Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31017) bkercso válasza .DLL (#31015) üzenetére


bkercso
nagyúr

Grat, nagyon jól választottál szerintem!
Figyi, a Momentben ez az USB vevő van, win és linux alatt P&P, nem kell driver, és aszinkron DAC-kal nem olyan nagy gond a jittere, én a munkahelyemen erről etetem a Momentet. :)

A leégéstől ne félj, nálam járt javításon, és ugyan javíthatatlan volt (képzelheted, ha az IC-tok kettérepedt, mennyi maradt a NYÁK-ból :D ), de kiderült, hogy meg is rázta a tulaját, vagyis az lehetett, ami vacak asztaligéptápoknál szokott: a rossz földelés miatt a félhálózat (115VAC) kiült a házra, ami a hifin keresztül földelődött...

A gyanta szórt kapacitása ezen a frekin sok lehet, elképzelhető, hogy digit áthallást csinál. Le lehet mosni NYÁK-tisztítóval (kérdezz rá a boltban, nem emlékszem a típusára. Megnéztem az összetételét és azóta kikeverem, ha kell. :D )
De hosszabb távon ez szerintem nem lesz nagyobb gond.

Vodkaboyy22: A bölcsész-fizikus gólyatáborban a szervezők meg sajátállapotnak hívták ugyan ezt. Legalább ennyi megmaradt nekik kvantummechanikából... ;)

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.