Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73269) totron válasza falabu88 (#73257) üzenetére


totron
addikt

A neutrálisnak vannak árnyalatai, a simán neutrális lábbal is természetszerűleg külső talpélre érkezel, de amelyiknél azt látod, hogy "neutrális/szupinációs" az már egy másik történet és nem csereszabatos a csak neutrálissal. Lúdtalpasak ezt kifejezetten megjegyzik/tudják, de neutrális lábúként is szét tudja cseszni a térdet/tovább tudja rontani egy hibás választás. Hibás választásnak minősül az említett árnyalatnyi különbség is. Ki fog ütközni, ha nem jó: nem mindegy, hogy enyhén szupinációs vagy, vagy mezei neutrális. Inkább előbb járd körül, mint utóbb ugorjon ki, akkor már a cipőt sem tudod visszaküldeni. Webáruházanként eltérő fogalmazás/besorolás fordulhat elő, érdemes személyesen levadászni, térdproblémával meg főleg. Ne elégedj meg egy kompromisszumossal, hogy majd bejáratod - ilyen esetben inkább a cipő járat szét téged. Nem feltétlenül rövid a megtalálás folyamata.

Aszfaltra a keményet felejtsd el, nem rongyrázás ha magasabb ütéscsillapítással bíró cipőt választasz. De leginkább terepen fuss, terepre való cipővel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.