Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65201) Inhouse válasza mephi666 (#65200) üzenetére


Inhouse
őstag

Igen, tudom. Nálunk is ilyennel csinálták az előzőt.
Lehet, hogy nem kalkuláltam azzal, hogy a mosogató medence mellett nem fog elférni a sarokszelep... :(

Üdv Inhouse

(#65202) #33253120 válasza mephi666 (#65200) üzenetére


#33253120
törölt tag

A hatékony ötleteléshez jöhetne egy kép is. :)

(#65203) lemmy71 válasza mephi666 (#65200) üzenetére


lemmy71
őstag

Nekem is hasonló szerszámom van, anno az obiban vettem egy két ezer ft. volt. OBI -s inox mosogatótálcával jó pár éve úgy jártam hogy beszerelés után lehúztuk azt a kék védő fóliát és egy csaptelep nyílás méretű folt volt a vízszintes lemezfelületen. Persze akkor már kifúrtuk a tálcát :DDD Másnap voltam az obiban és mondtam az ügyfélszolgálaton hogy mi is a bibi és hogy már kifúrtam :D nagy meglepetésemre azt mondták hogy nyugodtan vigyem vissza, ha meg van a számla, adnak egy másikat vagy visszafizetik az árát, mivel szériahibás volt a termék. A [led izzókkal] hasonlóképen jártam, vettem egy rakással az obi ban, most meg folyamatosan hordom vissza őket, végül is 3 év gari van rá :DDD egy hónapot bírnak :O az obi le is vette a polcról ezt a fajta izzót.

[ Szerkesztve ]

(#65204) Barret001 válasza lemmy71 (#65203) üzenetére


Barret001
addikt

Hát igen,akkor már erősen gond van,ha a led ízzani tud! Az eleve konstrukciós hibás,vagy nem is led...

(#65205) lemmy71 válasza Barret001 (#65204) üzenetére


lemmy71
őstag

Szép fokozatosan haltak meg a ledek, majd átment stroboszkópba a spot. Nekem izzó vagy körte egykutya :DDD

(#65206) DJGABI válasza hegegabi80 (#65195) üzenetére


DJGABI
addikt

akkor nem tudom, lehet már valami újabb változat. újságban lévő képen ugyanannak tűnt. de amúgy jó vétel, nem vagy konnektorhoz kötve, árban meg kb ugyanannyi, mint az emagosok? egyedül az a flexi cső lenne jó hozzá, néha kényelmetlen az egész gépet emelgetni, forgatni.

steinhaus-szal mondjuk én meg vagyok eddig elégedve, az ütvefúrónak jó súlya van, eddig mindent vitt [link], meg asszonykától egy akkus csavarbehajtót kaptam, az is teljesen oké.

szerk: ja bocs az heinner [link]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#65207) mephi666 válasza #33253120 (#65202) üzenetére


mephi666
nagyúr

...végülis "kiverték" belőle, hogy ahol hibás volt a tálca, oda rakott grátiszba egy pult alá épített mosogatószer-adagolót :)

amikor tagadta még, akkor azt mondta, hogy mivel a másik oldalon ki lett vágva, ezért feleslegesen vinnék vissza, nem cserélnék ikea-ban... most ahogy az obis esetet olvasom, megért volna egy próbát, hogy telefonáljanak egyet... :K

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#65208) hegegabi80 válasza DJGABI (#65206) üzenetére


hegegabi80
addikt

Lehet csak volt kraft az akksiban azért müködött. Majd kipróbálom lemerülve is. A steinhauser is ennyi kb csak van hozzá flexi csö, ami sokszor jól jöhet, meg több kellék. Mindegy most már ez marad.

(#65209) Inhouse válasza Inhouse (#65201) üzenetére


Inhouse
őstag

Ahhoz, hogy a konyha felső szekrényt úgy tudjam feltenni, hogy függőleges legyen aminek kell, tákoltam egy átalakítást a vízmértékre a csövek miatt. Így meg tudom mérni, hogy a függőlegeshez mekkora hézagoló deszka kell mögé. A szélső elemnek a teteje a bal szélén 15mm, a jobb 7mm, csak ennyire dől, meg csálé a fal.


Mindig fennakadok valamin, nagyon nehezen haladok vele. Talán holnap kicsit beindul a dolog. Közben kiderült, hogy a "dupla" felső szekrénynek nem szabattam középső vízszintes elemet. :( Meg, hogy már van jelentősége, hogy nem szóltak, a fényes bútorlapnak csak az egyik oldala fényes. Van a páraelszívónál egy rész, ahol látszani fog az oldala, oda olyannak kell kerülnie jobbról, balról. Viszont nem élzárattam körbe, így adott, hogyan lehet felrakni. Mázli, hogy az élzárós ember csinálta így is, meg úgy is.

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

(#65210) macilaci78 válasza Inhouse (#65209) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Több szempont közül választhatsz:
- kifelé lejt egy picit, hogy ha folyik valami, kifelé folyjon. Ekkor ráütő pántot kell használni, ne nyíljon ki az ajtó.
- hátrafelé lejt egy picit, hogy ha valami gurul, ki ne essen.

Voltaképp mindegy, általában a korpusz alja a csempén felfekszik, míg az akasztón van állítási lehetőség. Az egyik korpuszt vízmértékkel, a többit pedig ehhez ugazítod és belül összecsavarozod. Ha szükséges, alul ékelheted.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#65211) Inhouse válasza macilaci78 (#65210) üzenetére


Inhouse
őstag

A csempe vízszintes, azt nyáron raktuk.
A szekrényt amennyire csak tudom, függőbe/vízszintbe rakom. Vonalon belül legyen a buborék. Eddig egész jó minden, csak iszonyat lassan haladok, ez az én hibám is.
Eddig 2 tervezési hibám van, egy fiók alját nem méreteztem újra, csak az oldalait, de ezt tudtam igazítani. A másik a középső vízszintes elemek hiánya, majd pótolom...mondjuk le kell hozzá szedni őket, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Reménykedek, hogy a felső rész összerakva szinkronban lesz az alsóval a szabási eltérések ellenére...

Üdv Inhouse

(#65212) macilaci78 válasza Inhouse (#65211) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Vízszintesen rakott csempe hogy jön össze azzal, hogy felső szekrény függőleges legyen? :U

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#65213) Sándor -P20-


Sándor -P20-
senior tag

Tegnap estére a "mosogatós" munkalap szerelése (bekötése) megtörtént.
Ma ez a látvány fogadott.

Szerintem a technológia leteszteltnek tekinthető. :DDD

A munkalap alatti zóna:

Már kicsit máshogy fest. A szabad rész kapott egy polcot, full pakolós.
Még üres.
Szerintem nem sokáig... :D

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#65214) mephi666 válasza Sándor -P20- (#65213) üzenetére


mephi666
nagyúr

...úgy látom nem csak nálunk szeret szétrámolni a zasszony :DDD én azt szeretem, ha rend van a konyhában, mert szeretek sütni-főzni és ezt csak így lehet kényelmesen... a mosogatógép meg egy baromi hasznos dolog: el lehet benne jól rendezni a csetrest és senkit nem zavar... ez nekem a meditáció, amikor a benne szépen elrendezett tiszta evőeszközöket és tányérokat kipakolom a helyére :D ...meg persze amikor főzök, már akkor szépen pakolok bele mindent, törölgetem folyamatosan a pultot, hogy rend legyen amikor végzek... (ha asszony főz, akkor a szükségesnél 3szor több evőeszköz meg edény púposan megtölti a dupla mosogatót és a pult mosogatógép feletti részét :DDD )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#65215) Sándor -P20- válasza mephi666 (#65214) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

Ez a költözés előtti kupi.
Elméletileg holnap pakolunk, szal ez még csak ideiglenesnek sem tekinthetö állapot.
Ma esti konyhatuning...

Főzőlap, sütő aktiválva.
Az elszívót tegnap raktam fel, még a fóliát kell róla leszedni.
Asszem mára ennyi.

[ Szerkesztve ]

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#65216) Inhouse válasza macilaci78 (#65212) üzenetére


Inhouse
őstag

Hogy legalább az vízszintes, ebbe az irányba nem kell korrigálni. :)
Elkészült a váza a világ legbonyolultabb felső szekrényének. Megy mögötte gázcső, fűtéscső, páraelszívó csöve, egy kábel a sütőhöz, és egy dupla konnektor, amibe a páraelszívó lesz dugva. :)
Így néz ki:


És ide fog felkerülni:

Üdv Inhouse

(#65217) Inhouse válasza Sándor -P20- (#65215) üzenetére


Inhouse
őstag

Jó nektek. Nekünk még fel kell rakni a felső szekrényeket, amik hiányosak. Ajtók, fiók előlapok még sehol. Bele kell vágni a mosogatóst, és a gáz főzőlapot, ezeket be is kell kötni. Van még hátra egy vas zártszelvény állvány, ami majd bútorlap burkolatot kap, ebbe megy 4 gép... Ezen a héten akartam befejezni, de ma délután csak a trükkös felsőt csináltam. Holnap meg már hétvége...ehh... :(

Üdv Inhouse

(#65218) Pulsar


Pulsar
veterán

Sziasztok,
menyezetre szeretnék rögzíteni kis kábel bilincseket, 6os csavarral, de a födém a beton tálcás megoldás végett elég lukacsos, így a tipli nem tud megkapazkodni, és elörög. A tiplit be lehet ragasztani pl vegyi dűbellel? vagy mivel próbálkozzak?

(#65219) #33253120 válasza Pulsar (#65218) üzenetére


#33253120
törölt tag

Súlytól függ a ragasztás, de akár még működhet is
Használj olyan tiplit aminek van pereme, és kb féllel nagyobb csavart.
Vagy, a kerek lyukba szögletes nylon dübelt, az tud feszülni addig amíg a csavar meg nem feszíti.

(#65220) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Jo ieje nem neztem erre, de ez a topik nem a gepek ganyolasarol szolt?

Mert igy hogy minden van mar szerintem semmi helye a szakmai topikok kozott.

(#65221) macilaci78 válasza Malibutomi (#65220) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Már jónéhány éve kibővült a házi barkácsolás témakörével, de ugyanúgy vannak itt számítástechnikai eszközök is, mint alanyok.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#65222) Pete55555 válasza Malibutomi (#65220) üzenetére


Pete55555
Topikgazda

Ahogy macilaci78 is írta, pár éve már házi barkács téma is jelen van a topikban, (többek között számítógépek barkácsolása is) ahogy ez a nevében is benne van.
Inkább az a "baj", hogy régen csak gányolás volt itt.
Persze lecserélhetnénk a topik nevét, de eddig ez az igény nem merült fel a topiklakók között. Szerintem ne bolygassuk.

...Szeretem leracsniztatni...

(#65223) Sándor -P20- válasza Inhouse (#65217) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

Akkor Offba rakom. ;]
Legalábbis a konyhás gányolást.

Naszóval annyira nem jó nekünk.
Az egész konyha a kényszer, és a lehetőségek szüleménye.
Az okokba nem mennék bele, nem ide tartozik.
Mi sajnos felső sorról nem is álmodunk, legalábbis lapra vágatott anyagból készültre.
Ami tervben van:
Van jópár OBI-s fa polcom. Azokat szándékozom besűríteni, az oldalát bedeszkázni abból ami akad, majd ezeket fel a falra. Ha úgy jön össze ahogy elképzeltem, szerintem még mocsok jól is fog kinézni. :DDD Igaz egyenlőre az is ajtó nélkül.

És akkor legyen egy kis szakmai gányolás.

Szintén szükség megoldás.
A router egy Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Version. (From China)
Mellette az érdekesség egy home made nas server. Raspberry Pi3 aggyal, OpenMediaVault Oprendszerrel, passzív homemade hűtéssel.
Na most ennyi.

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#65224) lemmy71


lemmy71
őstag

Próbálkoztam már az épület felújító ... topicban de választ nem kaptam. 10x10 bazalt kockakövet szeretnék lerakni, többféle lerakási módot olvastam, esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata. Költség hatékony megoldások előnyben, egy kerti sütő köré tervezem, autóval nem fogunk járni rajta, cirka 10 nm -es placról lenne szó A szegélyt 10X10X5 cm betonban élbe rakott andezit kockákból készíteném, a kiszedet tükör alapba 15 centi tömörített zúzott kő lenne, erre menne 5centi kiegyenlítő réteg 2 - 5mm szemcsevastagságú zúzalék esetleg 0 - 4 sóder vagy CKT beton. Itt mire kell figyelnem, mennyit fog süllyedni a bazalt kocka lerakás után amikor átmegyek rajta lapvibrátorral. Úgy olvastam hogy fél centitől egy centiig süllyed. Nem szeretném ha a szegő alatt vagy felett lenne a bazalt vibrálás után. Mivel a bazalt kockák méretei nem pont egyformák és elég sok a csorba bennük, ezért körkörösen rakom, majd meglátjuk hogy is sikerül :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

(#65225) Essejó


Essejó
veterán

Kérném a TG kollégát, hogy ezeket itt fenn, tegye már On-ba, mert kinézem a szemem, hogy lássak is valamit :D

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#65226) Essejó válasza lemmy71 (#65224) üzenetére


Essejó
veterán

Szerintem túlgondolod ezt a dolgot. Leírom én , hogy csinálnám, aztán úgy is azt csinálsz amit akarsz. :D
Egy behálózott kb 10 cm vastag munkabeton. Amire szépen felhordasz földnedves cementtel bekevert (homok, kvarchomok, sóderból kirostált naon aprószemű szóval az a nem kavicsos része) rárakod a követ és beütöd gumi kalapáccsal. Közben használsz vízmértéket, és minimális sört (ez utóbbit belsőleg). :) Amikor kész vagy akkor szépen bespricceled (slagból) vízzel, tűző napsütéstől és fagytól takarással véded, két napig nem mész rá, csak időnként módjával meglocsolod. Aztán fugázó homokot söpörgecc közé, de nem vibrálod.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#65228) mephi666 válasza Barret001 (#65227) üzenetére


mephi666
nagyúr

a dilatáció nem probléma? :D

szüleimnél tavaszra tervben van, hogy betonból ilyen formával megcsináljuk a kertbe a kisutakat (itt azért van hézag, nem lesz gond a hőtágulás)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#65229) creation válasza mephi666 (#65228) üzenetére


creation
senior tag

A videóból ítélve, nem túl európai helyen készült :D

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#65230) Inhouse válasza Sándor -P20- (#65223) üzenetére


Inhouse
őstag

Tegnap felkerült a legbonyolultabb felső szekrény, a bal szélső. Minden cső elfér mögötte, kihézagoltam hátul, az eleje mindkét irányban függőleges. :) A 160mm-es tiplibe hajtott 8-as Torx30-as csavar jól fog, mind a 4db. Ha rácsimpaszkodok, akkor is fenn marad. Most majd jöhet a többi ugyanígy, csak még egy vonalban is legyen az első sík... :( illetve ugyanott legyen vége, ahol az aljának. A lepényhal megy utoljára. Persze aztán még ajtók, fiók előlapok, polcok és már jöhet is a másik 3 falra a többi...

Üdv Inhouse

(#65231) Barret001 válasza mephi666 (#65228) üzenetére


Barret001
addikt

Kell rakni bele rácsot,nem fog elrepedni.Ha van hova tágulnia,szétnyomni sem fog semmit.

(#65232) #46105344


#46105344
törölt tag

Renoválják kívülről a házat. Elmentem dolgozni, az ablakot nyitva hagytam. Ahelyett hogy belökték volna, alá állványozták. :)) English szakember. Szerencsére hajnalban csak 13 fok lesz. :C

(#65233) Dani_kp válasza lemmy71 (#65224) üzenetére


Dani_kp
őstag

Véleményem szerint a zúzott kő és rá a sóder bőven elég és én ezt döngölném át. Majd, ahogy írták egy egy hosszú egyenes léc, rá egy vízmérték és lehet letenni a köveket, amiket én gumikalapáccsal ütnék a "helyükre". Ahol kell, ott nyilván lehet még alápótolni a sóderből.
Miután lent a bazaltkocka és azon már nem mennék keresztül semmivel. Ha az alap le van döngölve, az nem fog már süllyedni neked.

Itt van/volt a mi kerti sütögetőnk. Sajnos nem lett szép, mivel vízmérték nélkül, csak bagolyszemre lett belőve :DDD .
De például nincs is neki tükör kiszedve és csak vakolatos, vályogos törmelék lett alátöltve a téglának, hogy a "terasz" betonjával szintbe legyen. Igaz azóta fel lett szedve, mert kerítés lett építve és kellett a tégla, de amíg lent volt sehol nem süllyedt meg, pedig ez a hátsó rész nagyon nedves volt állandóan.
[kép]
[kép]

De például, amit fater csinált maguknak otthon, ott körbe lett lerakva a tégla és Ő még törmeléket sem rakott alá, se sódert se semmit. Egy lapáttal megcsapkodta a földet, hogy kemény legyen az alapja és csak lerakta egymás mellé, a végén meg cementes vízzel lelocsolta.

https://ingatlan.com/33821564

(#65234) Stylewars_kp válasza macilaci78 (#65221) üzenetére


Stylewars_kp
senior tag

[link] Ez egy elég jó totyik ezekre, merem ajánlani.

(#65235) macilaci78 válasza Stylewars_kp (#65234) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Gányolás, tákolás ott nem akkora divat, mint itt. :R

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#65236) Stylewars_kp válasza macilaci78 (#65235) üzenetére


Stylewars_kp
senior tag

Az biztos! Viszont szakmai vonal elég jó. Ami túl kulturálatlan oda, az jöhet ide. :D

[ Szerkesztve ]

(#65237) Dani_kp válasza Stylewars_kp (#65234) üzenetére


Dani_kp
őstag

Régen beleolvastam a topicba, de nem volt valami meggyőző a szakmai része. Illetve csupa méregdrága megoldást tudtak felmutatni, ajánlani. Számomra nem jött be a topic. Itt ugyan sok a "gány", de sokkal jobb és ésszerűbb megoldásokat kap az ember. :K

https://ingatlan.com/33821564

(#65238) #33253120 válasza Stylewars_kp (#65234) üzenetére


#33253120
törölt tag

Én azt a topicot elengedtem.
Sok ember ért ott a mindenhez is fogalom nélkül.
Ezzel nem lenne baj, de apránként enterbe vernek a hülyeségükkel a saját szakmádban, meg pár dologban amiben talán úgy érzed, hogy huszonpár év építőipari meló, és a benne való nézegetés/kommunikáció miatt van egy minimális rálátásod, és az is több mint nekik, mert szerintük úgy szoktuk, meg nekik működik, de amikor valami szakmaiságot próbálsz számonkérni, akkor meg csend van sok esetben.
És idővel beleunsz.
Néha beleolvasok, látom a hullámzó helyzetet, nincs kedvem kommentelni. :)
Elvagyok itt.

(#65239) #33253120 válasza Dani_kp (#65237) üzenetére


#33253120
törölt tag

Az meg a másik, hogy pénztárcavillantós lett.
Kell olcsó laminált egy nyárra, egy körbezárt fedett teraszra? Hát oda csak a WPC, abból is a heroinárú, annak ellére is, hogy eldobós kell. :)

(#65240) lemmy71 válasza Dani_kp (#65233) üzenetére


lemmy71
őstag

Igen a zúzott köves alapról sok helyen olvastam, persze döngölve és arra a 0-4 es sóder ágy amiben könnyeden elhelyezhető a bazalt. Az a baj ezzel az én bazaltommal hogy nem egyforma, egyszóval tökölősebb lesz lerakni, de viszont szebb mint a halál egyforma kövek, legalább is nekem. Annyi hogy ezeket nem szabad vonalba rakni, csak ívesen vagy körkörösen. [Bazalt] A nagyméretű téglával vigyázni kell mert megbontja a fagy.
Essejó
Nem akarok munkabetont, feleslegesen nem költök rá, ráadásul van letárolva zúzott kövem is annyi. A költség hatékonyság a cél :DDD

(#65241) Dani_kp válasza #33253120 (#65239) üzenetére


Dani_kp
őstag

Csak akkor meg, ha így tele van lével mindenki, akkor minek jönnek ide fórumra. Hívjanak szakembert, akinek ez a szakmája vagy kivitelező csapatot és lehet fizetni, náluk jobban úgy sem tudja senki véleményem szerint.

#65240 lemmy71:
Ha nem egyforma az a legjobb, ahol nagyobb lesz a rés, csak szórsz rá homokot és közé sepred, sokat fog majd javítani az összképen :K .
A tégla sütögető azóta fel lett szedve, mondjuk másik helyen meg lett lerakva. Pár évet el van úgy, hosszabb távon meg úgy is más lesz majd ott.

[ Szerkesztve ]

https://ingatlan.com/33821564

(#65242) macilaci78 válasza Dani_kp (#65241) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Olyan munkaerőhiány van, hogy a kontárok is urasan megélnek. Másrészt annak hisznek, aki szebben beszél. De sok olyan is van, aki már kiforrott saját elképzeléssel jön és csak megerősítést vár és persze nem fogadja el, ha adott esetben marhaságnak titulálják. Tényleg sok a meddő vita, illetve nem is említeném vitának, ahoz kb azonos szintű felek kellenének.
Ez a topik annyiban más, hogy nincs az az ordenáré nagy baromság, ami ne férne el. :D :R

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#65243) Stylewars_kp válasza #33253120 (#65238) üzenetére


Stylewars_kp
senior tag

A fórum fennhangja megvan ezt Én is észrevettem. Megfogadom tanácsod. :R

(#65244) hegegabi80


hegegabi80
addikt

Ez a topik így jó, ahogy van. Korábban volt próbálkozás párhuzamosan egy másik topikra, hogy külön legyen a számítógép meg a házi barkács, gányolás. De nem sok értelme volt, így maradt egyben, ebbe a címbe sok minden belefér.

(#65245) Inhouse válasza hegegabi80 (#65244) üzenetére


Inhouse
őstag

Szerintem elég jó itt hangulat, a kollektíva. Vannak kókányolások, és vannak értelmes tanácsok, számomra elég jó arányban. Szórakozni és problémát megoldani is lehet ide jönni. Köszi nektek!!

Üdv Inhouse

(#65246) Stylewars_kp válasza #33253120 (#65239) üzenetére


Stylewars_kp
senior tag

Ezt a nézeted is megértem, szolgálja ki a célját és ennyi, kár a flancolás.

(#65247) lemmy71


lemmy71
őstag

Van valakinek tapasztalata [turbó tárcsával] :F Bontott téglát falazás után szeretnék felcsiszolni, a maltert már lekapartam, de azért szeretném ha egy kicsit pofásabb lenne ;)

(#65248) hegegabi80 válasza lemmy71 (#65247) üzenetére


hegegabi80
addikt

Én fémen használtam hasonló tárcsát, sok festék meg rozsda volt rajta. Szépen lehozta, ebből gondolom, hogy téglához is jó lehet. De még valami mást is tisztítottam vele, csak már nem tudom mit.

(#65249) Essejó válasza lemmy71 (#65247) üzenetére


Essejó
veterán

Ez az amit Néger tárcsának is hívnak?

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#65250) lemmy71 válasza Essejó (#65249) üzenetére


lemmy71
őstag

Hasonló de ez turbó tárcsa néven fut, nem tudom mi lehet a különbség, ezért is kérdeztem rá itt a topicban :U Néger tárcsát az egyik kasznis barátomnál láttam anno, kalapálás előtt a festéket csiszolta. Amúgy dolgozom egy új projekten, nem sokká készen leszek majd felteszem hozzánk, de szerintem itt is megállná a helyét, kevés az időm így az igényességgel most spóroltam egy kicsit :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.