Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aelod #146588 üzenetére
A kutatások is alapvetően annak tartják, de én is az intermittent fasting-ot nyomom 8/16-os felbontásban már jó pár hónapja. Első kaja 10, utolsó 18h-ig letudva.
Mint tudjuk, egy módszer akkor hatékony, ha neked beválik, a többi ezer random jancsi meg nem érdekes. Nekem azért jó ez, mert így megállom az esti összevissza zabálós mókát, ettől függetlenül tudom, hogy nem ettől lesz az irányítószámom 1211.Már egy hete nem tudok kijönni a légkondis betegségből, este alig bírtam elaludni, mert percenként kellett köhögni. Délután irány a doki. Ha kigyomlálja belőlem ezt a szart, akkor esküszöm, reggelente ismét tisztességesen nyomom majd az edzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Futás, futópályák
- Politika
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest