- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
HUTCHDB #175577 üzenetére
Nem arra céloztam, hogy illegális, tiltott dolgok lennének benne. Olyan ez, mintha a fájdalommal jelezné a szervezeted, hogy fáj a fogad, de ahelyett, hogy elmennél fogorvoshoz, inkább bevennél egy fájdalomcsillapítót (ami szintén nem tiltott szer).
Leírtad, hogy "számtalan olyan eset fordult már elő velem, hogy fáradtan érkeztem az edzésre". Erre én azt válaszoltam, hogy hasznosabb lenne a szervezet jeleivel foglalkozni, mint hogy stimulánsokkal elnyomjuk azokat, főleg hobbi szinten. Az ég adta világon semmi nem múlik azon, ha kimarad pár edzés, cserébe kipiheni magát a szervezet.
Aelod:
Igen, pont erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest