- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
gbors
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
Igen. DE az jóval "földhözragadtabb" és persze jobban átlátható a helyzet:
egy család apa, anya és gyerek, a gyereknek szívátültetésre lenne szüksége, az apa a teljesállású munkahelyét - amivel teljes biztosítás jár - elveszíti és csak félállásban foglalkoztatják ami csökkentett TB szolgáltatást jelent. Ezen kattan be. Bizonyos szinten ott a főszereplők jobb helyzetben vannak mint itt a nő aki egyedül nevelte a gyerekét. -
liszi70
nagyúr
-
Miklós315
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
stellaz
veterán
-
Redneck
nagyúr
Általában így van ez az északi filmekkel, és az amerikai verziók rendre gyengébben sikerülnek. Ennek most adunk egy esélyt, mert McAvoy és Davies elég jól mozgott a trailerben.
Grave_444:
Az egyből leesett, hogy nem ez a film lesz a vidámság netovábbja, de szeretjük a jó thrillereket. -
genndy
addikt
A második bekezdésedre is van válasz a könyvben, sajnos ez a rész is kimaradt a filmből (vagy leforgatták de kivágták, már nem emlékszem):
A végén amikor Ripley már egyedül van ès szedi össze a cuccokat a meneküléshez nyöszörgést hall valahonnan, és egy padló alatti szervizkamrában megtalálja Dallast. Még él, az alien nem ette meg, hanem beszőtte egyfaja bábba. És van ott egy másik gubó is, ami már kezd is hasonlítani egy tojásra, na az volt Brett. És amikor Asht kihallgatják, ő is mondja hogy annnyira tökéletes organizmus, hogy egy példány is tud kolóniát alapítani, persze ha van elég gazdatest.
Szóval valószínűleg Brettből vagy Dallasból lett volna ‘királynőtojás’, az alien elkapta volna a következő áldozatot (ez pont ugye Ripley lett volna; esetleg Jones
) és belőle már királynő kelt volna ki. -
Bad Pritt
félisten
Romulus:
a Covenant lényei teljesen eltérnek, azokat David amolyan reverse engineering módon hozta létre, viszont a Romulusban látott Navarro alien sem egyezik teljesen az első film szörnyével: ott ilyen reptilián vedléses nökevedés volt, itt viszont bebábozódott és úgy fejlődött ki nagyon gyorsan. A film végén látott hibrid szintén egy kicsi tojásformájú bábból bújt elő, szóval szerintem egyértelmű, hogy emberi kísérletek eredményei az itteni példányok, nem csak az Alien fedélzetre hozott elszabadult lényének közvetlen utódai. -
FollowTheORI
nagyúr
Nekem is tetszett, egész mérsékelten volt csak teli idegesítő "fassággal", mai filmek között ez már nagy szó, és volt egy majdnem koherens értelmes sztori is benne elejétől végéig.

Remélem a következő mégjobb lesz.
Az biztos hogy az első két film után ez az eddigi legjobb próbálkozás, soha rosszabbat.
Remélem jót megy majd a mozikban és ad a mikiegér pénzt a következőre is.

-
gerii
addikt
Alien Romulus
A film elején a bolygón valami eszméletlen világot hoztak össze, jobb volt mint a Szárnyas fejvadász, és eszembe jutott a Dűne 2, hogy az milyen tiszta volt ehhez képest. Jelmeztervezőknek jöhet az Oscar bácsi, nekünk meg egy ilyen környezetben játszódó új film, Aliens 2 címmel!
A későbbi jelenetek, és cselekmény szerintem már túl sokat lopott az elődöktől, de maga a fiatalok sztorija, motivációja remek volt, lehetett őket sajnálni rendesen.
Az a bizonyos mesterséges személyCGI rettenete tök felesleges volt, más is lehetett volna.
A film vége meg ismét Ridley papa gusztustalan agymenését erőltette, az nem tetszett.Terhes nők/ kismamák rohadtul ne nézzék meg!
-
törölt tag
-
atee_13
őstag
-
Louro
őstag
Hááááát Chris erősen túljátszotta a szerepét. Amikor Furiosa partnerét motor után kötötték, ott is azért volt gond.
Értem, hogy feszült nő a főszereplő, de azért sokszor túl sok volt. Felnőttként a gyerekes hisztije, hogy adják vissza a gyerekkorát...Nem mondom, hogy rossz film, mert jó film, de azért nekem kicsit tiszta is volt a korábbi Mad Max-ekhez képest. (Pl. az elején hófehér fátyol Dementus-on, majd ahogy halad a sztori, úgy lesz egyre koszosabb. Eleve koszos is lehetett volna.)
-
AD4MINATOR
nagyúr
Furiosa: Történet a Mad Maxből
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)Nem tudom mit néztél, mert nekem totál ellentétes a véleményem, de így szép az élet. Szerintem a film totál kusza volt, sok volt a céltalan öldöklés is, ami ugyan nem idegen a Mad Max világában, de itt valahogy nem mindig passzolt. Hiába jók a ruhák-díszletek-effektek és Anya Taylor-Joy ugyan ügyes valóban, de eléggé röhejes, hogy 40-50 kilósként lever mindenkit. Dementus esetén pedig nem vagyok benne biztos, hogy Chris Hemsworth volt a legjobb választás, de az való igaz, hogy a tőle telhetőt megtette ami benne van - ami ennyi.
Dementus: The question is, do you have it in you to make it epic?
No.
Ja és hiányoltam a sárgás filtert, néha túl "tiszta" volt -
cappa72
nagyúr
Hasonló véleményen vagyok (bár szerintem nálam jobb osztályzatot kapna).
Réges régen kaptam meg a könyvet, többször olvastam, és az első résznél jó volt látni, hogy igyekeznek a könyv alapján vinni a filmet.
A második résznél már több eltérés lett, illetve olyan részletek hiányoztak számomra, amitől hiányossá vált a vége.
A látvány nekem oké, nem vagyok valami mozinézős fajta. -
AD4MINATOR
nagyúr
Dűne: Második rész
Dune: Part Two (2024)Ugyanígy érzem én is, ahogy leírtad. Szép, szép, de jobban mögé nézve ez egy erős közepes. Timothée Chalamet egyáltalán nem mutatta meg színészi képességeit - ha vannak neki egyáltalán, még Zendaya és Rebecca Ferguson is lemosta - pedig előbbi sokszor kendővel, utóbbi pedig fátyollal takarja az arcát és néha
beszél - na ez az oltás Timo-nak.telepatikusan A történet is érdekes lenne meg komplex, árulás, taktikázás, vallás, politika, stb... de mivel nem sorozat ahol lenne játékidő kifejteni ezeket, ezért érezhetően le van butítva minden ilyen: mire beindulna az igazi dráma, már másik jelenet megy.
Az akció jelenetek viszont tényleg jók, azt elismerem, a látvány megvan és a díszlet, kosztümök, ruhák is korrektek, a történet univerzumához passzolók.A spice kapcsán továbbra is van pár kérdés, a
is, akék löttynél is egy WTF dehát kellett valami OP a buckalakóknak, különben negyedóra alatt vége lenne a filmnek.... de azért van jó pár vicces (a dagi főgenya aki csöveken él és kátrányban fürdik, a kopasz pszichopata aki Russell Crowe-nak képzeli magát a Gladiátorból, stb....), logikailag kérdéses akciós jelenet benne, a közelharcoknál inkább táncolnak sokszor, mint harcot imitálnak, nameg ez:féreg-lovaglás The first extractor attack, a number of Fremen attacked the Sardaukar soldiers on foot with numerous casualties. Once the ornithopter was shot down, the extractor was destroyed with long distance weapons, rendering the Fremen land attack and numerous losses pointless.
Sok hibája van a filmnek, viszont vannak értékelhető részei is, (ezért az értékelés az ami..) de a legnagyobb gond az maga a játékidő. Erre nem kell 3 óra. Bőven elég lett volna 2 is, sőt. Én értem, hogy tök jó a homokban korcsolyázó mozdulatokkal sétálni előre, legalább lehet sok meme videót készíteni belőle később tiktokra de ha kicsit is őszinték vagyunk és nem elvakult rajongóként nézzük a filmet, akkor jó pár töltelék jelenetet ki lehetne vágni a kukába és semmi nem változna az összhatáson. Szóval olyan magas pontszámot nem adnék neki, mint amivel most fut a neten, se nem masterpiece

Na talán majd a Part 3
-
myckey
veterán
-
diablo1984
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Yodamest
veterán
D&D kapcsán: tudjátok én az elfogulatlan értékszemlélet híve vagyok és igen, azt mondom azok látják jól, akik szerint ez egy jó film. Ez, hogy a színészek sem élveztèk stb. szimplán egy hibàs percepció, nem igaz. Ha valami, akkor ez a film rajongással készült, eszméletlen élvezte az egész forgatócsoport és ez látszik tajta. Nyilván nem akar több lenni, mint ami és ez is az egyik erénye. Egy stabil, szórakoztató vasárnap délutáni családi movie. 5/3.
-
Piszmaty76
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...szerintem vannak jó B-akciók manapság is, de Scott Adkins háza táján kell keresgélni
rajta nagyon látszik, hogy egy bő 10essel fiatalabb KR-nél... még 150kilósra hízva is fürgébben mozgott... bírom a fazont: a szememben ő egy kalapban van Bautista-val, aki bizonyította pl Rock-al és John Xena-val szemben, hogy színészkedni is tud... mondjuk eddig leginkább akciófilmekben láttam, de ott rendesen hozta a karakterét, Bautista meg kikacsinkat más stílusok felé is rendesen és eddig mindig megállta a helyét 
...ja és aki kb egykorú KR-el, de szerintem sokkal fittebb és jól megállja a helyét B-kategóriás zúzdákban, az Frank Grillo

-
Armandus
tag
Mert a John Wick széria az elmúlt 10 évben egyedülálló volt abban a tekintetben hogy a régi klasszikus zúzást nyújtotta. Ilyen akciófilmek manapság nem igen készülnek Hollywoodban és éppen ezért tudott a John Wick kultstátuszt szerezni. Ezek mellett szépen van fényképzeve, az akciójelenetek jól néznek ki (még ha nem kicsit agyamentek is), összességében több mint igényes a tálalás. Ha ez a széria valamikor a nyolcvanas évek végén, vagy a kilencvenes évek elején jelent volna meg, akkor mostanra elfelejtettük volna, de így, ebben a mezőnyben egy letűnt kor üde felevenítése.
-
Bad Pritt
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
"Én a Ponyvaregényért nem voltam oda soha, de a történetvezetés újszerűségét nem vitatom tőle"
Már Tarantino első filmje, a Reservoir Dogs (1992) (Kutyaszorítóban) is ilyen volt, csak gondolom anno nem értette senki.
Ahogy a Ponyvaregényt se amikor kijött, csak valamivel utána. -
lemmy9
őstag
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Szerintem a Thanos-os korszak jól rezonált a nézőkkel, meg is volt a nagy összecsapás, és kb ott be is kellett volna fejezniük az egészet. "
Én is így érzem... volt nagy epikus harc a bosszúállókkal, stb. happy end, hello szia.Inkább lenne most már valami erősebb DC univerzum építés az jobban tetszene, de ők csak botladoznak már évtizedek óta.
-
Ispy
nagyúr
Azért kezd kiütközni, hogy a képregényes műfaj is annó ki lett nyújtva, mint a rétestészta, nincs benne annyi anyag, hogy abból sok minőségi filmet lehetne csinálni, mindig ugyanazok a körök, csak a körítés más.
Főleg ebben a lagymatag, titnifilmes stílusban, minthacsak a disneyn chanelen néznéd a tinifilmeket, egyet láttál, mindet láttad.
-
KISDUCK
addikt
-
Grave_444
nagyúr
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
na, megnéztem én is... tényleg nem egy átlag darab
stáblista végén megemlékeztek Wes Craven-ről, George A. Romero-ról és Tobe Hooper-ről is is... elég sok horror köthető hozzájukez a film hozza a 80'as évek slashereinek szintjét, de átvesz a fűrész-szerű, aprólékosan, lassan bemutatott brutalitásból is
nem az, hogy "Jason jön és beng 1 másodperc alatt kettécsap valakit a bozótvágóval" ...szépen elnyújtják... várom a folytatást
ez a bohóc kb Pennywise mentora lehetne (oké, Pennywise sem "csak" egy bohóc, hanem sokkal több annál és ez a megjelenésének csak egy formája) -
mephi666
nagyúr
flash-ből is volt sorozat, asszem német adók egyikén néztem régen
film is akadt belőle pár, de eljárt fölötte rendesen az idő, mint a nagyon régi cpt america filmek fölöttnekem tetszenek azok, ahol kifordítják a témát: pl a brightburn film is szvsz elég jóra sikeredett... ennek szívesen megnézném egy folytatását

-
Bad Pritt
félisten
Ez a Marvel hibája is, mert nagyon erősen rájátszottak arra, hogy itt aztán minden eldől, még a filmnek is a Végjáték címet adták. Megvolt a katarzis, azóta meg itt van még az MCU mércével is limonádé felhozatal. Beszélhetnek arról, hogy Kang meg Galactus mennyire faszagyerekek, de három éve semmit nem láttunk belőlük igazából.
-
Yodamest
veterán
Fú ezek az MCU filmek, nemtom.... lehet, sőt valszeg egyedül leszek vele a világon, de én meg sem fogom nézni már sem ezt, sem az elkövetkező filmeket. A legutóbbi pókembert is valamilyen "utolsó esély" címszó alatt sajna megnéztem, kár volt....
Amíg világ a világ ezeket nézni fogják az emberek, de annyira egy tét nélküli, cukormázas, súlytalan katyvasz az összes, hogy számomra érthetetlen a jelenség. Elhiszem, hogy szuperhősökre vágyunk, de arra ott van a the boys sori ami ezerszer jobb ezeknél a filmeknél és azt meg nagyon sokan nem is ismerik érthetetlen okokból...
Továbbá ha szuperhősök, akkor my hero academia, jelenleg 5 évad van kint, annak is minden része arany, nyilván azt is alig ismeri valaki mert "jaj anime".
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Pearce
aktív tag
"Semmi extra, akár az első részből is lehetnének a képek. "
Egyetértek, nekem is ez jutott először az eszembe. Kíváncsi leszek, hogy a második rész mit villant, mert a látványt kvázi már ismerjük a 2009-sel, ami szerintem 13 év után még mindig marha jól nézi ki, szinte nem is öregedett. Persze most majd látunk víz alatti jeleneteket is, stb.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
cattus
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Teljességgel igazad van, ez csak beszólás volt Origo felé.
Ettől függetlenül az alábbi mondat miatt én nem igazán hinném, hogy valós a dolog."Az esettel kapcsolatban megkeresték a Cinema City sajtóosztályát, ahol Buda Andrea azt állította, semmiféle olyan jellegű eljárás nincs folyamatban, mint amiről a Blikk értesült."
-
sherlock82
senior tag
-
Laraxior
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Miklós315
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
Dorian
félisten
-
abrtom87
tag
-
eeXaa
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
Mik76
senior tag
-
Mik76
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Hát az elmúlt 1-2 évtizedben már nagyon. Nyilván alapvetően nyereségesnek kell lennie egy filmnek, de ami most megy az már túlzás.
Mi sem mutatja ezt jobban, hogy a COVID miatt egy évre megtorpant ez a megalománia, s idén milyen filmek kaptak Oscar-díjat. Számomra meglepően jó volt a felhozatal, üdítő kivétel volt ez az év. Az okot abban látom, hogy ezek nagyrészt viszonylag low budget filmek voltak, melyeknél nem volt akkora a szempont a pénzbeszedés, azaz a populizmus.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
mephi666
nagyúr
jaja
amennyire felkapták 25 éve, azóta csak elvétve láttam itt-itt ilyen max 1mondatos szereprehááát... az idő meglátszódik rajta is
#146083: amúgy elég durva, hogy amennyire elbánt a genetika a fater fejével, legalább annyit adott a lányának szépségben

-
mephi666
nagyúr
meg pár ismertebb: ash az alienből bilbo-ként, viggo mortensen-nek is volt előtte pár filmje... liv tyler az armageddon-ban alakított hatalmasat, cate blanchett galadriel-ként volt jó, stb... tényleg volt sok (eddig ismeretlen) fiatal, de ismertebb neveket is beszerveztek szép számmal

-
Bad Pritt
félisten
A LoTR így is, úgy is elkészült volna valszeg, mert a stúdiók egy nagy közös büdzsét tettek össze a három filmre. Aztán ha kutya sem kíváncsi az elsőre, lehet lelövik, csak addigra annyi pénzt pumpáltak már gyakorlatilag a második, harmadik részbe is, hogy nem érte volna meg offolni.
-
Ispy
nagyúr
-
eeXaa
addikt
Jogos.... Nekem igazából tele a t..öm ezzelkel a többrészes grandiózus eposzokkal, univerzumokkal.... Annyira egyik sem jó, egyedi hogy több részt csináljanak belöle, de a pénz a úr ugyebár..... Az egész irány megalomán... A készítök, és a fogyasztók részéröl is.... Az új düne pedig tuti bukó.
Remélem megvonják a stúdiók a nagy költségvetést, és beindul egy back to the basics movement. Így legalább láthatnánk mennyire ötlettelenek a mai sztár rendezök.
-
Komplikato
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
elborult egy sorozat pedig: az első 2 rész ilyen kisvárosi móka, majd elgurult a készítők gyógyszere és jött a 3. részben vegas meg a fukszos négerek
4. részben meg kimentek a világűrbe is... azóta készült pár újragondolás, de warvick davis nélkül már nem is emlékszem rájukén 15 éve fősuli alatt csaptam ilyen maratonokat, amikor bőven volt időm és simány nyomhattam sorban a friday, freddy meg hellraiser filmeket
jason-ből szerintem 6-7 részt nyomtam sorozatban: ott az első 2 rész csak felvezető, utána indul be az azóta védjegyévé vált machetés-hokimaszkos hentelde -
mephi666
nagyúr
Barker-t én bírom és egyik nem titkolt vágyam, hogy valaki egyszer filmre vigye tőle a korbácsot... fenomenális az a könyve és 2-3részre bontva szerintem képernyőn is jól működne...
Előbb sorozatokból kifelejtettem a gyilkos koboldot: az egy jókora slasher-görbetükör, ami már-már paródiába megy át...
azt sem érdemes kihagyni -
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TeeJay
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy részről hatalmas +1, más részről belegondolva a film lényegét az biztosította szerintem, hogy nem tudtuk, hogy helyileg hol játszódik az egész, plusz a bezártságérzet minderre sokat rádobott. A legvégén látott fordulattal szerintem egy folytatást már nem lehetne erre építeni, így elveszne a "varázsa".
-
törölt tag
-
TeeJay
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Spoilerre:
na én ezt pl. pont el tudtam helyezni a filmes világon belül. Egyrészt egyre fogy az idejük, mert ahogy az időgép működik náluk, hogy egyszerre megy előre a jelenben meg jövőben, egyre kevesebb időt ad számukra, másrészt először ugye a hivatásos katonákat küldték, akiket lemészároltak és utána kezdték meg a toborzást. Végső kétségbeesett lépés volt, meg ugye a civil kutatók toborzása volt az egyik lényeges lépés, hogy valaki segítsen nekik a szérumban. Kb. mint a Helm-szurdok csatájánál, mikor már a 10 éves gyerekre meg a 70 éves tatára is páncélt aggattak. Én nagyobb hülyeségnek érzem, hogy full vakon küldték át őket, semmit nem tudtak a lényekről, a helyzetről, helyben kellett imprózniuk és csak annyival magyarázták, hogy ha hoztak volna videókat a múltba, az emberek menekülnének. -
Yodamest
veterán
Fene tudja, ugye volt jelenet amikor csak pislákoló fény volt, akkor így próbált támadni, de nem tudott igazán, én nem láttam ebben ambivalenciát, a fény mértékétől függően volt veszélyes vagy veszélytelen a néni. Persze egy sör mellett bármin lehet röhögni, minden alapvető hozzáállás függvénye, én komolyan vettem anno és eléggé befosatott.
-
mephi666
nagyúr
-
aujjobba
addikt
-
Tamas1982.1
tag
-
mephi666
nagyúr
Gálvölgyi normális?
mármint róla egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy türhő élőben...én amennyire antiszoc vagyok, szerintem 1 sorban fel tudnám sorolni kikkel találkoztam a lassan 38 évem alatt:
Rózsa Norbert ('96 atlanta, mell arany): 97 körül ilyen xénia-láz koncert volt pesten (az azóta leégett) BS-ben, amire általános iskolás fejjel felvittek minket busszal... ott volt a nézőtéren, egyik osztálytárs felismerte és odamentünk autogrammot kérni
(ami azóta is megvan valahol)Göncz Árpád: kis falunkban ő volt 95 környékén a "sztárvendég" falunapon... 12-13 évesek voltunk, de annyira nem izgatott minket a beszédje, inkább a testőrével/sofőrével beszélgettünk a kocsijáról, hogy mennyire golyóálló meg mit bír

Puskás Ferenc+Hidegkuti Nándor: előző bekezdésben említett falunapra meg voltak hívva... a falu háziorvosa ismerte személyesen is Puskást, elintézte, hogy tegyenek egy tiszteletkört
kezet is fogtam vele... kérdezte, hogy melyik lábammal rúgom a labdát: mondtam, hogy a jobbal... mire viccesen: próbáld azért a ballal is
...nagyon megmaradt a találkozás, soha nem fogom elfelejteni... ballal azért nem sikerült megtanulni rendesen rúgni, viszont a passz időnként azzal a lábammal jobban ment 
Csonka András: már középiskolás fejjel valami kiránduláson beszabadultunk egy mcdonalds-ba, ahol láttuk hogy kisiskolás csoport megrohamoz 1 asztalt... ott evett éppen Csonka egyedül, de elég jól vette a "támadást": közvetlen, normális... lerendezte a csoportot pár perc alatt, utána mi is odamentünk páran

+1: Ambrus Attila itt árulta a portékáit karácsony előtt a városban pár éve, vettünk tőle pár dolgot és dedikáltattuk a könyvét...
-
Yodamest
veterán
-
Tamas1982.1
tag
Dexterböl nagy kedvencünk. Nagyon kedves nö amúgy, nincs elszállva, élöben is nagyon csinos és a filmekhez képest meglepöen magas. Amikor LA-ben éltünk, ugyanabba a kávézóba jártunk, többször összefutottunk. Megszólítani öket bunkóságnak gondoltuk, de rájuk köszöntünk és nagyon kedvesen, mosolyogva viszonozták. Egy-két alkalom után már ök köszöntek nekünk mint régi szomszédoknak, a férje kezet is fogott velem, meg volt egy kis small talk. Aztán eltüntek, többet nem láttuk öket (biztos elköltöztek) A filmes dolgokat nem hoztuk fel abban a 3 mondatban, szerintem ez volt a szimpi nekik, nem kértünk fotót, stb.
Pauly Shore gyerekkori kedvencem az Encino Man-böl, ö nem kedves (csak tudnám mire fel), ahogy Vince Vaughn se az a jópofi fickó mint a filmekben (viszont amikor a feleségem egyedül volt, vele udvariasan viselkedett, fotóba is belement. Biztos nem bírja ha pasik “környékezik meg”. Mondjuk megértem
). Adam Sandler se van oda érte ha leszólítják, de nem zavart el, ö pozitív csalódás volt, egy Ferrarival nyomta amúgy (furcsa volt ilyen kocsival látni a filmes átlag, lúzer srác image után). Feleségem találkozott Megan Fox-szal, ö is nagyon rendben van, nagy pozitív csalódás (egy nagyképü p-nek gondoltuk), udvariasan megdicsérte, szóvátette, hogy a nagyon alacsony feleségem milyen bátor a 1X cm magassarkúban. Gyerekeivel volt, feleségem szerint viselkedésre inkább családanya, mint bulizó menö csaj. Keanu Reeves tényleg nagyon laza és jófej, edzés után futottam bele, simán visszaköszönt (bár nem tudtam akkoriban hogyan ejtik pontosan a nevét, így “Buddy”-ként üdvözöltem, amin jót mosolygott, nem tudtam akkor, hogy nem nagyon illik vadidegenhez így szólni). Jonah Hill levegönek nézett.Hirtelen ennyi ugrott be. Sok zenésszel találkoztam, jóval nagyobb százalékban járnak testörrel mint az ismert színészek és tartózkodóbbak általában.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- One mobilszolgáltatások
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Jogász topik
- További aktív témák...
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyugodjék békében...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)