- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aelod #146588 üzenetére
A kutatások is alapvetően annak tartják, de én is az intermittent fasting-ot nyomom 8/16-os felbontásban már jó pár hónapja. Első kaja 10, utolsó 18h-ig letudva.
Mint tudjuk, egy módszer akkor hatékony, ha neked beválik, a többi ezer random jancsi meg nem érdekes. Nekem azért jó ez, mert így megállom az esti összevissza zabálós mókát, ettől függetlenül tudom, hogy nem ettől lesz az irányítószámom 1211.Már egy hete nem tudok kijönni a légkondis betegségből, este alig bírtam elaludni, mert percenként kellett köhögni. Délután irány a doki. Ha kigyomlálja belőlem ezt a szart, akkor esküszöm, reggelente ismét tisztességesen nyomom majd az edzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest