Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64951) capafog23


capafog23
őstag

[kép]

Egy ilyen szennyvíz lefolyó kiállásra rá lehet kötni valahogy 2 eszközt? Mosó+mosogatógép, falbontás nélkül
Valamilyen elosztó y ra gondoltam, de amit találtam is az menetes, ez meg ilyen sima bilincses.

(#64952) Met válasza capafog23 (#64951) üzenetére


Met
nagyúr

[link]
Ződsárga szigszalaggal kell tömíteni a menetet ;]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#64953) #33253120 válasza -ZeeZee- (#64950) üzenetére


#33253120
törölt tag

A legtöbb szerelvénycsaládnak van kábelkivezető szerelvénye, vagy vakfedele.
Ha a sima doboztetőt választod, akkor szerintem ragaszd fel építőipari ragasztóval.

(#64954) #33253120


#33253120
törölt tag

Most így ebben a pillanatban felmerüt hülyeséget szeretnék kérdezni.
A klasszikus műanyagházas 90-es évekből származó moduláris kontaset-ből össze lehet építeni 6 modulnál nagyobbat?
Van két egyforma, szerintem a nem szerveres időszak előtti utolsó széria, már modulos műanyagházas, és konnektoronként 3 helyes. (vagy két laposdugvilla, vagy egy kerek)
Mindkét áldozat 6 modul, 5 kombinált aljzat+ 1 kapcsoló formában.
Nekem meg jelenleg minimum 7-8 modul kellene.

(#64955) Saccco


Saccco
nagyúr

Volt már?

Wago 2.0

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#64956) imibogyo válasza #33253120 (#64954) üzenetére


imibogyo
veterán

Nem tartom kizártnak, mert az újabbakból 10-es biztosan van (nekünk melóhelyen az általad is említett rack-es verzióból volt 7 modulos). De szintén melóhelyen volt régifajta 10-es kontaset is. :K

[ Szerkesztve ]

(#64957) macilaci78 válasza #33253120 (#64954) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Obiban láttam 10-es elosztót kapcsolóval, túlfeszültség-védelemmel, az enyém is onnan van, bő 10 éve vettem. Most is használatban van, a céges gép van rádugva (minden szarjával együtt). Ezt még rendes csavarral csavarozták.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64958) Inhouse válasza macilaci78 (#64957) üzenetére


Inhouse
őstag

Az a baj ezekkel is, mint a többivel.
- közel vannak egymáshoz az aljzatok, bár itt legalább már el vannak forgatva 90 fokkal
- a kábel bevezetése felől van a kapcsoló. Ha felfogatod az asztal alá, a kapcsolónak felőled kell lennie, de még ott van a kábel is...
- ez a világítós kapcsoló egy időzített bomba, feladatát tekintve is, meg érintésvédelmileg is
Az adapterek bedugásakor szinte biztos, hogy ki fog valamit takarni. Régen az volt a baj, hogy az elosztók aljzatainál a fázis nulla volna volt végig vezetve 2 csíkban. A hagyományos adapterek 1-2-őt kitakartak rögtön. A kapcsoló felé nem állhat ilyen, mert akkor bele sem tudod dugni. Aztán jöttek a kisebb, változatos módon kivitelezett adapterek, oldalra kilógós, középen kinyúlós... Az oldalas meg az új, elforgatott aljzatúnál hozza vissza az eredeti problémát. A főnökömnek van valahonnan egy aljzat kiemelője, egy műanyag "cső", az egyik végén dugvilla, a másik végén egy aljzat, kb. 10cm. Bedugod, és rögtön ki van emelve a síkból az aljzat, mehet szorosan egymás mellé a másikkal. Na ilyet még sehol sem láttam. Elvileg a keskeny lapos dugós 2-es osztó is segíthet ebben, de nem mindig. A földelt dugvillák is változatosan törnek, bár ennél az elforgatottnál csak az oldalra törtnek nem lenne jó, az meg tényleg ritka.

Üdv Inhouse

(#64959) macilaci78 válasza Inhouse (#64958) üzenetére


macilaci78
nagyúr

El vannak forgatva 90°-kal és azért szellősen is vannak. Simán belemegy egymás mellett két dugasztáp, de ha mégsem, közéjük lökök egy euro csatlakozót.
Igazad van, a tényleg rossz, hogy a kábelkivezetés a kapcsoló oldalán van. Igény szerint ezt meg lehet variálni. Az enyém még hagyományos csavarral van összerakva, a két végét meg lehet cserélni, belül is csavarozva van a kábel, le is cseréltem magamnak 5 méteresre, amikor még otthon használtam. Ami jobban zavart, hogy a kapcsoló sincs teljesen a végén, de át lehet rendezni a modulok sorrendjét, csak itt már forrasztott kábelek vannak és többet kell variálni.
Na, az ilyen glimmlámpás kapcsolókkal semmilyen negatív tapasztalatom nincs, pedig az otthoni háztartásban van pár ilyennel szerelt eszköz. Ami zavaró lehet, hogy csak az egyik szálat szakítja meg. :N
A földelt dugvillák is változatosan törnek, bár ennél az elforgatottnál csak az oldalra törtnek nem lenne jó, az meg tényleg ritka. - egyetlen egy esetre emlékszem, amikor a bedugott eszköz miatt a szomszédos aljzat hozzáférhetetlen volt, ezt a sor végére dugtam. :))
Nekem ezzel nem volt semmilyen problémám, pedig majdnem minden volt már beledugva, amit lehetett. PC, monitor, hifi, TV, lámpa, forrasztóállomás, vasaló, telefontöltő, laptoptáp, ledtáp, hajszárító, porszívó, stb. Csak azért nem az otthoni íróasztalomra van csavarozva, mert ott nem fér el.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64960) capafog23 válasza Met (#64952) üzenetére


capafog23
őstag

Úgy néz ki rájöttem egy megoldásra: [link]

Mosógép+mosogatógép lefolyója belemegy ebbe az y-ba és akkor kell egy rovid lefolyócső kábel az y másik végére és a fali elvezetés közé.
Amikor nyomja ki az egyik gép a szennyvizet nem lehet olyan hogy átfolyik a másikba? van ezekben valami visszafolyásgátló "zár" ?

(#64961) macilaci78 válasza capafog23 (#64960) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Amikor nyomja ki az egyik gép a szennyvizet nem lehet olyan hogy átfolyik a másikba? - épp ezt akartam írni, hogy én tennék mindkét ágra valami visszafolyásgátló szelepet a biztonság kedvéért.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64962) capafog23 válasza macilaci78 (#64961) üzenetére


capafog23
őstag

Bár szerintem kell hogy legyen mindkét gépbe.
[kép]
Mosógép nem egy őskori darab, mosogatógépet meg most akarok újonnan.

(#64963) emre


emre
veterán

Ilyesmit használ valaki?
Azt írják nem túl erős, nem lehet bele annyit pakolni. Nekem meg kellene a két nagyobból 1-2 db.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#64964) macilaci78 válasza emre (#64963) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Attól függ, mivel rakod tele. Nem mindegy, hogy 8×100-as tipli, vagy 8×100-as csavar. :D

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64965) imibogyo válasza emre (#64963) üzenetére


imibogyo
veterán

Pont ilyet nem használtam, de volt hasonlóm és azzal nem volt gondom teher-bírásilag. Igaz, hogy én nem is pakoltam őket agyon.

Van viszont egy hatalmas hátránya ezeknek a fajta tárolóknak (és én emiatt szabadultam meg tőlük anno), mindig teli mennek porral, fűrészporral, akármivel (nekem még fröccsent is bele cucc). Meguntam és átváltottam a fiókos rendszerre. Ezeknek is meg van a maguk limitációja (nagyon hosszú 120+ mm csavarokat nem szeretik), de egy olyan "koszolós" műhelyben, mint amilyen az enyém is, sokkal praktikusabbak. :K

(#64966) Inhouse válasza emre (#64963) üzenetére


Inhouse
őstag

Műanyag dobozka pereme akad a műanyag sínbe, ebből látszik, hogy nem túl nagy terhelésre van.

Üdv Inhouse

(#64967) emre


emre
veterán

Köszönöm Uraim! :R

Asszem akkor más megoldást kell keresnem.

(#64965) imibogyo

Megmutatnád az eladó esztergádat? :)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#64968) lemmy71 válasza emre (#64967) üzenetére


lemmy71
őstag

Néz körül a jófogáson a múltkorában láttam fa szekrényt 50 db kihúzható fiókkal jó állapotban, olyan 70 - 80 -as évekbeli bolti tároló szekrény lehetett, 10 ezerre volt meghirdetve, a retró szekrények között keresgélve vettem észre ;)

[ Szerkesztve ]

(#64969) #33253120 válasza Saccco (#64955) üzenetére


#33253120
törölt tag

Mármint Kupolfix KF-1 helyett. :)

(#64970) Inhouse


Inhouse
őstag

Konyhát újítunk, új burkolat, festés, új konyhaszekrény...
Az új mosogatótálca 2 medencés, adtak hozzá szifont és csöveket. Sajnos nekem a fali 40-es könyök saccra 1,5-2cm-el magasabban van, mint ahogy a szettet összeszerelve (legkisebbre) a kifolyó rész odaér. Alapból a medencék lefolyóitól 90-90fok középre, ott egy T, aminek lefelé áll a szára, arra megy a szifon, abból meg vízszintesen a kifolyó. Valahogyan jó lenne helytakarékosabbra is alakítani (lelógó részek a falhoz közel), meg tudjon csatlakozni is. Talán, ha veszek egy ilyesmi helytakarékosat (persze gyümölcsmosó helyett sima medencést, akkor ezzel minden kívánságom teljesülne? Ahogy nézem, ezzel a hattyúnyakas megoldással két szempontból is jobban járnék, nem dugul el olyan hamar és könnyebben tisztítható, illetve úgy tűnik szemre, hogy jobban igazítható fel le, előre hátra...

Üdv Inhouse

(#64971) macilaci78 válasza Inhouse (#64970) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ha csak a magasság a gond, akkor az nem gond: egyszerűen az aknákat összekötő cső alól jövő függőleges csőből levágsz. Érdemes smirglivel, vagy legalább bicskával a sorját elvenni, hogy ne akadjon fel benne minden.
A helytakarékossal kapcsolatban szkeptikus vagyok, bár nincs saját tapasztalatom. A bűzzár előtti vízszintes csőszakaszban nem sok bizodalmam van.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64972) Inhouse válasza macilaci78 (#64971) üzenetére


Inhouse
őstag

Mint írtam, a legkisebbre összeszerelve, ebből nincs mit vágni, természetesen nem hagyom a vágható csöveket gyári hosszukban. Sok gyári szett kezdődik vízszintes szakasszal, többek között ez is, amivel adták. Csak 2 szifonnal lehetne úgy szerelni, hogy közvetlenül függőleges csővel csatlakozzon a szifon a medence aljára (2 medencés).
Közben megtaláltam a simát is. Ilyen 90 fokos könyököt lehet külön kapni?

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

(#64973) macilaci78 válasza Inhouse (#64972) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Én a kétmedencés mosogatóm alá flexibilis csövet vettem, szifon helyett csak U-alakban meghajlítottam kicsit. Ezt viheted, amerre akarod. Akár egy csavart hajtasz a munkalap aljára és egy darab madzaggal csak hátrahúzod a csövet. Nálam is van ott egy madzag, ha el kell venni a szekrényt, akkor a flexicsövet csak felkötöm a vízszintes összekötőre, hogy ne csepegjen.
Az jó és igen, kapható 90°-os könyök.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#64974) Inhouse válasza macilaci78 (#64973) üzenetére


Inhouse
őstag

Az jó és igen, kapható 90°-os könyök.
Kösz! Akkor elsőre azzal próbálkozom, bár valószínűleg azzal csak a hátra pakolás oldódna meg a magasságkülönbség nem, csak kell egy új szifon...akkor meg már lehet, hogy jobb egy új szett, ezt meg vagy elrakni, vagy eladni. Bár, a kinti konyhába is fog kelleni, az meg egy medencés... :)
A flexibiliset nem szeretem, a mosdókagyló alól is kidobtam, a redőkben hamar összeállt a cucc.

Üdv Inhouse

(#64975) Essejó válasza Inhouse (#64974) üzenetére


Essejó
veterán

Mennyire hamar áll össze? Nekem már három éve van a mosogató alatt és a mosdó alatt is flexi és esik le a víz amint a dugót kihúzom.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#64976) Inhouse válasza Essejó (#64975) üzenetére


Inhouse
őstag

A lányom haja bitang hosszú, abból van mindenhol, a lefolyóban is. Persze nem azonnal dugult el, de sokkal hamarabb, mint szerettem volna. Amióta a másik szifon van, nem kellett takarítani, pedig nem mostanában cseréltem, jóval tovább bírja.

Üdv Inhouse

(#64977) Pete55555 válasza Essejó (#64975) üzenetére


Pete55555
Topikgazda

Használattól függ.
Én kidobtam a 'csába, mert míg exem itt lakott, max fél évente takaríthattam, meg közben sem folyt le normálisan a víz - fokozatosan dugult elfele.
Azóta egyrészt kicseréltem rendes fix hattyúnyakra, másrészt exem sem lakik már itt szóval folyik minden lefele mint a niagara :D

Szóval a lényeg, hogy én flexit nem raknék sehova.

...Szeretem leracsniztatni...

(#64978) Essejó válasza Pete55555 (#64977) üzenetére


Essejó
veterán

Ez úgy látszik a használattól is függ, a régi lakásban is a konyhában és a mosdón flexi volt, és nem dugult el 1x sem pedig az is fenn volt már kb 4 éve, mikor eljöttünk. Így én ezért raktam fel itt is olyat, és semmi gondom vele.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#64979) Sándor -P20-


Sándor -P20-
senior tag

Mai gány...

Gyors szükségmegoldás.
Az idő, és a költségvetés most csak ezt engedi.
A falon egy bosch 150L-es csoda lóg. [link]
Ezt a bojlert csak sufnituningereknek ajánlom.
Német ipar eme gyöngyszeme, a kifolyó csonkba beépített bukócső, és a rögzítő csonk között nem tömített.
A flexi cső tömítése a bukócső alsó peremére zár. A szivárgás (folyás) pedig a bukócső záró felülete, és a menetes csonk között volt, ahol már csak a fexicső menete van.
Némi extra tömítőanyag a hollandi alá megoldotta a problémát....

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#64980) lemmy71 válasza Sándor -P20- (#64979) üzenetére


lemmy71
őstag

+1 :D
Mi az ott a tolózár után, nemtán egy fagycsap van a falon :DD Ha meguntad a bojlert ne dobd ki, van itt egy fórumtárs aki ilyenre pályázik, igaz nem vízmelegítés céljából :N Nemrégen láttam egy hasonló bekötést, igaz az egy konyha volt és ott a delikvens haka csővel dolgozott a csempe felett :O

(#64981) Sándor -P20- válasza lemmy71 (#64980) üzenetére


Sándor -P20-
senior tag

Fagytalanító.... Majdnem jó megoldás. :D
Washing machine water input connection... :DD
A bojler sajnos jó ideig maradni fog a jelen állás szerint. :((
Az egyik munkahelyem megszűnt, és ezt sajnos erősen megérzi a büdzsé...

[ Szerkesztve ]

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

(#64982) emre válasza Sándor -P20- (#64979) üzenetére


emre
veterán

Nem gány, de én inkább a fugába fúrtam nem a csempébe. :)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#64983) lemmy71 válasza emre (#64982) üzenetére


lemmy71
őstag

Nekem is szemet szúrt egyből a csőbilincs, csak azért nem említettem mert a képről úgy nézett ki mint ami öntapis vagy ragasztott :D

(#64984) HUN_Szuh


HUN_Szuh
tag

Sziasztok!

A gépem moddingolásának az utolsó részénél tartok és megvagyok lőve.. szükségem lenne olyan rács szerű lemezre, mint amit a cooler master gépházak szoktak használni:

Ha vlkinek van ötlete,h hol lehet ilyet venni v mivel lehetne pótolni annak előre is köszi.
Már ott tartok h ikás irodai kukára is gondoltam mint alternatíva, illetve a h500p rácsos előlapjára. Perforált lemezből sajnos nem nagyon van ilyen méretű (RV 2-3).

Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

(#64985) F.E.K.. válasza HUN_Szuh (#64984) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Itt nézz körül szerintem:

[5,25 előlap]

[hátlaphoz is van]

Meg sokminden mást is lehet találni az ilyen helyeken ;)

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#64986) HUN_Szuh válasza F.E.K.. (#64985) üzenetére


HUN_Szuh
tag

Nem tudom megnyitni a linkeket :D

Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

(#64987) F.E.K.. válasza HUN_Szuh (#64986) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Ó.
Pill

[link1]

[link2]

(Alkalmazásból másoltam, elnézést)

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#64988) HUN_Szuh válasza F.E.K.. (#64985) üzenetére


HUN_Szuh
tag

*szerk.. megoldottam, látom a linket. Nem lenne ez rossz, de a problémay h nagy felületre kéne:

Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

(#64989) hegegabi80 válasza HUN_Szuh (#64984) üzenetére


hegegabi80
addikt

Szerintem perforált lemez kell neked. Nagyon sok féle lyuk osztással és mintával kapható, esetleg méretre vagy leeső darabok stb.

(#64990) HUN_Szuh válasza hegegabi80 (#64989) üzenetére


HUN_Szuh
tag

Igen, az lenne a legegyszerűbb. Mintára 2 opció volt.. az egyik a kör a másik a méhsejt (honycomb). Az utóbbiból nagyon kevés van és fogalmam sincs, hogyan is kell számolni a lyukakat. A kör mintázatúra találtam számítási módot és a leginkább az RV 2-3 felelne meg, viszont ilyen nem nagyon létezik. A légáteresztés és a kinézett végett nem mind1. Arról nem is besélszve, h nekem úgy 1/3 nm kéne és ezeket 2nm es táblákban árulják.

Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

(#64991) hegegabi80 válasza HUN_Szuh (#64990) üzenetére


hegegabi80
addikt

Nos az lehet, hogy ami neked a legjobb lenne, pont abból nem fogsz kapni.
Elmész egy vasudvarba, és ott vágnak neked méretre is. Legalább is nálunk van ilyen, és pedig nem egy hú de nagy város stb.
Vagy még a másik lehetőség, valakit megbízni 3D nyomtatással. Apró van is egy srác, aki csinál ventirácsot, de nem túl nagy a max mérete. Vagy keresel valami céget.
Esetleg még plexi lapot veszel és akkor magadnak perforálod, majd fested.

(#64992) #33253120 válasza emre (#64982) üzenetére


#33253120
törölt tag

Én pl rászoktam, hogy amit lehet csak csempébe fúrok. Régebben csak kétélű lapkás hegyek voltak, azok meg a fugában csúnyán el tudták repeszteni mindkét csempét. :)
De legjobban a gipszkartonra ragasztott csempét utálom fúrni. :)

(#64993) #10034944 válasza HUN_Szuh (#64990) üzenetére


#10034944
törölt tag

Látványos lenne, de szerintem haszontalan, én kihagynám. Ventilátor méretétől függően vannak porszűrök, pl.: [link]

[ Szerkesztve ]

(#64994) taky023


taky023
tag

Sziasztok!

A csatolt fotón látható kültéri bicajbeállót szeretném elkészíteni (dimenziók centiméterben).

Csak oldalfal, illetve tető kellene, hátfal adott (betonkerítés), elöl nyitott lenne (az autóm takarja).

Nem vagyok ezermester, a barkácsoláshoz sem értek, de kitartó vagyok és gyorsan, szívesen tanulok.

A kérdésem az lenne, hogy miként lehetne a felvázolt ötletemet a legegyszerűbben, legolcsóbban kivitelezni?

Köszi szépen előre is! :)

(#64995) taky023


taky023
tag

[kép]

Bocsi, valamiért nem sikerült az eredeti posztba beilleszteni a fotót.

[ Szerkesztve ]

(#64996) HUN_Szuh válasza #10034944 (#64993) üzenetére


HUN_Szuh
tag

Így igaz. Ez csak a látványról szól már; és amúgy nem ventire lesz szerelve.

Ha hirtelen összedőlne az internet és csak egy oldal maradna, azon az állna, hogy vissza a pornóval!

(#64997) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

Sziasztok.

Adott egy NVR alaplap. Olyan problémám van vele, hogy a gyári ráragasztott/pasztázott heatsink/süni szerintem kicsinek bizonyul az eszköz elhelyezése miatt (alulról fűti egy beltéri egység. Így szeretném cserélni, vagy nagyobb sünit tenni a kisebbre. Milyen megoldásokkal operálhatok?


"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#64998) lemmy71 válasza taky023 (#64995) üzenetére


lemmy71
őstag

5X5 -s riglifából jó vázat tudsz készíteni. Ahhoz csak egy rókafarkú fűrész kell és egy csavarbehajtó a [sarokvasakhoz].
Az oldalát és a tetejét burkolhatod polikarbonáttal.

(#64999) Barret001 válasza Tothgera30 (#64997) üzenetére


Barret001
addikt

Üzem meleg állapotban távolítsd el a hűtőt,és tegyél rá nagyobbat! Amennyiben nem megy,lehet gondolkozni ráépítésben. De minél nagyobb felületen érintkezzen a két elem.

(#65000) rwin5


rwin5
őstag

Üdv!

Belső falat festek, sima fehérrel.

Eddig Hérát vettem, de eléggé elszállt az ára.

Tud valaki esetleg ajánlani hasonló jó fedőképességűt? 1x próbálkoztam valami no-nameval és vagy 4x át kellett kenni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.