-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #21185 üzenetére
Vannak gyenge pillanataim szerencsére kevés. Ma vízzel nyomtam le a csirkerizst (betöltős nap).
Ha véletlen elutazom első dolog megszervezni a kajálást. Nyomom a zöldséget, alig iszom alkoholt, szinte semmi édesség, nincsenek káros szenvedélyeim. Sokat olvastam utána, variáltam az edzéseket, folyamatosan dolgozom az agy-izom kapcsolaton, szabályosságon. Igyekszem szellemileg és fizikailag is a maximumot kisajtolni a testemből.Aztán jön koxjózsi, télen szarik az egészbe, edzeget közben megy a mákosbejgli disznótorossal, szezonban elkezdi a kúrát, aztán pár hónap munkával olyan formát virít amit én az életben nem fogok. Soha nem foglalkozik agy-izom kapcsolattal meg egyéb szarságokkal, nyomja a vasat, mert jön az erő folyamatosan.
Persze tudom, nem kell mondani. A beletett munkának van értéke, meg a külső nem számít (ami magában vicc egy testkompozíció esztétika sportnál). Csak néha rámjön a hiszti.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Óvodások homokozója
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autóhifi
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest