- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Digitális Állampolgárság Program
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Radnix #78770 üzenetére
Jah bocs, nem paraszt hangvétel akart lenni.)
Igazából rossz hsz-re is válaszoltam, mert mobilról írtam és kétbalkezem van. Na szóval az általad linkelt cikkben foglaltakra gondoltam.
Igen, azt írja hogy "Flexible Dieting follows the belief that there are no miracle weight loss foods. No good or bad foods, just macro ratios."Biztos van olyan ember akinek tök mindegy milyen ch-t visz be és jól hasznosítja, de a többség nem ilyen szerencsés.
A csirkerizs meg igenis jó dolog, én már több éve tolom és még mindig nem untam meg – amúgy ezt a témát is lehet elég sokáig variálni.
Az a hamburgeres példa azért durva, mert abban van cukor is, meg mindenféle adalékanyag.
Az idetévedő újonc srác meg azt fogja hinni, bátran lehet szemetet is enni.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!