- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
persil #180532 üzenetére
szerintem csirkemellnél két alap előkészítés van. Ha megcsinálod onnan nehéz elrontani.
Az egyik a brine. Sós, cukros vízben a hütőben van 10-12ht. Utána leöntöd róla, sima vizzel lemosod fűszerezed. Nem vagyok kontakgrilles de ott kb ~150Cre raknám azt még minden olaj bírja és mehet. Izés szerint 5-8perc oldalanként.
Másik, hogy fűszeres olajban pácolod hűtőben 10h+t és utána dobod a grillre.Ha nagyon fűszer antitalentum vagy akkor vannak csirkepácok/fűszerek is. pl ez kellemesen pikáns[link] de sokaknak a curry jön be feleségem a mézes mustárosért van oda és persze ha grill akkor BBQ alap.
Ahoz tehetség kell, hogy száraz/poros legyen de ha mégis sikerült akkor a végén a grillen rajk rá tejfölt/görög joghurtot ami van. Ugyanez igaz akkor is ha túlfűszerezted.
szerk: szigorú szvsz ez is izlések pofonok és biztos vagyok benne hogy még kiscsillió modon jól el lehet készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest