Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75395) V/ válasza nyuszi123456 (#75394) üzenetére


V/
Topikgazda

Kb még mindig nem tudom hogy akkor milyen nemzetiségű fiókod van. Így csak általánosságban tudok válaszolni, ami néha hosszabb mint ha ismerem a pontos adatokat. Mert van olyan ország ahol bankkártya nem adható hozzá, vagy nem mindegyik, vagy bankszámla a fizető eszköz, máshol meg, mint pl. a magyar fiók nem használható fizetésre a bankszámla.
Ha forintot emlegetsz akkor talán magyar fiókod van, oda csak forint utalható, más devizát nem fogad, innentől az €-os megemlítéseket nem értem.

Adott ország nemzeti devizája az alap. Ahol € ott csak € mehet a PayPal egyenlegre a Top Up feltöltéssel, ha más devizában vezetett bankszámláról (ami PP fiók tulajdonosáé) menne pénz, mivel a PP bankszámla €-t fogad a bank €-ra konvertálva utalja el. Ez már eleve veszteséges lehet.
Ha magyar fiók akkor az € legyen Ft-ra helyettesítve az előző szövegrészben

A PayPal egy üniverzális számla, amilyen devizában van az megvenni szándékozott dolog abban lehet kifizetni, nincs jelentősége annak hogy miben vásárolgatunk, a Paypal mindig az eredeti devizát jeleníti meg a könyvelési sorban.
Ha valaki egyenlegről fizet más devizában mint az fiók alapdevizája, az mindenképp konvertálja át egyenlegen a pénzt a fizetendő devizára, majd azt az egyenleget megtéve elsődlegesnek fizesse ki a dolgot. Ekkor nem vásárlási árfolyam kerül alkalmazásra fizetéskor.

Forintot milyen árfolyamon vált maga a paypal dollárra? (Checkout árfolyam eBayen, illetve paypal manuális árfolyam)?
Checkout árfolyam eBayen- ilyennel nem lehet fizetni, az eBay csak tájékoztató árfolyamot ír ki a képernyőre, hiszen nem ők kezelik a fizetést
paypal manuális árfolyam ilyen nincs. Van vásárlási árfolyam és van egyenleg konverziós árfolyam
Ez az Összefoglalóban, a GYIK, GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan, 4. Kérdés: Ezen az új PayPal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a PayPal egyenlegen lévő devizákat konvertálni? leírás szerint valamint a 0. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás szerint nézhető meg.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.