Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #144899 üzenetére
nem véletlenül kapta az oscart rá...
-
RetepNyaraB
veterán
Rém szórakoztató és megrázó egyben. Ritka elegy, rendkívüli Anthony Hopkinsszal. Simán tízes, nincs mivel kötekedni.
-
gyuromoj
veterán
Az Amazon már dolgozik is A holnap háborúja folytatásán, amibe minden fontosabb közreműködő visszatérne
Most néztem meg, hát eléggé érdekes döntés... tudom a pénz miatt, de akkor is. -
Miklós315
aktív tag
Nagyon kedves, földhözragadtan emberi film barátságról, családról, életről két hősünk hullámzó viszonyára fókuszálva.
Tetszett a humora, a zenéi, meg hogy hajlamos enyhén szürreális epizódokat becsempészni a cselekménybe. Természetesnek hat és a "szerzői hangulata" felüdülést jelent az utóbbi időkben látott tömegtermékekhez képest.
Ajánlom.#értékelés
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #144891 üzenetére
ja, érdekes amúgy, mert a konyhában ott volt a jar mosogatószer, frosch (?) tisztítószer, liladobozos margarin meg csomó olyan termék, ami itthon ismerős... (+hajdu bojler, kotyogó kávéfőző, stb) ja és a kisbót polcai is mind ismerős termékkel voltak megrakva
a díszlettervezőnek a budapesti részre simán adok egy 5*-ot... a sör volt egyedül fura, azt nem is nézegettem vissza (hirtelen azt hittem, hogy valami palackos cseh sör lesz) ...amikor menekültek, akkor meg az eléjük kerülő furgon oldalán: "kelemen és fia építőipari kft" telefonszámnak meg 06 38 420-9510 / 420-5147
...kamucég-kamuszám, de simán hihető egy ilyen kocsi hétköznapokon az utcán (ilyen tekintetben a magyarországi rész szerintem nagyon profin meg lett csinálva)
-
Miklós315
aktív tag
Black Widow
Mainstream-napok, újabb "gyöngyszem"...
Yelena beszólásai jók, Guard szentimentalizmusa oldja kicsit a lapos, bugyuta írású sztorit (eléggé érdektelen, és valljuk be: rossz időzítésű - ), a zene jellegtelen, de legalább tolakodó, a látvány sem nyűgözött le (az operatőr egy sor filmen dolgozott, amiknél nem volt gondom, de itt kapkodónak éreztem az egész kameramunkát és fura, nem előnyös szögeket is használt, továbbá a koreográfiák sem valami "nagy hűhák", szóval nem tudott megnyerni ez az egész hacacáré).ezt Natasha méltatlanul semmilyen "elbúcsúztatása" is igazolja, ott van, mert muszáj, de púp a film hátára
A félmondatos történetet túl sok akcióval akarták kitölteni, de miközben túl megalomán az egész, egyszerűen kisstílű és elnagyolt-vázlatos a cselekmény és a tét sem érződik.
Az Ant-Man1, a TGotG2 vagy a Black Panther szintjére helyezem: közepesnél gyengébb, felesleges epizód.#értékelés
-
paatrick
őstag
Megnéztem én is a Fekete özvegyet. Hát jól megkaptuk feleim
Szegény Viktorunk megnézi a filmet és elszörnyed. Vidéki Magyarországon random niggák vacsoráznak a helyi büfében miközben szemben egy csóri roma javítja a legújabb bmw-t, majd megérkezik hozzá az asszony az afrohajú félvér lányával. Romagyerekek is a köves placcon fociznak, világítás nincs. Hát ezért építjük a sok stadiont hogy így lejárassanak minket?
A film elég egyszer nézős lett, főleg amiatt hogy a gonosz szereplő teljesen súlytalan. Nekem mondjuk a szovjet kapitány bejött
pedig az elején baromi idegesítő karakter volt amíg fel nem vette a ruhát.
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #144886 üzenetére
, milyen véget akarsz még? Fél óra dialógot a semmiről, mint sok más filmben?Megölték a szörnyet -
Üdv!
A minap néztem a Hang nélkül 2-t.
Egyszercsak vége lett a filmnek. Most nem értem, jön valami harmadik folytatás? Vagy ez így hogy?
Mert érdekes volt, de így, h semmi vége nem lett, ez bosszantó. :/ -
oriic
HÁZIGAZDA
"Budapesten konkretan akkor mi is volt az a nagy dolog amit a korabbi filmekben Natasha es Clint mindig emlegetett?"
Pedig elég egyértelmű szerintem. Amikor korábban Reykov-ra vadásztak, akkor nem csak az ő embereivel, hanem a magyar kommandósokkal is harcoltak, erre volt az utalás már korábban. (Metrónál a búvóhelyen mondja is Natasha, hogy ott kellett várniuk) Technikailag Hawkeye cameo volt, hiszen a hangját hallottuk meg a képét láttuk a végén. -
JSaN
addikt
válasz
k-adi #144877 üzenetére
Tegnap lattam en is, kb hasonlo a velemenyem mint amit le irtal. Kicist tobbre szamitottam, vagy nem igy ahogy meg csinaltak.
Budapesten konkretan akkor mi is volt az a nagy dolog amit a korabbi filmekben Natasha es Clint mindig emlegetett? En egy hawkeye cameora szamitottam minimum. Ehhez kepest csak elment fel vette a hugat meg volt egy latvanyos uldozes. Mondjuk amikor fel robbant a kocsi es pont be esett a metro aluljaroba az tetszett de csak ismeros helyszin miatt. A csaladi vacsora meg a boss duma volt kicsit sok. -
mephi666
nagyúr
válasz
k-adi #144877 üzenetére
ha tudod, nézd meg újra alaposan a budapesti albi berendezését: amikor Natiék elkezdik a harcot, el van dőlve a jar mosogatószeres doboz, majd miután megbékélnek, szépen áll ugyanott meg a margarinos doboz is szerintem utólag került oda... nekem tetszett a berendezés, de eléggé olyan, mintha a 30évvel ezelőtti színvonalat vették volna alapnak, megfejelve pár lapostévével
-
k-adi
nagyúr
válasz
oriic #144783 üzenetére
Fekete Özvegy
Black Widow
2021Szerintem meg ritka lusta írás lett ez is. A captain bree után ez a 2. legpocsékabb film talán
A legtöbb jelenetben a fizika itt se létezik, rengeteg cringy párbeszéd van, az a pár bp-i jelenet se egy nagy durranás de persze jó látni a fővárost.. aminek a nevén is poénkodnak egy sort. Onnan lehet tudni, hogy a film szar, hogy sokkal érdekesebb a húga, mint maga Natasha aki a főszereplő. Már látszik rajta a megfáradtság, meg hogy ráunt a karakterre. Sokszor volt olyan feje, hogy "jó-jó eljátszom mert kell, de legyek már túl rajta". A zene is olyan semmilyen, egyedül a végén csendül fel az ikonikus dallam. Ami a legnagyobb fájdalmam, hogy amennyire behirdették az akciós jeleneteket, alig van köztük értékelhető, nagyon elmaradt a zúzás.. apropó, ha már zúzás, megint eljátsszák hogy N halhatatlan, miközben ő nem demigod csak sima halandó, mégis mikor kizuhan pesten, olyan simán érkezik a pocsolyába, hogy azt bármilyen akcióhős/kommandós megirigyelné. A főgonosz is egy nagy nulla, még a legrosszabb bond-villain is jobb nála kb. de ez a legkevesebb. A legrosszabb aspektusa a filmnek egyértelműen a ruszki kapitány és a szarul megírt szövegei, poénjai.. -
proci985
MODERÁTOR
Cannibal Apocalypse (1980)
Elfogadhato megvalositas, a forgatokonyviro koncepcioja a vietnami PTSD x kannibalfilm vonalon amennyire fura, annyira konzekvensen megy vegig. Imadom ahogy tobb kulonbozo keparanyt is hasznal, bar par jelenetnel nem az igazi a felvetelek osszevagasa. A szineszek foleg olaszok, de elfogadhatoak.
Furcsa, de meglepoen jol mukodik. Inyenceknek erdekes lehet. 5/10.
Double team (1997)
A 90es evek kvintesszenciaja, maximumra jaratott akcioval, annak alafekvo sztorival, zsenialis diszletekkel es ruhakkal es tulzasba vitt akciojelenetekkel. A sztorit igazabol nem nagyon tudtam mindig kovetni (es ez nem az en hibam volt), viszont az akciojelenetek siman az Archer vagy a John Wick szintjen mozognak. es Rodman kb arra van, hogy szornyu szovicceket szorjon, kb mint Schwarzenegger a Batman and Robinban.Kepzeld el a Zoolandert, 007et es a John Wicket, amiben egy ponton (light spoiler)
. Az Archerben nem csinaltak ennyire extrem jelenetet, itt pedig elo filmben osszejon.tigrisek tamadnak mindenkire egy aknamezon egy kolosszeumban realisan 5 / 10, egyebkent viszont ez a tokeletes fuzio John Woo es Holywood kozott. Rodman es JCVD teljesen realisan kapta meg a Razziet a filmert, ugyanakkor auteur filmkent nezve ez egy csoda. Ha imadod a tultolt akciofilmeket, persze. Egyebkent keruld
.
#értékelés
-
Peterhappy
őstag
válasz
#42308056 #144867 üzenetére
A könyv nálam az év csalódása, épp úgy két hónapja olvastam. A filmet nagyon szeretem, azt hittem a könyv még azon is túl tehet, hát nem. Mármint nagyon nem.
Bár nekem gyanús, hogy a fordítás se sikerült valami jól (az angol változathoz pedig én kevés voltam/vagyok).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #144866 üzenetére
A robbanás után volt a jelenet,
hogy az omega vére egyesült TC-vel (korábban ugye az alfa vére került bele, lehet a változás miatt került vissza korábbra), a kérdés, hogy ezzel ő lett ez az omega, meg hogy hozzák vissza így a dögöket. A film végén ugye arról volt már szó, hogy ellenállás nélkül harcolnak a csapatok. De Párizsban meg egyből meghaltak a kitöréstől a dögök, szóval most a világon maradtak vajon lények vagy sem? Nyilván ez csak felesleges agyalás a részemről, simán ki lehet hozni egy folytatást.
-
válasz
oriic #144856 üzenetére
alapsztori:
el kell pusztítani a nagymama anyatüskést, de csak a covid-19 tüskefehérje képes erre, ezért egy űrhajóst (és egy gyereket (az úrhajós zabigyereke), aki elbújt az űrhajón a kutyájával) c-19 pozitív tünetekkel küldenek a bolygóra. de a visszaútra csak egy ember vagy egy kutya+gyerek jöhet a kevés minden miatt. War of Spikes (part 1 persze ez is). Part 2: gondok a hazaúton, esetleg egy Alien v. Predator is elbújt a hajón. stb.
Szerk.: bocs a többi hsz.-t csak sajátom megírása után olvastam, War of T.-hoz írtam. -
-
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #144855 üzenetére
igen, ott még nem is kapcsoltam ki, bár elég mélyet vágott már bennem
de utána.. szóval az, amikor valaki minden magyarázat nélkül egy lakásban már bent van. de mindezt ráadásul pillanatok alatt.. értem én, hogy kibszottul pörögnie kell a film tempójának, mert aztán rohadtul rohanunk, nincs idő magyarázásra ma már a filmekben, ez nem a 90-es évek már.. de, akkor is
ezt a jelenséget gyűlöltem már a the strangers végén is.. amikor ott volt a zárt ház, ami a csaj menedéke volt ugye végig és mégis, csak úgy egyszer csak ott termett bent a szobában az a 3 díszfasz..
ezeket én elég nehéz viselem sajnos. a nem hihetőséget, a faék irracionalitásokat egy filmben. nekem ehhez egyszerűen nincs türelmem, nem hogy azonosulni nem tudok vele, csak felbassza az agyamat. vagy ma már azt sem, egyszerűen fogom és offszóval ez a három pont egymás után már sok volt nálam ebben a szépséges alkotásban is.
kár érte amúgy, mert voltak benne pl jól sikerült képek. ránézésre nem tűnt gagyi filmnek -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
oriic #144856 üzenetére
Biztos hogy lesz, hihetetlen pénzt költöttek a marketingre.
Németeknél alien tároló dobozt tettek le őrökkel valami téren.
Japánoknál valódi (élethű, mozgó) lekötözött alient vittek teherautón körbe a városban.
Ja és Amazon a megjelenés előtt Tomorow War mintás dobozokban küldte ki a csomagokat USA-ban. -
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #144851 üzenetére
Amikor a fiát megcsapták, nehezen fogta vissza magát... később lesz is rá magyarázat, hogy miért ez a "senki" álca része volt, hogy full unalmas, hétköznapi életet élt... aki tudta, hogy ki ő, az fosott rendesen, mint John Wicktől... nem rossz film amúgy sör+popcorn mellé... számomra egy fast&furious-tól szórakoztatóbb is
Tegnap újráztam az edge of tomorrow-t:
Ez korrekt film és logikailag teljesen rendben... lefektetnek egy viszonylag egyszerű szabályrendszert, amihez végig tartják magukat, ezért nehéz bele kötni is... nem akarják bonyolítani és túlmagyarázni, hogy aztán a készítők is elveszítsék a fonalat, majd darabjaira hulljon az egész... ez tényleg megérdemli a folytatást -
Tibiajax
nagyúr
válasz
radi8tor #144850 üzenetére
info ez is. aki épp készül rá, csak h mit várjon, kb.
nálam ennyit bírt ki a szentem. kritikát ezért nem, pár szót éppen lehetne írni, de inkább a lényeget írtam le, aztán.. ennyi
tudod mit, írok. mert még a végén törlöd ezeket a hszeimet is1. amikor egy pizzásdobozzal támasztanak ki egy 100kilós garázsajtót
2. amikor a betörők a házadban megütik ököllel a fiadat, az apa reakciója pedig: 'Héé.' - és szomorú arcot vág.
3. amikor egy mondattól mégis bepipul a főhősünk és 2db perc alatt megtalálja az elkövetőket a nagyvárosban és még egy pillanat múlva már a lakásban bent van. csak úgy..akkor Tibi sajnos megfogja a távvezérlőt, és megnyomja a stop-gombot, megköszönve a lehetőséget..
mert a többi inennstől már nem érdekes. bármi legyen is az
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest