-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
Viszont azt vedd figyelembe, hogy amit ő a doppinggal elér, bizony csak azzal is fogja megtartani. Te és én ha nem edzünk egy hónapig sem fogunk úgy ki nézni mint a szar, ha a kaját hozzáigazítjuk. És akkor vegyük figyelembe, hogy aki naturál annak (legalább is nekem) az elsődleges szempont pont az egészségmegőrzés és a szellemi valamint fizikai összhang. Én pont leszarom, ha valaki szezonban marha faszán néz ki. Én egész évben marha faszán nézek ki és még sosem nyúltam doppinghoz. Tudom mik a határaim, és még 5-6 év után is bőven van hova fejlődnöm, a részletekben jócskán el lehet merülni. Az izomérettségemet is irigylik a teremben, na meg gondolom a kitartásomat is, mert én szilveszterkor sem hagytam ki az edzést, és nem ittam egy kortyot sem, mert nem kívántam. Viszont nem is rinyálok sose, hogy edzeni kell, meg meleg van, meg anyám kínja miféle buzi szövegeket hallani manapság a teremben.
Ragozhatnám még de a lényeg, hogy el kell döntened mi a cél, ehhez milyen eszközöket vagy hajlandó bevetni. Nem mellesleg olyan szánalmas teljesítményű doppingoló balfaszok vannak, hogy az valami nevetséges! Mikor valaki doppingol és úgy nyom 85 kilósan 125 kilót fekve egy versenyen, és mikor végignézel a súlykorlátos kategóriákon egy versenyen és azt látod, hogy a legtöbben úgy néznek ki, mintha én nem edzenék fél évig, na az vicc! Közben tele vannak.
A sok agyatlan barom teszi tönkre az erősportokat és járatják le, a színvonal meg veri a padlót. A doppingnak is megvan a helye, de nem két hét alatt kell kurva jónak lenni, nem is várja el senki.Samsung S23 Ultra 5G
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Le Mans Ultimate
- Automata kávégépek
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest