Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58651) Teaway válasza Gömbike (#58650) üzenetére


Teaway
veterán

Lehet, hogy más a liszt...
:D

Nincs itthon csokid??

(#58652) peppe79 válasza BB9000 (#58647) üzenetére


peppe79
senior tag

Kérdés, hogy milyen jótállási jegyet kapott az eMAG-tól.
Én egy Bosch beépíthető sütőt vettem tőlük, amire csak saját garanciát vállaltak, mivel az nem a Bosch mo-i képviseletén keresztül érkezett az országba. Még csak magyar nyelvű használatit sem kaptam hozzá.

(#58653) BB9000 válasza peppe79 (#58652) üzenetére


BB9000
senior tag

Teljesen jogos a felvetés. Erre nem gondoltam. Én a javíttatott Bosch cuccaim a MM-ban és az Euronics-ban vettem. Ha eMag, akkor valóban előfordulhat, hogy egy Román nagyker által eladott gépet adtak el, és emiatt a hazai márkaszerviz nem javítja meg garanciában. Bosszantó, de ez van.

(#58654) st6969 válasza korpicschess (#58649) üzenetére


st6969
őstag

Pont ugyanilyen témában érdeklődtem a napokban/hetekben itt a fórumon (keress rá a nickemre, ha érdekel). De röviden az lett a vége, hogy ha tésztát akarok dagasztani, akkor 100k és afölött (KitchenAid gépek) kell keresgélni. De van, aki a 30ezres Silvercrest Lidl gépével is elvan, végül is van rá 3 év gari. A dagasztás baromira igénybe veszi a szerkezetet, ezért fém belső áttétel rendszer kell ahhoz, hogy az sokáig gép maradjon.
Mivel ez nekem 100k-t nem ér (a töredékét sem), így letettem róla. Na meg közben az is kiderült, hogy a gluténmentes kelt tészták nem annyira masszívak, így egy classic tálas mixer is megteszi (így azt vettem az Aldiban, pont volt, 10k-ért, 3 év garival :)))
Jó, hogy írtad ezt a Bosch-t, pont ezt a modellt néztem ki, hajlottam rá, hogy megveszem, de kár lett volna.

(#58655) korpicschess válasza st6969 (#58654) üzenetére


korpicschess
veterán

Köszi, visszaolvasok!
Sokszor használom a gépet, nem csak tésztára persze, viszont igen, azzal van a gond. Szerintem már hallani, hogy valami nem teljesen 100 a fogaskerekekkel. Emag garinak utánanézek.
Valóban, a gluténmentes tészta annyira nem, pont egyébként azért, ami miatt kell nekem a robotgép: pizzatésztát csinálok vele, nagyjából 10-12 percig dagasztom, akkor már úgy jön ki, hogy liszt nélküli deszkán is gömbbé formázható (ekkor már visszarúg a tészta, ha megnyomod, értelemszerűen gluténmentesnél sajnos nem), aztán be a hűtőbe 3 napra hidegen keleszteni.
Kézzel ezt az eredményt elérni szerintem minimum 2x annyi idő lenne, ahhoz nem volna türelmem.
Persze amúgy megnéztem, azt írja a leírása, hogy 1,5kg tésztát is tud, na persze!

Jelenleg konklúzióképp akkor lehet megéri még rádobni az emagnál plusz pár év garit (+2 év 5k, azaz összesen 4 év gari), és elhasználni.
Amúgy ha már felugrottam Emagra, ezt találtam: [link] (Kenwood KVC 3110S), árukereső szerint valós akció, ez vajon fém belül?!

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#58656) ribarszki válasza korpicschess (#58655) üzenetére


ribarszki
őstag

Szia!
Szerintem ez a gép ennyiért nagyon jó vétel. Annyi kiegészítés, hogy először én is belelkesedtem, hogy valós félár, de azért utána olvasva ez a normál ára. Ez tulajdonképpen a 3100-ás gép, csak a 3110S-hez a gyár szerint jár egy turmix feltét, ami itt az emagnál elvileg mégsem jár. Legalábbis ezt sehol nem tüntetik fel. A gyári! adatlap is hibás, mert 10,5kg-nak mondja a gépet, de valójában 7,5kg mint a 3100-és verzió. 130k körül már az 1400w-os, XL Chef modellek mennek. De ez csak pontosítás miatt írom, ettől ez a gép ennyiért nagyon jó vételnek tűnik. Én is megrendeltem, de végül visszamondtam.

(#58657) gedikart


gedikart
aktív tag

Üdv. Sajnos aktuális lett egy új mosógép vásárlása (felültöltős jóhet csak szóba).
Viszont nem szeretnénk AEG/Electroluxot.... az első gép 2,5 év után halt meg (tönkrement a vezérlőpanelje, és motorral együtt kellett volna cserélni... A második gép kiterjesztett garancián belül teleszkóp, majd már garancián túl csapágycserés lett. Most pedig a tengelye törött ell (egyben a dobbal 92 ezer Ft lenne).
Szóval valami jó, és megbízható típust tudnátok ajánlani? Köszi

(#58658) Digitalpimp válasza gedikart (#58657) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Vegyél Zanussit, lassan 4 éves lesz, semmi baja. (Kopp-kopp.)

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#58659) polonic válasza gedikart (#58657) üzenetére


polonic
félisten

A Zanussi az AEG/Electrolux csoport tagja, belépő szinten.

Árat nem írtál. De jó és megbízható típus a Miele. Az alap modell is nagyon jó.

(#58660) Piftuka válasza BBéci (#58617) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszi, utánaolvasok ennek is! :K

"Aquila non captat muscas."

(#58661) Piftuka válasza BB9000 (#58653) üzenetére


Piftuka
veterán

"Bosszantó, de ez van."

Igazából csak addig van ez, amíg "minden mindegy" alapon, a fillérb*szás okán az emberek a vásárlásaikkal támogatják az ilyen vállalkozásokat...

"Aquila non captat muscas."

(#58662) Piftuka válasza korpicschess (#58655) üzenetére


Piftuka
veterán

Olyan sokat nem is kell visszaolvasnod...

"Aquila non captat muscas."

(#58663) mzso


mzso
veterán

Helló!

Nálunk kínlódik az Electrolux EKD513502 tűzhely. A két jobboldali zóna gyakorlatilag használhatatlan jelenleg mert a forgógomb más fokozatot érzékel, a zónák lekapcsolnak, E/F villog, ilyenek.
Alig ha nem a hathatósan közreműködött a régi lötgyögés probléma, meg egy kiadós kifutás közvetlenül előtte.

Vajon, hogy lehetne megoldani? Szét lehet kapni az elejét egyszerűen megpróbálni megtakarítani valahogy? (Vagy félig szét kell bontani a tűzhelyt mint általában...)

Vajon milyen alapú a forgókapcsoló? Potméter? Vagy digitális forgókapcsoló?

A fentebb emlegetett robotgép témáról jut eszembe. Nekem az a benyomásom, hogy a Bosch robotgépek már régóta léteznek változatlanul, vagy kis változással. Lehet kapni utángyártott kiegészítőket hozzá (MUM48R1) amivel bővíteni lehet a funkcionalitását? (Vagy esetleg eredeti helyett ha olcsóbb.)

Van egy újonnan vett ETA 0762 vákum fóliázó. A hozzáadott fólia egyik oldalt is nyitott, nem csak a végén. Ennek mi értelme? Így hegeszthetem hosszában is nem csak a két végén... Vagy csak simán selejtes?

(#58664) mzso válasza pjen (#58563) üzenetére


mzso
veterán

És azt, honnan szüljem, hogy a kapszula mennyivel csökkenti a só igényt?

(#58665) pjen válasza mzso (#58664) üzenetére


pjen
félisten

Álltalában rá van írva a kapszula csomagolására.Egyébként tehetsz bele sót abból baj nem lehet.Annyira vedd vissza az adagolást, hogy ne legyenek só foltosak az edények.Most Finis van itthon 21 valamilyen fokos vízkeménység után javasol sót.

[ Szerkesztve ]

(#58666) peppe79 válasza Piftuka (#58661) üzenetére


peppe79
senior tag

Azért van ám, hogy nem csak 2 forint különbségről van szó. Az én sütőmet (HBA374EB0) pár hónapja 100 ezerért megkaptad náluk. Mutass másik olyan üzletet, ahol ennyiért kapsz pirolitikus tisztítású Bosch sütőt...

(#58667) vscotina válasza peppe79 (#58666) üzenetére


vscotina
aktív tag

A gyártói garancia többet ér, mint holmi EMAG-os olcsó ár... Ébresztő emberek! A vásárolt plusz garancia semmi nem ér, ha csak egy webáruház és egy biztosító áll mögötte. Kizárólag gyártói garanciás terméket szabad megvenni, ha hosszab távra tervezed az eszköz használatát. (Tartós fogyasztási termék!)

[ Szerkesztve ]

Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G

(#58668) pjen válasza vscotina (#58667) üzenetére


pjen
félisten

A biztosító mért ne érne.Nekem már kétszer is segített gond nélkül.Igaz az MM ben vásároltam ,egyszer az Auchanban.Mindkét esetben kötöttem + garit.A biztosító szó nélkül javított.Igaz az Auchannál 10% önrész volt.

(#58669) peppe79 válasza vscotina (#58667) üzenetére


peppe79
senior tag

Te nagyon kevered a szezont a fazonnal. A biztosítós téma a garancia meghosszabbításáról szól, nem pedig a törvény által meghatározott, kötelező jótállásról.

Az eMAG esetében arra kell figyelni, hogy nem mindegy, hogy közvetlenül az eMAG-tól, vagy pedig valamelyik marketplace partnerüktől vásárolsz. Utóbbi esetén ugyanis a garanciális ügyintézés a partner hatásköre. Viszont ha közvetlenül az eMAG-tól vásárolsz, onnantól kezdve ők intézik a szervizelést. Ennek meg semmi köze a biztosítóhoz, a jótállási feltételek ugyanúgy a törvény által szabályozottak ez esetben is.
Abban természetesen igazad van, hogy a legtisztább, a hazai, hivatalos forgalmazó által importált termék vásárlása, és igény esetén a hivatalos szervizhálózat igénybevétele. Viszont ha közel féláron megkapom ugyanazt a terméket egy másik üzletben, és ugyanúgy igénybe tudom venni a jótállást, akkor miért is ne őket válasszam? Pláne úgy, hogy jövőre szigorodnak a jótállási feltételek (pl. nem fogja megérni a szerviznek, hetekig, hónapokig húzni-halasztani a javítást).

(#58670) #40553216 válasza attiati (#58486) üzenetére


#40553216
törölt tag

Mindegyik elektromosnál két perc az időzítő. Elég.

(#58671) mzso válasza vscotina (#58667) üzenetére


mzso
veterán

Marhára, főleg ha annyival olcsóbb, hogy még egy javítás is belefér.

(#58672) mamboo


mamboo
tag

A szárítógép használata után szinte eltűnik a ruhák illata. Miért?

(#58673) Gömbike válasza mamboo (#58672) üzenetére


Gömbike
senior tag

Mert ezek ilyenek. A levegő elvégzi a dolgát. Mindegyik gépben.

Az öblítőt fel lehet váltani hígított ecetre is, az fertőtlenít és visszaadja a ruhák színét. Nem utolsó sorban jót tesz a mosógépnek is.

Lehet kapni szárítógépbe való illatkendőket is. Azok jobban visszaadják az illatot.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58674) olta válasza mamboo (#58672) üzenetére


olta
aktív tag

Érdekes, mert én is olvastam korábban, de ezt én nem tapasztalom, pont ugyanúolyan illatú szárítással, mint anélkül :U

(#58675) (ex)Cat válasza olta (#58674) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Lehet akkor gép függő. Nálam is kiszedi teljesen az öblítő illatát, de a barátnőmnél pl. megmarad.

(#58676) fornettisuti


fornettisuti
veterán

Van tapasztalat Gorenje szervízről, hogy bejelentés után mikor hajlandóak megkeresni a bejelentőt?
(Kedden vettem és bejelentettem az üfsz-on a bekötési/üzembehelyezési igényt az új kombi gáztűzhely miatt.
Azóta sem hívott szervizes. Bicskanyitogató, hogy nem érdekli őket, hogy miattuk nem tudunk főzni, szép summát lesz pofájuk elkérni, fél perces munkáért.)

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#58677) (ex)Cat


(ex)Cat
senior tag

Mikrohullámú sütőt szeretnék venni, ami több mindenre is jó, minthogy melegítsek benne egy tál levest. Az hogy beépíthető, vagy sem, most még mindegy, mert épp átalakítás alatt van a konyha.

2 típust néztem ki eddig. Tudnátok segíteni a döntsében?

[Bauknecht MW 49 SL] vs [Samsung FG87SUB]

Utóbbi a beépíthetőség és a (fizikai)méret miatt szimpatikusabb, de nem ez a döntő szempont.

(#58678) Donki Hóte válasza fornettisuti (#58676) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Sajna van tapasztalat, nekünk nyáron több mint 1 hónap múlva jöttek volna ki indukciós főzőlapot bekötni. Így egy regisztrált ELMÜ-s szerelő kötötte be, adott pecsétes papírt, hogy az üzembe helyezés szakszerűen megtörtént.

Kiváncsi vagyok, hogy ha garanciás hiba lesz, akkor mi lesz a Gorenje hozzáállása :F

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#58679) Gömbike válasza (ex)Cat (#58677) üzenetére


Gömbike
senior tag

Mindkettő jó, a munkatársamnak nemrég vettünk onnan egy 49SL-t.
Imádja.

Nekem most is megy épp a mikróm, hőléggel sütök reggelire csokis -meggyes párnát :DD

Közel 30 éve mikrózok, szerintem a wh mikróban a minőség ( a Bauknecht is wh), de most Samsung van.
Nagyon jó még az Lg, no meg a Pana inverteres, de az húzós.

Volt dupla hőléges Lg gépem, lenyíló ajtóval, szerettük. De mivel sokat sütünk benne, így a kerámia belsős gépek közül választottunk.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58680) #40553216


#40553216
törölt tag

Vettem egy Bialetti Brikkát. Ilyen cremát csinál.

[ Szerkesztve ]

(#58681) #73959936 válasza (ex)Cat (#58677) üzenetére


#73959936
törölt tag

Elsőt most hozták tegnapelőtt, onnét ahová a link szól. A doboz olyan, minta 1 kiskutyát ráengedtek volna 1-2 órára, meg megázott volna stb.
de: a lelke vagyis a mikro kifogástalan és új, csakúgy mint a tartozékok. Még alig volt időm kipróbálni, de bátran merem javasolni, igaz csak abban az esetben, ha Veled is ilyen korrekt lesz a bolt - :K

[ Szerkesztve ]

(#58682) Degeczi válasza fornettisuti (#58676) üzenetére


Degeczi
nagyúr

BEKO kombitűzhellyel ez úgy nézett ki, h a kazánt is fölrakó gázszerelő kötötte be, aztán a márkaszerelő már csak pecsételni jött (olcsóbban vmivel kevésbé drágán, mint ha bekötnie is kellett volna).
Gondolom a Gorenjenél is hasonló a helyzet - bár persze ezért fölösleges lenne másik, garpapír pecsételésre nem jogosult gázszerelőt hívnod.

(#58683) Donki Hóte válasza #40553216 (#58680) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Mi nemrég tettük el a miénket, mert indukciós lapon nem használható :O

Most egy Nespresso kapszulás Krups alapgép van, van olyan kapszula, amivel olyan kávét főz, ami alig marad el a Bialetti kávéjától.

(Elvileg létezik olyan acél korog, amit rá lehet tenni az indukciós főzőlapra és azon keresztül fel tudja forralni az alu kávéfőzőben lévő vizet is, de idegenkedem ettől a megoldástól.)

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#58684) (ex)Cat válasza Gömbike (#58679) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Ezért is nehéz a döntés, mert ránézésre nagyjából uazt tudja a 2 gép. A Bauknecht 2 literrel nagyobb térfogattal rendelkezik, van benne hőlégkeverés, univerzálisabban elhelyezhető, ha esetleg úgy alakul. A Samsungnál meg előny lehet a lehajtható grillszár - már ha jól értem a dolgot, ez pl., tisztításnál nagy előny lehet, ill. a gőztisztítás funkció (bármit is jelentsen ez)

Hajlok amúgy a Bauknecht felé, még ha külsőleg a Samsung jobban is tetszik.

@kovacsen222: Mit jelent az, hogy "veled is korrekt a cég"? Volt vmi probléma, vagy csak a tépett doboz?

(#58685) mamboo válasza Donki Hóte (#58683) üzenetére


mamboo
tag

Mi most vettünk egy De'Longhi elektromos kotyogos kv fozot épp az indukciós lap miatt. Teljesen rendben van, finomat készít

(#58686) Donki Hóte válasza (ex)Cat (#58684) üzenetére


Donki Hóte
veterán

A Samsungról tudni kell, hogy nem lehet belelátni, mert annyira sötét az előlap üvege.

Nekünk egy grillezős Samsung mikrót 3 hetes korában már szervizbe kellett vinni, de ez ne tántorítson el, 10 ezer készülékből egy romlik el garanciaidő alatt, az az egy a miénk volt, most 9999 ember problémamentes készüléket kap :D

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#58687) Gömbike válasza (ex)Cat (#58684) üzenetére


Gömbike
senior tag

A hőlég nagyon jó dolog. Kiváltja ezeket a mostanában divatos forró levegős fritőzöket(is), csak jobb végeredményt ad.

Mi csak ketten maradtunk a Zasszonnyal, sokat használjuk, mert kettőnk adagját vígan elkészíti.

De akár sült tököt is csinálhatsz benne :DD . Mikró-hőlég kombi, majd a végén grill. Sokkal gyorsabban meg van, mint sütőben.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58688) Gömbike válasza Donki Hóte (#58686) üzenetére


Gömbike
senior tag

Az én Samu gépembe könnyebben belelátni: [link]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58689) Vaze


Vaze
őstag

Sziasztok!
Szeretnem kerdezni,hogy hasznal e valaki kozulunk Dyson V11 Absolute porszivot?

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#58690) (ex)Cat válasza Gömbike (#58688) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Ez tetszik :) De ahogy nézem ez se nagyon kapható már :(
Most amúgy úgy vagyok vele, hogy megveszem az eggyel nagyobb Bauknecht gépet és remélem, hosszú időre letudom ezt a kérdést.

(#58691) (ex)Cat válasza Vaze (#58689) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Szerintem nem sokan (az ára miatt) Nekem csak v7 van, de nagyon szeretem. A 11 csak álom marad (hozzáteszem nekem felesleges is volna)

(#58692) sanzi89 válasza Vaze (#58689) üzenetére


sanzi89
addikt

1 hete van meg, kérdezz, ha tudok segítek.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#58693) ribarszki válasza Vaze (#58689) üzenetére


ribarszki
őstag

V8, de V11-ben is tudok segíteni.

(#58694) Vaze válasza sanzi89 (#58692) üzenetére


Vaze
őstag

Eloszor is koszonom,hogy ilyen gyorsan reagaltatok :)
Szal,kb masfel honapja van meg a gep,nagyon szeretjuk :)
Azt vettem eszre,hogy nagyon lotyog a hosszu szivo cso a porszivo tartaly resznel.Felhivtam a Dysont,sajna pont 1 nappal az utan hogy lejart a 30 napos vissza kuldesi idom.
Nagyon segitokeszek voltak (miert ne lennenek,hisz fizetem a havi biztositast)es kuldtek nekem egy uj szivo csovet.Meg is jott ra 2 napra,de sajna nem oldotta meg a problemat,mert tovabbra is lotyog a cso,foleg mikor szonyeget porszivozok vele.Aztan ismet felhivtam,kuldtek egy uj por tartalyt,persze az sem oldotta meg a problemat :D
Aztan ismet beszeltem veluk,mire egy ertelmes emberke kuldott nekem video hivast,es megnezte mi is az en problemam.Kikuldtek egy teljesen uj bodyt(ha kuldtek volna hozza egy akksit is,akkor mar 2db porszivom lenne :D)A lenyeg,hogy most jobb a helyzet,de meg mindig lotyog a cso szonyeg porszivozasa kozben.
Nalatok nincs ez a problema?
Bocsi,kicsit hosszu lett,remelem erthetoen irtam le :D

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#58695) mzso válasza (ex)Cat (#58677) üzenetére


mzso
veterán

"Mikrohullámú sütőt szeretnék venni, ami több mindenre is jó, minthogy melegítsek benne egy tál levest."

Olyan nincs.

(#58696) ribarszki válasza Vaze (#58694) üzenetére


ribarszki
őstag

V8-on is van egy holtjátéka a csőnek, de engem ez soha nem zavart. Délután levideózom.
De a Dyson hozzállása példaértékű!

(#58697) Gömbike válasza mzso (#58695) üzenetére


Gömbike
senior tag

Kinek mi az igényszintje.

Nekem azért ennél magasabb.

Ezért választottam a felső szegmensből mikrót.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58698) Gömbike válasza (ex)Cat (#58690) üzenetére


Gömbike
senior tag

Ez [link] ugyanaz belülről, mint az enyém.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#58699) Vaze válasza ribarszki (#58696) üzenetére


Vaze
őstag

Igen,peldaerteku a hozzaallasuk,meg is lepodtem rajta,megpedig azert is,mert mielott megvettem volna,elotte rengeteget olvastam hozzaszolasokat,es szidtak a Dysont mint a bokrot.Igaz elso alkalommal 56 percet vartam,mire tudtam veluk beszelni,de kibirtam :)
Amugy ez a UK Dyson.
Videot meg megkoszonnem :R En is toltok fel majd videot,megmutatom hogy mekkora holtjateka volt elotte es hogy jelenleg mekkora.

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#58700) BBéci válasza #40553216 (#58680) üzenetére


BBéci
titán

Az gőzhabnak tűnik, nem cremának.

#58683Donki Hóte
Létezik acél Brikka is, ami indukcióshoz ajánlott. Alumíniumot csak akkor használnék, ha fegyverrel kényszerítenének rá.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.