Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    Conjuring 3:

    Az utóbbi hetek borzalmas horrorjai után (Army of Dead, Spiral) végre kellemesen csalódtam! Ugyan a sztori most kicsit gyengébb, mint az első 2-ben, de a majd 2 órás játékidőben bőven volt idejük szépen felépítgetni a Conjuring szériára jellemző nyomasztó atmoszférát, ami egészen a film utolsó negyedéig masszívan jelen is van. Vera Farmiga és Patrick Wilson duója még mindig remekel, kiváltképp Farmiga, aki elképesztő módon képes uralni a vásznat, komolyan, a hideg kiráz a tekintetétől :D (Wilsonnak meg a frizurájától :D )
    A nyomasztó hangulat megvan, a párbeszédek érdekesek, sőt néha elég furcsa humora van a filmnek, de jól áll neki. És kell is, mert most nincs film közbeni pár perces pihenő, mint a 2. részben, amikor Ed Warren nekiáll Elvist énekelni, hanem végig benn tart a feszültség.
    Én mindössze a fentebb említett utolsó negyeddel nem vagyok teljesen kibékülve, mert ott szerintem lehetett volna bátrabb is a film.

    Nincs annyira összerakva, mint a 2, és nem annyira félelmetes, mint az Annabelle 2, de simán odarakható a jól sikerült részek mellé.

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés