- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CPU-im eddig
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz HUTCHDB #175577 üzenetére
Nem arra céloztam, hogy illegális, tiltott dolgok lennének benne. Olyan ez, mintha a fájdalommal jelezné a szervezeted, hogy fáj a fogad, de ahelyett, hogy elmennél fogorvoshoz, inkább bevennél egy fájdalomcsillapítót (ami szintén nem tiltott szer).
Leírtad, hogy "számtalan olyan eset fordult már elő velem, hogy fáradtan érkeztem az edzésre". Erre én azt válaszoltam, hogy hasznosabb lenne a szervezet jeleivel foglalkozni, mint hogy stimulánsokkal elnyomjuk azokat, főleg hobbi szinten. Az ég adta világon semmi nem múlik azon, ha kimarad pár edzés, cserébe kipiheni magát a szervezet.
Aelod:
Igen, pont erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szólánc.
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)