Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy76
aktív tag
válasz tomyka74 #152375 üzenetére
A Quadral szettet 2 éve használom. Olyannyira meg vagyok/voltam vele elégedve, hogy tejesen biztos voltam abban, hogy a fejlesztéseknél ezen gyártónál maradok. Nagyon zenei a megszólalása és mozin is jól teljesít. Szerintem nagyon kiváló szett. Viszont feljebb szerettem volna lépni.
Nézegettem a Quadral Platinum és Chromium vonalat is, de aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálom az Arendalt. Ha nagyon mellé lövök vele (amit azért titkon erősen kétlek), akkor megy vissza. Bukok rajta kb. 100 EUR körül. És akkor még mindig vehetem a Quadral-tól az említettek közül bármelyiket, és pénz is marad.
Szóval nem aggódom túl. Az lesz az érdekes, ha marad az Arendal, akkor aztán elkezdhetek proci + végfok párost nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs