Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25375) DeFranco válasza polonic (#25372) üzenetére


DeFranco
nagyúr

értem én csak ez mindenképpen irreleváns.

az a baj ezzel, hogy hitvita. mindenki azt fényezi ami van neki és azt kutyázza amivel megszívta, kb. egyelemű mintákból általánosít, max. internetes emberek légkörből kapott információival alátámasztva.

értem én hogy miele, semmi bajom nincs vele, nekem nem azt dobja ki a matek, de ettől még szép meg jó. csak éppen ne az almát hasonlítsuk a körtével. mert ha az új árukat hasonlítom össze, akkor többszörös az árdifferencia amit kifizetsz egy "valószínűségért" (lévén a 15 éves gépeknek semmi köze a mostaniakhoz) meg némi kiterjesztett funkcionalitásért. ha meg azt hasonlítod össze, hogy azonos áron mit kapsz (új középkategóriát vagy 10 éves mielét) akkor meg azért hibázik a matek mert van egy 10 éves valamikódrágavót géped, amire megint csak semmi garancia nincs azon kívül, hogy kis szerencsével elmegy addig mint az új középkategóriás. és akkor finom voltam.

teljesen felesleges ezeket ilyen szinten hasonlítgatni, megférnek egymás mellett, de ez az ujjal mutogatás hogy HÁHÁ nézmá köcsögbosch ménemvettélefingottmielét ez felesleges.

nem célom megbántani azokat, akik vettek egy használt csúcsgépet, tök jó, hogy be tudták vállalni és van rá szemük, szakértelmük, de ezek közül csak az nem nevetséges, aki nem áll be utána bőgni a csordába hanem tud osztani szorozni.

@blattida: jó lenne ha ezt alá tudnád támasztani, mert én kötve hiszem hogy a kosár/tálca a burkolat alatt rozsdamentes fém lenne. azt hamarabb, hogy valami ellenálló műanyag teljes egészében, ami persze hogy nem rozsdásodik, de ha fém...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.