Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Ez hülyeség. Legalábbis csak a saját nevedben beszélj.
Eddig aki nőhöz szerencsém volt, egyiket sem érdekelte, hogy mennyire vagyok izmos.
140 kilósan is szép barátnőm volt, pedig akkor folytam ki a ruhából.Sőt, mikor a legutolsónak mondtam, hogy szeretnék felpakolni még vagy 10 kilót és levinni a testzsírt 10-12%-ra, akkor kifejezetten nem tetszett neki.
de pl. nekem soha nem lesz kockahasam. Mert ha meg is lesz az izomdefiníció és a testzsírszázalék hozzá, akkor még mindig ott lesz a derekamon a bőrfölösleg, ami a haskerületem 140 centiről 80cm-ra csökkenéséből maradt.
És nincs az luxusmodell, akinek a két szép szeméért én kés alá fekszek, pedig 3-4 kiló bőrt nincs semmi más, ami képes eltüntetni.Én mióta edzek, nem láttak szabadtéren póló nélkül (csak horgászatkor 40 fokban a tóparton a 3 gyerekes családanyák).
Ennyit arról, hogy mennyire érdekel a mások véleménye arról, hogy néz ki a testem.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest