16 éves, 6-7 éve nem működik (normálisan) a kültéri páratartalom mérője, ezért cserélném le.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#58368) Degeczi válasza Emu (#58352) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Pont egy hete kezdték forgalmazni a Lidiben, a weboldalon ezért nincs már, csak guglicache-ben, de szerintem sok boltjukban akad még belőle.

Azzal azért legyél tisztában, h az ilyeneknek katasztrofálisan rossz a látószöge, lényegében csak szemből és felülről láthatóak jól, falra ezért nem ideális.

(#58369) (ex)Cat válasza Gömbike (#58349) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Világos. Igazából én is ilyen univerzálisabb mikrót szeretnék, tetszett is amit linkeltél az előző hsz-ban, csak a méreteivel nem vagyok megbékélve. Elb@szottul mély :D Nem fér el nálam normálisan sehol. De a Samsung már szimpatikusabb.

(#58370) Kiralybali


Kiralybali
tag

A két mosogatógép közül melyiket érdemes választani, és miért? [Electrolux ESF9500LOX] vagy [AEG FFB52910ZW]

Illetve ebben az árfekvésben van-e jobb választás?

Balage

(#58371) Emu válasza Kiralybali (#58370) üzenetére


Emu
őstag

Amelyik neked tetszik.
Elux-Aeg gyakorlatilag egy cég, szerintem minőségileg sem lehet nagy különbség közöttük. Én is nézegettem őket nem olyan rég, és programokban kezelőfelületben nagy az átfedés. Nekem Aeg-nek kicsit jobban tetszett a belső elrendezése (ez szubjektív).

Elég sok mindent olvastam már itt kinek a pap, kinek a papné. Nekem volt már Whirlpool, Siemens, Bosch, mosogatógépem is egyik sem bírta 5 évnél tovább. Jelenleg 3 éve egy Beko márkájú van (1 évesen megkaptam egy ismerőstől 20-ért) de itt már azért lehet érezni, hogy minőségben nincs a toppon, és ez is 4 éve napi használatban van, ha főzünk akkor napi min. 2x megy.

#58368Degeczi: köszi ránézek! Nekem teljesen jó, mert a nappali szekrényen van fejmagasságban. Ha szemből látszódik az pont tökéletes :)

[ Szerkesztve ]

(#58372) Gömbike válasza (ex)Cat (#58369) üzenetére


Gömbike
senior tag

A 25 literes kisebb. A munkatársam [link] ezt vette tőlük. Ódáktól zeng az iroda :) , mikor meséli hogy pl. a fagyasztott pizza 6 perc alatt kész benne.......... :)

Ezekben tényleg sok minden elkészül. Ja, igen, nagyon gyorsan :DD

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58373) Kiralybali válasza Emu (#58371) üzenetére


Kiralybali
tag

Köszi a választ.

Most egy Bosh van, ami elkezdett haldokolni. A kihívott szerelő negatívan szól a márkáról (pl. műanyag és fém belső tér vegyítése, ami miatt szivárgás esélye nagyobb a kétféle anyag hőtágulása miatt, valamint a motor+fűtőszál+szivattyú egybe építettsége, amit csak egyben lehet cserélni, ami szereléssel kb. 50 ezer).

Ő Eletrolux + AEG "érdekeltségű" volt, de azt mondta, hogy most már direkt arra mennek, hogy
max 5 évet bírjanak ki ezek a gépek, és ez alól az említett 2 márka sem kivétel.

Voltam kérdezősködni a márkaboltban. Ott azt mondták, hogy az Elektrolux az inox kivitel miatt drágább és abban ugye van öblítés funkció is. Az AEG meg azzal a speciális szórófejjel van alul, ami állítólag jobb. De azt is mondta, hogy mindkettő készülék már 3 szórófejes, mert az evőeszköz tartó felett is van, és ezek állítólag szebben mosogatnak, mint a 2 szórófejesek.
Egyéb műszaki jellemzőben kb. ugyan az (zaj, vízfogyasztás, funkciók).

Balage

(#58374) Zeki válasza ribarszki (#58351) üzenetére


Zeki
nagyúr

Parquett Twister XL a legjobb!
Igaz rendes áron drága.
De sokkal gyorsabban haladó.

(#58375) Plebi


Plebi
senior tag

Sziasztok,

Kombinált tűzhely vásárlása előtt vagyok. A ház villamos rendszerét a múlt héten felújítottuk, 16A (sima alu vezetéken) betáplálás helyett most 1X32A rézvezetékelésünk van, a sütőnek külön kör kialakítva.

Sütőből Gorenje márkájút néztünk ki, a kérdés már csak a szín. Tudom ez szubjektív, de ami a kérdés, hogy van-e bármilyen előnye, ha inoxot veszünk?

A két kiszemelt:
K5352XF
K5352WF

Ezek tudásban körülbelül ugyanazt tudják, az inox azzal az eltéréssel, hogy a kezelőpanel anyaga rozsdamentes acél és DC dinamikus sütőhűtés van az XF-ben.
Nem tudom, hogy ezek az eltérések érnek-e 20.000 Ft-ot. Érdemes-e inox-ot venni, bírja-e tovább? Minden külső eleme rozsdamentes, vagy ahogy írják csak a kezelőpanel?

Esetleg:
K5352SH

Amennyiben nem ad valós előnyt a rozsdamentesség, akkor itt a mindkettőnknek tetsző opció, néhány dologról persze itt is le kell mondani, pl, nem öntött vas a sütőlap, és 1 sütő sínnel kevesebb van benne, nincs grill motor és nincs katalitikus betét a ventilátor előtt.
Ez utóbbi egyébként mire jó?

Van hasonló kombinált sütő ami ajánlott és 140 körül megáll? A gorenje összességében bejön: 3 év garancia, nagy sütőméret.

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#58376) st6969 válasza Digitalpimp (#58364) üzenetére


st6969
őstag

Kíváncsi lennék, hogy a Bosch MUM48R1 600W-ja, vagy a Lidl 1200W-ja erősebb :)
Itt mondjuk vagy egy összehasonlító teszt egy Kitchen Aid géppel (ami gondolom 3x annyiba kerül), ahhoz képest nem vérzett el a Lidl gépe, szóval lehet, hogy érdemes ezt a modellt megvárni 30 körül :U

(#58377) Piftuka válasza Dluinet (#58335) üzenetére


Piftuka
veterán

"Silvercrest" lett helyette:

Egyelőre teszi a dolgát. Remélem, így is marad! ;)

"Aquila non captat muscas."

(#58378) ribarszki válasza st6969 (#58376) üzenetére


ribarszki
őstag

Én is néztem a lidl gépét, de belül az összes kihajtás, fogaskerék műanyag. Elvette a kedvem..
[Itt] a videó.

[ Szerkesztve ]

(#58379) st6969 válasza ribarszki (#58378) üzenetére


st6969
őstag

A franc...Hát ez bóvli, köszi a videót :(
Te mit vettél végül?

Szerk.: ez a 4-es szériás Bosch is full műanyag belülről :Y :W

[ Szerkesztve ]

(#58380) ribarszki válasza st6969 (#58379) üzenetére


ribarszki
őstag

Most még egy Bosch Mum van. Már 7éves. Most nagy üzemben van, mert 2 naponta van kenyérsütés aprilis óta. De már 500gramm félbarna lisztnél és nyekereg az egész, szét akar esni. Igaz megcsinálja a feladatát, de nem tudom meddig.. ha végleg letérdel, akkor a feleségem kap egy KitchenAid gépet. Most is jó áron van a Sparnál, de szívom a fogam még így is. De ez belül sokkal másabb. Es 10kg..
[Videó] a drágább modellről belülről, de az olcsóbb, Sparban árult is pont ugyan ilyen fém belül. Bivalyerős direkt hajtás.. erről elhiszem, hogy a gyerekeimnek is tovább tudom adni..

(#58381) BBéci válasza ribarszki (#58380) üzenetére


BBéci
titán

Nekünk is MUM van, de nagyon ritkán használjuk, 6-7 év alatt talán 15 alkalommal.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#58382) apple87


apple87
senior tag

Sziasztok

Olyan 30-40 ezres kategóriában tudnátok ajánlani ilyen akkus álló porszívot?
Annyi fajta van nehéz a döntés...😀

(#58383) pjen válasza apple87 (#58382) üzenetére


pjen
félisten

Lányoméknak van egy Hoover FD22Rp 011, szeretik.

(#58384) #73959936 válasza Gömbike (#58372) üzenetére


#73959936
törölt tag

Meg tudod mondani milyen sérüléssel vették meg a terméket ? :U

(#58385) Gömbike válasza #73959936 (#58384) üzenetére


Gömbike
senior tag

NEM volt rajta semmilyen sérülés. Eredeti csomagolásában volt bontatlanul.

Én rendeltem meg neki, s a munkahelyemre hozta a futár. Minden rendben volt.

Mindössze nem 3 nap alatt érkezett meg, hanem 1 hét alatt.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58386) Emu válasza Kiralybali (#58373) üzenetére


Emu
őstag

Csomó Elux-ban is benne van a speciális szórófej alul, csak az alapgépekben nincs.

A mosogatás minőségéről: általában alsó-közép kategóriás gépeket szoktam venni, nekem nem kell semmi extra "fícsör" csak amit tud azt tudja jól(jelen esetben mosogatás). Eddig az összes gép közül a Siemens mosogatott a legszebben, és a mostani BEKO a legrosszabb, azért is érik a csere. Itt a poharak elég sokszor koszosak maradnak, akárhova rakom őket a felső tálcán.

(#58387) Tibicsucsu válasza ribarszki (#58351) üzenetére


Tibicsucsu
aktív tag

Koszi!

Maradtunk a sima C2-nel. Behuztuk egy picit a nadragszijat raadasul a parkettasra heteket kellett volna varni, amit mar nem birt volna el a kapcsolatunk :DDD . Majd megveszem ha jobb lesz a forint :D . Egyebkent a parkettafejjel vegig lehet menni egy 2-3nm-es hosszabb szoru szonyegen vagy az total felejtos es fejet kell cserelni?

(#58388) #73959936 válasza Gömbike (#58385) üzenetére


#73959936
törölt tag

:R

(#58389) polonic válasza Tibicsucsu (#58387) üzenetére


polonic
félisten

Arra várhatsz, hogy jobb legyen a Ft. :(
Itt is olyan van gép van, mint ribarszkinak. Mi is használjuk már 1 hónapja. Az a tapasztalat, hogy a parketta fej tényleg nagyon jó. És az is, hogy viszont szőnyegen nem az igazi. Akkor a hozzá adott fejjel kell porszívózni.

(#58390) ribarszki válasza Tibicsucsu (#58387) üzenetére


ribarszki
őstag

Értem.. hát... parketta fej nélkül kemény felületen nehézkesen mozog. Külön baromi drága. 20.000Ft. Én biztos vártam volna a parkettás verzióra. Sokkal jobban mozog. A sima fej meg nagyon levákumozódik, kimondottan nem szeretem, annyira nehéz vele normálisan, gyorsan takarítani parkettán, metlakin.
Szőnyegen muszáj cserélni, semmit nem tud a parketta fej szőnyegen.

[ Szerkesztve ]

(#58391) polonic válasza ribarszki (#58390) üzenetére


polonic
félisten

Most látom, milyen fogantyú van neked a géphez. Távirányítós is?
Nekem is TotalCare van, de ehhez nem adtak ilyet.

(#58392) ribarszki válasza polonic (#58391) üzenetére


ribarszki
őstag

Sima Comfort markolat, nincs rajta távirányítási lehetőség. Akkor ilyen adtak a Totalcare modellhez. Jó pofa, alatta a gégecső bekötése bizonyos fokban forog, így nagyon könnyű csuklóból, kicsi kézmozdulatokkal irányítani a fejet. Igazából kényelmes, másban nem tud többet.

(#58393) Digitalpimp válasza st6969 (#58376) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Jó az 5X-ös árnak is, legalábbis a táblázat szerint. Nálunk szerintem még több. Ja, 230E a legolcsóbb ÁK-n.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#58394) gedikart


gedikart
aktív tag

Porszívó kérdés. Miele C3 melyik típusa ajánlott? Kétféle motor és szívófej létezik belőle. A kisebb teljesítményű motorhoz a SBD 660-3 fej, a nagyobbhoz a SBD 290-3 fej párosul. Azt néztem még, hogy Complete C3 TotalCare EcoLine - SGJP3 termékhez HEPA AirClean szűrő (11 ezer Ft) kerül be (a gép levegőszűrő-cserekijelzővel rendelkezik), viszont nem tudom, hogy ezt később másfajta szűrővel is lehet-e használni (olcsóbb, 5 ezer Ft-os pl AirClean Plus)?

(#58395) ribarszki válasza gedikart (#58394) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen, használható olcsóbb kilépő szűrővel is. A szűrőkazetta méretazonos. Nekem C3 TC van, és most a sima ACPlus van benne.
Ha van több kemény felületed, akkor olyat vegyél amihez jár pluszban parquett twister fej. (A TotalCare-hez jár)
Én az erősebbet venném. :B

[ Szerkesztve ]

(#58396) Piftuka válasza st6969 (#58379) üzenetére


Piftuka
veterán

Az a rossz hír, hogy ebben a kategóriában (dagasztógép) tényleg a "KitchenAid" az egyetlen minőségi megoldás.

Nem véletlen, hogy a világon szinte az összes valamire való tévés szakács, és étterem konyhájában az van a pulton.

"Aquila non captat muscas."

(#58397) Digitalpimp válasza Piftuka (#58396) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Ja, csak ők kapják ingyen, az étterem meg megbírja finanszírozni, ott meg te fizeted ki. Otthonra azért elég horror 230E-ért.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#58398) BBéci válasza Digitalpimp (#58397) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem is horror, még az olcsóbb 170000 forintos is.
De aki nem pár évben hanem pár évtizedben gondolkozik, az olyat vesz. Persze csak akkor, ha valóban kihasználja, nem úgy, mint mi a Bosch MUM-ot.
Sokszor az olcsó a drága.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#58399) gedikart válasza ribarszki (#58395) üzenetére


gedikart
aktív tag

Köszi, tehát akkor az erősebb motor javasolt? Csak mert a TotalCare a kisebb, 550 W-ossal van szerelve.
Ha igen, akkor csak a parkettás változat jöhet szóba, mert a cat&doghoz nem jár parkettás fej (állat pedig nincs).

[ Szerkesztve ]

(#58400) Digitalpimp válasza BBéci (#58398) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Igen, aki mondjuk nem 30-40-szer használja 1 évben, mint én, annak lehet, hogy hosszútávon megéri. Viszont, ha azt nézem, hogy a Silvercrestre is van 3 év gari, meg a 170E-ből veszek belőle majdnem 6 db-ot, akkor az is kitart amíg élek. :D

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.